Új privát üzeneted érkezett!

egy kedves ismerősöm ajánlotta:

Kedves Barátaim!

Örömmel tájékoztatlak, hogy végre elkészült az Illúziók c. film honlapja. Páran tudjátok már, de van, aki még nem: idén abban a szerencsében lehetett részem, hogy gyártásvezetőként közreműködhettem egy új magyar játékfilm készítésében. Ebben a levélben szeretném a segítségeteket kérni ezzel kapcsolatban, de először pár szó a filmről:

A film Richard Bach: Illúziók c. regényéből készült. A könyv 1994-ben jelent meg először Magyarországon, és azóta is kapható újabb és újabb kiadásokban az Édesvíz Kiadó gondozásában. A könyvet nagyon sokat szeretik, amikor én először olvastam nagyon nagy hatással volt rám. A film producere Váczy Károly, a kedvesemnek Bernáth Zsoltnak gyerekkori barátja, aki amúgy a film rendezője. Ők évek óta álmodoztak már a regény filmre viteléről, és ez most végre megvalósult.

Az Illúziók egy modern messiástörténet, amely két pilóta együtt töltött egy hetét meséli el, akik sétarepültetésből élnek, és különös kalandokba keverednek. Az alkotás témáját tekintve az úgynevezett spirituális vagy ezoterikus filmek közé sorolható (mint például A békés harcos vagy a Mennyei prófécia). A főszereplők Gáspár Tibor (Másnap, Kilenc és fél randi, Bakkermann), Karalyos Gábor (Moszkva tér, Miskolci Bonni és Klájd), Kilényi Márk Olivér (Sorstalanság) és Sipek Nicolas (Pillangó).

A film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül készül, az alkotók nem tudnak milliókat költeni a reklámra, ezért arra kérlek, hogy amennyiben a film honlapja és előzetese elnyerte tetszésedet, legyél szíves ajánlani barátaidnak, illetve azoknak, akikkel e-mailes kapcsolatban állsz. Ezzel sokat segítesz a film lelkes készítőinek, és hozzájárulsz ahhoz, hogy mire a film bemutatásra kerül a februári Magyar Filmszemlén, addigra minél többen tudjanak már róla. A film honlapja elérhető a következő címen:

www.illuziok.hu

Remélem, hamarosan a film nézői közt üdvözölhetünk.

Üdvözlettel,

Milka Julianna
andibab

Sziasztok!

Márti, neked Boldog Szülinapot! :) Nem is figyeltem, hogy most van neked is...:oops: Milyen sokan vagyunk itt októberiek! :shock:

Nircee, türelem a férjedhez! Bár nekem sosincs, én egyből lobbanok... :oops:

Mi tegnap voltunk lovagolni az egyik ismerősünknél. NAgyon élveztük, főleg Szonja. Azt hittem félni fog a pacitól, de cseppet sem. Bátran odament és még kaját is dobált neki... :) Aztán beugrottunk anyuékhoz, és Szonja egy gyors mosogatást véghezvitt. teszek fotót, aztán megyek, mert nálunk egész nap nem volt áram... :? :x Mondjuk mi sem voltunk itthon. Be kellett mennem a kórházba egy vérvételre, múlt héten küldött el a nődoki. :? Hát hogy a nőgyógyászati laborban milyen áldatlan állapotok uralkodnak, azt nem is részletezem....felüdülés volt mikor eljöttem onnan...elmegyógyintézet... :evil: Nem értem miért egy ember van aki vért vesz, adminisztrál, és futkos a levett vérekkel... :roll: Na mindegy...túl vagyok rajta, már csak az eredményt várom....

Kép

Kép

Kép

thenus

Sziasztok!

Nem tudtam elolvasni, mit írtatok, bocsi. Remélem, ma még lesz időm.

Nircee
a férjed sokkal nyugodtabb lenne, ha enne édességet. Amikor én leszoktam, akkor sok édességet ettem és az segített. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Márti
Boldog szülinapot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus
jók a képek :)

Lányok!
Köszönöm a segítséget! Az az igazság, hogy most már úgy döntöttem, hogy napközben együtt alszunk el, mert másképp nem megy, éjjel meg az ágyikójában alszik, de cicin alszik el. Hát ő már csak ilyen anyámasszony leánykája :). De már azt elértük, hogy ha éjjel felébred, akkor adok neki bio rizstejet vagy zabitalt, abból iszik, egyszer csak egy nagggyon laza mozdulattal eldobja a cumisüveget, nekem hátat fordít és alszik. :) De reggel odaveszem magam mellé. Nappal még pár szopi azért van.
Lányok, azt szerettem volna még kérdezni, hogy ha lesz tesó és esetleg nem lesz tejem, vagy nem tudok szoptatni, akkor kell neki adnom tápszert? Mert ugye tejet nem ihat, az kiüti.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,
akkor meg az anyja cseszegeti, hogy kövér... Ja, mert azt nem mondtam, hogy mindemellett fogyózik is!!! :roll:

Kép
Kép
nircee

Úristen, Nircee, a férjed halmozottan hátrányos!!!! :shock: :lol:

thenus

Henus
ezt tökéletesen megfogalmaztad :).
Az anyósodnak mondd meg, hogy neked kell, hogy tetsszen. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Úgy értem, hogy Nircee mondja meg:) Na, gondolom értitek. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,

ha még úgyis szopizik Didri, akkor éjjel miért rizstejet adsz neki? :shock:

És miért ne lenne tejed a tesónál? Vagy miért ne tudnál szoptatni?
Pozitív gondolkodás!!!
De ha mégsem lenne, akkor persze, hogy tápszer, hisz a tejet egyéves kor előtt egyáltalán nem ajánlják, nem csak az allergiával veszélyeztetett babáknak. Vagy kaphat esetleg más kismamától anyatejet. De szerintem fölösleges ezzel foglalkoznod, hisz Didrit is még mindig szoptatod!!!

Nircee, te nagyon türelmes vagy, én tuti nem hagynék rá mindent a férjedre. Lehet, hogy a gyerekek is azért nyűgösek, mert ti feszültek, idegesek, veszekedősek vagytok. Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ezt inkább próbálnátok megbeszélni, és nem felőrlődni. De tudom, hogy a férjeddel nem könnyű dűlőre jutni.. :?

Henus, annyira édes Szonja, és mind a ketten nagyon csinik vagytok!
Szonja nem lesz derékig vizes, amikor mosogat? Mert mi igen, de ez Márkot nem nagyon zavarja, így dupla hiszti van: amikor abbahagyjuk a mosogatást és amikor át kell öltözni :?

Katica, jó nagy kaland lehetett a két kicsivel útra kelni.
Én is úgy tudom, nem baj, ha gennyes a BCG helye.

Nálunk ma olyan történt, ami talán 2-szer fordult elő, mióta megszületett Márk: elmaradt a pancsi. Elég nyűgi volt a Manó, már semmit nem lehetett vele csinálni, csak mindig inni kért, és fetrengett az ágyon, úgyhogy elvittem fürcsizni, de amíg engedtem a vizet, őrült sírásba kezdett, aztán levetkőztettem, de végig hadakozott, bőgött, és nem volt szívem így berakni a kádba, gondoltam inkább megnyugtatom előbb, és 2 másodperc alatt elaludt a válamon. Pucéran. Aztán még mondogattam neki, hogy keljen fel, pancsizzunk, de úgy kapaszkodott belém, mint egy kismajom. Úgyhogy felöltözettem, és már húzza is lóbőrt. Kíváncsi vagyok meddig alszik így reggel, mert 5-6 felé kel rendes körülmények közt is.

Tusi, nagyon boldog szülinapot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

BCG-t én is akartam írni, hogy nekünk olyan gennyes volt, hogy ihaj! És sokáig. Rendes kis sebecske volt a helyén....Szóval tuti normális...

thenus

Sziasztok!

Én még nagyon korai babás vagyok, de mivel volt már egy méhen kívülim, már elmentem a dokihoz. Viszont teljesen megdöbbentem, mert azt gondoltam nagy naívan, hogy ha hétfőn telefonálok a kórházba, akkor csütörtökön már fogad valaki. Erre csak nov. végére van szabad időpont. Nem tudjátok, hogy van ez? Ha már bejutok egy dokihoz, akkor könnyebb időpontot egyeztetni, vagy úgy is egy rémálom az egész? Be kell valljam, kicsit elkeseredtem, mert így az sztk-s dokihoz kellett menjek, aki pont akkor rendel amikor én dolgozom.
Ráadásul anyósom is nyúz, hogy menjek egy kórházi dokihoz, és bevallom én is nagyobb biztonságban érezném magam. Szóval hogy is van ez? Ha nincs épp időpont a 12. heti vizsgálatra, akkor megcsinálják később? Nem gáz ez? Kérlek írjatok, mert teljesen tanácstalan vagyok. Amúgy nekem a Szabó László, meg a Turi doktor volt szimpi, meg nagyon rendesek is amikor bent voltam a kórházban.

Kép
Kép
tabati

Tabati, gratula a bébihez!
Hát ez a nov. végi időpont engem is megdöbbentett! :roll:
Szerintem érdemes lenne magánrendelésre menni először (Szabónak biztosan van, Turit nem tudom, és ott nyugodtan meg tudjátok beszélni, amit meg kell, aztán lehet később a kórházba is menni). Szerintem a pár nap - egy hét csúszás a vizsgálatokkal belefér, de túl sok nem, mert a terhesség idejét sem lehet olyan egyértelműen megállapítani, és adott korban végzett vizsgálatoknál meghatározott értékek számítanak normálisnak, ha más értéket kaptok, az valami problémát jelezhet.. szóval fontos, hogy akkor végezzék, amikor kell. szerintem.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre!

Köszi szépen! Közben már voltam az sztkban, de szerintem elmegyek arra a november végi időpontra is, onnantól meg most már résen leszek, hogy ne késsek le semmiről. Legalábbis a másik Kistarcsai topicban ezt mondták, hogy legalább 2 héttek előre kell kérni az időpontokat.

Kép
Kép
tabati

Nircee!
Huh! Hát nem egyszerű eset az ami most nálatok van. Becsülöm, hogy így bírod még! Én már tuti a hajamat tépve hívtam volna anyut, hogy jöjjön, mert el kell itthonról menekülnöm... :wink: Vagy valami hasonló. Egy kicsi meg egy pici gyerek, és ráadásnak egy hisztis férj... ajjaj! Próbáljátok mindenképpen megbeszélni a dolgokat, mert valóban lehet, hogy ettől olyan feszült Simi is. Nagyon remélem, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és nem marad fent ez az állapot sokáig, mert ez így nagyon idegőrlő lehet.

Henus!
Nagyon jók a képek!
Szonja nagyon kis csajos, még a mosogatáshoz is kalapot vett fel. :wink: :lol:

Piroska!
Miért ne lenne tejed :?: Persze, hogy lesz, emiatt ne aggódj, de ha mégsem nem tragédia, sőt! Ugyanúgy fogod szeretni őt is mint a nővérét, nem? Ez a lényeg! (Egyébként ha tényleg nem lesz tej, akkor igen, tápszer, de szerintem ebben semmi rossz nincs!)

Szantre!
Hát én megmondom őszintén, hogy nálunk már nem 2-szer maradt el a fürdetés... :? Van amikor már annyira fáradtak vagyunk estére, hogy semmi kedvünk a nagy kétgyerekes procedúrához, de olyan is akad, hogy ők a hullák, és látom rajtuk, hogy a fürdéssel csak bezavarnék náluk. Szerintem havonta 1-1 ilyen eset van. Nem hinném, hogy ez gond lenne. Persze amíg Bulcsú ici-pici baba volt addig én is ragaszkodtam az esti rendszerhez, de most már tudja, hogy mikor jön el az alvás ideje.

Kép
Kép
giga1

Simikének Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Szantre
nem úgy értettem, szerintem lesz tejem a tesónak, csak a tesó várása alatt. Ha akkor nem lesz tejem, amikor várom a tesót, akkor mit csináljak?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga
rosszul fogalmaztam, nem a tesónak, hanem Didrinek ha nem lesz tejem, akkor mit csináljak?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Siminek boldog névnapot kívánunk!!!

Piroska!
Sejtettem, hogy félreértjük a dolgot Szantréval. :wink: :lol: Honnan is tudhatnád előre hogy a tesót kiüti a tej. :?: :lol:
Nos! Szerintem attól függ, hogy mikor jön a tesó. Ha mostanában szeretnétek, akkor lehet tápszer, de biztosan van olyasmi tej is, amit a tejre allergiások is ihatnak. Ha viszont később, akkor nem lehet ebből kinőni? Ez most már élete végéig megmarad Didrinél? Tea, víz gyümölcslé, és kálcium forrásnak meg a többi tejtermék. Vagy azt sem ehet a leányzó?
Most lehet, hogy nagy marhaságokat írtam, de csak tippelgetni tudok. :oops: :?

Kép
Kép
giga1

Szantre
azért adok neki éjszaka rizstejet, hogy ne vegyem ki a kiságyból szopizni, mert akkor megint velünk fog aludni. Ha várni fogom a tesót, nem lesz túl jó, ha éjjel rugdosni fogja a hasam.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga
Didrit üti ki a tej. Úgy értem, konkrétan tejet nem adtam neki, mert adtam neki tejes kaját és az kiütötte. Két éves koráig nem adhatok tejet neki és akkor állítólag nem lesz érzékeny rá. Meddig kell a tápszert adni a babáknak? Mert két éves kora után már kaphat tejet, úgy tudom.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, és igen, az anyatej helyett a tápszert a kálciumforrás miatt kérdezem. Megmondom őszintén, nem szívesen adnék neki tápszert, csak ha nincs más választás.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, Giga
hol tartotok a mászással?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, tényleg teljesen félreértettem.. :oops: :oops:
Szerintem annak nézz utána, mi tartalmaz sok kálciumot, és abból adj többet Didrinek, a rizstej meg maradhat innivalónak. De akár kálciumtablettából is lehet pótolni, ha muszáj. Szerintem a gyerekorvost is érdemes lenne megkérdezni.

Simonnak boldog névnapot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!
Henus!
Nagyon jók a képek!Mekkora nagylányod van már! :shock: szeret ő is mosogatni?Zsani folyton jönne főzni,pakolni stb........néha nagyon a láb alatt van,de próbálom őt terelgetni. :? :oops:
nircee!
A szotyit nem szereti az urad??enyém uram nagyon sokat megevett amikor szokott le a cigiről!Naponta 5-6 csomag! :shock: :wink: KITARTÁS!Írd ki magadból nyugodtan a bánatodat,hiszen tudod mi itt vagyunk! :wink: :D
Szantre,giga!
Nincsen abban semmi gond,ha néha néha kimarad egy-két fürcsi! :wink: :D
Tabati!
Üdvözöllek és gratulálok(de csak halkan)! :wink: :D

Simikének boldog Névnapot kívánok!
Kép
Tusi!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK,ÍGY UTÓLAG!
Kép

sZIASZTOK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :D És az együttérzést is! Azzal, hogy kiírtam magamból, sokkal jobban érzem magam. Tudom, hogy értünk teszi, és hogy most sok-sok türelemre és megértésre van szüksége, de nekem sem egyszerű ezt megadni, mikor itt van ez a 2 kis "szörnyeteg"! De mellette állok!

Itt van 3 kép a kínzóinkról:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

A bio rozsitalban van kálcium, csak nem tudom, mennyi kell Didrinek. De mindegy, még amúgy sem aktuélis.

Nircee
nagyon arik a képek. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
Nagyon jók a képek,irtó aranyos Marci ahogy puszit ad a tesónak! :wink: :D
Dobok én is egy képet Zsaniról!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok!

eldobom a hajamat ettől az őszi szünettől... nem kértük ugyanis Bogi elhelyezését az oviban, mert ismeretlen óvónővel és vegyes csoportban lenne, ahol főleg nagycsoportosok vannak. erre az én drága gyerekem minden reggel 7 előtt jön, és közli, hogy már megint elaludtunk, és ő elkésett miattunk az oviból :roll: :lol:
bár tegnap már megtalálta a megoldást: "anya, ha ma se megyek oviba, akkor vigyél el a játszóházba, ott is van óvónéni" :wink:
aha... játszóházba... alkalmanként kábé 2500-3000 Ft őnagysága ott-tartózkodása :P
de szerencsére jövő héttől visszaáll a rend, és mehet végre oviba. :wink:
andibab

Andi
nem semmi a csajszi. :) Mondtam én, hogy nagy zsivány. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Siminek BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nircee, nem lehet egyszerű nektek, elhiszem, hogy türelmetlen a férjed mostanában. Fogyózni és leszokóban lenni egyszerre nem lehet piskóta. Sok türelmet és kitartást kívánok neked!!!

Piroska, Sára 15 hónapos volt, mikor várandós lettem Annával, ő még javában szopizott. Aztán szép lassan egyre kevesebb lett a tejcsi, a közepétől már csak cseppek voltak, nem is a tej mennyisége miatt cicizett. (mondták sokan, hogy hátha abbahagyja magától, mivel csökken a tej mennyisége, meg megváltozik az íze. Hát az én lánykámat cseppet sem zavarták ezek a dolgok). Szóval a kalciumforrást neki sem az anyatej adta ekkor. Mondjuk ő már ivott akkor kakaót, tejet is. Tehát ha Didri is szopizni fog még, mikor jön a kistesó, biztos, hogy kevesebb lesz akkor már a tejed. (A szülés után természetesen újra megindul a tejcsárda :lol: )

Köszi lányok a BCG-s válaszokat.

Most jó úton halad Anna baba, hogy átaludja az éjszakákat. Egyszer kel, hat órát alszik egy huzamban. Nővérkéje ennyi idősen ugyan így tett. 7 hónapos korától kelt éjszakánként. Cicin altattam vissza. De most arra gondoltam, hogy vizet fogok neki adni, ha ő is kelne a szomjúság miatt. (amikor már nem kajálni kel fel). Szerintetek ez nem "kegyetlenség"? Hogy nem cicin altatom vissza? De most szeretném elkerülni, hogy ő is ennyire "függő" legyen, mint Sára. Azt nem bántam meg, hogy Sárika ennyit cicizett, cicizik, de két ennyire függő gyerkőc már sok lenne. Ekkor meg lelkiismeret furdalásom van, hogy neki nem adom meg azt, amit Sárának. Nehéz ügy...

Nircee, édesek nagyon a fiaid!!Hát Simi nem két hónaposnak néz ki. Hatalms baba. És annyira fiús a pofija, le se tagadhatná! :lol: Szerintem a két fiú fejformája és füle nagyon hasonló, a szemük valóban nem annyira. Már a múltkor akartam ezt írni, csak elmaradt. Látom, nálatokis megy a szeretgetés, ölbe vevés, puszilgatás :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica
ezek szerint lehet, hogy fog kelleni neki a tápszer? :(

A két leányzóval kapcsolatban nem tudom, hogy most jelent-e valamit, ha a kicsi kevesebbet kap, mint a nagy, lehet, hogy most ez nem probléma. Inkább arra figyelj, hogy nehogy ezt szokjátok meg, mert nálunk az volt, hogy mindent a nővérem kapott, mert ő férjhez megy, meg mert ezért vagy azért és én annyira megutáltam ezt a helyzetet, hogy az hihetetlen. Utolsó megmozdulás: a nővérem örökli anyuék lakását, én meg kaptam egy millió forintot. Szóval szerintem erre figyelj, mert én már lassan kiütést kapok a családomtól emiatt. Eljutottam odáig, hogy minden perc, amit velük kell eltöltenem, kín. :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Piroska, miért vagy ennyire a tápszer ellen?
Lehet, hogy egy picit félre értettél. Én nem a szeretetemből adok kevesebbbet Annának, ez nálam szóba se jöhet. Sőt, arra kell figyelnem, hogy Sárika ne érezze azt, hogy többet foglalkozok a kicsivel, hiszen nagyon sokat van még a karomban, ha nem alszik. De hála Istennek, Sára olyan tündér lány, hogy nagyon szereti a kishugát. Nem féltékeny rá. Szóval csak a cicből kapna kevesebbet idővel. Másképpen nyugtatnám meg. De valahol az agyam mélyén tudom, hogy attól ő nem szenvedne csorbát, hiszen ugyan úgy szeretem attól, de így is rossz nekem. Mindegy, tudom, hogy "át kell magam programozni" egy kicsit, és akkor jó lesz.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Piroska!
Tényleg! Miért vagy ennyire tápszer ellenes?

Nircee!
Nagyon édesek a srácok! Eszméletlen, hogy milyen szőke Marci! :shock: :D Simi tényleg nem 2 hónaposnak néz ki. Szép kis kerek pofija van! :D

Tiop!
Nagyon kis huncut a csajszi a képeken! :lol:

Andi!
Tutira tök jó fej csajszi lesz a te nagy lányodból! :wink: :D
Szerintem szerencsés vagy, hogy ilyen hülye óvónő ellenére is ennyire szeret oviba járni! :wink:

Nálunk most extra rosszak az éjszakák. Felváltva kelnek fel a gyerekek. Hol Lili sír fel, mert szerintem rosszat álmodott, hol Bulcsú kelt engem. :? Lilinél mostanság nagyon nagy hisztik vannak. Egyik nap kénytelen voltam hideg vizet fröcskölni az arcába, mert nem volt hajlandó abbahagyni az éktelen ramazurit. Az a baj, hogy félek, hogy emiatt, vagy azért mert kiabálok vele alszik rosszul este. Sajnos most nagyon hiányzik nálam a türelem. Nem tudom miért, de kikészít néha a lány. Ha elmegyünk sétálni tuti, hogy már az utca sarkánál felbosszant. Bulcsút ugye tolom a babakocsiban, a lány meg motorozik, és természetesen nem hajlandó megállni, ha szólok neki, közben meg vészesen robog a forgalmasabb utca felé... Én meg ilyenkor azt sem tudom, hogy mit csináljak. Bulcsút hagyjam az út közepén a babakocsiban, mert ha kitolom az út szélére, akkor már Lili kigurult az útra :!: :?: De ennél jóval kisebb horderejű dolgokkal is fel tud húzni. Utólag meg már bánom, hogy rászólok, mert tudom, hogy azért csinálja ezeket a dolgokat mert még kicsi (pl. egy nap kb 3-szor öltöztetem át, mert állandóan leissza, leeszi magát, kipakolja a fiókot, olyan helyekre mászik, ahol veszélyes, stb...). Szóval nehéz...

Kép
Kép
giga1

Teszek fel képeket:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
giga1

Piroska,
én sem értem, miért vagy ennyire tápszer ellenes! Didri nem kicsi már, elmúlt 1 éves!!! Nem arról van szó, hogy anyatej helyett azon nő fel (bár azzal sem lenne semmi baj), hanem, hogy tej helyett kapná az allergiája miatt. Szerintem sokkal jobb, ha azt kapja, mint tejet! És ráadásul Didirinek már nem is tápszerr kellene adni, hanem Junior tejet, abban ugyanúgy benne van minden tápanyag és kalcium, csak nem annyi kalória, mint a táp. Szóval ne izgulj emiatt!!!

Giga,
jaj, a hisztik nálunk is mennek! Annyira, hogy Simi vagy felébred rá, és akkor ordít, vagy mikor fent van, megijed, és szabályosan belémbújik, annyira!!! :shock: Marci engem is az őrületbe tud kergetni a hisztijeivel, úgy visít, mint egy malac! ÉS persze mindig akkor, mikor vagy szoptatok (olyankor Simi ránt egy óriásit az amúgy is fájó mellemen), vagy mikor Simi alszik. Áááááááááááá!!! Én még nem fröcsköltem vizet az arcába, de már többször közel álltam hozzá! :oops: Szóval megértelek, és nem tudok tanácsot adni, én is hasonló cipőben vagyok.

Katica,
bár biztos lesznek, akik nem így gondolják, de szerintem, ha elfogadja a vizet, nyugodtan adhatsz Annának cici helyett, ha úgy gondolod, Neked ez így jó. Főleg, ha tényleg csak inni kel fel. Nálunk Simi még rendesen eszik éjjel, így nem tudom ezt játszani, de később biztosan áttérek én is a vízre/teára. Marcival is így csináltam, semmi baja nem lett, sosem voltak elalvási gondjai. Persze mai napig együtt játszunk este lefekvés előtt, meg olvassuk a könyveket, és csak akkor tesszük az ágyába, mikor már nagyon álmos, de olyankor már el is alszik magától. Sírni nem hagyjuk, ha nagyon nem akar aludni, akkor inkább levisszük magunkhoz tévézni. Szóval neki sosem kellett a cici elaltatásnak, és nekem ez így volt jó, persze lehet, hogy ezzel rossz és szívtelen anya vagyok, de nem zavar, nem érzem, hogy Marci is így érezné, hiszen kap elég szeretetet és odafigyelést egész nap, még ha néha idegesebb is vagyok vele. Most is itt ül az ölemben, 2 mondat között megpuszilom a feje búbját, ő meg dumál nekem. :D

Kép
Kép
nircee

Giga, jók a képek, már láttam őket a blogodon! :D :D :D

Kép
Kép
nircee

Nircee, Katica, Giga
hát nem tudom, valahogy a tápszer gondolatától iszonyodom, nem tudom, miért. De ha nem lesz más választás, akkor az lesz. Mi az a junior tej?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hű, Piroska, a Junior tejről még múltkor írtunk egy csomót, nem akarom ismételni, inkább megkeresem, hogy hol volt.

Kép
Kép
nircee

Ja, egyébként a táp nem méreg, és nem ellenség!!!! Tudom, nagyon rossz a hasonlat, de a háziállatainkat is zömmel azon neveljük, nem házi koszton, mert úgy gondoljuk, a kutya- és macskakajákban (amik tápok) ideális összetevők vannak a fejlődésükhöz. Hát, ugyanígy van a táppal is, nem rossz az, csak jobb az anyatej az immunanyagok és a könnyű emészthetőség miatt. Én nem vagyok ellene, és adnék is Siminek minden gond nélkül, csak azért nem adok, mert van elég tejem, és önzőségnek tartom ezt az én kényelmem miatt megvonni. De ha nem lenne, szíves örömest átállnék a tápra! ÉS mondom, Didri már NAGY!!!!

Kép
Kép
nircee

326.oldal!

Kép
Kép
nircee

Nircee
tudom. :) Nem gond, fogok én neki adni, ha nem lesz más lehetőség. Csak még meg kell barátkoznom a gondolattal.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee
számomra nem derült ki, hogy a junior tej-ben van-e laktóz, de akkor majd utánanézek.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Helló!

Csak bekukkantottam és látom a tápi a téma. Én megértem Piroskát, és biztos én is dilemmában lennék. Lehet kicsit úgy csinálnám mint Verna anno, hogy kikerülte a tápit az egyéb táplálékokkal. Szerintem Didri már nagyocska ehhez és nem biztos hogy tápi fog kelleni, ráadásul ez nem a holnap problémája, és mire Didri odakerül, hogy ott a tesó, és dönteni kell, már a helyzet megoldott is lesz :wink:

Katica, megértem a te agyalásodat is. Ugyanazt csináltam végig mint te. Gondolkoztam már sokat én is hogy mit csinálnék másképp. Nem elitélendő szerintem, ha vizet kínálsz Annának. HA elfogadja a lelkifurdalásod is enyhül majd. ha pedig nem úgyis adni fogsz cicit szerintem és nem fogod hagyni kínlódni... :wink:

Na most mennem kell, mert Szonja hív aludni, majd folytatom talán. Bár utolsó napom a huszas éveimben, és ez kicsit befrusztrál... :? :oops:

thenus

Henus,
ebben igazad van! Mármint, hogy mire Didri odakerül, már nem lesz téma. Ezért is írtam a junior tejet.
Holnap leszel 30???? Boldog Szülinapot így előre is! :wink: :D

Piroska,
megnézem neked, mi van benne, van itthon 2 különböző is, holnap megírom! :wink:

Kép
Kép
nircee

Csak egy gyors kérdés:
A múltkor Pilla betett egy linket ahol Botika súlyos betegségéről lehetett olvasni. Most gondoltam megnézem mi van vele és nem jön be az oldal. Nézi ezt valamelyikőtök? Nálam van a hiba, vagy megszűnt a blog?

thenus

Nircee, lehet, hogy félreérthetően írtam, most még Anna is felkel enni, és természetesen adok neki cicit Arra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam, hog ha majd nagyobb baba lesz, és már csak azért fog felkelni, mert szomjas, vagy egyéb dolgok miatt, akkor próbálnám ki a vizet. Ilyen pici korában természetes, hogy cicit kap, ha felkel :wink:
Mert Sárikával úgy volt, hogy 2-7 hós koráig végig aludta az éjszakát, 10-11 órát felkelés nélkül. Aztán jött a nyár, szomjas volt, meg bújtak a fogai, és cicivel altattam vissza. (Mai napig úgy alszik vissza, ha éjszaka felkel. Nem minden éjszaka kel, csak néha). Szóval ezen filóztam, hogy mi lesz majd, ha...

Igazad van Henus, lehet, hogy el sem fogja fogadni a vizet, és akkor hiába filózgatok itt, úgy is úgy lesz, ahogy a helyzet hozza. Na és, mire jutottál, mit csinálnál másképp? :D
BOLDOG SZÜLINAPOT holnapra!! :D

Holnap megint útra kelünk, most haza Pécelre. Remélem, zökkenőmentes lesz...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Zárttá tette a látogatók körét, így sajna nem lehet megnézni. :( A legutóbbi infó szerint jobban van:
http://pandababa.freeblog.hu/archives/2008/10/26/Lyndy/

Kép
Kép
nircee

Henus! Boldog Születésnapot!

Kép
Vendég

Boti blogja bezárt, mert állítólag sokan pénzt akartak keresni azzal, hogy segítik a kisfiút.
Ő jól van, a kemora jól reagál. Valószínűleg károsodott az agya, az agyvérzés miatt, de azt még nem tudni, hogy milyen mértékben.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?