Sziasztok!
Nagyon jól esetett, hogy kerestetek, hiányoltatok! Nagyon arik vagytok.
Én meg egy büdös disznó, hogy eltűntem. Ne hari. Hű pont egy hónapja, hogy írtam nektek. De link vagyok.
Na szóval velünk minden okés. Voltunk 12 hetes uh-n. Ott is rendbe találtak mindent, jövő héten meg megyek a dokimhoz. Közben voltam egy ingyenes down-kór szűrésen, csak sajna későn vették le a vért és nem elemezték ki. Szóval arról lecsúsztam. De szerintem nagyon kicsi az esélyem a beteg babára, mert ugye a fiam is egészséges és a családban sem volt még semmilyen betegség.
A közérzetem elég jó. Az émelygés és állandó aludhatnék már kezd elmúlni. De hamar elfáradok és bevallom jóval türelmetlenebb vagyok a fiammal, mint korábban. Gondolom a hormonok tombolnak.
Menetközben a lakásba kisebb felújítást csináltunk. Leszigeteltük a mennyezetet az egész lakásba. Meg vettünk a hálóba szekrényt, meg bejárati ajtót is cseréltünk. Jó kis meló volt. Eléggé elfáradtam benne, de a lényeg, hogy kész vagyunk. A szobák festését is tervezzük, de szerintem azt majd tavasszal, vagy nyáron.
Till: azért nem olyan rossza tsh értéked. Az én egyik papíromon az van, hogy 4,94-ig jó az érték! Most ti hogy álltok? Most ugye spontánkodtok és januárba lombik? Hol tartasz a ciklusodban?
Kat: drukk, hogy javuljon neked az Ir-ed és utána mielőbb nekiinduljatok a lombiknak! Hű milyen jó kis kezelésre jársz. Az akupunktúráról csak jót hallottam eddig! Remélem az álmod mihamarabb valóság lesz!!!
Dita: sajnálom, hogy már két nega teszted is van. Akkor a mostani inszemből sem lett baba? Vagy még van remény? Pont karikor lesz a szülinapod? De tök buli!
Jujj megijesztesz ezzel a válásos dologgal. Megyek és megnézem mit írtál amoda.
Rena: szuper, hogy helyreállt a szervezeted. És rendesen megjött. Tök furi, hogy most ennek örülünk. Aztán hajrá inszem!!!
Most ennyi, de megígérem, hogy nem tűnök el!!!