Új privát üzeneted érkezett!

szia Móni! De jó, hogy jöttél! Édes baba ez a Mirkó azokkal a hatalmas barna szemeivel, és mekkora már!!!!!!!!!!! Melyik fázisnál tartotok most az építkezésnél?????

Cseriani te szegény, már megint beteg vagy! :cry: Akkor ne csak nekem mondogasd hogy gyógyulj meg, most én mondom neked!!!! De gyorsan!

Engem hazaengedtek, jó a vérképem , kivették a tályog csövét is, úgy néz ki kiürült, bár még nem tudok teljesen ráállni a lábamra, csak járókerettel ugrálok, mert a sok fekvéstől a bal térdhajlító izmom megrövidült és nem tudom kinyújtani a bal fájós lábam, ezért sem tudok ráállni, úgyhogy gyógytornász utasítása alapján tornáztatnom kell és nyújtani. Eléggé zsibbad és ez nagyon rossz. Annyira szeretnék már újra járni rendesen. Hiába vagyok otthon, kell segítség Olika mellé, mert nem tudok járni. De legalább látom és játszhatok vele, de ez így elég nehéz!!! :cry:

Kép
timesz

Sziasztok!Köszi a vonalzós segítséget.Azt hiszem sikerrel jártam
geszti1

Timi de jó, hogy otthon vagy. Akkor már nem is kell visszamenni? Kemot kapsz még?

Moni mi jól vagyunk. Hétfőn már dolgozom. Réka szépen beszokott a bölcsibe, már nagyon szereti. Evelinnel kínlódok egy kicsit. Alig, hogy meggyógyul máris kezdi a köhögést. Próbálom úgy kúrálni, hogy ne kelljen neki antibiotikumot adni. Most kaptunk egy immunerősítőt a dokinénitől, állítólag nagyon hatásos azoknál akik gyakran légúti betegek. Réka már szinte mindent mond, kis lefetyi lett. Most már két három szót is szokott egybe mondani. Mikor mind a kettő rákezd, zenng az egész ház. Nagyon szeret dalolni és nem számít, hogy utcán, otthon v. épp boltba vagyunk. Nem szégyenlős.
Vendég

Köszi Moni! Mirkó is nagyon helyes :-)) Enikő 2 és fél hónapos és már 6 kiló és 60 centi :lol: Most kezd egy kicsit lassulni talán a növekedése...

Betegeknek jobbulást!

Timesz, jó hogy hazaengedtek :-) Gyógyulgassál szépen, és élvezd a kisfiaddal töltött napokat :-D

yuyu79

sziasztok,vagyok,ma már kicsit jobban(kop-kop). Már hihetetlenül elegem van ebből,lassan üdvözlőlapot kapok a zsepigyártól.
Délelött Kristófnak tornacipőt vettünk,szünet utántól már kell az oviba,eddig csak a bentijükben tornáztak.

Timi,nagyon örülök,hogy újra otthon vagy,és az eredményeidnek is. Hogy tovább,mit mondanak?

Moni nagyon édes Mirkó :D
Tibikének gratula,add át légyszi. Biztos,hogy nagyon-nagyon jó apuka lesz belőle :wink:

Lányok,vagy egy 5000 ft-os Triumph vásárlási utalványom eladó,4000 ft-ért,ha érdekel valakit. Beváltható a környékünkön:Kecskemét,Székesfehérvár,ezen kívül:Győr,Hódmezővásárhely,Miskolc,Mosonmagyaróvár,Nyíregyháza,Solymár,Sopron,Seged,Szombathely,Veszprém,Budapest,Csömör,Debrecen,Gyöngyös
Póstázom annak,aki kéri. Dec.31-ig váltható be,én addig nem járok ott,ahol beváltható lenne.
Vendég

Emma drága, nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :D
Moni! Nagyon édes Mirkó baba. Azok a hatalmas szemek, gyönyörű!! :lol:
Timi! Ezek jó hírek, és örülök, hogy hazaengedtek! Rendbejön a lábad is majd mire Oli igazán szaladni fog :wink:
Cseriani! Te is gyógyulj most már meg, nem oké ez így, hogy folyamatosan betegeskedsz!
Mi vásárolni voltunk ma a tescóban meg a lidlben, hát csajok azok a hülye lámpák, amik ott vannak, totál megfájdult a szemem aztán a fejem is. Hazaértünk az első az volt, hogy bedobtam egy panadolt :? Most már jobb.
Dominik meg megint annyira köhög, pedig már olyan szépen javult :( Fél éjszaka fent volt, tiszta nyügi egész nap, remélem nem szedett össze semmi nyavalyát az asztmája mellé most. Vagy ez az oltás mellékhatása lenne még? :(
Emma, te az asztmádra szteroidos sprét kapsz? Mert a fiúk azt kapnak, de én eléggé parázok tőle... Ki kéne találni valami természetesebb módszert az asztmájuk ellen. Ötlet valakitől? Csak ne legyen drága a dolog, mert ugye a pénz a legkevesebb :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi a mézre nem allergiások gyerkőceid? Ha nem kipróbálhatnád: feketeretket lereszelsz, teszel bele bőven mézet, a levét adod oda neki. Napjában 7-8 alkalommal egy-két kanállal. Én most ezt csinálom, ma kezdtem és eddig elég jól bevált. Bár nem merem elkiabálni. A másik amit az előbb írtam Ribomunyl granulátum a neve, ez immunerősítő. Evelin csoporttársának anyukája írta le nekem is. Ez a kislány is aszthmás és mióta megcsinálta ezt a kúrát nem volt beteg. Ez egy fél éves kúra. Az első adagot 4 napig kell szedni, ezt 3 héten keresztül, aztán minden hónapban egyhéten újra megismételni 5 hónapig. De a mi dokinénink nagyon esküdött rá, hogy érdemes. Az első három adag a húzósabb, kb. 5500 ft, utána havonta 1700 ft körül van. Én most kezdem Evelinnek, nagyon remélem, hogy ezzel tényleg rendbe tudom hozni már végre.

Ma még megyünk Szekszárdra a kórházba. Nagymamámat (80 éves) tegnap műtötték vagbélre.
Vendég

Rékababa! Hát nem tudom, megnéztem itt a neten ezt az immunerősítőt, és hát a mellékhatásai miatt nem tudom, hogy bele mernék-e vágni. Asztmás roham, köhögés, hörghurut is lehet mellékhatásként :? Én kockázatosnak látom a fiúknak :( Majd rákérdezek a dokinéninknél. Jobbulást a nagymamádnak!
Szegény Dominik folyamatosan köhög, szerintem nem is tud aludni :(

dadomi

Hétfőn elmegyek a pulmonológiára, kérek Dani közgyógyára inhaláló készüléket, veszek Salvus gyógyvizet és azzal fogok inhalálni neki, hátha jobb lesz. Egy hónapja köhög :( Amikor elkezdtük a fűtést csinálni.... Jó, hogy senkire nem lehetett megint számítani, hogy elvigye kicsit, hogy ne kelljen itt lennie a legnagyobb porban, tuti az tett be neki :( na mindegy ez van... Megyek, mert felébresztette a köhögés.

dadomi

Emma,ez a tied: Kép Boldog szülinapot!!!

Nekem az lenne a megoldás,hogy Eliza abbahagyja a szopit,mert így nem fogok meggyógyulni. Ugyanez volt annakidején Kristófnál is,majd mikor abbahagyta,jobban lettem. Eliza mostmár tényleg alig szopizik,sokszor 2-3 napig nem is,de amikor nyafis,vagy fáj a foga,akkor keresi,és nem tudok neki nemet mondani.
rékababa Eliza is nyafis és taknyi,lehet,hogy tényleg az oltástól van.

rékababa jobbulást a nagymamádnak.

jajj istenem dadomi,asztma :cry:
Rettegek tőle. Ugye az allergia is átalakulhat asztmává. Mindig is féltem tőle :cry:
Vendég

Emma boldog szülinapot!!!

Cseriani Dadomiék kaptak védőoltást. Evelin csak bő egy hét múlva kapja meg, Réka meg egy hónap múlva. Most már egész jól van Evelin. Szépen múlik a köhögés is. Remélem hétfőre teljesen rendbe tudom hozni.
Vendég

Csak beugrottam most, mindenekelőtt: mindegyőtöknek köszönöm szépen a köszöntést,. nagyon aranyosak vagytok! :lol:
Mirkó baba nagyon édes, mekkora szemi vannak! :D
Timesz, nagyon-nagyon örülök, hogy itthon vagy, és, hogy jobban vagy! Hogyan tovább, már nem kell visszamenned? Olinak az a lényeg, hogy vele vagy, a jelenléted a fontos; biztos örömmel segítenek neked azok, akik most veletek vannak! Neked csak az a dolgod, hogy gyógyulj, és gyönyörködj a kisfiadban! :wink:
Hát már nemigaaaz, Cseriani, tessék pikkpakk meggyógyulni! Szteroidos a spray-m, amit fújok, nemtudom már melyőtök kérdezte mert csak átfutottam gyorsan; de szoptatás mellett most nem lehetett, így diaphillynt szedtem. Dadomi, kicsi fiad is gyógyuljon meg hamar, nem igaz, hogy mindig van valami.-..
Majd holnap normálisan is végigolvasok, pussz!

been

Sziasztok! Emma, utólag boldog szülinapot!!!

Rékababa, jobbulást a nagymamádnak!

Minden betegnek szintén jobbulást!

A párom is az ágyat nyomja most, tegnap este evett 2 krémest, cukrázdából hoztuk, egy óra múlva már fájt a gyomra, aztán hányt, hasmenése volt, egész éjjel nem aludt, görcsölt a gyomra. Lement az ügyeletre, kapott görcsoldó injekciót.... Szegény, ezt jól bekapta... Szóltam is a cukiban, hogy rossz volt a krémes, azt mondták, az nem lehet :roll: Még jó hogy én nem ettem belőle, meg a tegnapi vendégeink sem ;-)

yuyu79

Huhh, Yuyu, szegény párod! :shock: Azért ez durva, biztos többen is betegek lettek, még az is meglehet, hogy az ÁNTSZ fülébe jut... Remélem, hamar meggyógyul embered. Neked is köszönöm a köszöntést! :D

been

EMMA! Én sem akarok lemaradni, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Hányadik? :wink:

Egyenlőre nem kell visszamennem a kórházba, jövő héten is itthon leszek, utána meg majd meglátjuk - ezt mondta a dokinő, szerintem elkezdik a kemót, persze a vérképemtől is függ. Csütörtök óta megint kapom a B-17-et is mindennap. A lábam is egyre erősödik, de még nem megy egyedül a járás.

Yuyu, gratula a kislány méreteihez, szépen fejlődik!

Cseriani, most én küldök gyógypuszit! Sokat!

Kép
timesz

Timi a gyógypuszijaid hatottak,meg mindenkié,jobban vagyok,viszont most Eliza van nagyon oda,tiszta taknyi,nagyon szenved a fogától,csúnyán mondva taknya-nyála egybefolyik,és hihetetlen nyügös.Kapja a calciumot,meg orrcseppet,meg nurofent,remélem holnapra jobban lesz.
Timi most is lázas vagy a B17-től?
yuyu,hallod,nagyon kiakadtam. Akkor a cukrászda szerint mitől? Sztem egyértelmű,hogy a sütitől. Lehet sokan végighányták az éjszakát,és nem is szóltak a cukrászdában.
Na,megyek,Eliza járkál az innijével és közben nyavajog. Szegénykém,sehol nem találja a helyét,felkéreckedik az ölembe,majd le,majd megy az apjához,majd le...egyedül Kristóf tudja megnevettetni.
Vendég

Timesz, annyira örülök, hogy javulsz! Cseriani, biztos megbocsátasz, annak is örülök, hogy te javulsz, de Timesznek egy picit jobban... :wink: Szegény kis Eliza... Jól rajtatok van ez a nyavalya hallod...
Timesz, 34 éves voltam tegnap, és neked is nagyon szépen köszönöm a köszöntést! :D

been

Emma ne hülyéskedj velem,persze.
Na,lépek,szép vasárnapot mindenkinek!!!
Átállítottátok az órát? Gyerekeim nagyon jót aludtak,nem viselte meg őket az óraátállítás.
Vendég

Helló, Cseriani, hogy vagytok ma?
Ó, engem se viselt meg az óraátállítás, nagyon bírtam, hogy fél 8-kor még csak fél 7 van... :lol:

been

Hát az óraátállítás hatásait én már észre sem veszem...
Éjjel háromkor még nem aludtam semmit. Mire lefeküdtem volna Dominik iszonyatos köhögésbe kezdett, kb 1 órán keresztül rohamokban köhögött, fulladás határáig :( És nem lesz még egy hétig az orvosunk, a helyettesét meg lehetne Dr.Antibiotikumnak nevezni, mert az mindenre azt ad. Hát azért felesleges elvinnem hozzá, úgyis az első kukába dobnám a receptet. Volt, hogy el akartam vinni a pulmonológiára már nem is tudom melyik lurkót, szintén ez a doki helyettesített, és nem adott beutalót, mert szerinte nem indokolt (úgy köhögött szegényke, hogy rezgett az egész tüdeje) :shock:
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy hétfőn odaállítunk csak úgy a pulmonológiára, csak megnézi a doki. Meg akkor rögtön kérek inhalálót (az most is nagyon jó lenne Dominak). Most így hétvégén nem akarom bevinni, ha nem muszáj, mert szerintem ha az éjszakai "műsort" hallotta volna egy orvos, tuti bentfogták volna a kórházban.
Na és amikor Dominak elmúlt a roham (ventolin, tengervizes spré, tea után) kezdte Dani :( Neki hamarabb elmúlt, de a köhögésével felébresztette Dominikot. Aztán négyen aludtunk (?) az ágyunkban, hol az egyik gyerek mászott rám, hol a másik.
Na megyek mert halomban áll a vasalni való, meg tegnap este nem tudtam befejezni még a mosogatást sem a fiúk miatt (gondoltam, ha elaludtak simán rendberakom a konyhát - hát nem jött össze) :oops:

dadomi

Jaj, ezt még olvasni is rossz... Szegény Domi, meg Dani... Jól teszed, hogy elviszed a pulmonológiára, szívás, hogy oda is kell beutaló... De csak megnézik, max. azt mondod, hogy beviszed később a beutalót, vagy hívják fel a dokidat naplósorszámért, vagy mi kell ilyenkor... :)

been

Sziasztok csajok!

Timi:örülök ,hogy jobban vagy ,csak így tovább.Én bekentem a lábam izomlazító krémel gyógytorna előtt,így elviselhetőbb az a húzódás és fájdalom..2 hét és már mozogsz rendesen.A biciklizés lenne rá a legjobb(szoba bicikli vagy hanyat fekszel és úgy,persze segítséggel)
Kár,hogy úszni nem tusz elmenni.

Gyógyulgass!!!

Ani:gyógyulj meg te is.Most vettem az outletbe melltartót :?

Emma: Kép

Többieknek is jó hétvégét és vigyázzanak magukra ,talpsimi a babáknak!!
Most szünet lesz a suliban,remélem több időm jut a tracs patyra :twisted:
berni611

Berni, vagy kevesebb... :wink: :D Neked is köszi a köszöntést!

been

Először is,Emma sok boldog szülinapot!!! Bocsi,de sok volt a dolgom,vendégek még most mentek el.
Megvolt a szülinapozás(legalábbis az első forduló,mert pénteken megtartjuk mégegyszer a barátoknak is :lol: )
Mindjárt teszek képeket is. Mindenki jól érezte mamát,Csilla félt a tüzijátéktól :roll:
Timi,dejó,hogy otthon vagy és nem is kell visszamenned........legalábbis egy darabig,de mot szépen meggyógyulsz,Oli segít :wink: örülök,hogy jobban vagy!!!!!
Dadomi........nem is tudom,de ez annyira borzasztó,mikor így köhögnek,szerintem ne várj ezzel még egy hetet. Nincs valaki más pulmanológus,akibe megbízol? Én ilyenkor annyira tehetetlennek és szerencsétlennek éreztem magam,hogy nem tudok neki segíteni,mikor látom,hogy majd meg fullad :( Gyógypuszi mindkét drága fiacskádnak!!!!!!!!!!

Kép
Kép
josi

mamát=magát :oops:

Kép
Kép
josi

Kép Kép

Kép
Kép
josi

Josi Csillának nagyon-nagyon-nagyon sok boldog szülinapot. Jók a képek. Milyen nagy lány már Csilla.

Timi nagyon örülök, hogy végre otthon lehetsz. Oli biztos sok erőt ad neked. Az is jó, hogy kapod tovább a szurit. Biztos, hogy hamar helyre jössz, és nem sokára futhatsz gyönyörű kisfiad után.

Dadomi nagyon sajnálom a fiaidat. Tudom, hogy milyen szörnyű, mikor nem tudsz igazán mit csinálni.

Cseriani remélem Elizának gyorsan kibújik a fogacskája és megnyugszik.

Kérdésem lenne: homeo-s bogyókat recept nélkül lehet kapni? Evelinnek szeretnék a köhögésére. Sajna nálunk sem akar múlni, és nem szeretnék én sem anti bogyó-t adni neki. A mi dokinénink is egyből azt ír.
Vendég

Josi,nagyon-nagyon boldog szülinapot Csillának!!!! Kép
Annyira édes nagylány lett már ő is :D

rékababa persze,hogy lehet,én mindig úgy vettem. Nem is tudtam,hogy receptre is lehet :shock:
Vendég

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kicsi Csillának! :D :D :D Vagyishogy nem is olyan kicsi már, szép nagylány lett! Josi, de nem te vagy mellette a képen ugye? Vagy igen? :D
Szegény kis köhögősök, sajnálom őket én is nagyon...

been

Köszi lányok a köszöntést!
De Emma az én lennék :roll:

Kép
Kép
josi

Dadomi,hogy vannak a fiúk?
Hogy telt az éjszaka?

Kép
Kép
josi

josi,én egyértelművé tettem,hogy nem te vagy a képeken :shock:
Hogy a p...a fogytál így le? Azt hiszem,el kellene kicsit beszélgetnünk :P
Elvittem a gyerekeket dokihoz,a nátha kezd múlni,viszont elkezdtek köhögni. Szerencsére semmi bajuk,nem piros a torkuk,ez csak mezei nátha.
Képzeljétek,elraktuk Eliza kiságyát,Kristóffal alszik dupla fotelágyon. Annyira jót alszanak,Eliza éjjel nem is volt ébren,Kristóf is csak egyszer,és nem automatikusan jött közénk,hanem szólt,én feküdtem közéjük,és vissza is aludt rögtön :D
Ez hatalmas nagy változás,Eliza az utóbbi pár napban egy éjjel kb 8-szor volt ébren,ahogy fordult,valamilyét beverte a kiságy rácsába,és már ébren is volt. Úgyhogy nagyon örülök :D
Rég aludtam annyira jót,mint az elmúlt 2 éjjel :D

dadomi,szegény gyerekeid,hallod. Nem igaz,hogy nem lehet találni egy normális pulmonológust.

rékababa milyen a munka????

Na,megyek,mert mindjárt vita lesz,mindketten a hinta ugyanazon felén akarnak ülni :twisted:
Vendég

Josi! Picit késve, de nagyon boldog születésnapot Csillának! Hihetetlen, most született, és már egy éves! Én is azt hittem, hogy nem te vagy a képen :shock:

Hát csajok, köszi az érdeklődéseket, talán jobban van Domi már, az éjjel sem akart annyira megfulladni, mint előző éjszaka... DE! Elvittem a pulmonológiára, hát a drnő nincs a héten :evil: , kérdezem a recepciónál, hogy az osztályon sincs, hát nincs mert szabin van. Én naivan megkérdeztem, hogy akkor valaki helyette, aki megnézné a gyerekemet? Hát nincs :evil: Mondom, és akkor fulladjon meg a gyerek, mert szabin van az orvos? De rendesek voltak, mert gyorsan előkerítették az új főorvost, aki megvizsgálta Domit, alaposan kikérdezte, hogy mi volt vele (tényleg nagyon alapos volt, meg is lepődtem), és utána azt mondta, hogy a legjobb az lenne, ha bent is maradnánk a kórházban :shock: Aztán végül elengedett minket, mert mondtam, hogy hát nekem itt a nagyobbik gyerek, és őt akkor hova tegyem? Viszont szerdán vissza kell vinnem hozzá. Inhalálót nem kaptunk, azt a mi kezelő orvosunk adhat :?: :?: - jó mi, mi kezelő orvosunk, mintha mi választottuk volna, holott ez volt, választási lehetőség nélkül...
Kapott köptetőt, antibiotikumot is írt fel :? , megemelte a spré adagunkat :( Szal nem túl rózsás a helyzet...
Hát röviden ennyi.

Rékababa! A homeos gyogyik között is van köptető, Stodal szirup, reci nélkül adják, olyan ezres körül van az ára, ha jól emlékszem és 100 ml. Egyébként vannak olyan homeos cuccok, amit receptre lehet csak kapni.

Cseriani, átköltöztél a gyerekszobába? :wink: :lol: :lol: Nemá, hogy ti is köhögtök! Gyógyuljatok meg.
Yuyu! Párod jobban van már?

Na lépek, mert drága kisfiam "csomagot" csinált :roll: Ja és szerintetek miért van az, hogy nem bírja elviselni, hogy nincs szétszórva semmi játék a földön, és mindenáron ki kell borítani minimum egy kosár játékot???? :shock: :shock:

dadomi

csajok,emlékeztem,mikor banoed írt arról a beteg kisfiúról? OLvastam nap mint nap,és 2 napja nem tudom,jelszót meg felh.nevet kér a freeblog...regisztráltam,nagy nehezen,sok próbálkozás után be is enged a rendszer,de nem találom már Botondot. Tudtok valamit?
Vendég

emlékeztem=emlékeztek :oops:
Vendég

nna,megfejtettem...a kisfiú kicsit jobban van,de anyukájának elege lett a nagy nyilvánosságból,és bezárta a blogot.
Olvastam minden nap,nagyon drukkoltam nekik,remélem minden rendben lesz,meggyógyul az a pici fiú :shock:
Vendég

Cseriani! Hogyan találtál rá Botondékra? Én is olvastam minden nap, hogy mi van velük.

dadomi

Dadomi, msn-en már kifejtettem, de itt is jobbulást kicsi fiadnak!
Cseriani, tök jó ötlet volt a költöztetés!
:lol:
Josi, bakter, én akkor nagyon benéztelek... Nagyon jóóóól nézel ki, nem mintha eddig nem néztél volna ki jól, de máshogy emlékeztem rád. :lol:
Botondot én is kerestem; akkor ezért nem találom... :x Sajnálom, ki is könyvjelzőztem, nyomon követtem a sorsát, kár, hogy már nem lehet. Ha megtudtok valamit róla valahonnan, azért írjátok meg ide, lécci...
Kimegyünk a levegőre.

been

hú,lányok,lehet rosszul írtam: A gyerekek a mi szobánkban alszanak,ott van nekik az ágy. Nem külön szobában,első lépésnek ez is elég :P
Szerencsére jó nagy a szobánk,de ha még lenne pár gyerekünk,nem lenne más benne,mint ágy :?
Az ő szobájuk meg játszásra van-meg a többi szoba is,mindenhol van valami ...
de nekem már ez is nagyon jó,hogy nem 4-en alszunk 1 ágyban :D
A szobák között nincs ajtó,mindegyik a lépcsőházra nyílik,ami kicsit hűvösebb,mint a szobák,így ajtót nem tudunk köztünk nyitni,meg aztán ugye nem is egyedül lakunk itt,hanem anyukám meg a hugom,meg az ő barátja is itt lakik...
Meg ugye a lépcsőházban ott a lépcső,és hiába van korlát,egész éjjel rettegnék,hogy esetleg valamelyik kitámolyog az ágyából,és lekóvályog valahogy a lépcsőn...

na,szóval,regisztráltam a freeakármire,ahova írt az anyukája eddig.
Mire nagynehezen be tudtam lépni,elkezdtem keresni,de sehol nem találtam. Végül,mikor beütöttem a keresőbe,mindenféle blogokat beadott,amiben szerepel Botond,azokat nézegettem,és ott írta az egyik csaj azt,amit már írtam...
hú,bocsi,ha nagyon érthetetlenül írtam le... :oops:
Vendég

Köszi Dadomi, a párom péntek éjjel meg szombaton szenvedett, azóta már jól van... De biztos fogyott vagy 3 kilót ;-)

Josi, nagyon szépek vagytok a szülinapos képeken, még1x gratula Csillának :-D

Emma, utólag Neked is nagyon boldog szülinapot!!!
:wink:

yuyu79

Sziasztok!Én már ott tartottam, hogy miután bekapcsoltam a gépet "Botondot" hamarabb megnéztem mint az iwiw-et vagy a babnetet.Sajnálom ,hogy "lekódolták"
Ma újra jártam a Varga dokinál.Ki volt írva hogy szabin van,miután bejutottam hozzá megkérdeztem,hogy hogy van ez? szabi alatt is munka??Azt mondta ez nem munka hanem szórakozás, új ultrahang gépet kapott és nagyon élvezi próbálgatni. Aranyos..
Lassan ott tartok hogy már Ő fog fizetni amiért elmegyek hozzá :D Ma már csak 2 ezret kért :shock:
geszti1

sziasztok

Elmentünk ma méreckedni,de be nem jutottunk,mert ott volt 4 hölgy :?
Tuti valami ellenőrök,menjünk vissza délután.
Tudjátok,tele a ...-om az orvoslátogatókkal,gyógyszerügynökökkel,stb...
Sok helyen már láttam,hogy kiírják,hogy orvoslátogatót csak bejelentés alapján fogadnak,max.10 percre.
Hú,úgy felment a pumpám,hogy remeg a kezem. Sürgettem szegény Kristófot is,hogy egye már meg a reggelijét,mert érjünk oda időben,ne legyenek ezren elöttünk,brrrrr :twisted:
Na,most jól kidühöngtem magam.
Tegnap este Bonyhádon voltam,ismét tesz-veszeltem Elizának egy kisrucit,annál a néninél,akitől vettem anno a bébihordót is.
Lányok,senkinek nem kell a Triumph-utalvány? Mert akkor felteszem a tesz-veszre.
Meg eladnám a nagy babakocsinkat is. Rékababa,tietek mennyi idő alatt kelt el a biziben? És mennyit kaptatok érte?
Évi,nincs több időd??? :wink:
Vendég

Kép
Ezt a kisrucit vettem 1850 ft-ért. Semmi hibája,gyönyörű,mintha még senki nem használta volna,és jó meleg.
Vendég

Cseriani,mi is tegnap mentünk volna méreckedni,de délelőtt vendégem volt és Csillának borult az alvásrendje,már minden baja volt,és inkább hagytam aludni,majd jövőhéten. Persze elhiszem,hogy téged ez bosszant,mert te el is mész 2 gyerekkel és akkor közlik,hogy majd máskor...........jópofa. Aranyos a kisruci,most már ezek a meleg kisruhák kellenek,jön a hideg :( na meg az eső :evil: .

Kép
Kép
josi

tudod Josi,az a legbosszantóbb,hogy mára volt megbeszélve.
Vendég

geszti áruld már el nekem,hogy tetted oda a kislányod fényképét a nőivonalas vonalzó elé??????
Vendég

Szia!
Hát őszinte leszek fogalmam sincs hogy hogy sikerült ilyenre a vonalzóm.Volt egy olyan hogy: "saját avatar" feltöltése. Na én ott raktam fel a fényképet és nem a háttereknél.Ez most segítség neked?Vagy csak így lehet csinálni?Azt tudom hogy kicsinyíteni kellett a fényképet.
geszti1

hatalmas segítség,köszönöm :D
Most elmegyünk ismét a védőnőhöz,aztán majd megpróbálom :D
Köszönöm.
Vendég

Sziasztok csajok!
Már jó régnem írtam....időm mint a tenger.
Így utólag is mindenkinek boldog szülinapot akiknek mostanába volt.
Timesz öülök, hogy haza engedtek.
Valószínű gyermekelhelyezési perem lesz. Kedves apukával nem lehet megeggyezni ezért javasoltam, hogy menjünk a bíróságra döntsenek ők a pénzről és a láthatásról, errő hogy csináljam csak majd ő elpereli a gyereket. Hát most ez van. Nem akartam, de ez lett belőle.
Vannak emberek akikkel nem igazán lehet beszélni. :?
Vendég

Húh, Devcsa, ez olyan szomorú.... Az a jó, hogy Zsombi még kicsi, talán nem fogja fel még annyira. Bár biztos, hogy sokkal többet tudnak vagy megéreznek, mint az ember gondolná.

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?