Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
rég nem voltam, kicsit sűrűek mostanában a napok.

dius gratula a kisfiadhoz :)

tünde jobbulást nektek! Benét így is megműtik, hogy skarlátos a kistesó? lehet, hogy már benne is lappang, nem?

danann a deák téren van a vista cafe, ott hétvégén úgy tudom külön óvónéni figyel a játszósarokban a gyerekekre. és a kaja is jó :D

nikuc vagy húzd szorosabbra a pelust fent, vagy igazítsd el a redőket alul, vagy nézd meg minden tisztába tevésnél, hogy a kukija ne lógjon félre, és ha ez mind megvan, és mégis kipisil, akkor próbál meg másik pelust ráadni. nekem a liberó jött be a legjobban erre a problémára, igaz nekünk a kaki folyt ki állandóan.
különböző testalkatú gyerekeknek különböző típusú pelus lehet a megfelelő.

panndi nagyon drukkolok, hogy ne kelljen oltást kapnod!

veronika hát nem semmi történet! szerencsére minden jó, ha jó a vége. szerintem jól döntöttetek, egy elhúzódó szülés szörnyű tud lenni, és tényleg árthat is a babának.
még egyszer gratula nektek :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Mzsperx
Egy ilyen szobát még én is elfogadnék. :)

Mászós videó nincs, de kép igen. Hívott ma a védőnő, amíg beszéltem vele 2 percet, bemászott a hinta alá. :D

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kristóf nagyon helyes kisfiú lett és nem mellesleg ügyes is... Lilla nem szeret bemászni valami alá, inkább felmászik :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

susy, most így az avatarnak köszönhetően azt is látjuk, mennyire hasonlít Rád a fiacskád :)

Kép
Kép
szalamandra

susy, jók aképek!!!

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Bekukkantottam egy percre. Most megyünk varratszedésre, nagyon izgulok.
Lánykám meg nagyon nem fotogén, nem bírok róla olyan képet csinálni, ahol úgy néz ki mint élőben, a képeken valahogy sokkal rosszabb. Bár lehet, hogy én vagyok béna fotós?

Addig is, amíg nem lesz jobb kép, betennék egyet, de nem tudom hogy kell. Látom, hogy : "[img]http://kép_url[/img] (alt+p)"
Képet csak webről lehet beilleszteni? Ha csak a gépemen van meg egy könyvtárban, onnan nem lehet?

[/img]
sz.veronika

melléklet feltöltése, ld a bejegyzésablak alatt :)

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Köszi lányok, hogy gondoltok ránk, Benét holnap műtik, a skarlát már kijött volna, így nem gond. 1 éjszakát leszünk bent. Villőt addig anyuhoz visszük, aki felajánlotta, hogy Villő maradjon szombat reggelig, és akkor a műtét után itthon is 1 napig csak Benével tudok foglalkozni. Ezt most nehéz szívvel, de elfogadtam. :(

Remélem, csütörtökön délután be tudok nézni hozzátok, mert az azt jelenti, hogy minden rendben, és már itthon is vagyunk!

Susy, nagyon jó képek!

És Dorka szobája tuti lesz.

mtunde

Dorka szobája nekem is nagyon tetszik!!! :)

Susy Kristóf nagyon szép kisfiú!!! :)

Ma voltam dokinál, teljesen zárt vagyok. Mondtam hogy nagyon keményedik a pocakom azt mondta nincsen poci simogatás felejtsem el és írt fel magnéziumot. Két hét múlva kell visszamennem. Holnap intézzük az apaságit is. :)

Kép
dius87

Tünde!

Nagyon szorítok a kicsi fiadért!

Jók a képek, pocisok és babások is, na most én is tudok végre felrakni párat! :lol: Kép

Kamilla a kamillák között
borossné becz márta

Kép Nézelődni jó! Kép kicsik
borossné becz márta

Kép nagyok Kép A három fiú
borossné becz márta

Kép Mesélünk...
borossné becz márta

Márti, szépek vagytok Ti is :lol: Jó az ilyen nagy család :wink:

Tünde!
Drukkolunk Nektek, Benének gyors gyógyulást. Villő miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ez olyan helyzet, amit máshogy nem tudsz megoldani. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszönjük szépen a dicséretet.
Szalamandra
Ezt még senki nem mondta, hogy Kristóf rám hasonlít. :)

Tünde
Drukkolok én is, de tudom, hogy semmi gond nem lesz, holnap pedig ha tudsz jönni hírekkel, várni fogunk.

Márti
De jók a képek. Nagyon szép fiaid vannak, Kamilla pedig igazi kis gombóc, nagyon édes. :)

Dius
A simogatástól keményedik az ember pocija? Ezt nem is tudtam. Vigyázz magatokra.

Kép
Kép
susytunder

susy azt nem tudom hogy attól keményedik e, de azt mondta a doki hogy a sok simogatástól olyan inger éri a méhet hogy akár a szülés is beindulhat. Pedig nem szoktam simizni sokat, de vigyázok mert még korai lenne még csak a 33.hét elején vagyok.

Kép
dius87

Márti, nagyon szépek vagytok! Nagyon édesek. 2 sötét és 2 világos? Tök jó!

mtunde

Sziasztok!

Bocsi,de tiszta ideg vagyok!Végre volt egy kis időm,gondoltam csinálok végre én is vonalzót,de az istenért sem akar sikerülni :x
De nem jövök rá,mit rontok el... :( Kérlek,aki tud,segítsen nekem!Most tuti jó bénának tartotok...hú de ciki... :(

Előre is köszönöm,de most mennem kell,mert csajom lázad!

Köszi
nusyka

márti, dejó, hogy tettél be képet! nagyon szép a kiscsaj!
és milyen okosan néz!
mondd, hány hétre jött a 3-4. gyerek? :)

nusyka, hol akadtál el?

megvolt a dokilátogatás, nagyon jól sikerült. fél órával korábban érkeztem, remélve, hogy letudhatom gyorsan a ctg-t és hamarabb végzek. annyira jól időzítettem, hogy nem volt senki. asszisztensnő mondta, hogy az ünnepek miatt kavart a nép, így sokan nem jöttek. úgyhogy a doki nézett meg előbb. méhszáj 1111, haladtunk! :) gyerek korának megfelelő, méhlepény 1es érettségű. kikérdeztem a cukorról is, azt mondta, hogy igazából nem lehet tudni, mitől van, egyszerűen statisztikai tény, hogy a terhességi cukrosok veszélyeztetettebbek. hát jó, ezzel már tényleg nincs mit kezdeni. de azt mondta, szerinte ez elméleti kérdés, nem húzzuk ki a 38. hétig. mert harmadik gyerek meg jól állunk. hármat már szültek, korábban jött a 3. gyerek? :) aztán ctg, na az mókás volt. az eddig rendesen "produkáló" gyermekem most fogta magát, és bevágta a szunyát. tojt a túrórudira, rábeszélésre, hasrázogatásra. olyan 120 körül ketyegett. szép egyenletesen. piszkálgattam néha, meg bejött az asszisztensnő is, és közölte, hogy tessék mozogni, és mozgott :DDD vicces volt. jóóó sokáig ültem így a gép alatt. két nyamvadék keményedést is sikerült produkálni :) elpoénkodtunk azon, hogy mikor legyen a szülés - aszongya a doki, ne éjjel, mert akkor ő fáradt és nyűgös. mondtam, én is délelőttre tervezem.
és akkor itt megörökítem az utókornak, az asszisztensnő szerint pénteken szülünk, a hugom is ezt mondta. a pasim jövő hét kedd vagy szerdára tette le a voksát. akar még valaki tippelni? :D

KépKép Kép
mzsperx

Ja,annak idején ígértem képeket is,azt talán sikerül,bár már nem bízom magamban...
Szóval itt van Csenge Pálma meg az ő nagy és okos,ejős bátyusa :)
Kép Kép úton hazafelé
nusyka

Szia MZS!

Elkészítettem a vonalzót,csak nem tudom ide beilleszeteni.Bemásoltam a BBkódot,de mégsem sikerül.Kell még vmi?
nusyka

mzsperx Úgy izgulok! :) Te mikor szeretnél szülni? Én mondjuk jövőhét csütörtökre szavazok! :)
Nekem méhszáj még csak 2000 de hát a 33.héten ez a normális asszem. :) Te érzel valamit?

Kép
dius87

nusika, az aláírásba másoltad be? mintha lett volna olyan valahol, hogy bb kód engedélyezése, vajon az nálad be van kapcsolva?

KépKép Kép
mzsperx

dius, hogy mikor? mostmost! :))) nagyon türelmetlen vagyok!
nem érzek semmit, sajna. de ez a korábbi szüléseimnél sem volt másképp...
a 2000 az rendben van, de jó, ha vigyázol, ne rövidüljön tovább.
feljegyzem a tippet :D

KépKép Kép
mzsperx

igen,oda másoltam és be van kapcsolva.Mi lehet még a baj???
A "honlap"-hoz kell vmit másolni?
nusyka

Nusyka, csak annyivel tudok segiteni. Esetleg hiányzik valami a kódból? Buta kérdés, de legalul nyomtál az 'elküld' gombra? Mert azzal mented el az egészet. Nem azért kérdem, mert hülyének nézlek, csak mást már nem tudok elképzelni :-)
Kép
danann

Szia Danann!!

Köszi neked is!Így csináltam és el is küldtem-elvileg,bár lehet,nem elég hatásosan...azért majd megpróbálom még,de most megyünk fürcsizni!
További szép estét nektek és köszönöm!

Sziasztok
nusyka

Sziasztok! Jó rég nem voltam, mert egy hete betegek voltunk, Máténak hurutos köhögése volt, és a tüdejében is volt egy kis zörej, ami nagyon aggasztott. Most már úgy tűnik elmúlt a hörgés, van még egy kis trutyi az orrában, naponta szívogatjuk, remélem minden rendben lesz, holnap doki néni is megnézi. Mindent kipróbáltunk: köptetőt, hörgőtágítót, orrcseppet, hársfateát, meg még a disznózsíros dunsztkötést is :D (ez utóbbit kicsit viccesnek találtam, de ki tudja, lehet, hogy ez hatott leginkább :wink: ). Igazi szadistának éreztem magam az elmúlt napokban, szegény gyermekem szemében azt láttam: anya, már megint mit akarsz csinálni velem? Most már profin össze tudja szorítani a száját, ha közelít felé a kanál... :lol:

Az óraátállítás nekünk is betett, mivel Máté az utóbbi időben minden este 7-kor elaludt, ez most ugye 6-ra tevődött, ami nekünk már kicsit túl korán van, úgyhogy most el kell kezdenünk kihúzni a fürdetést, esti szopit stb. Ez elég nehéz, mert ráadásul a fogzás is elég fájdalmas lett neki, nagyon sokat szenved vele, van, hogy csak sír keservesen, ő még nem volt ilyen nyűgös eddig. Amúgy meg nagyon erőszakos kiskölök lett, mindent meg akar fogni, mindent bekap, mindig mindenhol ott akar lenni... :lol:

Szeretnék megint kérdezni tőletek a tapasztalataitokról altatás ügyben: ki milyen "szertartással" altatja a gyermekét? Úgy értem, hogy meddig van esti összebújás, mikor kezdtetek el mesélni, szoktatok-e énekelni vagy jobb a csend stb. Nálunk az álombaszoptatás egyelőre a sláger, bár néhányszor már magát is bealtatta oldalrafordulva, de ez ritka. És nem tudom, mikortól igényli, hogy este még legyen valami "szórakozás" emellett. Remélem érthető voltam. Előre is köszi.

Kép
Kép
szfgabi

Látom a fórumos órákat még nem állították át... :D Csak még szerettem volna gratulálni az új babákhoz és szurkolok a most következőknek. MZS, szorítok! Legyen úgy, ahogy Csilla jósolta?!

Kép
Kép
szfgabi

Mzsperx
Szerintem hétvégn fogsz szülni. :wink:

Szfgabi
Szerintem ez attól függ melyik baba mit szokik meg. Barátnőm síri csendben altatja a babáját, nálunk kristóf esti evésénél apa meséit hallgatja, amit jól elferdít én meg röhögök rajta. Ő ezt szokta meg.
Kb 1 jó hónapja van, mióta betegek voltunk, hogy este kicsit hentergőzik közöttünk, majd kap cicit, apa mesél aztán forog jobbra meg balra és egyszer csak elalszik, majd apa beteszi a kiságyába.
A disznőzsír a mellkasára kellett ugye? Ezt én is ismerem. Na meg a feketeretket, amit a többiek már biztos unnak. :)

Kép
Kép
susytunder

Köszi Lányok a dícséreteket!

mzsperx!

Hm, hát, nálunk az 1. gyerkőc 8, a 2. 12, a 3.megint 8, a 4. pedig 7 nappal jött előbb a kiírásnál! Abból indulj ki, ahogy az előző 2 manód született! Nálunk a dokim a 3. fiúcska születése előtt már annyira tudta, hogy napokon belül szülni fogok, mert úgy "szoktam", hogy a szülés előtti néhány napban 2x is felhívott, hogy nem szülünk-e még? :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Susy,
szerintem is nagyon hasonlit Rád Kristóf :) helyes nagyfiú lett!

Márti,
gyönyörűek a gyerekek. Kamilla nagyon sokat nőtt és szépült! :)
Elolvastam az Abigéles beszámolót - végigbőgtem természetesen!

Nusyka,
helyesek a gyerekek, várjuk a vonalzót is :)

Mzsperx,
mi teljesen egyidősek vagyunk, de én nem állok ilyen jól, mint Te :? Bár nekem első baba.... én még mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva és nem rövidül a méhszáj, pedig napok óta állandóan fájdogálok, de nem hatott. Tegnap egész éjjel keményedtem, fájt a pocim, szegény gyerek mocorgott, nem tudta mire vélni a dolgot, pedig általában szépen alszik éjszakánként. Na mindegy, türelmes leszek, de úgy tűnik, megelőzöl minket! Na de már a héten???? Nincs az kicsit korán? :shock: Te mikor szeretnél? Gondolom azonnal! :lol: Én is türelmetlen vagyok, de szerintem még van 2 hetem.
Kislányod mekkora? Nekem múlt héten 3kg-ra becsülték a kisfiamat.

Egyébként változatlanul járok orvosról orvosra: kardiológusnál jártam tegnap, minden rendben, de mehetek vissza csütörtökön, amikor egy 24órás készüléket rám tesznek és majd azt is kiértékelik. Holnap lesz a pajzsmirigyes vérvételemnek eredménye, remélem minden oké lesz. Egyébként eddig minden negativ, senkinek semmi ötlete, mi bajom lehet, viszont órákat ülhetek a kórházban minden másnap - már kicsit kezdek besokallni.
(Halkan megjegyzem, hogy 1 hete nem voltam rosszul, bizom benne, hogy igy is marad!)

Gabesz

Kép
ugabesz

márti, ha az előzőekhez igazodom, akkor az nagy baj lenne. ők kihúzták pont a kiírásig. a doki viszont nem akarja a 39.hétnél tovább bent látni dorkát. nem így lesz és kész. bízok benne, hogy két héten belül megszületik :) vuduzom magam és a kicsilányt :)

gabesz, az első gyereknél nekem a szülés előtti napon 3000 volt :D úgyhogy bármi lehet ;)
a lányka kb 2700, de nem aggódom a súlya miatt, a 37 hét megvan (hogy mikor töltöm, az attól függ, honnan számoljuk ;) kedd-csüt közt.), koraszülött már nem lesz. max kicsi. de a doki legyintett, mikor kérdeztem a súlyát, mert annyira nem meghatározó, ki tudja, mennyi husikát halmozott magára?
hihetetlen, hogy mennyire nem bírják kideríteni, mi bajod van!!!

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx!
Hátha igaza lesz Csillának és Dorka jön magától előbb. :lol: Drukkolunk Nektek!

Na meg Nektek is Gabesz :wink:

Gabi!
Én amióta Lilla nem szopival alszik el(14 hós), énekelgetek neki, meg imádkozok Vele. Nálunk a mesélés nagyon menő, de arra mindig kipattan a szeme.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Márti szépek vagytok! És jó, hogy már négyen vagytok!
Én holnap megyek uh-ra reménykedem kiderül, hogy fiú vagy leányzó lakik a hasamban.

Mzsperx!
A harmadik gyerkőc 7 nappal korábban született, úgy, hogy előző délután még zeneoviban voltam a többiekkel, illetve burkolták az éppen épülő házrészben a konyhát és délelőtt még nem tudom milyen lefolyórácsért kellett átautóznom a szomszéd városban, mert a burkolónak éppen nem volt kocsija...Szóval előjel semmi és másnap reggel 5.45-kor megszületett Benedek.
Az nagyfiam a kiírt időponthoz képest 12 nappal született később, valószínűleg elszámlták/tuk őt, de mivel húsvét volt nem igyekeztek a szülés elindításával. Már csütörtök reggelre be volt ígérve az indítás, amikor úgy döntött mégis magától szeretne megszületni. Előző délután egy levelet írtam a születendő apróságnak a naplójába, hogy ideje lenne megszületni. Lehet ez volt hatásos??? :lol:
Csenge pedig szintén előbb érkezett 5 nappal...
Szóval kiszámíthatatlanok.
Drukolok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretnéd!!!

Kép
becsengo

nusyka!

Ti is aranyosak vagytok!

Kép
becsengo

Lányok!

Össznépi drukkot kérek! A legjobb barátnőm most szül azÁEK-ben! És nem hiszitek el, egyedül van a szülőszobán, kádasban és kifogta azt a szülésznőt,aki a választottunk lett volna! Ráadásul éjjel némi gyenge rendszertelen fájásokkal kitágult 3ujjnyira, bár most egyáltalán nincsenek fájásai! Azóta már szerintem túl is van a burokrepesztésen!
(Gabesz! Noémi az és végül mégsem kellett indítani!)

Márti
borossné becz márta

Márti,

nem semmi, de boldog lehet Noémi, hogy nem kellett inditani! :lol:
Drukkolok neki!
Majd irsz friss infókat?

Gabesz

Kép
ugabesz

Gabesz!

Fájásgyengeség, épp mint nálam! Burokrepesztés óta összvissz 2 fájása volt, valószínű jön az oxy! Ettől szegény nagyon fél! meg az egész kórházi környezet sokkolja megint!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Megint nem sikerült 2 napig jönni.
Voltunk ma tanácsadáson és a gyerekorvos refluxot állapított meg (gyanakszik) Míránál. Szerinte ez indokolja, hogy 1,5 hónapja folyamatosan náthás és emiatt hallom, hogy a garaton ott van neki a váladék. A reflux tartja fenn a náthát és ennek következménye a fülproblémája, illetve emiatt rekedt állandóan. Hurrá. :( Kaptunk Nutriton gélt és Sinlac tápszert amit naponta egyszer kell adni neki. Jó íze van, de természetesen Mírának nem kell. Fogalmam sincs hogyan fogom megetetni vele, mert 150 ml vízbe kell beletenni és pépet készíteni belőle. Nem kicsi a mennyiség, még belerejteni sem tudom a déli főzelékébe.

Susy!
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy Kristóf teljesen rád hasonlít.
Gyümölcsöt azért kérdeztem, mert Míra sem eszi meg, de sajnos a tejpépet sem. :(
Citrusfélét ehet Kristóf. Éppen ma délelőtt javasolta nekünk is a gyerekorvos, mert a Sinlac pép székletfogó és a citrusfélék lazítják.

Mzsperx!
Dorka szobája nagyon jól néz ki! Igazán siethetne, hogy minél előbb, megcsodálja milyen klassz birodalma lesz.

Márti!
Szépek a gyerkőcök. Jó az "orgonasíp" beállítás. :)

Szfgabi!
Ilyen érzésem nekem is van sokszor, vajon mit érezhet Míra az állandó orrszívások során. Szerintem már gyűlöl érte. A legrosszabb, hogy nem tudjuk megmagyarázni nekik mi miért történik.
Altatás: kevés fény, beteszem a kiságyba, énekelek neki egy altatódalt, elköszönök tőle és kijövök a szobából. Ha maradnék nem aludna óriási szemekkel nézne! Minden nap ugyanez a szertartás.

Mtunde!
Remélem már átestetek a műtéten és minden rendben lezajlott. Nagyon várom, hogy holnap jelentkezz!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

becsengo, a te példád sem bíztat sok jóval :D

márti, drukk a barátnődnek.

rozsaág, legalább kiderült, mi a baj, ezekkel a tápokkal remélem, jobb lesz!
ha szétosztanád több adagra? vagy azt nem lehet? a sinlacot pedig szokták szeretni a gyerekek.

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!
Jöhetek hozzátok beszélgetni? :)

25. hétben vagyok, a Máv-ban fogok szülni februárban, az első a BM-ben született 1,5 éve. Próbálok információkat gyűjteni.... Jó lenne tapasztalatokat olvasni, hallani tőletek. A kislányommal a BM-ben szóba sem került az EDA, ott nem volt szokás. Mi a véleményetek, itt mennyire támogatják, javasolják, illetve személyesen átélt tapasztalatok? Lassan össze kell szednem a kérdéseimet az orvosnak, de hát ő azért sokszor máshogy látja, mint egy anyuka :)
varjuhaj
varjuhaj

Köszönöm a képfeltöltéshez a megoldást, én csak felül néztem, én kis balga :lol:

Szóval íme az eddigi legjobb kép, remélem, hogy lesz jobb is, élőben valahogy kicsit más:

Kép Pálma
sz.veronika

Rozsaag
Na tök frankó, hogy a Sinlac fogja a hasat, kristóf 6 hós kora táján nagyon sokat evett gyümivel. És nagyon keményet kakilt szegénykém, de ezt senki nem mondta nekem. :roll:
Tényleg megleptek vele, hogy Kristóf rám hasonlít, a rokonság és ismerősök is mindenki azt mondja olyan, mint apa.

Tündéék túl vannak a műtéten, remélem este hallunk jó híreket, drukkoltam nekik.

Varjuhaj
Üdv köztünk. Én úgy tudom EDA pártiak a dokik, ha látják, hogy igenis szükség van rá. De a többiek biztos jobban tudják, én császárral szültem, de mikor még nem jártunk ott szó volt róla a dokival, de nem szabad úgy neki indulni azt mondják, hogy tuti EDA- val szülsz.

Kép
Kép
susytunder

Lányok!

14.30 előtt megszületett Noémi barátnőm kisfia,Gábor Attila 4350g-mal és 59cm-rel, természetes úton, EDA nélkül! Az a nem semmi, hogy a barátnőm kb. 160 cm ehhez! Kemény menet volt, de megérte! Nagyon nem akarta az EDA-t, a kislányát még azzal szülte!
Köszi a drukkokat!

Márti
borossné becz márta

márti, noéminek gratulálunk!!!

képzeljétek, találkoztam a nyákdugóval, juhéjj! :)
csinálunk házistatisztikát? ki mennyi idővel szülés előtt vesztette el a szüzességét - akarom mondani a nyákdugóját? :)))
én eddig 2x 1 nappal előbb...

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat,naon jól estek :oops:
Hát a vonalzó továbbra sem sikerült :cry: már mindent megpróbáltam,nincs ötletem...
Kicsit visszalapoztam,gyönyörködtem a babákban,akikről van fent kép és név nélkül,mindenkinek gratulálok,gyönyörűek :D

Ha van még vkinek ötlete a vonalzóval kapcsolatban,szívesen fogadom!

Köszönöm

Kép
Kép
nusyka

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat,naon jól estek :oops:
Hát a vonalzó továbbra sem sikerült :cry: már mindent megpróbáltam,nincs ötletem...
Kicsit visszalapoztam,gyönyörködtem a babákban,akikről van fent kép és név nélkül,mindenkinek gratulálok,gyönyörűek :D

Ha van még vkinek ötlete a vonalzóval kapcsolatban,szívesen fogadom!

Köszönöm

Kép
Kép
nusyka

Áááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom,mit csináltam,de SIKERÜLT :lol:
Hupsz,látom duplán is...Bocsi,de x...dik a net.
Ja,köszönöm azoknak,akik segíteni próbáltak!

Kép
Kép
nusyka

Sziasztok!

Igyekszem visszaolvasni, de újra hányós napokat élek..

Márti gyerekeit láttam, csodaszépek :D

Illetve Dorka szobája is nagyon tetszik :lol:

Mi jól vagyunk, tegnap voltam UH-n, 7 centis a kistesó, minden oké vele, egészséges és szerintem nagyon szép :lol:

Csak hányok... :?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?