mellszivo: en lottem egy uj MAM mellszivot ebayen kb 4500ftert. ehhez van 2 picike cimisuveg is. ugy vagyok vele, ha nem gyozom ezzel, akkor majd veszek egy elektromosat. en is szoptatast tervezek, es a cumisuveget arra az esetre, ha valaki mas vigyaz a babyre. es biztos, ami biztos alapon anyukam kuldd olyan vastagfalu kaves poharat is.
cumis uveg. van az a ketto pici, ami mellszivoval jott, meg egy masik pici MAM, amit a baratnomtol kaptam. nem szandekozom egyenlore mast venni. ha ez nem eleg, akkor majd elszalajtom apat, hogy vegyen.
kaptunk egy elektromos hasznalt sterilizalot, de tok retkes, szoval asszem azt majd veszunk. mint mar irtam en nem akarok fozocskezni!
elaludtam negyed 11-kor. hajnali 2-kor arra ebredtem, hogy majd megdoglom szomjan, benyomtam 4dl vizet.
aztan persze jarkaltam wc-re az ejszaka hatralevo reszeben. majd a babam reggel 5-kor keltett, es bugizott egy kicsit.
szerintem megint megfordult, mert a koldokom felett csuklott a bugi utan.
aztan vissszaaludtam, tony keltet reggel 8-kor.
es mar megint hulyesegeket almodtam. valamit nagyon meg akatam irni csakinak, de egyszeruen fogalmam sincs, hogy mit.
orulok, hogy jo volt a tali.
tavasszal majd en is megyek!!! azt
az idopontot kene jo elore lefixalni, hogy meg tudjam venni a repjegyet!!! kerunk majd kepeket!