márti, dejó, hogy tettél be képet! nagyon szép a kiscsaj!
és milyen okosan néz!
mondd, hány hétre jött a 3-4. gyerek?
nusyka, hol akadtál el?
megvolt a dokilátogatás, nagyon jól sikerült. fél órával korábban érkeztem, remélve, hogy letudhatom gyorsan a ctg-t és hamarabb végzek. annyira jól időzítettem, hogy nem volt senki. asszisztensnő mondta, hogy az ünnepek miatt kavart a nép, így sokan nem jöttek. úgyhogy a doki nézett meg előbb. méhszáj 1111, haladtunk!
gyerek korának megfelelő, méhlepény 1es érettségű. kikérdeztem a cukorról is, azt mondta, hogy igazából nem lehet tudni, mitől van, egyszerűen statisztikai tény, hogy a terhességi cukrosok veszélyeztetettebbek. hát jó, ezzel már tényleg nincs mit kezdeni. de azt mondta, szerinte ez elméleti kérdés, nem húzzuk ki a 38. hétig. mert harmadik gyerek meg jól állunk. hármat már szültek, korábban jött a 3. gyerek?
aztán ctg, na az mókás volt. az eddig rendesen "produkáló" gyermekem most fogta magát, és bevágta a szunyát. tojt a túrórudira, rábeszélésre, hasrázogatásra. olyan 120 körül ketyegett. szép egyenletesen. piszkálgattam néha, meg bejött az asszisztensnő is, és közölte, hogy tessék mozogni, és mozgott
DD vicces volt. jóóó sokáig ültem így a gép alatt. két nyamvadék keményedést is sikerült produkálni
elpoénkodtunk azon, hogy mikor legyen a szülés - aszongya a doki, ne éjjel, mert akkor ő fáradt és nyűgös. mondtam, én is délelőttre tervezem.
és akkor itt megörökítem az utókornak, az asszisztensnő szerint pénteken szülünk, a hugom is ezt mondta. a pasim jövő hét kedd vagy szerdára tette le a voksát. akar még valaki tippelni?