Josi! Picit késve, de nagyon boldog születésnapot Csillának! Hihetetlen, most született, és már egy éves! Én is azt hittem, hogy nem te vagy a képen
Hát csajok, köszi az érdeklődéseket, talán jobban van Domi már, az éjjel sem akart annyira megfulladni, mint előző éjszaka... DE! Elvittem a pulmonológiára, hát a drnő nincs a héten
, kérdezem a recepciónál, hogy az osztályon sincs, hát nincs mert szabin van. Én naivan megkérdeztem, hogy akkor valaki helyette, aki megnézné a gyerekemet? Hát nincs
Mondom, és akkor fulladjon meg a gyerek, mert szabin van az orvos? De rendesek voltak, mert gyorsan előkerítették az új főorvost, aki megvizsgálta Domit, alaposan kikérdezte, hogy mi volt vele (tényleg nagyon alapos volt, meg is lepődtem), és utána azt mondta, hogy a legjobb az lenne, ha bent is maradnánk a kórházban
Aztán végül elengedett minket, mert mondtam, hogy hát nekem itt a nagyobbik gyerek, és őt akkor hova tegyem? Viszont szerdán vissza kell vinnem hozzá. Inhalálót nem kaptunk, azt a mi kezelő orvosunk adhat
- jó mi, mi kezelő orvosunk, mintha mi választottuk volna, holott ez volt, választási lehetőség nélkül...
Kapott köptetőt, antibiotikumot is írt fel
, megemelte a spré adagunkat
Szal nem túl rózsás a helyzet...
Hát röviden ennyi.
Rékababa! A homeos gyogyik között is van köptető, Stodal szirup, reci nélkül adják, olyan ezres körül van az ára, ha jól emlékszem és 100 ml. Egyébként vannak olyan homeos cuccok, amit receptre lehet csak kapni.
Cseriani, átköltöztél a gyerekszobába?
Nemá, hogy ti is köhögtök! Gyógyuljatok meg.
Yuyu! Párod jobban van már?
Na lépek, mert drága kisfiam "csomagot" csinált
Ja és szerintetek miért van az, hogy nem bírja elviselni, hogy nincs szétszórva semmi játék a földön, és mindenáron ki kell borítani minimum egy kosár játékot????