Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét mindenkinek!

Bols, sajnálom :( De hátha megjön magától és nem lesz szükség műtétre.

Dalmi, hogyhogy nem mész többet lombikra? Megvolt az 5 TB-s? Vagy eldöntöttétek, hogy nem teszitek ki magatokat ilyen tortúrának többet? Jöhetnél gyakrabban :wink: Kicsit úgy érzem magam, mint aki lemaradt a borravalóról...

Szurkálódoknak csak ügyesen, kismamiknak drukkhegyek +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

((((((((((Bols))))))))))),
nagyölelés Nektek!!! :cry: Kitartás, sok erőt kívánok a folytatáshoz!!!!

Lányok,
sikerült már megnyitni? Nálam működik :roll:

Fanni :P
nem a Te vizsgálati listádat használtuk, hanem Apával leböngésztük az összes infót és beleadtunk minden "Apait-anyait" mármint saját tapasztalatot! :D (ha tudtam volna, hogy Nálad ez már megvan, nem dolgozunk ennyit! :lol: ) Azért remélem, tudunk vele másnak segíteni!!!

Lányok,
az inzulin határértéket a Mens Mentis-féle saját leletemről olvastuk le, ott 24.90 szerepel...ha tudtok konkrét, biztosabb forrást - én sehol nem találtam a neten - akkor átjavítom! :roll: - köszi!

tillidian

Sannah,
19.40-re megyek B. dokinénihez. Te mikor leszel?

Angel,
prolactinom:
3. nap: 11,01
16. nap: 25,00
23. nap: 9,46
ref. tart: 1,39 - 24,20 ng/ml (a Péterfiben így mérik...)

tillidian

Alle! Műtétre nem lesz szükség, ma megjött (szerencse a szerencsétlenségben). :oops: Áprilisig van időm, de hátha spontán történik valami... :wink: (örök optimista szól belőlem, ilyen vagyok!)

Till! Köszi! Apa eddig azt mondta ez volt az utolsó próbálkozás, de azóta változott a helyzet :) ! Folyt. köv. tavasszal!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,
:cry:
hajrá a optimizmus!!!!!

Lányok,
köszi a rámgondolást!!!! 3 tündéri Minimanó költözött a pocimba :P megyek pihizni, pusszantás Nektek :D
kérek szépen babaragit :wink:

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Hahó!

Tobi: babaragi elindítva +++++++++++++++++++++++++++++++

((((((((((((((((((((((((((((((Bols))))))))))))))))))))))))))))

9 tüszőm van, de még pincurkák (és hormonok is alacsonyak voltak),
úgyhogy felemelte B. dr. a Gonalt, csüt. újra uhu és vvétel. :shock:
Punkció valószínű hétfőn! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tobi! Mai babaragacs is elindítva! +++++++++++++++++++++++

Puszi! Hajrá csütörtök! Nyugi, megnőnek addigra! A 9 az szuper szám!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nos, Till :? , azért ez elég furi, mert 2 helyen még a megfogalmazás is egyezik az enyémmel... de biztos csak egyformán gondolkodtunk. De amúgy sokkal részletesebb és a lényeg, hogy segítsen másokon...

Tobi :P
Hajrá, nagyon drukkolok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Drága Fanni,
csak ismételni tudom önmagam: nem ismerem a Te listádat! Apával ketten összedugtuk a fejünket (mert nekünk a történésének egyik feldolgozási módja ez: igyekszünk a tapasztalatainkat összegyűjteni és ezzel - reményeink szerint - másoknak segíteni), és a netet böngészve hoztuk össze a listát...Tényleg sajnálom, ha Téged megbántottunk, nem volt szándékos...(amúgy nem tudom, melyik megfogalmazás egyezik, mert nem olvastam a listádat)
Szóval remélem, nem perelsz be a szerzői jogvédőknél :wink: :lol: :lol:
A teljesség kedvéért: csak Leo listáját olvastam, de azt is csak mintaként...Remélem, ezzel ezt megbeszéltük...a hangsúly tényleg a segítségen volt!

Tobi,
hajrá babaragik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
hajrá tüszőnövelők!!!

tillidian

Till - a lista, amit én küldtem neked Fannién alapult (köszi Fanni), én kibővítettem egy kicsit csak lusta voltam befejezni - ezért az egyezés.......
leo50

Kösz Leo :D

Till :P
Van benne olyan, amit enyém Apa "fogalmazott meg",aki amúgy orvos... De nem perelek :lol: S a fő tényleg a segítség nyújtás, anno én is ezért dolgoztam vele... de közel sem ennyit, mint ti, viszont annak nagyon örültem akkor, hogy ezen a topikon is sokan ez alapján csináltattak vizsgálatokat, s tudtak meg magukról ezt-azt :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én is köszönöm a bővített listát Mindannyiótoknak!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Akkor ezennel ünnepélyesen minden rendeződött! :lol: - remélem...

Fanni,
minden tisztelet a Tiétek, és mivel nem tudom, melyik mondat származik Tiéd Apától, ha megírod, kiveszem, megígérem! - vagy idéző jelbe teszem, és odaírom: "Fanniapu" :) :) :)
A listát a Párom szerkesztette, és úgy tudtam, csak mintaként tekintette át a Leótól kapottat...
Egyébként pedig azért csináltuk ezt meg, mert egyszer itt a fórumon szóba került, és én "bevállaltam"...a blog pedig közös, szó szerint!!! Ide kerül fel többnyire minden, amit közösen összehozunk, és az ajánlásokat is névvel (Nicknévvel) szoktam feltenni...Nem gondoltam, hogy ezzel bárkit megbántok, szívből remélem, hogy nem...

tillidian

Till!
A tartalmon kívül meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép lett a lista! Jó ránézni, értelmezhetô, világos, gartula!

Mindannyiótoknak köszi a sok-sok infóért!

(((Bols)))
Már áprilisnál tart a várólista? Ahhhhh...
lona1

Till :?
Őszintén megmondom, most már igen is bánt az egész és fel is bosszantott, úgyhogy vettem a fáradtságot és végignéztem az ábrát. A kivizsgálások pontjai is, az is, hogy mit kell egy éven túl megcsináltatni -megjegyzem, később az IR kivizsgálást áttettük az "alapba", vagyis nem csak 1 év után... de az "én listámban" még így volt, mint nálad...- szóval lényegében még azt is mondhatnám, hogy az egész tőlem van... bár persze nekem is volt internetes forrásom és saját és topiktapasztalatokon is alapul(t). Tény, hogy az értékek hozzá lettek téve és az is, hogy hová kell menni, kell-e beutaló, ami sokat tett hozzá és az ábra is feldobta rendesen.
Ezen a gépen, amiről írok, nincs meg, amit írtam anno, de hogy láthasd miről beszélek, a másik gépről mindjárt felteszem Neked. S csodálkozom amúgy, hogy nem találkoztál ezzel a listával, mert sokszor átnézek ebbe a topikba és rengetegszer lett feltéve... szerintem azóta is, hogy te itt levelezel...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tobi, ++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, hajrá tüszőcskék!!!!!!

Till,
a csekklista szuper lett, ezen tényleg el tud mindenki szépen igazodni, sok-sok gratula hozzá. Ügyesek voltatok apával

Én ma megyek 17.30-ra a MM-be!!!

Szép napot mindenkinek
:)
kalkata

JAVASOLT VIZSGÁLATOK A MEDDŐSÉG KIZÁRÁSÁRA, KEZELÉSÉHEZ VEZETŐ ÚTRA

Férfi kivizsgálása:
Spermavizsgálat
Vér és vizelet vizsgálat a fertőzések, baktériumok kiszűrésére
Genetikai vizsgálat (1 év után)

Nők kivizsgálása:
Teljes vérkép és vizelet vizsgálat (fertőzések, baktériumok kiszűrésére)
Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés, fertőzések pl. clamydia)
Ultrahang többször (petefészkek szerkezete, ciszta, myoma, peteérés vizsgálata, ovuláció vizsgálata)
Sárgatest hormon ellenőrzése a ciklus 2. felében
4 alaphormon vizsgálata a ciklus 3. napján (LH, FSH, Prolactin, Estradiol)

1 év rendszeres próbálkozás után (NŐK):
Petevezető átjárhatósági vizsgált
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (benne pajzsmirigy és inzulin rezisztencia vizsgálat is!)
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata), postcoitalis teszt is jó!
Hiszteroszkópia illetve laparaszkópia, vagy a kettő egyben
Genetikai vizsgálat (mindkét félnél!)
Haematológiai kivizsgálás – (hemofília panel) – APC rezisztencia (Leiden mutáció)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

JAVASOLT VIZSGÁLATOK A MEDDŐSÉG KIZÁRÁSÁRA, KEZELÉSÉHEZ VEZETŐ ÚTRA
VIZSGÁLATI CSEKKLISTA

Férfi kivizsgálása:
Apu
Spermavizsgálat
Andrológiai kivizsgálás
Vér és vizelet vizsgálat a fertőzések, baktériumok kiszűrésére
Nagylabor (fertőzések és baktériumok kiszűrésére)
Genetikai vizsgálat (1 év után)
Lásd még genetikai vizsgálat mindkét félnél

Nők kivizsgálása:
Anyu
Teljes vérkép és vizelet vizsgálat (fertőzések, baktériumok kiszűrésére)
Nagylabor
Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés, fertőzések pl. clamydia)
Nőgyógyászati vizsgálat
Ultrahang többször (petefészkek szerkezete, ciszta, myoma, peteérés vizsgálata, ovuláció vizsgálata)
Sárgatest hormon ellenőrzése a ciklus 2. felében
4 alaphormon vizsgálata a ciklus 3. napján (LH, FSH, Prolactin, Estradiol)
Ultrahang (a peteérés és ovuláció vizsgálata többször a follikuláris szak folyamán)

1 év rendszeres próbálkozás után (NŐK):
Plusz egy év rendszeres együttlét után
Petevezető átjárhatósági vizsgált
Petevezető átjárhatósági vizsgálat (HSG)
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (benne pajzsmirigy és inzulin rezisztencia vizsgálat is!)
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (pajzsmirigy is!)
Inzulin rezisztencia
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata), postcoitalis teszt is jó!
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata)
PCT (posztkoitális teszt)

Hiszteroszkópia illetve laparaszkópia, vagy a kettő egyben
Hiszteroszkópia illetve laparoszkópia, vagy a kettő egybenGenetikai vizsgálat (mindkét félnél!)
Genetikai vizsgálat (mindkét félnél)
Haematológiai kivizsgálás – (hemofília panel) – APC rezisztencia (Leiden mutáció)
[color=red]Haematológiai kivizsgálás APC rezisztencia (Leiden mutáció), Hemofília

A fekete, amit én írtam. A piros, amit Te, vagy TeApa, vagy.....én??????????????

Egy dolgot utáltam mindig, amikor hülyének néznek. És valahogy most is így éreztem, ezért akartam tisztázni ezt a dolgot.
De mindenkitől elnézést, hogy ilyesmikkel foglaltam a topik oldalait...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Bols,
szomorú vagyok :cry: :cry:
Legalább tényleg műtét nem kellett.
Április, de messze van még... hátha a doki által javasolt vizsgálatokból valami kiderül, ami előrevisz!
És köszi! :)

Sannah,
jövő szerdán! :lol:
Tavasszal pocakosodás indul! :wink:

Katerina,
köszi! :)

Tilli,
a 25-ös prolaktin épphogy icipicit emelkedett! Bár sok doki azt tartja jónak, hogyha a középérték v. alatta van...

Puszi,
ügyes, jól alakulsz, hajrá! :)
A lassan, de biztosan jött be nálam is! :wink:

Tobi,
üdvözlet a 3 kicsikédnek a lakban! :D Babaragi megy csőstül!
Lett fagyi?

Kalkata,
drukk az MM-hez!

Fanni,
emlékszem, mikor összegyűjtötted ezeket a vizsgálatokat és be is tetted a topicba! Tilliét meg most sem tudom megnyitni...
angel37

Fanni,
én nem értelek Téged, de komolyan!
1. Mint írtam, nem láttam a Te listádat, csak Leóét, amiről fogalmunk sem volt, hogy a Tiéd az alapja
2. Többször elnézést kértem az "okozott kárért", úgy tűnt, hogy ezt megbeszéltük, felajánlottam, hogy átírom, idéző jelbe teszem, stb.
3. Azt is megbeszéltük, hogy csak a segítségnyújtás vezérelt Mindenkit
4. Azt is mondtam, hogy minden tiszteletem a Tiétek, sőt: annó említettem, hogy Te vagy az egyik példaképem...
5. Mivel sem Te, sem mi nem pénzért tettük, egyáltalán nem értem ezt az egész nehezményezésedet
6. Soha Senkit nem nézek hülyének, és nagyon rosszul esett, amit írtál! :cry:
7.Eddig mindig szivesen jöttem (lassan egy éve) ebbe a topikba, mert jó a hangulat, szeretjük, segítjük és TISZTELJÜK egymást
:oops:
8. Azt is mondtam, hogy a blog KÖZÖS!!! oda tesszük fel az ÖSSZES infót, amit KÖZÖS kínlódásunk, tapasztalataink által összegyűjtünk
Még egyszer felajánlom: leveszem az egészet, ha Téged ennyire zavar!!! Vagy mi ez az egész??? Nagyon szomorú lettem... :cry:

(csak megjegyzem: ha valaki - tudta nélkül is - az én gondolataimat használná fel, nagyon boldog lennék...)

Mindenkitől elnézést az OFF-ért, úgy érzem, nem rajtam múlott, mert én a világ legbékeszeretőbb és legkonfliktuskerülőbb embere vagyok...de ha bántanak, akkor muszáj vagyok védekezni...
Részemről szeretném ezt megbeszéltnek, lerendezettnek tekinteni.
És továbbra is nagy tisztelettel gondolok Rád!

tillidian

Till :(
Nekem pedig ez esett rosszul:
[quote]F írta:anni
nem a Te vizsgálati listádat használtuk, hanem Apával leböngésztük az összes infót és beleadtunk minden "Apait-anyait" mármint saját tapasztalatot! (ha tudtam volna, hogy Nálad ez már megvan, nem dolgozunk ennyit! ) Azért remélem, tudunk vele másnak segíteni!!!

Ugyanis én is beleadtam Apait-Anyait és saját 5 éves! tapasztalatot! És persze hogy azért, hogy másoknak segíteni tudjunk.
Nyilván nem volt az, de személyes támadásnak éltem meg. S ritkán megyek bele vitába, de akkor vérre :oops: Sajnos ilyen vagyok...
Szóval bocsi, ha megbántottalak, de én is megbántódtam.
Ez -már és remélem még- a Te topikod és a pároké. Én itt már csak vendég vagyok... S azért drukkolok továbbra is mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Drága Fanni,
nagyölelés!!!
Részemről ez rendezve, és nagyon-nagyon szeretném, ha Te sem neheztelnél!!!
A topik pedig szuper, a kedvencem, és pontosan azért is, mert Te és a többi Példakép ránk néztek néha, ez mindig nagyon jólesik!!! :P

Sok puszi a gyönyörű Trónörökös-Párnak! :D

Mai drukkok mennek!!!!!!!

tillidian

sziasztok!
bols, jó a hozzállás, így kell!
tobinak babaragacs ! + + +
puszedlinek jó növesztést!
mm-es csajoknak jó eredményeket! ( lassan már nekem is oda kéne tolni a bicajt.) :)

és mindenkinek szép, békés napot!
nani72

Fanni, Till!
Szerintem Mindenki hálás nektek az infókért, és tudjuk azt is hogy sok munka van mögötte és még több sajnos keserű megtapasztalás.
Én is azért tudom, hogy valószínű az elmúlt három lombikunk nem sikerült, az nagyrészt az IR-nek köszönthető, mert Titeket olvaslak. Szóval én csak bíztatnálak Titeket ( ha én már ilyen lustácska vagyok és nem teszem ezt) gyártsatok csak listákat akár egymástól függetlenül is, akár összedolgozva. Mert minden segítség sokat számít, főleg a kezdő olvasóknak. Szeretünk Titeket! Ne szomorkodjatok, jó?!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Till :D
Részemről is szent a béke :wink:

Katerina :P
Ez nagyon aranyos volt!
Puszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nagyon boldog vagyok, hogy szent a béke!

Ölelés és puszi

Kép
katerina

Hát még én! :P
Mondtam én, hogy ez a legkiválóbb topik, a segítség folyamatos, és ha (évente :lol: ) 1 nézetetérés adódik, azt seperc alatt megoldjuk! :lol:
Köszi, lányok!!! Mostantól szép a napom! :P

tillidian

Fanni és Till! Légyszi, ne csináljátok ezt! Szerintem senki nem akart megbántani snekit.
Én mindkettőtöket szeretlek és nem szeretném,ha valaki nem jönne többet!(Fanni, meg ne tedd, hogy nem írsz ide, mert megharaplak!Nagyon hiányzol innét!!Mindig örülök, ha írsz!)

babaimádó
Kép
babaimado

Örömmel tölt el, hogy helyreállta béke :) :) :)
kalkata

Hello Csajszik!
Szuper a lista, nekem is megvolt már korábban is, de szépen ki lett egészítve, szerintem teammunka :wink: , én csak örülök, hogy vannak itt ilyen csajok, akik erre áldozzák az idejüket és energiájukat, hogy Nekünk segítsenek.

Tobikám!
Ügyik vagytok, most aztán tessék pihizni!!

Bols!
Sajnálom, hogy nem lett jobb a helyzet, szomorú.... :cry:

Puszi!
A kilences nagyon szép szám, optimális mennyiség lesz a vége!! :wink: Pont jó, én is mindig ennyit akartam ....volna :?

Rólam:
Én csütörtökön soron kívül (konkrétan még a jóistent is megkerülve :roll: ) megyek 3 pontos terheléses vizsgálatra ingyér' :roll: , és kérdésem lenne, aznap reggel akkor nem kell bevennem a gyógyszert?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Bols,
Ölelés!

Puszi, Tobi, Krisz
++++++++++++
Vendég

Lois, amikor kontroll inzulin vizsgálatra (vagy cukor) megyünk NEM kell bevenni reggel a gyógyszert. Elmész, leveteted a véredet, majd amikor végeztél, bekapod a reggeli adagot egy falat kajcsival, tehát kicsit csúszik az aznapi menet...

mindenkinek megadrukk+++++++++

Puszi,Tobi++++++++++++++++

Tobi, tesód és a béjbi?
Vendég

Hunci!
Magam is így véltem, köszönöm, hogy megerősítettél! :D Annyira azért nem csúszik nálam, mert pl. ma is 10 után vettem be az elsőt...kissé el vagyok csúszva......éjjeli bagoly lét :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Halihó!

Tobi!Gratulálok a 3 szépséghez, indul a babaragacs!++++++++++++
Puszi!Tüszinövelő! :) Nem baj ha még pindurkák, szépen megnőnek hétfőig!Nagyon szorítok!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz!Veled mizu?
Angel!Drukk az Uh.-hoz!Kíváncsi vagyok babád van. :)
Bols!Nagyölelés!Hajrá spontán!(-vagy április :wink: )

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

khmm... Angel!-helyesen-hány babád van.

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Tobi!
Küldök én is babaragacsot! :wink: ++++++++++++++++++++++

Puszedli! Remélem hamarosan gömbölyödsz, és akkor hasonlítasz az én gömbölyded elképzeléseimhez a puszedliről! :lol:

Kép
katerina

Viktuuuuuuuuuuuuuuu:).De jó, hogy itt vagy!!Hogy vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! :D Jól vagyunk , köszönjük.Gömbölyödünk...
Olvasok ám -mindig-még ha nem is írok sűrűn :) Puszka!

viktu

Köszi Lányok!!!!! :oops:

Kat: :lol:

Viktu: skype-on sose vagy? :?

Kép

Kép

*puszedli*

Viktu,
hátmégén! :wink:
A gömbölyödésre a csoki is rátesz ám! :D

Lois,
drukk az eredményhez, hajrá spontán! :D
angel37

Tobi! Mai adag babaragacs elindítva! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi! Tüszőnövesztők! :D ++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz :?: :?: :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Angel: megigéred? :lol:

Till: hát, öööööö, szóval, ööööö elfelejtettem, de holnap megnézem a melohelyemen a naptárba írtam fel, szal fejből nem megy :roll:

Puszi: nekem az az egyik szerencseszámon, olyan szépen kerekedik ahogy te fogsz majd nemsokára!!!!!

Lois: :lol: :lol: ne igyál előtte ásványvizet sem!!!!!! Enyém imádni való dokim azt mondta nem szabad, mert hígítja a vért és más eredményt ad, néha tizedek is számítanak. Kb 1 l vízet ittam mindig előtte, de leszidtak, hogy nem szabad.

Krisz:??????

Tobi:++++++++++++++++++++
Vendég

Sannah!
Oksa, köszi, nem fogok :D

Angel!
Köszi, hajráhajrá, így igaz. Ja és nem is annyira hányás a palástfű, ma is lenyomtam két bögrével simán :wink: Hogy van a hátsód?? Megjött már a progi?? Pénteken megyek Bp-re ha kell a maradék :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, most én is iszom a palástfű teát.
Sajnos megint valami felfázásos akármis bajom van. Gondoltam veszek Gyno-Pevaryl kúpot meg tőzegáfonya kapszulát. Mi a véleményetek? Vagy van valami jobb ötlet?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :P
Nekem egyedül a Nitrofurantorin nevű gyógyszer használ felfázás ellen.
Nem sikerült tegnap megnézni amit küldtél, mert mire Apa hazajött, lett itt nagy hiszti... remélem, ma menni fog. Puszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Baba - ami nekem még nagyon jó volt az a Monural nevű antibitikum - ez egy zacsi por, citrom ízű, este kell meginni, elhúzódó hatása van. Én is nagyon felfázós voltam, nekem nagyon bevált.
leo50

Puszedli, növekedjenek azok a tüszôk!

Tobi, babaragacsokat indítottam!

Angel, kismami, szép napot!
lona1

Pár hete ittam 1 cs. Monuralt, de nem gyógyított meg és lett mellé vmi enyhe baci v.gomba is, mert nem minden oké azon területen sem. AZ a baj, hogy nem akarok dokihoz mneni és minden normális gyógyit csak kiíratni lehet.

Fanni, ne aggódj.Majd megnézi, ha ráér.Kíváncsi vagyok a véleményére.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Nekem nincs tapasztalatom mi lehet a jó, de a kedvenc unokahúgom terhesen a CANTHARIS nevű homeopátiás bogyókat szedte. Azt mondta neki nagyon bevált.

Lois! Nagyon drukkolok neked!!!

Kat

Kép
katerina

Sziasztok!

Sannah,
meg én! :lol:

Lois,
Ha jó a palást, akkor jó! :) Sose próbáltam, de alapból minden teát üresen iszom! :)
Tegnap kérdeztem rá, megérkezett, ma megyek érte! :D
Az UH-ig csak a jobb hátsómat szúratom széjjel (eddig 21), de meglepően jól bírom! :wink:

Lona,
köszi! :D

Tobi,
mai eszeveszett sok ragacs!!! :D

Puszi,
neked soksok növesztő! :wink:

Krisz,
+++++++++++++
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X