Piroska,
ha még úgyis szopizik Didri, akkor éjjel miért rizstejet adsz neki?
És miért ne lenne tejed a tesónál? Vagy miért ne tudnál szoptatni?
Pozitív gondolkodás!!!
De ha mégsem lenne, akkor persze, hogy tápszer, hisz a tejet egyéves kor előtt egyáltalán nem ajánlják, nem csak az allergiával veszélyeztetett babáknak. Vagy kaphat esetleg más kismamától anyatejet. De szerintem fölösleges ezzel foglalkoznod, hisz Didrit is még mindig szoptatod!!!
Nircee, te nagyon türelmes vagy, én tuti nem hagynék rá mindent a férjedre. Lehet, hogy a gyerekek is azért nyűgösek, mert ti feszültek, idegesek, veszekedősek vagytok. Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ezt inkább próbálnátok megbeszélni, és nem felőrlődni. De tudom, hogy a férjeddel nem könnyű dűlőre jutni..
Henus, annyira édes Szonja, és mind a ketten nagyon csinik vagytok!
Szonja nem lesz derékig vizes, amikor mosogat? Mert mi igen, de ez Márkot nem nagyon zavarja, így dupla hiszti van: amikor abbahagyjuk a mosogatást és amikor át kell öltözni
Katica, jó nagy kaland lehetett a két kicsivel útra kelni.
Én is úgy tudom, nem baj, ha gennyes a BCG helye.
Nálunk ma olyan történt, ami talán 2-szer fordult elő, mióta megszületett Márk: elmaradt a pancsi. Elég nyűgi volt a Manó, már semmit nem lehetett vele csinálni, csak mindig inni kért, és fetrengett az ágyon, úgyhogy elvittem fürcsizni, de amíg engedtem a vizet, őrült sírásba kezdett, aztán levetkőztettem, de végig hadakozott, bőgött, és nem volt szívem így berakni a kádba, gondoltam inkább megnyugtatom előbb, és 2 másodperc alatt elaludt a válamon. Pucéran. Aztán még mondogattam neki, hogy keljen fel, pancsizzunk, de úgy kapaszkodott belém, mint egy kismajom. Úgyhogy felöltözettem, és már húzza is lóbőrt. Kíváncsi vagyok meddig alszik így reggel, mert 5-6 felé kel rendes körülmények közt is.
Tusi, nagyon boldog szülinapot!