Sziasztok!
Nagyon jól esetett, hogy kerestetek, hiányoltatok! Nagyon arik vagytok.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Én meg egy büdös disznó, hogy eltűntem. Ne hari. Hű pont egy hónapja, hogy írtam nektek. De link vagyok.
Na szóval velünk minden okés. Voltunk 12 hetes uh-n. Ott is rendbe találtak mindent, jövő héten meg megyek a dokimhoz. Közben voltam egy ingyenes down-kór szűrésen, csak sajna későn vették le a vért és nem elemezték ki. Szóval arról lecsúsztam. De szerintem nagyon kicsi az esélyem a beteg babára, mert ugye a fiam is egészséges és a családban sem volt még semmilyen betegség.
A közérzetem elég jó. Az émelygés és állandó aludhatnék már kezd elmúlni. De hamar elfáradok és bevallom jóval türelmetlenebb vagyok a fiammal, mint korábban. Gondolom a hormonok tombolnak.
Menetközben a lakásba kisebb felújítást csináltunk. Leszigeteltük a mennyezetet az egész lakásba. Meg vettünk a hálóba szekrényt, meg bejárati ajtót is cseréltünk. Jó kis meló volt. Eléggé elfáradtam benne, de a lényeg, hogy kész vagyunk. A szobák festését is tervezzük, de szerintem azt majd tavasszal, vagy nyáron.
Till: azért nem olyan rossza tsh értéked. Az én egyik papíromon az van, hogy 4,94-ig jó az érték! Most ti hogy álltok? Most ugye spontánkodtok és januárba lombik? Hol tartasz a ciklusodban?
Kat: drukk, hogy javuljon neked az Ir-ed és utána mielőbb nekiinduljatok a lombiknak! Hű milyen jó kis kezelésre jársz. Az akupunktúráról csak jót hallottam eddig! Remélem az álmod mihamarabb valóság lesz!!!
Dita: sajnálom, hogy már két nega teszted is van. Akkor a mostani inszemből sem lett baba? Vagy még van remény? Pont karikor lesz a szülinapod? De tök buli!
Jujj megijesztesz ezzel a válásos dologgal. Megyek és megnézem mit írtál amoda.
Rena: szuper, hogy helyreállt a szervezeted. És rendesen megjött. Tök furi, hogy most ennek örülünk. Aztán hajrá inszem!!!
Most ennyi, de megígérem, hogy nem tűnök el!!!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)