Új privát üzeneted érkezett!

En mar eleg jol vagyok,erdekes talan csak ez a hu;ye front keszitett igy ki : ((Sot olyannyira hogy sutottem egy ujabb fajt muffint az elobb: )Pont a kolleganom hivott es csaodalkozott hogy en mint cukrasz novendek: )

Forti
Persz edesek voltak afurtok,de egy kisfiunal nem mindig.Amikor Alexxal a sebeszeten voltunk volt ott egy 2 eves kisfiu egy hatkozepig ero Jimmy hajjal,hat nagyon fura volt,mert a haja szep volt de tobb mint lanyos: )

Beszti
Nalunk is van olyan neha hogy sirva ebred,de amikor kiveszem megolelgetem,mar nyugodtan alszik vissza, hogy nincs egyedul.A hus undor az uti babas hanyinger.Nekem is volt,sot en nem is fogtam meg semmilyen nyers hust,bar nem si tudtam volna mert a WC lett volna a kovetkezo hely: )Hanyadik hetben vagy?

Gumicukor
Focista nalunk is ditto: )egyebkent ha figyelne ka fulre nem lesz ilyen.En (bar ugysem akarom semmirekenyszerteni)legszivesebben,vizilabdazni,kajakozni vagy bizrkozni adman Alexet.Persze csak ha megvan a megfelelo edzo aki ert a gyerek nyelven.

Ilke
Csak kiderul valami a kenetbol.A vervetel nem olyan durva,hidd el,csak annyira rossz mint amikor beoltjak.
En is 22.-re szavazok,remelem leszunk elegen.Madj ird meg hol talaltal 92-es jelmezt.

Agi
Szegeny Petra meg Te.Hat akkor ez nem tul nyugodt babavaras neked.Mar nem sok van hatra.Ugye neked is csaszar lesz?

Banyoci
Szerintem nem lehet semmi utohatasa az oltasnak,akkor pedig a foga.

Mano
Akkor nektek sem volt semmi tunete a 15hos oltasnak ugye?Nekunk sem: ))Jaj,remlik mintha lattam volna ilyen learazast,nem is tudom miert nem mentem be,pedig nezegetek mar tavaszi cipoket.Viszont a Branchban lattam egy oltari lakk kiscsaj cipot,uuugy megvettem volna csak hat nincs kinek: )
Tenyelg jo az ara a butornak.Nem is kell valami nagy dolog,ugyis lestrapaljak.En ugy gondolta hogy egyenlore marad a kisagy+vaszunk neki komodot+kisasztalt szekekkel+polcok a falon.Ennyi,neki nem nagyon lesznek egyenlore akasztos ruhai,ha meg igen az elfer a gardrobban.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Gömb
köszi Kép

Forti
a muffin tényleg finom a párom most ere állt rá hogy csinájak neki muffint este hogy másnap reggel legyen mit reggeliznie Kép Kalács helyet Kép

Nyuszi
nekem is sokat fájt most és jobban a derekam ,gerincem mint petikénél de ahogy imi megszületet utána már nem is fájt és én is nehezen aludtam már a végén de elfog mulni ne aggodj Kép.

Muffin
én épp tegnap mundtam a páromnak hogy szeretnék még egy muffi formát 12-et mert ami most van 12 az nem elég föként akor nem ha jönek hozánk akor 5perc alatt elfogy Kép a 12 db Kép .

Fotel
nekünk is van petike is imád rajta lenni s9t csuzdázni rajta Kép

na menem kell felkelt petike

pusz csics és a fiuk
csics

Sasha!
Jobbulást!

Beszti, Kryss!
Ti hogy oldjátok meg az esti meseolvasást? Mert mi minden nap olvasunk este, de egyre nehezebb Kép. Ádám még nem értékeli a hosszabb meséket, mindig tépi ki a kezemből a könyvet, Noémi viszont unja a mondókákat, meg azokat a könyveket, amikben csak képek vannak. Néha sikerül sztereóban olvasnom nekik (Noéminek olvasok, Ádinál is van könyv, ő nézegeti, és mikor mutogat, akkor elmondom, hogy mi van aképen). De ez így nem mindig kivitelezhető, mert Ádám is igényli, hogy rendesen foglalkozzak vele. Mikor a férjem is itthon van, akkor ő olvas Noéminek, én meg Ádámnak, de ez sajnos elég ritka Kép.

Ma felhívtam a bölcsit, hogy szept.-től oda tudjon járni Ádám. Még szerencse, hogy Szigetszentmiklósra vagyunk állandóra bejelentve, különben nem vennék föl. De így is csak várólistára kerül, és ha lesz hely, akkor mehet Kép. Noémit a bölcsivel egybeépített oviba akartam iratni, hogy ne kelljen kétfelé cipelnem a gyerekeket, de nem mehet oda, mert nem oda tartozunk körzetileg Kép. Még jó, hogy szabad intézményválasztás van KépKépKép! De annyi a gyerek, hogy ezt nem lehet megoldani állítólag. Most el vagyok keseredve. Majd megkérem a főnöknőmet, hogy szóljon egy-két szót az érdekemben, ő úgyis ismeri az összes óvodavezetőt (ő is az Kép). Tudom, nem szép dolog a protekciózás, de így is rossz, hogy át kell őket vinnem minden nap, ráadásul 2 különböző helyre... Azt hittem, milyen egyszerű lesz, de nem. Bezzeg Pesten (Csepelen Kép) lasszóval fogják a gyerekeket, oda simán vihettem volna őket, bármelyik oviba vagy bölcsibe, nem számít, hogy nem ott lakunk. De ha Szigetsztmiklóson dolgozom, akkor hogy vigyem őket oda???
Na, nem panaszkodom tovább.

Most hívott a tesóm, hogy nem bírja ki, és csinál egy tesztet, hátha terhes (nagyon az akar lenni). 5 perc múlva hív, hogy mi az ábra.

Farsang
Nekünk a vasárnap nem jó Kép. De nem baj, majd megnézzük a képeket Kép.

Nyuszi!
Valamikor írtad, hogy a babának középső nevet is akartok adni. Emíliának is van, vagy ő csak egy nevet kapott?
El tudnád küldeni mélben a nevedet és a címedet, hogy a kendőidet vissza tudjam küldeni? A farsangra, úgy néz ki, nem megyünk.

Beszti!
A múltkor emlegettél egy könyvet, ami az emberi testről szól. Mi a címe? Mert megvenném Noéminek, őt is nagyon érdeklik ezek a dolgok. Mindig orvosost játszik Kép.

Képzeljétek, a múltkor milyen aranyos volt Noémi! Egy ismerős kisfiúval játszottak, és Ádám is odament. Persze, szétrombolta amit felépítettek. Erre Noémi elkezdte mondani, hogy "Ne haragudj, ő még kicsi, nem tud rendesen játszani, majd felépítjük újra". Nagyon csodálkoztam, mert itthon, ha Ádám valamit lerombol, tönkretesz, stb., akkor egyből megy a visítás, verekedés, pankráció. Úgy látszik, kezd kialakulni valami testvéri érzés köztük Kép.

Tesóm hívott, nem terhes.

Most megyek, mert szétszedik a házat Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor
Habcsók Kép Kép
Levinek is gyorsan megnőtt a haja, először augusztusban vágtuk és 5 hónap alatt akkora lett hogy coppfot csinálhattam volna neki.

Ilke
Életben is jó nagy Levi, már 88 cm. Jó hosszú, magas jegenye lesz belőle. Kép

Ági
Tiszta izgi mindjárt megint babázol. Kitartás az utolsó pár hétre. Mekkora Olivér baba??? Örülök hogy Petra javulgat, csak így tovább.
Nagyon jól érezzük magunkat Fóton, sokat vagyunk kint Levivel a kert hátsó részében és kint a téren is. Mi is nagyon várjuk már a tavaszt, hogy rendbe rakjuk a kertet és kint lehessünk végre.
Az orvossal még nem nagyon taliztam, 1x láttam eddig, szimpinek tűnik. Anyós szerint jó orvos Levi uncsitesója is hozzá tartozik.
Anyósommal beszélgettünk és mondta hogy a párom volt ilyen rossz evő kicsinek. 1 éves koráig ő is zabált akár csak Levi, és utána úgy kellett belediktálni az ételt. Lehet hogy ezért. Próbálom nem idegesíteni magam, de amikor ott ülünk az asztalnál és 4-5 kanál kaja után jelzi hogy nem kell neki több, akkor nagyon el tudok keseredni. Viszont jó kedvű, a súlya is jó. Bele kell törődnöm szerintem hogy ő ilyen és csak ennyit eszik.

Sasha
Jobbulást neked! Grat. Gabcsinak a szemfogakhoz!

Banyóci
Add neki a tiédet! Kép

Kataa
Na neeeeem, hátközépig semmi képpen nem növesztettem volna Levi haját. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Rit
Csak mi szokunk be most. Ez a csoport fokozatosan töltődik fel, úgyhogy most csak mi vagyunk beszokósak. Eddig én etettem Hannát, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Ma sokkal vidorabb volt a bölcsiben. Úgyhogy ki is ment apja (ő vitte, én nem akartam fertőzni) 1/2 órára, de nem nagyon hiányott. Mostanában amúgy is extra nyügi, nagyon akaratos lett, ha valamit nem kap meg rögtön jön a hiszti, de a bölcsiben nem csinálja, szépen játszik.
Holna reggel visszük és otthagyjuk 2 órára, aztán megyek ebédeltetni. Állítólag ha minden jól megy csütörtökön megpróbálunk ott aludni. de lehet hogy majd csak pénteken.

Farsangi buli
Hát én borzasztóan elfoglalt lette. Ugye megyek dolgozni, vagy ha hétközben van, akkor lelépek előbb. A hétvégéket meg a nagyszülők teljesen lefoglalják + az egyetem. Úgyhogy egyezetek meg valamiben, remélem szerencsém lesz, mert hozzám alkalmazkodni képtelenség.

Ilke
a 15 nekünk biztos nem jó, de a 22 ok. Nem elég egy terem? (még nem láttam őket, hogy mekkorák, úgyhogy ez csak kérdés, de úgy olcsóbb lenne nem)
Varrtam Mancinak két kötényruhát, olyan kistündér lett bennük. Aranyos macis-kockás anyagból.

Gumicukor
a rendes kaka nálunk Blááá (nagy nyelvnyújtogatással és fintorgással)

Ilke
Nekünk is volt vérvételes vizsgálat, Hanna még csak nem is sírt. Viszont kiderült, hogy nem allergiás semmilyen ételre.

Ági
Hát ez eléggé kiábrándító. De jobbulást Petrának, reméljük mostmár több tortúrát nem kell kiállnia.

Banyóci
Hanna is a mi fogkefénkért van megőrülve. Mindog az kell neki, ami nem az övé, ha az enyémet odaadom, az apjáé kell és így tovább.

Panda
Minket is csak protekcióval vettek fel (anyám egy jó iskola igazgatója) a közeli bölcsibe, pedig ide tartozunk. Szóval Csepelen sem olyan fényes a helyzet.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok

Nem voltam uh-on, mert felhivott a doki hogy nincs senki aki vigyazzon a gyerekere. Majd penteken.
Tegnap lattam a Bombera Krisztat a TVben, jo nagy pocija van!Kép Mar korabban kiderult, hogy uahoz a dokinohoz jarunk, csak elfelejtettem irni.

Kataa

Mas alaku a pocim, illetve az egesz testalkatom. Mas az eloszlasa, sokkal nagyobb a pocim, mint Emivel volt ilyen koromban, pedig ugyanakkora a sulyom.(Emivel az elso 5 honapban nem hiztam, most meg sikerult visszahiznom azokat a kilokat amiket a szoptatas vett le rolam)
A csipom eleg fura neha, van hogy ugy erzem mindjart szetesik, olyan lazak az izuletek, szalagok. Tudom hogy ez termeszetes folyamat, hogy keszul a csipom a szulesre, csak szegeny nem tudja, hogy tok felesleges, mert nem ott fog kijonni a baba...Kép
Jobbulast Neked!

Beszti

Azon en is gondolkodtam, hogy vajon lehet-e ilyen tortenet nalunk. Azert talan nem. Szerbiaban a riport szerint az elmult 20 evben 2000 ilyen eset volt. Illetve pontosabban ennyien keresik most halottnak hitt gyerekuket.
En alapbol rossz alvo vagyok, minden neszre felebredek, ugyhogy nalam azert ilyen sulyos a terhessegi nemalvas.Kép

Gyerekagy

Mi is most akarunk agyat venni Eminek, hogy a baba elott atszokjon. Mire kell figyelni?

Agi

A haz kesz van, meg tavasszal epitunk egy konnyuszerkezetes szelfogot ele, mert most az uveges teraszajtot hasznaljuk es szeretnenk a rendes utcafronti bejaratot hasznalni. Meg azert van meg egy-ket aprosag, kerites burkolas, labazat es hoszigeteles ,illetve szinezes a hazra. De ezek mind kulso dolgok, nem annyira fognak zavarni. Most inkabb azzal sietunk, hogy anyu haza fel legyen ujitva tavasszal, festes, burkolas kell, mert akkor o is ki tud koltozni ide Godre, mire jon a baba. Most Pesten lakik a XIII-ker ben. A kerttel valszeg en sem fogok sokat haladni, de az viszonylag rendben van.
Szegeny Petra, azert ez a sok Antibigyo nem jo hir. Nem irigyellek hogy nagy pocival miken mentek keresztul...
Mar en is kezdek szenvedni este-ejjel mikor Emit altatom, mert nem esik jol a pocimnak athajolni a racson, a foldon ulni meg meg kevesbe. De atvinni a mi agyunkba meg nem is akarom, meg o sem szereti, csak ha beteg.
Korhazat azert valtottam mert a dokinom is gyeden van es csak nehany betegenek rendel a ferje korhazaban. Valszeg a csaszaromat is a ferje fogja csinalni az Istvanban. Te hol is szulsz?

gumicukor

Vizbegriz...KépKépKép
Ugyi Dani ezzel a sok beszeddel.Kép

Sasha

Gratula az uj fogakhoz.Kép
Hat eleg felelotlen lehet az a dokino!

Panda

Ovi-bolcsi helyzet.Kép
Kuldom a cimemet.
Eminek is van kozepso neve: Karen
Edes lehetett Noemi ahogy kimentette az ocsit.Kép

Forti

Nekem igy is tetszik Levi, nagyon komoly kislegeny lett belelo!!!Kép

Farsang

Nekunk hetvege barmikor jo, csak a csaladi jelenes 20-a utan nem fog menni, mert a parom ket hetre elmegy Japanba.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gombolyu

En is kerem a muffinos melt!

koszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Úgy tűnik, nincs pocaklakó. Jönnek a vörösök... Kép

Farsang: 5 óra után legyen, vagy hétvégén...

Zita
parazita

Sziasztok!Kép

Latom, azert az autos kaland nem olyan nagyon ritka, valamilyen modon mar sokatoknak sikerültKép

Beszti,
köszi,nalunk enmar nagyon örülnek egy gyerektelen haloszobanak, de azert nem tudom, hogy aludnek, ha nem ereznem Rebeket magam mellettKép...En nem meretem eddig meg megprobalni Rebeket kinyitott(egyik oldalan letolt) racsu agyban altatni...nem bizom meg benne...bar azert kivancsi vagyok!

Panda
NAlunk ugy van az esti meseles, hogy Rebeket en 19-19.20 között (ha minden jol megy), de mindig elöbb mint Aaront - elviszem aludni. Beülök vele a haloszobaba es cicizik. Es vagy elalszik azon, vagy befektetem az agyaba es meg vizet iszogat az "itokasabol". Es akkor en elbucsuzom töle, joejszakat kivanok es kimegyek, es idönkent bemegyek hozza es kiveszem, ölelgetem, puszilgatom stb. De altalaban szabok magamnak egy 2 perces hatart. De altalaban elöbb vissza is keri magat az agyaba. Ma kb. 4X mentem be, es aztan elaludt magatol...Nem szokott sirni, beszelget, iszogat, ölelgeti az epp imadott allatot...
Aaront addig egyedül hagyom (altalaban harman vagyunk itthon lefekves idöben), vagy jatszik, vagy a Helikoffert szokta hallgatni, mostanaban a www.egyszervolt.hu -t szokta nezegetni, es hallgatni. Ilyenkor mutatom neki az oran, hogy kb. mikor fogok jönni(tudja, hogy ezalatt csak akkor szoljon, hivjon, ha valami galiba van...)ez 10 perc szokott lenni, esetleg 15.
Miutan elbucsuztam Rebektöl, Aaron pizsamat vesz es megyunk fogat mosni..az esti meseles akkor van csak, ha 8-ig agyba kerül. (Ha Rebek eközben meg ebren van, akkor vagy eleg neki, hogy hallja ahangom a szomszed szobabol, de altalaban idönkent felbe szakitom ameset es kicsit atmegyek hozza.) Utana, 1/4 9-ig versikek vannak, ha ezutan kerül agyba, akkor mar nincs felolvasas, "csak" megöleles, rövid beszelgetes es joccakatpuszi.
Tehat en meg igy tudom fektetni öket, mert Rebek a mi haloszobankban alszik.
Ha megis elöfordul, hogy egyidöben teszem le öket, akkor vagy Rebek is nyuzza a könyvet es nem tul könnyü igy meselni, vagy megprobalok valami kitalalt meset meselni, ahhoz nem kell a könyv...
Edes lehetett Noemi, ahogy magyarazta Adam "tettet"Kép!
Aaron is erdeklödik az emberi test utan, Pl.mi van akkor ha valamit felrenyelünk es a legcsöbe kerül, vagy hol van a pisi bennünk, es hasonlok...Nekem van anatomia könyvem, de azert azzal meg nem szeretnem traktalni...Kép
En nemet nyelvüben lattam abbol a sorozatbol, aminem nehany oladala atlatszo, hogy "meg lehessen nezni a dolgok masik oldalat is", mint pl. A tojas.(ha ismeritek) Nem tudom magyarul meg van-e, de nagyon jonak tünik!!!

Nyuszi,
at tudom erezni a helyzeted derekfalyas ügyben!Nekem Aaronnal is fajt, de Rebeknel mar a felidö elött is problemaim voltak a fekvessel. Es igy az alvassal...Nekem mindegy volt hogyan fekszem, mindig fajt. A hatamon meg nem is tudtam...

Gyerekagy
Aaron ket eves es egy honapos volt,amikor atszokott a gyerekszobaba es ott az uj agyba..Ö egyszerüen nagyon büszke volt az uj agyara es nyomban ki is akarta probalni...nem volt semmi korlat v. hasonlo rajta, es eddig 2x esett le belöle..de csak kb30 cm magas...
Ikeaban vettük, olyan ami 3 hosszra allithato(195 cm-ig), meg mindig a legkisebben van..a fej-,es labresznel egyenlöre felallitott helyzetben van a hosszabbito matrac...igy meg a fejet sem tudja beütni...Lehet kapni hozza ilyen harom reszü lepedöt is...
Titkon azt remelem, hogy Rebek is atszoktathato lesz nyar körül, de nem nagyon hiszem, ha addig ejszaka meg szopik...es nem is akarok atsetalni a szoptatas miattKép!

Ilke,
remelem hamarosan beken hagyjak Lilit a mindenfele pöttyök..Nem lehet ez igy egyszerü, ha annyi mindnt nem lehet neki adni...
Rebek ugyan meg nagyon sokat szopik, es enni viszont nem mindig akar...Neha sokat, maskor ,eg szinte egsz nap alig, persze a cicit kiveve..

bölcsi-ovi
Rebek is szokik mar november közepe ota, es hat a legutobbi szünet nem tett neki tul jot.(a kenyszerszünet utlevelcsinaltats miatt) Elötte mar volt, hogy megprobaltuk, hogy ott aludjon, en kit vartam az elöterben...Akkor kb 5 perc sirdogalas utan aludt el az ovonö öleben...es csak 3/4 orat aludt...Tegnap meg ma 11-re mentem erte es igen nyügös volt...De nem tudom...lehet a foga is(bar eddig meg soha nem okozott gondot, de szerintem most egyszerre 4-5 fogy jön) es a köhöges, es amiatt a rosszabb alvas is lehet...Majd holnap meglatjuk mi lesz...

Forti,
nagyon helyes Levi, a hajcsigacskak nelkül is, es remelhetöleg hamarosan megint lesz nekiKép..Rebeknek is van, en nem merem levagni, nem tudom, hogy utana lesz-e neki megint..De ameddig nem zavar a hosszabb haj, addig hagyjuk nöni....!Kép
Azt hiszem ez mar egy egesz regeny lett!
Joccakat!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Voltunk mérésen, Gergő 15 hónapos paraméterei 11,3 kg és 83 cm. Sárgarépa, sütőtök letiltva 2 hétreKép
Az oltást csak jövő héten kapja, mert utazunk haza. Már nagyon várom, karácsony óta nem is voltunk, megyünk bálba is.

Farsang:
22.-e nakünk is jó lenneKép

Gömb
Köszi a reciket. Párom élénken érdeklődik a sörös irántKép

Ilke
Először a gyógyszertári paraffinolajat próbáltam, de az nem segített, utána a Johnsons sárga olajat, az segített. Most pedig a homeos dokinéni írt fel neki testápolót, az is nagyon jó. Remélem Lili is rendbejön.

Ági
Jobbulást PetránakKép

Judy
Judy

Gömb!

A Konyhamagazint (Hagyományos és mai magyar).
Meg úgy általában mindenevő vagyok, és mindent szívesen megveszek, ha főzéssel kapcsolatos és megtetszik. Csak a fantáziámat kell felkeltse a borító (bár időnként csalódok, mert sajnos vannak olyanok, amiben aztán nagyon silány receptek vannak).
Mél megjött, köszi!Kép

Kataa!

A 8. héten vagyok. Mondjuk én még nem tartok ott húsügyileg, meg akarok nem akarok, egyszerűen kell főznöm. A gyerekek miatt is. Bár van olyan ismerősöm, aki ezt az időszakot ételhozatással oldotta meg, de azzal meg az a bajom, hogy szeretem tudni, hogy mi van az ételben (időnként elmegy az éttermi hami, de azért sokszor nem), meg drágább is annál, amennyiért én főznék. A tegnapi nap már nem volt olyan vészes, még egy bakonyi csirkét is megcsináltam a családnak (apukám és a bátyám is nálunk evett).

Panda!

Nálunk a meseolvasásnál Beni a fő szempont. Őneki szokott apja mesélni leffekvés előtt. Ez azért is van így, mert ha Nátán még nem alszik el, akkor úgyis kijön, vele lesz még egy újabb altatási ceremónia (hacsak enm alszik el apuja hasán, mint tegnap), és én neki oylankor szoktam külön énekelni meg mesélni.
Óvoda: és nincs valami méltányosság (pont azzal az indokkal, hogy a testvére a szomszéd épületbe fog járni). Szerintem ezt még nem kéne ennyiben hagyni, hátha... És akkor neked sokkal könnyebb dolgod lenne.
Könyv: Nézd, milyen az emberi test! A Passage kiadó adta ki, még boltban nem láttam, én a neten rendeltem neki (nem ezt az egyet, ezért érte meg, ha csak ez az egy kellett volna, akkor valószínű felhívom őket, hogy hol vehetem meg): http://www.passagekiado.hu/k_nezdmilyen4.html

Nyuszi!

Kérdés, hogy mennyi időre akarjátok venni, milyen típus Emi (sokat ugrál álmában). Az, hogy mennyi időre akarjátok venni azért fontos, hogy milyen nagy legyen az ágy. Kell-e hozzá körben karfa, vagy elég egy heverő. Átalakíthatós típust is lehet venni, ez azért jó, mert akkor később is tudja használni.
Ne vegyetek szövetbevonatút, mert nagyon koszolódik, tisztíthatatlan. Mi Beninek körben támlás, fenyőfa heverőt vettünk, 80*160-asat, nem átalakíthatót. Azért ilyet, mert nálunk örökölhetik majd egymástól (ahogy a kiságyat is majd már a baba fogja). tervezem, hogy a legközelebbi bútoruk olyan lesz, ami variálható. Nagyon tetszenek pl. a Flexa bútorok (http://www.flexa.dk/uk/index.htm), ezt Bp-n az Első magyar Bútorda árulja, csak egy kicsit húzós ára van (viszotn nagyon jól lehetne a gyerekek igényei szerint variálni).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Ma megint 4 óra óta nem aludtunk semmitKépKépKép! Pedig már azt hittem, hogy javul a helyzet. Átvittem megint magunkhoz, de csak forgolódottKép, mászkált össze-vissza az ágyonKép, és folyamatosan mondogatta, hogy "egy-ketó"KépKépKép!
Mi is éppen ágyat szeretnénk venni neki, mert már egyszerűen nem érzi jól magát a kiságyban. Annyit tudok, hogy karfást szeretnék, hogy ne pottyanjon le, meg hogy ne legyen túl nagy. Valaki segítsen, hogy hol lenne érdemes körülnézni!

Köszi a fogkefés tippeketKép, láttam olyan fogkefét valahol, ami úgy néz ki mint a mienk, csak kisebb. Remélem az megfelel majd a kiscsávónak!

Beszti!
Most kimondottan babafogkeféje van. Pici, fehér, kis kefe résszel. Veszek neki nagyobbat.
Jól emlékszem, hogy te ismered a Little Tikes termékeket? Tudnál nekem segíteni abban, hogy ezeket mindet lehet e itthon kapni, illetve hogy hol??? Láttam nénány nagyon jó dologot a littletikes.com-on, de nem tudom hova forduljak. Ágy ügyben is szivesen venném a javaslatodatKép!

Ági!
Jobbulást a kis Petrának!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Ilyen már régen volt:

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Banyóci!

Nem tudom, hogy mind kapható-e itthon, jó lenne, de ez egy amerikai cég, úgyhogy nem godnolnám.
Pont a hétvégén jártunk a Megtoysban, ahol a férjem is felfigyelt a Little Tikes termékekre. Modjuk nekünk még nem aktuális, de szerintem én ott kezdeném az érdeklődést, hátha eljutok a forgalmazóig. Ha meg már az megvan, aki behozza, tőle biztos oylat is lehet rendelni, amit esetleg itt MO-n nem lehet kapni, vagy legalább azt meg tudja mondani, hogy hol érdemes utánanézni.

Ágy: több helyen is érdemes, de persze attól függ, milyet szeretnétek. Pl. Fenyő(jellegű)ekhez: RS, Első Magyar Bútorda (nem csak Flexa bútorokat árulnak, hanem sokfajta fenyőbútort). Érdemes körülnézni a bababoltokban és bútorboltokban is.
Nekünk ilyen van:

Kép

ezt lehet kapni az RS-ben is és a Brendonban is (Máté vagy Dani a fantázianeve), 80*160-as, 35 e Ft körül van + ágyneműtartó (de persze ennél olcsóbb ágyat is lehet venni, itt valószínű a faanyagot is meg kellett fizetni). Mondjuk nekem már elég régóta volt elképzelésem, hogy milyet akarok Beninek, úgyhogy eleve adott volt. Láttam szövetbevonatút pár éves használat után, és hát az gyerekágynál borzasztó, tisztíthatatlan (nekünk is olyan ágyunk van, de a mienk gyakorlatilag újnak néz ki (persze, mert soha nem pisiljük leKépKép)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
KösziKép! Tetszik az ágyatokKép, én is valami ilyesmit szeretnék. Szerinted nem korai Gyurcinak? Igazából későbbre terveztem, de úgy látom, hogy már nem szereti a kiságyat.
Megatoys-ra én is gondoltam, hétvégén megpróbálunk eljutni oda, hátha okosabbak leszünkKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor,
Nálatok a nagymama GYES-en van? Tudsz valamit ennek a lehetőségeiről?

Zita
parazita

Sziasztok
En mar jol vagyok,a torkom meg egy kicsit faj de nem veszes: )

Csics
Na akkor Imi baba tenyelg jo gyerek,ha tudsz meg sutni is mellette: )

Panda
Hat vesd be a protekciot,neha nagyon hasznos tud lenni.De tenyelg bevehetnek ha mar a kicsi is olda fog jarni.Igazad van van olyan resze pestnek hogy mindenkit bevesznek es van olyan ahol 9 honap a varakozasi ido.Sajonos nalunk is ennyi,ezert kell idoben szolni ,mega bolcsibe is: ( Bar nem aktualis,de azert jo tudni.

Forti
Persze gondoltam,csak ez jutott eszembe hogy ez mar az anyuka dontese,pedig nem hiszem hogy kenyelmes egy kisfiunak.

Dec8
Ez ket kozepes terem egybenyitva(mi szoktunk odajarni)ugyhogy ez a hely igy pont eleg lenne,de szerintem is eleg draga.Azert elnne jo minel tobben lenni: )

Nyuszi
En csodalkoztam a B.Krisztinan ,h ogy babat var,mert nemregiben meg azt nyilatkozta hogy O nem vegez semmi hazi munkat ,mert akarrierja az elso es a ferje nem egy cseledet vett el.Remelem a babat nem erzi hazi munkanak,bar az is nagy reszben: )
Na akkor talan attol mas a pocid hogy fiucska az alberlo: )Persze masodik terhessegnel amugy is nagyobb a has: )Hat igen,nekem is vegig fejvegu volta baba es nagyon nyomult lefele,hiaba mondtam hogy ne igyekezzzen ,nem ott lesz a kijarat: )

PArazita
Hiaba a termeszet tudja,mikor kell jonni egy uj babaocanak: )most igy teljesen rahangoldhatsz a munkara.
Kepzeld az egyik lany akitol vartam hogy babas lesz es mehetek majd a helyere valik a ferjetol,ugyhogy ez ugrott.

Beszti
Nekem is a 8.hetben kezdodott a hus undor: )Hat igen,nekem konnyu volt mert Alex elott nem foztem,en is es a ferjem is a meloben ettunk.De a kovetkezonel mar nem tehetem meg,mar csak azert sem mert a ferjem ugy raszokott hazi ebedre hogy minden nap keri: )En meg az elmult 10 ev munka laltt meguntam a rendelos eteleket,mar mindet ismerem a varosban es egyik sem jobb a masiknal.Viszont a fozes is eleg koltseges dolog,egy baratnom kiszamolta ohgy valamivel olcsobb ha a Food Expressztol rendel,hat igen csak az ize nem ugyanaz: )

Banyoci
Talan a front miatt nem alszik Gyurci.Kitartas: )

Mennem kell ,mert Alex mar hordja szet a pelenkakat: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nekünk is jó a 22. délután.

Gömb, köszi, megkaptam.

A tesóm lánya mától bölcsis, 21 hónapos. Ma csak egy órát vannak, aztán fokozatosan többet. Kiváncsi vagyok mit mond majd.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa,
Az, hogy valaki válik, még nem jelenti azt, hogy nem lehet babás Kép. Örültem volna a pocaklakónak, de most azért egyszerűbb a helyzet így.

Zita
parazita

Sziasztok!

beszti!

Eza Máté ágy! nekem is nagyon tetszikKép

De ez is jó:

www.dinoland.hu/suni.html

Én is ezen a kettőm gondolkodom. De csak majd tél körül. Most azt találtam ki hogy Emma anyukámmal szobát cserél, mert így ő lenne a mellettünk lévő szobában, anyukám meg meszzebb, csak ez kicsit bonyolult mert szigetelni kell a falat meg egy farostlemez falat lebontani, tapétázni stb. De remélem téler meglesz.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gumicukor, beszti, és többiekKép

Köszi a kedves szavakat, de tuti nem lehetek terhes, hiszen kb 2-3 hete múlt el a majdnem szabályos mensim, úgyhogy csak valami másra tudok gondolniKép Csak jó volt leírni, mert itthon márunok panaszkodniKép

Kataa!

Nemcsak az íze nem ua. a Food Expresses kajának, de a minősége sem biztos, hogy kiállna egy bejelentetlen razziát.

Most nézem a táblát?
ILDIKÓ!
Gratula a pocaklakókhoz!Kép Ezek szerint ikrek, jajj, nagyon örülök! Duplta gratula!

sasha

Kép
sasha

Forti
Megcsináltam tegnap du az egyik muffint arról a lapról, estére már semmi nem volt belőle Kép, igaz csak fél kiló lisztből volt Kép

Beszti
klassz az ágy!!

Zita
Akkor marad a meló Kép - de így legalább a következő babáink is egyidősek lesznek!! KépKép

Gömb
tök jó, hogy nem gomba!!!
köszi a recepteket, hívj majd, ha más nem, legyen jövő 7. De nekem a péntek du soha nem jó: tanfolyamom van.

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

sziasztok
Kataa
szerintem viszont olcsobb ha te fözöl mint ha rendelsz kaját legalábis nálunk igy van ráadásul én szeretek is fözni-sütni .

Lányok
tegnap voltunk csipö szürésen és minden rendben volt söt még petikét is megnézte a dokibácsi és vele is minden renben Kép hát nem egyszerü 2 gyerekel menni bárhová is Kép Nyuszi,Ági ere készüjetek föl hogy egy jövö mennö manoval meg egy kisbabával nem lesz könyü bárhová is eljutni .menem kell mert petike fölkelt

pusz csics és a fiuk
csics

Kataa,
Akkor holnap 1/2 10-10 körül ott leszünk.

Zita
parazita

Zsuzsa
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!!
Kép

Rit
Én még nem próbáltam, de a 7végén már nekiugrok!

Én is most néztem a táblát, jó sok pocakos van megint!!! Jó látni! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Gondolkodtam, nem diétáztatom tovább Lilit, 12-én irány a vérvételKép.

Farsang,
Hát nem kevés a teremdíj, de ha eljönnénk megint 20 körül, akkor még kevesebbre jönne ki, mint a Kölyökpark, most 10-en vagyunk ha jól olvastam a hozzászólásokat. Esetleg holnap rájuk csörgök, hátha tudok egy jobb árat kapni tőlük. Viszont ha bárkinek van más ötlete helyszínre vonatkozólag, akkor szóljon nyugodtan. Én nem sok ilyen helyet ismerek. 3:00-6:30-ig jó lenne egyébként az időpont?

Nyuszi,
Ma voltunk dokinál és felírta Lilinek a Sinlacot. Ki is váltottam, és gyümivel evett is belőle egy fél adagot. Alig akartam elhinniKép. Múltkor említetted, hogy kaptál hozzá recepteket, azt hol kaptad?

Ági,
Szegény Petra és szegény TeKép. Nagyon nehéz lehet nektek most. Minden jót kívánok a továbbiakhoz és jobbulást Petrának.

Gumicukor,
Bocsi, akkor félreértettem a vizet. Egyébként fogalmam sincs, hogy milyen a víz itt, majd megpróbálok utánajárniKép.
A zeneovit olvastam, köszi csak futtába küldtem el a levelet, és nem láttam, hogy már írtad.
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mintát letöltesz a netről. A címem megy, köszi előre is. Az én mailemet megkaptad?

Forti,
88 cm Levi, hát az nem semmiKép. Lili még csak 82 cm.

Zsuzsa,
Boldog szülinapot!

Képzeljétek készítettem itthon bonbont, egész egyszerű. Úgy várom a hétvégét, hogy apuéknak odaadhassamKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok, a hugom bölcsi beszámolója: a többi gyerek nagyon aranyosan, kedvesen fogadta Lilit, simogatták, puszilgatták. Simán elkezdett játszani, anyját nem kereste, csak kb. fél óra múlva. Egy óra múlva el akart már jönni a hugom, mikor mondta a dadus, hogy maradjanak tízóraira. Képzeljétek minden gyerek kapott egy (!) karika banánt. Utána még egyet, A plafon a három darab volt. Szegény Lili, egy egészet be szokott vágni, erre kapott 3 karikát. Nem is értem, ha legalább egy felet nem tudnak adni a gyerekeknek, akkor minek ezt a gyümit választják? Holnap újra mennek, már hosszabb időre.

Zsuzsa, boldog szülinapotKép

Én is elámultam a táblán, mennyi pocaklakó vanKép

Kajarendelés: én egy időben rendeltem a foodexpresstől, a kajával nagyon meg voltam elégedve, csak későn hozták, volt hogy 2 után.

Megyek tanulni.
Conti

conti

Sziasztok!

Kepzeljetek, ma Rebek legurult vagy 14 lepcsöfokon. Egyszerüen nem tudtam utolerniKépKép Fel volt öltöztetve, sapka is volt rajta.Lathato serülesei ket kicsi dudor a homlokan ott, ahol nem vedte a sapka. Nem bukfencezett, "csak" gurult lepcsöfokrol-lepcsöfokra. NIncs semmi különös tünete, es most alszik. Remelem igy is marad. A doktornö azt mondta, hogy hivjam nyugodtan ejszaka is, ha hanyna, vagy valami szokatlan lenne. Allitolag 24 ora utan mar nem kell izgulni.DE az meg olyna messze van!Este 5-kor törtent...KépKépKép
Szoritsatok, hogy minden rendben legyen!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ilke
Hajrá vérvétel! Jobb mint a diéta! Lili gyorsan elfelejti majd.
Részemről is ok a farsang, helyötletem nincs.
Szerintem megint kezdjük el összeírni a neveket, hogy lássuk mennyien lennénk.

Conti
Én is rendeltem a food-tól, én szóltam a srácnak hogy kb. mikor hozza és akkor hozta.
3 karika banán?? Elég gáz, bár a fiamnak most lehet hogy elég lenne, amennyiket mostanában kajál. Kép
Lehet hogy azért adnak csak ennyit hogy simán ebédeljenek a gyerekek?

Kryss
Szegény Rebek! Remélem semmi komoly nem lesz éjszaka. Hogy esett le? Megbotlott?

Levi nagyon próbálkozik a szavakkal, a mai:
tányér=táánn

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kryss!

remélem nem lesz semmi baj!

Conti!

Nálunka bölcsiben tízóraira csak ivólé van, ahhoz képest a 3 karika banán nem rosszKép
De komolyra fordítva reggeli 8-kor: tej vagy kakó+ fél szelet kenyér
Tízórai 10-kor: ivólé
Ebéd 1/2 12-kor: főzelék hússal+gyümölcs
Uzsonna 1/2 4 körül, na ezt nem tudom miKép

Tízóraira azért kapnak cska ennyit mert korán van ebéd, déltől alvás van. Persz emindne bab más, de Emma teljesen ráált már erre a bölcsis evésre, pedig még nem is járunkKép csak ebédelni szoktunk ott. Ő reggel megissza tápszerét, aztán eszik pár falatot valamikor délelőtt (általában az én reggelimből de szó szerint pár falatot, vagy eszik egy kekszet), és fél 12-kor szuperül ebédel. ha tízóraira akár csak 1 danoninót is megeszik, akkor alig ebédel 2-3 kanállal.

Persze nme ismerem azt a másik bölcsödét , így nem is védeni akarom, csak picit más megvilágításba helyezni. Kép Bocsánat előre isKép

manó

KépKép
manó

Farsang:
Ilke+Lili
Judy+Gergő
Beszti+Nátán+Beni
Forti+Levi
Gumicukor+Dani
Conti+Betti
Sasha+Gabcsi
Rit+Dodó
Kataa+Alex
dec8+Hanna
Nyuszi+Emi

Bocsi ha kihagytam valakit, csak nagyjából olvastam vissza.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ági!
Szerencsére már nálunk is hagyja, hogy gumit vagy csattot tegyünk a hajába. Sőt azt is elértük, hogy reggeltől egész délig az alvásig benne is marad. Szerintem érzi, hogy jobb neki ha fel van fogva, mert különben melege van.
Mi lesz vele nyáron? Lehet, hogy levágatjuk neki? Épp ma néztem vissza képeket mert annyira gyorsan nő a haja és kíváncsi voltam jól látom-e. Szinte dupla olyan gyorsan nő neki, mint Dancsinak.
Jobbulást kívánunk Petrának, neked pedig kitartást!

Kata és Dodó

KépKép

KépKép
kata007

Kata007
Na vettél olyan pelust amihez fürdőlepedőt adtak ajiba?

Én most vettem Levinek 3-as tápszert és újszülött sapi hozzá az ajándék! Kép
Majd jó lesz a tesónak.

Forti

Kép
Kép
forti

Manó, így már értem, tényleg nem kell teleenniük magukat ebéd előtt, csak elsőre furi volt ezt hallani. Én sem bántani akartam a bölcsitKép

Kryss, szegény Rebi, remélem nem lesz semmi baj! A kabát, sapka azért sokat felfog az esésen.

Lányok, reggel a Betti kiszedett egy kukoricakonzervet a szekrényből és jól ráejtette a lábamra. Be is kékült. Most bepakoltam az összeset a mosogató alá.

Conti

conti

Kryss,

Nem lesz semmi baja Rebinek. Ha már egyből nincs eszméletvesztés, sápadás, ilyesmi, akkor később se lesz semmi baj. A gyerekek könnyűek és rugalmask. Solymesz is esett egyszer akkorát, mint az ólajtó, és szerencsére simán megúszta.

Zita
parazita

Sziasztok!

Kedden voltunk zenebölcsiben.
Elég vegyes érzelmekkel jöttem haza róla.
Kezdődött uis, hogy voltunk vagy 20-an (csak gyerek!), akik eljöttek. A foglalkozástartó egyből azzal indított, hogy aki feliratkozott, azoknak a nevét felolvassa és ezen kívül van még 4 hely.... Kép
viszont tiszta ideg lettem, hogy a palkáton ezt miért nem lehetett kiírni, hogy be kell jelentkezni telefonon és feliratkozni, akkor nem lett volna ez a kellemetlenség. Főleg, hogy a csak felszólított minket, többieket, akik nem iratkoztunk fel, hogy döntsük el ki legyen az a 4 Kép
Nekem több se kellett, jelentkeztem, (lehet másoknak ez bunkó dolognak tűnik) hogy mi erre az időpontra szeretnénk járni, lévén dolgozom és örültem, hogy végre talltam egy olyan helyet, ami közel van és még időben is meg tudom oldani, hogy ideérjünk a munkám mellett. Kértem, hogy amennyiben lehet az egyik mi lehessünk a 4-ből.
Közben a csaj mondott egy korábbi időpontot, az kb. a csoport felének meg is felelt, így maradhattunk mi az eredeti időpontos csoportban.
Aztán elkezdődött a foglalkozás.
A csajszi egy nyuszi bábbal énekelve körbement minden gyerekhez énekelve egy bemutatkozó dalocskát, aminek a végén meg kellet mondani a nyuszinak a nevünket Kép. Dani tátott szájjal nézte Kép
Majd következett, ami nem nagyon tetszett, hogy a fogalkozás alatt tartsuk ölben a gyereket...
Hát az én gyerekem nem egy ölben ülő típus, pláne nem egy új helyen, ahol minden és mindenki új számára, és sok a felfedezni való. Így olt amikor ott maradt az ölemben, de sokszor el is szivárgott. Szerintem a csaj hangja nem tetszett a Daninak, mert olyanokat rötyögött Kép. A gyerekdalokat operaária stílusban adja elő Kép Viszont tetszettek a dalok és a mondókák, sok olyan jött elő, amit már rég elfelejtettem, de anno tanultuk mi is az oviban és a végére már ismét tudtam a szövegeiket.
néha úgy nézett ki, hogy anyuci (vagyis én) zenebölcsizek, mert a gyerekem más vizeken evezett pár másik gyerekkel Kép
Az utolsó játék egy ugrándozós volt, itt a gyerekek kaptak a bokájukra egy tépőzáras karikát, amin kicsi csörgők voltak, ugrálás közben csörgött.

Aztán vége lett az órának, mire a csaj közölte, hogy már kint kellene lennünk, mert 1 perce megy a másik csoport órája. Hát alig tudtuk összeszedni csizmát, overállt, kabátot, táskát, nagyon mérges voltam, hogy lehet így megszervezni vmit! Kép
Az egészet pedig szvsz nem rögtön egy foglalkozással kellett volna indítani, hanem egy általános beszélgetéssel, bemutatkozással, ahol megtudhatjuk mégis milyen tematika szerint fogunk haladni, mire figyeljünk stb. Végülis ezzel egy zenepedagógusnak tisztában kellene lennie. Ez az első óra alkalmat adhatott volna a gyerekeknek, hogy felmérjék az idegen terepet, egymást a felnőtteket, nem pedig rögtön ölbe kényszeríteni őket.
Én úgy voltam vele, hogy nem fogom erőszakkal magam mellé ültetni, mert az csak rosszabb, így hagytam, hadd nézze meg azt, amit szeretne. Persze kaptam pár ferde pillantást, kicsit úgy is éreztem magam, mint a problémás kisgyerek anyukája Kép Pedig Dani azért alapjában véve szófogadó, csak hát a lelkem állandó felfedezési vággyal is meg van álldva.
Végülis befizettem 1 hónapot, aztán meglátjuk milyen lesz, mennyire köti le Danit. Ha nem akkor majd otthon foglalkozok vele. Nem vagyunk lekésve semmiről. Csak olyan rossz, hogy akkora lelkesedéssel mentem, hogy végre egy olyan hely és időpont, ami nekünk is jó és ilyen keserű szájízzel kellett eljönnünk.

Parazita
Igen, anyósom van gyesen.
Az mehet, aki vagy nyugdíjas, vagy nincs bejlentett munkája. Nálunk ez utóbbi van.
Akkor együtt lehetünk babásak, addig meg hajrá munka, jöhet a mani!

Kataa
szerintem is olcsóbb, ha otthon főzöl. Én is szeretek főzni, bár nem mondom, hogy mindig olyan nagy kedvel állok neki, mikor Dani már lefeküdt este, ráadásul másnap még melóba is kell mennem. De bele lehet jönni. A Food Express-t én is kipróbáltam pár évvel ezelőtt, akkor még új volt, most már sokat romlott, ráadásul nem is lakok jól belőle. Otthon meg 3-nak 2 napra elegendő kaját csinálok sokszor 1 rendelős adag árából. Igaz, megtehetném, hogy rendelünk, de egyrészt nem akarok elkényelmesedni, másrészt hasonlóan Besztihez, én is jobb szeretm tudni mi van benne, harmadrészt pedig olyan jó látni, ahogy fal a családom Kép

Zsuzsa
Tojásleves Kép
Én egyszer még bort is csináltam szorgalmi feladatként környezetórára ált. isk. 4. osztályában Kép Harisnyán keresztül kinyomkodtam a szőlőt, így lett must, aztán beletöltöttem egy 2dekás üvegbe és hagtam pár hétig. Aztán nagy örömmel odaadtam apukámnak, aki nagy dicséretek között megitta Kép Pár évvel ezelőtt elárulta, hogy ilyen rossz lőrét még életében nem ivott Kép De aztért 5-öst kaptam érte, a tanárnéni is megkóstolta, biztos az ő szeme is ketté állt tőle Kép
Tanulság, borászkodásba nem kezdek Kép

Kryss
Reméljük nem lesz semmi gond a kis Gurigával!!! Gyógypuszi a puklira Kép

Conti
3 karika banán, hát a fiamnak sem lenne elég, ellopkodná a másét Kép Mint ahogy Pocok Mankájáét is lenyúlta egy óvatlan pillanatban a Mikibulin Kép

na pusza, dolgozom is egy kicsit
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziaszok,
remelem, mindenkinek igaza vanKép !Egyenlöre ugy nez ki, hogy minden rendben! Azert meg izgulokKép, majd este felhivom a dokinöt, hogy abbahagyhatom-e az izgulast. Mar ugy ertem, ha eltelt a 24 ora kell-e meg valamitöl tartani...vagy tenni...bar gondolom,meg fog nyugtatni...es remelem!Kép

Ugy esett le, hogy mi a lakasajtot nyitottuk Aaronnal(ö kezeli a zartKép), es ugyan mi a földszinten lakunk, de van a garazsba vezetö lepcsö...Es ö elörement es gondolom elindult. Eddig meg soha nem ment oda ilyen direkt a lepcsöhöz, mer ott vannak mas erdekessegek is, amik el szoktak terelni a figyelmet...Es mire utanarohantam, mar a 2-3 lepcsön gurult. Gondolom lelepett, elvesztette az egyensulyat es gurult tovabbKép)
Remes volt, hogy probalom elkapni, de mindig tovabbgurult es csak nezni tudtam ahogy zötyög le a lepcsön. Es ahogy szaladtam utana, meg remenykedtem is, hogy hatha megall, de nem volt igazan realis a dolog. Csak alul a garazs szintjen tudtam utolerni.Kép
Szoval remeljük a legjobbakat!
Majd este meg benezek!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Halihó!

Még gyorsan írok, aztán délután indulunk haza. Ma anyóséknál alszunk, holnap meg az anyuéknál, szombaton is náluk, azaz mi bálozunk. Az úttól félek, Gergő nem szokta értékelni a 200 km-et, pláne nem délután, amikor még aludni se tud, de ez van, majd mesélek neki.
Eltűnt ráadásul a kutyánk is, ma még színét se láttamKép Máskor is szokott csavarogni, hiába zárjuk be, kan. De eddig mindig előkerült, remélem most is. ilyenkor a szomszéd szokott átjönni kaját adni neki, de rossz lenne így elindulniKép

Kryss
Hát ez szörnyen hangzik. Én is mindig ettől félek, nálunk beltéri lépcső van és már maga akar rajta közlekedni őurasága. Most már biztos minden oké lesz nálatok isKép

Gumicukor
Hát, tényleg nem egy ölben ülős fiad van, azt tapasztalhattuk a mikibulinKépKép Meglátjátok milyen lesz a többi foglalkozás.

Zsuzsa
Boldog szülinapotKép

Beszti
Szombattól én is több leszek egy évvel, ami a táblát illetiKép

Conti
Gergő is imádja a konzerveket, a kamrából kicipeli az összeset és rakosgatja őketKép LábadKép

na pusz, jövő héten jelentkezem
Judy
Judy

Sziasztok!
Hát gyerekek, el se hiszem, de végre ALUDTUNK éjszaka. Se este a lefekvésénél, se éjszaka nem volt balhé, sírás, nyöszörgésKépKépKép! Egy hang nélkül aludt 9-igKépKépKép! Viszont a fogmosás tovább romlottKép, most már a mi fogkefénk sem kell nekiKép. Beveszi a szájába, kicsit rágcsálja, de nem engedi, hogy megsikáljam a fogait. Hosszas sírás-rívás és hiszti árán sikerül csak, de ez sem jó így, mert nem akarom, hogy teljesen megutálja a fogmosást. Viszont ma észrevettem, hogy időközben 16 fogú lett GyurciKép! Lehet hogy ezért ilyen keserves mostanában minden, mert egyszerre jött ki a két alsó szemfoga.

Zsuzsa!
Nagyon bolodg szülinapotKép!
Kalandpark: XVII. ker. Kaszáló u.47.
253-88-88
info@legvardepo.hu

http://www.legvardepo.hu/jatszohaz/jatszohaz.html

Ilke!
Gyurci már 2-szer volt vérvételen, és pillanatok alatt kész volt. Persze volt egy pici sírás, de semmi több.

Conti!
3 karika banánKépKépKép! KonzervKépKépKép!

Kryss!
Szegény RebekKép! De biztos, hogy nem lesz semmi baj. Nagyon sokat véd a sapi meg a ruha! Ne izgulj!

Gumicukor!
Hát ez a zenebölcsi tényleg nem hangzik túl rokonszenvesnekKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Sasha, Zsuzsa!
Köszi a gratulát! És remélem hamarosan nálatok is lesz kistesó!Kép
Nem tüntem el, csak inkább olvasgatlak benneteket.Igaz, mostanában olyan álomszuszék vagyok, alig várom hogy a Napsugár elaludjon, így internetezés helyett én is lefekszemKép
Besztivel a 2004. őszi babák topikban találkoztam, onnan tudja hogy ikreim lesznek /legalábbis eddig így van/, és berakta a táblába.

Üdv. Ildikó

Ui: Zsuzsa! Nagyon boldog szülinapot kívánok nekedKép Kép Kép
ildikó

Sziasztok
Olyan jo ez a szep ido: )Na ilyenkor elvezem hogy nem kell dolgoznom: )

Mano
Ti aztan cserelgetitek a szobakat : )Nagyobb lenne anyukad szobaja ,azert cseletek vagy a kozelseg miatt?

Zsuzsa
Boldog szulinapot!!!!

Ilke
Hat ez az hogy nem tudok en sem olcsobbat,ezert jo ha tobben leszunk: )

Conti
Hat az en gyerkocom meg mindig tizoraizik ,meghozza gyumolcsot.Az adag: kb 1 alma+1 banan+1 narancs leve.(persze nem mindig ezt kapja: )Es a reggeli tej utan reggelizik egy keveset.Es igy is siman lecsuszik neki az ebed pontban delben: )
Pont beszelgettunk apaval hogy lehet-e majd olyat keni oviban vagy esetleg bolcsiben, hogy ne egyen disznohust.En nem remenykedem ebben,de jo lenne megoldani,gondolom akkor nekem kene vinni a kajat.

Kryss
Szegeny Rebek,Szegeny Te mert jol megijedtel.Nalunk pont ez van ,hogy a foldszinten lakunk de van alepcso a lift mellett a garazsba.Eddig meg elmetn mellette,de most mar elgondolkozom en is.

Gumicukor
Hat igen a Zenemano is ulnie kene a babonak az oleunkben.Na az en sajtkukacomtol ez meg korai.Szerintem ha mar elmulnak 2 evesek jobban erdekli majd oket az egyhelyben ulos dolgok: )En is olyan vagyok hogy szeretem tudni mi az amit fozok.Ezert a hust is olyan helyen vesszuk es a zoldseg meg a bio kertbol jon.Alex 1 eves koraig az uvegesen kivul csak ilyet evett ami nem volt permetezve.Es valahogy ennek is tulajdonitom hogy 14 honapos koraig nem volt beteg, a sok termeszetes vitaminnak: )
En altalaban ugy fozk hogy 1-2 adag megy a melybe arra a napokra ha nem vagyok itthon akkro is legyen mit enni apanak: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Zsuzsa
Boldog szülinapot igy utolag is Kép

Beszti
kijavitanád a táblába a koromat már 28 vagyok mult honapba töltötembe Kép

Kryss
Szegény rebek Kép jobbulást remélem nem lett baja .

Conti
petikének is szerintem elég lett volna a 3 karika banán bár kitudja .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Kataa!

Az za igazság, hogy most nagyon messze van tőlünk Emma és nagyon útálom hogy csk a baby phone-on keresztül hallom. egyszer volt már hogy bedöglött és nem hallottam meg hogy sír reggel. anyukám hozta át hogy miért nem megyünk érte. és ha kikerül a rácsos ágyból tél felé, akkor nem akarom hogy be legyen zárva a szobájába, de 3 ajtót nem karok nyitva hagyni. Így egyszerűbb lezs ha szobát cserélnek és kinyitjuk zat az ajtót ami eddig le volt zárva a két szoba között. Így mellettünk lezs közvetlenül. cska így az ő szobája nem lesz külön bejáratú, hanem csak rajtunk tud majd átmenni. Az ő szobája most kb 10M2, anyukámé 12m2, d eha lebontjuk azt a farostlemez falat ami külön bejáratúvá tezsi akkor az Emma régi szobája nagyobb lesz, mint az új szobája, de a mostani állapothoz képest meg mindneki nagyobb szobába kerülKép Kicsit zavarosKép

Gumicukor:

zenebölcsi kb nálunk is így van, csak itt ninsc csoportlétszám maximum, és nem szól ha nem ülenk a babák. Sokan vannk akik járkálnak. Emam eléggé jól beül az ölembe, csak amikor a hengszereket lehet nézegetni, akkor megy el. És a végén nekünk kb 1/4 óra van kimenni az öltözőbe az következő csoport előtt. De az öltözőben meg bármeddig lehetünk. Én egyébként nagyon sok dalt meg mondókát nem ismerekKép

Manó

KépKép
manó

Forti!
Igen vettem és még jó Dodóra. Na nem lehet vele bebugyolálni, de még elmegy egy darabig.KépKép Már ki is mostam, nem ment össze.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Ilke

Mi a dokinenitol kaptuk a Sinlac recepteket, de kerdezzetek ra a vedononel, vagy a gyogyszertarban is. Majd megnezem, lehet hogy meg megvan a mienk is.Kép
Te mar megint ugyeskedtel valamit azzal a bonbonnal! Nyuszi irigy...Kép
Kepzeld mar egyre tobb minden bujik ki a foldbol a kertben. Szuper ido van ma, jol korulneztem. Es van ez a Starkl nevu kerteszkedos csomagkuldo katalogus ceg, aki megkuldte a tavaszi katalogust. Hat nem arulom el, hanyfele viraghagymat, meg zoldsegmagot rendelek toluk.KépKépKép

Farsang

Hogy hogy ilyen kevesen vagyunk, mikor Telapokor meg voltunk vagy 30-an? Tobbiek, hol vagytok????

Conti

Ez a 3 karika banan nem lesz sok egy kicsit???Kép
De amugy Emi sem szokott tizoraizni, mivel 8-9 korul reggelizik es 12-1.00 korul ebedel.
En honapokig rendeltem a Food Expressztol es nagyon meg voltam elegedve veluk. Mi mindig 8 korul kaptuk az ebedet reggel.Kép

Kryss

Jezusom, nem semmi, szegeny Rebek, de talan ha fel volt oltoztetve nem utotte meg nagyon magat!

Banyoci

Emi sem hagyja hogy mossam a fogat, pedig foleg elol mosom neki, mert tudom hogy hatul meg bujnak a ragofogai es elol sem durvan csinalom. Es en sem akarom, hogy megutalja a dolgot. De csak leszopogatja a kremet rola es a szajaban logo fogkefevel probal meglepni.Kép

Beszti

Az en korom sem jo sajna a tablaban, mar december ota eggyel tobb vagyok.Kép
En is neztem mennyi pocaklako van. Mi van Csipkebogyoval???

Gumicukor

Ez a zenebolcsi eleg gyatran hangzik. De arra mindenkeppen jo lesz, hogy felfrissitse a gyerekdal tudasodat.Kép Aztan meg majd otthon enekelsz neki.KépEmi is imadja ha enekelek neki, csak eleg hamar vegeter a repertoarom. De mar vettem egy-ket kazettat.Kép

Uj szavaink(apa nagyon buszkeKép)

nyiii= knee (terd)
laja= lion (oroszlan)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke

Megtalaltam a Sinlac recepteket, elpostazom, ha megirod SMSben a cimedet.KépVagy holnap megyek be uh-ra, az Istvanba 15.45-re. De joforman egesz nap Pesten leszek,vagy jojjon erte a parod anyukamhoz (XIII ker), vagy ha lesz idom elvihetem, ha gondolod.
Egy-kettoben buzaliszt van de azt gondolom ugyis kicsereled masra.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Farsangra természetesen mi is megyünkKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Farsangra természetesen mi is megyünkKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Hú, épp most mosakodtam ki, Lili épp az ölemben volt és linzert evett, de az valszeg rossz útra ment neki, így telibehányta a nyakam a ruhám. Együtt ültünk be a kádba kimosakodni. De olyan kis rosszcsont volt, végig nevetett rajtamKép.
Meglett az eredmény, amit a kórházban vettek le a torkából, szerencsére negatív. A vérvételtől csak azért félek, mert 1x már voltunk vele és valami nagyon rosszul viselte. Annyira elkezdett sírni, hogy egy ideig levegőt sem vett, ettől mindenki jól megijedt és csak egy gyors szopival tudtuk kizökkenteni ebből a helyzetből. Azért remélem most már nagyobb, talán jobban el tudom majd terelni a figyelmét.
Csuda jó volt ma ez a sok meleg és napsütés, megnéztem a hőmérőt, 14 fokot mutatott napközbenKép.

Conti,
Hát az a pár karika banán elég kevés, bármikor is eszik. Ha Lili eszik ő sem adja egy félnél alább, bármikor is legyen az, akár vacsi után isKép.
Szegény lábadKép. Lili is mindig pakol a konyhában, én csak az egyensúlyomat szoktam elveszíteni ha rálépek erre-arra, de azt napjában 100x, néha épp hogy elkapom az asztalt vagy a hűtőtKép.

Kryss,
Szegény Rebek, most már azért szerintem megnyugodhatsz.

Farsang,
Szóval lányok jelentkezzetek, mert különben a gatyánk rámegy a terembérletreKépKépKép.
Sasha
Gumicukor
Beszti
Kataa
dec8
Nyuszi
Ilke
Zita
Judy
Conti
Forti
Rit
Manó

Gumicukor,
Hát ez a zenebölcsi nem hangzik valami jól. De talán később majd jobb lesz, így hogy a kezdeti nehézségeken már túl vagytok. Lili is imádja ha énekelek, nála most a Bóbita a kedvenc. Nekem is folyamatosan tanulnom kell, mert hamar ráun a dalokra és reklamál újért.
Az biztos, hogy minden időt és vesződséget megér, ha az ember látja, hogy ízlik a főztjeKép. Lehet, hogy én elég finnyogi vagyok, de nekem sosem ízlett a Food-os kaja, csak akkor rendeltem, míg dolgoztam, ha végképp semmi időm nem volt készíteni itthon, de akkor is inkább pizzáztam, még az is jobban bejött.

Banyóci,
Gratula az alváshoz! Nem szoktatok picike babafogkrémet használni, mi azt vetjük be azokon a napokon amikor nagyon nincs kedve hozzá. Ja és múltkor kapott tigrises fogkefét (nagy kedvenc a tigris Lilinél), azóta megint szereti a fogmosástKép.

Kataa,
Képzeld én múltkor olvastam a rendelőben, hogy a kerületben van egy ovi vagy bölcsi már nem emlékszem, de mindenféle speckó étkezési igényt betartanak. Azért jó, hogy van már ilyen is.

Nyuszi,
Nálunk is vannak furcsa hajtások a földben, csak tudnám mi lesz belőlükKép. A tulipán is szép nagy már, annyira várom, hogy valami szín is legyen már a kertben. Én most Sieberz katalógust kaptam, a legújabb szerelmem a kannavirág, azt akarok majd a ház elé.
Sajnos azt nem tudom ígérni, hogy a párom elmegy anyudhoz a receptekért, de ha van kedved, gyere el hozzánk, örülnénk neki. De ha gondolod elküldöm a címemet. Nagyon köszi előre is a recepteket. Ja igen, ha jössz akkor megtudod majd kóstolni a bonbont! Naaa?Kép
Csak most tudtam elküldeni a levelet, amit már du megírtam, valamiért nem jött be a társalgóKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Bölcsi tudósítás: Ma megint banánkarika volt teával a tízórai. Sajnos kezd elmenni a tesóm kedve a bölcsitől. Persze nem emiatt, hanem mert ma végig kint maradt, és nagyon kereste a lánya, ő meg nagyon sajnálta. Végül haza is mentek.

Banyóci, tuti hogy a foga volt a ludas, az alvásnál meg a fogmosásnál is. Bettinek is most jönnek a szemfogai, és nem engedi sikálni a fogait, csak leszopogatja a mákszemnyi fogkrémet.

Ilke, leveszik a vért a közelbe? És éhgyomorra kell vinni? Lehet hogy mi is odajutunk.

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?