Fanni,
én nem értelek Téged, de komolyan!
1. Mint írtam, nem láttam a Te listádat, csak Leóét, amiről fogalmunk sem volt, hogy a Tiéd az alapja
2. Többször elnézést kértem az "okozott kárért", úgy tűnt, hogy ezt megbeszéltük, felajánlottam, hogy átírom, idéző jelbe teszem, stb.
3. Azt is megbeszéltük, hogy csak a segítségnyújtás vezérelt Mindenkit
4. Azt is mondtam, hogy minden tiszteletem a Tiétek, sőt: annó említettem, hogy Te vagy az egyik példaképem...
5. Mivel sem Te, sem mi nem pénzért tettük, egyáltalán nem értem ezt az egész nehezményezésedet
6. Soha Senkit nem nézek hülyének, és nagyon rosszul esett, amit írtál!
7.Eddig mindig szivesen jöttem (lassan egy éve) ebbe a topikba, mert jó a hangulat, szeretjük, segítjük és TISZTELJÜK egymást
8. Azt is mondtam, hogy a blog KÖZÖS!!! oda tesszük fel az ÖSSZES infót, amit KÖZÖS kínlódásunk, tapasztalataink által összegyűjtünk
Még egyszer felajánlom: leveszem az egészet, ha Téged ennyire zavar!!! Vagy mi ez az egész??? Nagyon szomorú lettem...
(csak megjegyzem: ha valaki - tudta nélkül is - az én gondolataimat használná fel, nagyon boldog lennék...)
Mindenkitől elnézést az OFF-ért, úgy érzem, nem rajtam múlott, mert én a világ legbékeszeretőbb és legkonfliktuskerülőbb embere vagyok...de ha bántanak, akkor muszáj vagyok védekezni...
Részemről szeretném ezt megbeszéltnek, lerendezettnek tekinteni.
És továbbra is nagy tisztelettel gondolok Rád!