Új privát üzeneted érkezett!


Tücsökbogar,

Gyönyörü Csabikatok van es a törtenet is mesebe illö! Tovabbi nagyon sok boldogsagot kivanok nektek, szerencses a kisfiatok, hogy ilyen szeretö csaladba került!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Ó Tücsi, ez a fiú tényleg nagyon szép és tündéri!!!! De jó, hogy hozzátok került!!! Ennél jobb dolga nem is lehetne!! 8)
Azért anyóssal kéne beszélned, hogy ne rontsa el az örömötöket, ha lehetne meg kéne kérni, hogy most már menjen ritkábban, mert már ügyesen elvagytok. Amúgy én ezt sosem értettem, hogy a nagymamák miért érzik úgy, hogy természetes, ha kikapják a babát a szülők kezéből. Ez a babának sem jó és a szülőknek sem. :? Ez olyan erőszakos és egyáltalán nem kellemes légkört teremt...
Végignéztem sógórnőméknél, rémes volt. Nagymama ugyan észrevette a dolgot, de nem érdekelte... Nagyon mérges tudok ettől lenni. :evil: A feszültséget a baba érzi legjobban és sinyli is meg legjobban.
Olyan kis édes ez a Csabika!!! Hát nagyon szerencsések vagytok. :D
katata
 
 

 
 

tücsökbogár, itt bőgök a monitor előtt. Igazán jó helyre került ez a délceg fiatalember, sok próbán átestetek már.
Anyatejet kap a lelkem? Hú akkor kellett gyorsan berendezni a gyerekszobát, vagy volt már néhány dolgotok? Engem is érdekel, hogy csináltátok ilyen gyorsan.
Újabb tanúság arra, hogy csodák azért vannak.
Most kezdenetek kell előről, hogy lehessen tesó is? Trombózisod teljesen eltűnt?

gyöngyi, te tiszta gyagya vagy, nagyon szépek vagytok, és igen nagyon csinos kismama vagy. Annácska várja már a tesót nagyon?

domo, apám neked is szép kis pocakod van :wink:

katata, jobban vagyunk köszönjük, bár azt senki sem mondta, hogy ebbe a menstruációba kicsit belehal az ember, de mint látszik túléltem.

trinky, ugye holnap jelentkezel? Kíváncsi vagyok mi lesz az uh-n :D

Pusza csajok, szép vasárnapot!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Tücsökbogár! nagyon édi ez a fiúcska és milyen komoly arcot vág.
Lányok! Köszönjük a dicséretet.
Kata! 51,5 kg-val kezdtem és a mai reggeli mérés 53,5 kg mutatott.
Ilona! Először is sajnálom, hogy nem sikerült a lombikotok. De Hajrá tovább!!
Anna igazán még nem fogta fel, hogy tesó lesz. Bár néha ha Ő is akarja akkor simizi a pocimat. Pl. tegnapelőtt pedig odahajolt a hasamhoz 3 cm-re és bekiabált neki, hogy "Baba". Olyan édi volt.
Domo! Neked is szép pocakod van!
Boriska! Hogy vagytok???
bgyöngyi
 
 


Sziasztok Lányok!

Kedves Tücsökbogár!
Mi még nem ismerjük egymást, hisz' csak néhány hete vettem fel a többi csodálatos lánykával a kapcsolatot. El kell mondjam, hogy a történeted olvasása közben - így ismeretlenül is - végig a könnyeimet törölgettem.
Csabika a fénykép alapján nem csak gyönyörű, de nagyon elégedettnek és boldognak is látszik! Én is úgy gondolom, hogy a lehető legjobb helyre került.
Kívánom, hogy ez a kis fickó aranyozza be az életeteket, és ti is az övét, legyetek nagyon boldogok, és őszintén remélem, hogy egy kis idő múlva majd mindhárman együtt örülhettek a kistesónak is!

A nevét egyébként tőletek kapta? A nevelőapukámat is így hívják, és az iránta érzett tiszteletből, és hálából ha fiam lesz a második neve tutira Csaba lesz,

Ha megengeded majd én is tennék fel egy-két kérdést, de most még hirtelen nem tudom összeszedni a gondolataimat, annyira megható ez a kis történet.
El sem tudom képzelni milyen anya lehet aki lemond a kisbabájáról, de amikor ilyen történetet hallok, hogy egy csodálatos pár akinek nem adatik meg a saját kisbaba, ilyen kis csöpp teremtésnek új és egy csodás életet tud biztosítani, és mérhetetlen szeretettel veszi magához, amilyet a saját édesanyja valszeg sosem tudott volna neki megadni, arra gondolok, hogy mégis csak van igazság a földön!

Később jövök, de most dolgom van!
További kellemes délutánt kívánok!

dita75
 
 


Sziasztok!
Nem jövök pár napot és micsoda hírek!!!
Tücsökbogár:
Nagyon örülök, hogy végre veletek is megtörtént a csoda! Gyönyörű a kicsi fiú, látszik, hogy jól érzi magát nálatok! :)

Gyöngyi,domo:
Nagyon édes pocakotok van !

gyöngyi:
Anna is mekkora már! Én lánykám sem fogja még fel igazán ,hogy mi is a helyzet, ösztönösen simogatja a pocakomat, de szerintem nem érti még, hogy mi is az, hogy öcsi, meg tesóka, meg Bence :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!


Nagyon szépek a pocikák!!!

Tücsk! Nagyon szép kisgyerek Csabika! Megríkattam veletek, a történettel a komaasszonyomat is!

Kismami ő is, a második babát várják. Julcsinak pedig ma ünnepeltük a második szülinapját. Jó volt..

No és a tartozásom. Pocifotó rólunk...



Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ő pedig a szülinapos Julcsa a kerilányunk. Ezt az asztalkát kapta tőlünk. Alig letettük, már ült is szépen a kis székre. Találtam jó vastag ceruzákat is, amit kényelmesen tud fogni, meg kapott egy vázlatfüzetet is, hadd rajzoljon. Mint látjátok, rögtön neki is állt!



Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Köszönöm szépen a hozzászólásokat, nagyon aranyosak vagytok.
Ilona!
Igen, anyatejet is kapunk és mellé egy kevés tápszert is eszik kiegészítésként, mert a tej sajnos nem elég. Próbáltam a szoptatást is, de se nekem nem sikerült, se a babának.
Mindent most kellett beszereznünk, egyedül a gyerekszoba festése volt készen, illetve volt a szobában egy szekrénysor, más minden a négy nap rohangászás eredménye. De szerencsére a férjem nem ilyen hebrencs mint én, jó szervező így segített az elintéznivalók sorrendjét összeállítani, meg persze mindenben amit csak tudott. Tesóhoz mindent újra kell kezdeni, de így már sokkal türelmesebb leszek. :wink: Trombózisilag egyenlőre rendben vagyok, most nem szedek semmit, csak akkor kell, ha hormont szedek.

Szia Dita!
Igen, tőlünk kapta a nevét a Manó. Anyukáról csak egy gondolat: hihetetlenül hálásak vagyunk neki és lehet, hogy néha sokkal nehezebb lemondani a gyermekről annak reményében hogy jobb helyre kerül, mint megtartani és segélyekből eltartani és kínlódni.

Zel!
Nagyon csini kismami vagy Te is! Látszik hogy a keresztlányodnak tetszett az ajándék.

tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, akkor megpróbáltad a szoptatást, már én is látom, hogy nem olyan egyszerű dolog ez. Azt hiszem akkor ez egy igazi happy end lett, hiszen gyermek a karotokban, körülmények tökéletesek és mi is az a trombózis? :wink: :D Sokszor eszembe juttok, ilyenkor kicsit pityergősre fogoma figurát, és nagyon örülök.

zel, :shock: azanyja mekkora már Lukács :!: Hihetetlen gyorsan nő! Ilyen asztalkát sem láttam még sosem, nagyon klassz, és milyen jó ötlet.

mágnes, milyen érdekes a gyerekek gondolatvilága, nehéz az ő fejükkel gondolkodni. Majd megörül, ha hazaviszitek a fiatalembert!

Szép hetet lányok!

trinky, gyere majd!!
bbilona
 
 


Ilona!
Lehet, hogy ha rugalmasabbak a kórházban és korábban megpróbálhatjuk a szoptanít készüléket, akkor sikerült volna, de így ő már kilenc napja evett cumisüvegből és nem is ismert mást, így nem tudta rendesen bekapni a cicit így szopizni sem tudott.
Néha én is pityergek, de én örömömben. Van hogy édesen alszik, én meg állok mellette, nézem a békés kis arcocskáját és folynak a könnyeim. De remélem, hogy a pityeregtetés mellett azért sikerül egy kis erőt is adnom, mert a kudarcok egy pillnat alatt boldogságba fordulhatnak. Egész eddig én is azt gondoltam, hogy ilyen csak másokkal történhet meg, nekünk nincs ilyen szerencsénk, de egyszer mindenkinek eljön a megfelelő pillanat!

tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, én is örörmömben pityergek ám :) És naná, nagyon sok erőt adtál. A szoptatásért kár, de gondolom volt így is elég futkosnivaló, és a kisembernek így is szuper szülei vannak.
Pusza!
bbilona
 
 


Szia tücsökbogár!

Csaba kisfiatok egy tünemény.....boldogságot és kitartást kívánok a felneveléséhez.

Lehet hogy keményebb lesz amit mondok ( mert első gyermekünknél én csupán 3 hónapig tudtam anyatejet nyújtani) de felcseperedik a gyerkőc így is úgy is.... ezért nem kell görcsölni hogy ciciből vagy üvegből teszi ezt.....mindennek van előnye és hátránya..... Ügyes lány vagy te...csak vesd be az anyai ösztöneidet.... ( én a szoptanitól csak méregbe gurultam) na és az 5 éves kissrácunk pl. a 28 ovisból télen tartotta 3 társával a frontot....pedig bőven tápszeres volt..... Sőt így a második gyerkőc vállalás küszöbén már rá vagyok készülve ( fejőgép stbbbb) hogy már a kórházban többet megtegyek majd, hogy sok tejci legyen...na és ha megismétlődik a korábbi eset....aszem nem érdemes kétségbe esni....

üdv a többieknek is....

gyongyike
 
 


Zel,
nagyon csini vagy!! Szép a pocakod!! :lol:

Trinky,
mik a hírek?

Én felhívtam a Kaálit, hogy kérjek időpontot egy személyes konzultációra. Múltkori nega óta nem bezséltem a dokival, csak telefonon akkor mikor kiderült. Elmegyek és kifaggatom, hogy mit is gondol és mi a javaslata. Nem tudom, hogy belevágnék-e a következő ciklusban, lehet, hogy még nem. Majd látjuk mit mond. Jövő héten szerdára kaptam időpontot, mert a héten szabin van.
Párom örökbebabát még mindig nem akar, azt mondta akkor inkább spermadonor, hátha valami gond van az embrióinkkal a beültetés után és azért nem sikerül. Esetleg más valaki spermájával meg sikerülne. Hát majd előadom ezt is a dokinak, nem tudom mit fog gondolni erről...
katata
 
 


Gyöngyike, Tücsökbogar,

Mi az a szoptani? :shock: Bocsi en meg soha nem hallottam rola kivancsi vagyok mi lehet?

Kép
Kép
jucmuc
 
 


katata, kíváncsi vagyok, mit mond majd az orvosod, most lehet 1,5 hetet várni. Ugye milyen vacak dolog ez, hiába gyakoroljuk olyan szorgosan a várakozás művészetét, szerintem nem vagyunk benne ügyesebbek, sőt.
Jó, hogy így le lehet az orvossal ülni beszélgetni. Spermadonor, hm valami délceg, szőke herceg.. :D Viccet félretéve, érdekes gondolat. Miért gondolja, hogy a spermáival van gond? Tényleg van valami bibi?
bbilona
 
 


zel, szép nagy pocak! most nézem, hogy az enyém milyen pici...
jól vagytok?

Tücsi, nagyon édes a kisfiatok!

Dita, mikor tudod meg a pozitív erdményt?

Kata, miért lenne gond a spermával? arra már rájöttek volna , nem? de tényleg jó lesz az orvost mindenről kifaggatni...

a szoptanit én sem értem...

Kép
domo
 
 


Ilonka, Domo,
nincs semmi gond a spermával! Mi arra gondolunk, hogy a közösen összehozott embriókkal lehet valami, amiért a beültetés után nem tudnak esetleg fejlődni. És ha az egyik tényezőt megváltoztatjuk (pl. más valaki spermája) akkor lehet sikeres a dolog. De lehet, hogy nagy hülyeség, csak keressük az okokat... :? Majd a dokit megvárjuk mit mond.
Közben kiderítettem egy pszichológus telefonszámát, még nem hívtam fel, de holnap fel fogom hívni. Specializálódott a gyermekre régóta vágyó nőkre. Ki fogom próbálni. Kiváncsi vagyok, mit tud mondani, tényleg tud-e segíteni. Tartok attól is, hogy pszichésen miattam nem sikerül a baba. Meglátjuk ő mit fog mondani.Még sosem voltam pszichológusnál. :? Sőt azt sem tudom pontosan, hogy pszichológus vagy pszichiáter, azt tudom, hogy orvos. :D
katata
 
 


Kata,

Szerintem se gondoljatok arra, hogy a spermaval lenne gond!
Egyszerüen arrol van szo, hogy a Kaali elötti idökben sajnos nem ugy foglalkoztak veletek, ahogy kellett volna!
Azokat a beültiket en nem is szamolnam mert ott csak a penzre mentek nem törödtek a reszletekkel. Nem tettek meg mindent azert, hogy sikeres legyen a beülti söt...gondolom mar Te is latod a különbseget.
Ne adjatok fel sikerülni fog! Ja, es ha az embriokkal lenne baj hidd el azt latna a biologus es nem ültetnek vissza öket!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Zel,

Nagyon szep a pocakos Zel! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Itt vagyok :lol: :lol: :lol:

Tücsi, gyönyörű ez a kislegény! Nagyon szép arca van, és kis érdeklődő szeme. El is hiszem, hogy sokat gyönyörködsze benne. Úgy örülök nektek.

Ilonkám, örülök, hogy te is erőt merítesz ezekből a csodákból amik egyelőre most másokkal történnek, de hangsúlyozom, hogy csak egyelőre. Hamarosan sorra kerülsz ne félj. Ott lesz a pociban a kicsi bébi, és jöhet mellé az öribaba is. Úgyhogy most töltekezz energiával. Apácskáról nem írtál. Hogy van?

Zel, Gyöngyike, Domo,
szép a pocitok. Nőnek a lurkók rendesen. Hogyan is állunk most?
Domo: lányka
Zel: fiú
Mágnes: fiú
Gyöngyi: ???

Kata, szerintem igaza van Jucmucnak. Ha valami lenne az embriókkal akkor nem ültették volna vissza őket. Genetikai tanácsadáson voltatok? Mert ott szokott fény derülni valami bibire. Amúgy szerintem a pszichológus segíteni fog. Viszont azt egy percig se gondold, hogy miattad nem sikerül a baba. Ha ebbe hajszolod bele magad, csak még gázabb lesz. Sokáig én is azt gondoltam, hogy én tehetek arról, hogy nem jön a bébi. Ekkor jöttek a jó tanácsok, hogy "ne akard görcsösen", amikor meg nem akartam úgy, akkor meg "ha nem bízol abban, hogy sikerülni fog, akkor nem is fog" Az az igazság, hogy le kell tojni mindent és csak azzal törődni, hogy mi a jó neked és a férjednek. És lesz ott bébi, donorsperma nélkül is meglátod.

Reni,
a kis fog nélküli keresztlányom múlt héten múlt egy éves. Esténként hőemelkedése van, amit a fogzás okoz, de eredmény mindeddig semmi....... :)

Zel, tüneményes a keresztlányod, és nagyon vagányul nézel ki.
:D :D

KépKép
trinky
 
 


Na és akkor a végére:

Életemben nem voltam még olyan tuti helyen mint ez a 4d-s rendelő. El voltam képedve, hogy végre a pénzünkért kapunk is valamit.
Szóval..... egészséges a mi kis nyuszink, éééés úgy néz ki Lottink lesz :D :D :D Ami azért elégtétel egy kicsit, mert mindenki az agyamra ment azzal, hogy biztos, hogy fiú lesz. Élén az anyósommal, akit más sem érdekel (mondjuk, hogy mindene meg van-e a babának).
Persze ugyanúgy fogok örülni, ha fiúcska lesz, mert tényleg már akkor határtalanul elégedett voltam, mikor még csak a szívét hallgattuk.

80% Lotti, 20% Boldizsár (a fej a méhlepénybe gyógyulva)
Kép


Gigantikus bébi lakás (és hordozója a fej nélküli lovas.....)
Kép

Amúgy az arcát egyáltalán nem akaródzott megmutatni őhatalmasságának, úgy szereti azt a méhlepényt, hogy mindenféle unszolás hidegen hagyta. :D :D Csak ült török ülésben, utána meg csak úgy forgolódott, hogy az arcát takargatta. :D :D Édes bogár.....

KépKép
trinky
 
 


trinky, ekkora gyönyörűséget! A fej nélküli lovas is igen jól mutat!
Várjuk LottiBoldizsárt szeretettel erre a nem mindennapi világra! Végre jó hírek az egészségügyből, egyébként a fizetős helyeken általában körbetáncolják az embert. :D

Apácska köszi jól van már. A hétvégén tisztára el voltam keseredeve, mire erélyesen rámszólt, hogy ne picsogjak lesz nekünk gyerekünk, olyan akit én szülök, és téma le volt zárva. Így gondolom, helyrerázódott a lelkem.

katata, kíváncsi vagyok arra a pszichológusra! Igaza lehet jucmucnak azok az előző transzferek nem számítanak, mert azok ott tojtak az egészre, hogy rúgja meg őket a kánya! :evil: Csak téged kínoztak a piszkok. Huj de mérges lettem, na!

Képzeljétek, tegnap babáztam, csodálatos volt, már mosolyog, magyaráz a szentem. Feltöltődtem egy pettyet! :D
bbilona
 
 


Lányok,
hát én nem tudom mi történik, nem értem miért nincs baba, ha egyszer minden rendben van. Valami azért csak nem...
Na, majd látjuk, mit mond a doki.
Pszichológushoz 6-án tudok menni, sikerült vele beszélnem. :)

Trinky,
jaj de édes ez a baba! Ahogy támasztja az állát!! :lol: Szerintem azért elég jól látszik az arca is.

Ilonkám,
nem teszel vonalzót? Jó lenne követni a spontános hónapodat is!!!

Dita,
merre vagy? Hogy vagy?
katata
 
 


Sziasztok!
Trinky:
Nagyon édes a Lottitok :) Hol voltál 4d-n? Én csütörtökön megyek a Genesisbe

Ilonám:
Remélem örülni fog Anna Bencének, de szerintem csak addig, amíg rá nem jön, hogy ez a baba is a családunk tartozéka, nem vendégségbe jön :)

Egyetértek Gyöngyivel:
Fél évig szenvedtünk a szopival. Tényleg szenvedés volt, mert én nagyon akartam, Anna viszont nagyon nem. Kezdettől fogva tápszeres pótláson volt, fél év után már nem volt tejem, attól kezdve, hogy nem kellett stresszelnem, hogy eszik-e eleget, sokkal nyugodtabb voltam. Én is használtam szoptanítot, olyan érzésem volt, mintha egy tehén lennék : ) :wink: Ja és nem segített...
Most is úgy indulok neki, hogy szoptatni fogok, de nem keseredek már el, ha mégsem sikerülne.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katata, tara tara, kérésed számomra parancs, új vonalzó jelentem elkészült. Ugye milyen értetlenek vagyunk, azt mondják minden rendben, mi meg nem hisszük el!
Nagyon kíváncsi vagyok arra a te jövő heti vizsgálatodra!

mágnes, gondolod, hogy féltékeny lesz a nagylány? Én úgy látom, hogy ez majdnem mindenhol adott, előjön egy kis agresszió, a nagytesó részéről, aztán ha ezen túl van egy idő után a világ legtermészetesebb dolga, hogy a tesó is ott van. Hú de mi mennyit veszekedtünk annak idején a tesómmal. Van néhány vágás a testemen, emléknek. :roll:
bbilona
 
 


Trinky!
Gratulálok, hatalmas élmény lehetett!

Jucmuc!
Ez a szoptanít készülék arra jó, hogy ha valakinek nincs teje, akkor ennek segítségével mellre tudja tenni a babát (persze ha ő is úgy akarja), csak nem a mellből jön a tej hanem a bimbóra ragasztott nagyon vékony csövecskéből.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!
De aranyosak vagytok, hogy hiányoltok.
Sajnos nálunk most magánéleti problémák vannak, már a válás gondolata is felmerült bennem. A hétvégén nagyon összebalhéztunk a párom kisfia miatt, mert besokalltam!
Bocsika hogy ide nem írtam meg a részleteket, de ha kiváncsiak vagytok úgyis el tudjátok olvasni az 1. inszemre készülünkben, mert az az állandó lakcímem, ha valami bajom van, ők mindig tudnak rólam.
Szóval ma még van egy beszélgetésünk a férjemmel, és ezen múlik, hogy lesz-e közös jövőnk vagy sem! Tegnap már fáradtak és idegesek voltunk, így áttoltuk mára még ami kimaradt!

Puszilok mindenkit!
Vigyázzatok a pocaklakókra, babócákra!

dita75
 
 


Ilonka,
köszi a vonalzót, így már minden rendben!!! :lol:

Tücsi,
és akkor a baba szívja a csövön, vagy fejni kell?? Biztos hülyeséget kérdezek... :?
katata
 
 


KAta:
Szoptanít:

Egy tartály van a nyakadban, abban a van az anyatej, vagy a tápszer. A tartályból két vékony cső jön ki, azt kell a mellbimbó mellé ragasztani. A baba szopik, közben jön a csőből a tápszer, mivel azt is szívja

Dita:Sajnálom, hogy nincs minden rendben otthon, remélem meg tudjátok oldani!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 



Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


dita, először is holnapra szurkolok, hogy .......
Elolvastam a topikodban a veled történteket. Ha megengeded, belekotyogok, már régebben akartam, de nem mertem, Csodállak, hogy ezt eddig így kibírtad. Amit a párod csinál az nem gyereknevelés, az rideg gyerektartás, majomszeretetnek hívják felénk. Senkinek sem jó hosszú távon.
Ma ilyen világot élünk, hogy a gyerek szava a szent, és mivel körülötte forog a világ (ja nem tudtad, na bakker! :roll: ), az van mindig amit ő akar. Szerintem borzasztó, mert igaz a mondás, azzal teszel a legtöbbet a gyerekedért ha szeretitek egymást a pároddal, és ez csak közös kompromisszumok árán megy. Ha a párod nem változik, akkor neked olyan nehéz életed lesz, amit te egyáltalán nem érdemelsz. Itt nem a gyerek a hibás, a szülők a felelőtlenek, ő csak kihasználja a lehetőségeket.
Remélem a ma esti beszélgetéseteknél erős leszel és sikerül a férjednek megérteni téged, felnőni hozzád!
bbilona
 
 


Mágnes,
köszi! :lol: Elég misuztikusan néz ki az egész... :roll:

Dita,
megnéztem, amiket a másik topikba írtál.
Nagyon nehéz helyzetben vagy, de talán először is a legfontosabb, hogy a párodat nem egyedül kaptad, ezt a legelején tudtad. El kell őt így fogadnod, el kell fogadnod a gyerekét is. Tudom, hogy igazságtalannak érzed amiket most írok. De ezt kell magadban tisztáznod legelőször is, hogy akarod-e őt egy gyerekkel, akarod-e őt a fiával is!! Mert, ha nem tudod elfogadni azt a tényt, hogy igenis nem ketten vagytok, hanem van amikor hárman, akkor felesleges tovább együtt maradnotok. Ő sosem fogja a fiát megtagadni miattad és és nyilván nem is akarod ezt.
Ha ezen túl vagy és megbékélsz azzal, hogy sok hétvégétek, ünnepetek úgy lesz, hogy a fia is ott van,máris könnyebb a dolgot,mert ebből az alapállapotból indulsz ki, hogy a szerelmed nem egyedül van.
Ezután jön az, hogy képzeld magad az ő helyébe. Ott van 11 éves kamasz és nem kell senkinek. Mert igenis pontosan tudja, érzi a körülötte zajló dolgokat. Rettenetes lehet úgy élni, hogy tudja,hogy az anyjának, az édesanyjának nem kellő,hanem csak púp a hátára és akkor még az apukája úgy szerelmének sem kell. Valójában nincs is anyukája,sem édes, sem semmilyen. Neki ez az alapállapot, ami valjuk be nem egyszerű egy ekkora emberpalántának.
Az a baj, hogy én azt érzem a szavaidból, hogy nagyon szereted őt.És így tuti nem fog menni. Tudom, hogy tele vagy sérelmekkel, de ne felejtsd el, hogy ő egy kisgyerek, semmi tapasztalata semmivel. Most tanul meg nagyon sok dolgot. Te felnőtt vagy és ha már vállaltad ezt a kapcsolatot egy gyerekkel együtt, akkor igenis neked felnőttként kell viselkedned. Legyél az anyukája, amennyire csak tudsz! Ha nem érzi a szeretetedet, akkor nem fog szót fogadni neked sosem és nem fog szeretni sosem. De hát miért is szeretne, mikor belőled sem ez árad?Értékeld át magadban a hozzá fűzött viszonyodat és gondold át, min vagy hajlandó változtatni és mit vársz tőle cserébe,majd üljetek le hármasban és beszéljétek meg vele. Hidd el, ha nem púpnak érzi magát nálatok,ha érezni fogja a szeretetedet,akkorváltozni fog ő is, hisze semmi másra nem vágyik, mint hogy szeressék és fontos legyen végre valakinek. A párodnak is kell ebben persze segítenie. Üljetek le hármasban, hallgassátokmeg ő kimet érez,mi az ami neki fáj, majd elmondod te is és jussatok közös nevezőre! De péládul a rendet a szobájában felejtd el! A kamaszok erre képtelenek,deazt márelvárhatod,hogy a nappaliban, konyhában, vagyis a közös helyiségekben ne dobálja szét a holmijait.Máris kötöttetek egy kompromisszumot, de nem szólsz a szobájában lévőkáosz miatt, de ennek cserébe máshol nem csinál azt. Na ez csak egy példa volt, biztos találtok mindenre megoldást.
De hidd el, nagyon fontos, hogy változtass a hozzáállásodon, persze csak akkor, ha együtt akarsz maradni a pároddal. Mindannyian szenvedtek, a párod is,mert ő meg kettőtük között őrlödik, mindkettőtöket szeret és nem tud és nem is akar választani közöttetek. Legyél békülékenyebb,beszéljetek 3-asban, nem is egyszer, hanem többször és hidd el,menni fog!!
Bocsánat, ha megbántottalak a szavaimma,lm eg nem is láthatok teljesen bele az életetetkbe, de amiket írtál az alapján írtam ezeket.
Gondolkozz, töprengj!! És ne add fel!!
Puszillak!
katata
 
 


BOCSI, VAN EGY KÉT ELÍRÁS!

Ami értelemzés zavaró lehet:
"Az a baj, hogy én azt érzem a szavaidból, hogy nagyon szereted őt."
Itt azt akartam írni, hogy azt érzem nagyon nem szereted őt.
katata
 
 


Trinky,

Csodaszep fotok, elkepesztö mennyire latszik a kis arca! :D

Ilona,

Orülök, hogy feltöltödtel babazasbol! :D Majd amikor a tieddel babazol... :wink: :P

Tucsokbogar,

Koszi a magyarazatot, kozsben utananeztem a neten is. Jo, hogy ilyen is van! :D

Dita,

Sajnalom a gondjaitokat remelem lesz megoldas! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


KATATA
Van igazság abban amit mondasz, de hogy egy kicsit védjem magam, no meg hogy kicsit tisztábban lehessen látni a dolgokat ahhoz le kell írnom azt, hogy amikor mi a párommal összejöttünk ez a gyerek még nem volt 8 éves. Sose felejtem el milyen kis pici zoknija volt, amikor pakoltam el a cuccait a szekrénybe mindig szeretettel nézegettem, hogy milyen édes kis holmijai vannak.
Akkor semmi gondunk nem volt, pedig jött akkor is mindig a gyerek, sőt szinte egész nyáriszünetben velem volt.
Jött utánam mint a pincsikutya. Volt hogy délután hármasban aludtunk az ágyban úgy hogy ő középen feküdt.
Semmit nem sajnáltam tőle, elvittük a strandtól kezdve mindenhová, órákig csúszdáztam vele az aquaparkban.
Persze már akkor is voltak hisztik, főleg amikor látta, hogy az apja már nem csak őt szeretgeti hanem engem is. Durván közénkfurakodott, és ellökött, jelezvén, hogy az az ő apukája és hagyjam békén. Amikor kettesben voltunk totál normális volt, amint hazajött a munkából az édesapja kifordult magából, még az is baj volt, hogy előbb én kaptam puszit és nem ő. Pár hónap után én már egyáltalán nem is kaptam puszit, ha a gyerek ott van akkor a férjem egyáltalán nem foglalkozik velem, mert tudja, hogy féltékeny rám, és nem akar hisztit. Amúgy este későig dolgozik, akkor sincs igazán lehetőségünk arra, hogy egymással foglalkozzunk, mert gyakorlatilag hazajön eszik, fürdik, alszik. A hétvégék meg úgy telnek, hogy a gyerek az apján lóg 24 órából 24-et, sokszor olyan is előfordult, hogy nem velem,hanem vele aludt. Azért, hgoy a kisgyermek lelki világa nyugodt legyen azt választotta, hogy engem magasról lekakál és csak őt ajnározza.
Már ezzel elérhette volna azt, hogy tényleg ne szeressem a gyermeket, hiszen a 3 éves kapcsolatunk alatt gyakorlatilag alig-alig sikerült egy-egy hétvégét kettesben töltenünk.... sőt nekem duplán fáj ez az egész, mert duplán érzem magam egyedül, hisz én ebbe a városba csak is a férjem miatt vagyok, mert a családom és az összes barátom Bp-en és környékén él. Én szinte csak hozzá tudok szólni a kollégáimon meg a babanetes lányokon kívül. Szóval nagyon egyedül érzem magam és elhanyagoltnak, nem hiszem, hogy egy házasságnak így kéne működnie, ha gyerek van, ha nincs.
A férjem nagyon rosszul neveli a gyermeket, mert azt hiszi, hogy pénzen meg azon, hogy minden meg van engedve neki akkor jobban fogja őt szeretni, egyébként az anyja is így működik, és ez egy örök harc lesz, hogy melyik család tud neki még nagyobb ajándékokat venni, és persze a gyerek semmit nem értékel. Mindene megvan mindkét családban a számítógéptől a flancos bicikliig duplán, de minden ütve - vágva van és nem becsül meg semmit.
Én régebben tanultam vele, sőt esténként mesét olvastam neki, társasoztunk.... egyáltalán nem zavart, csak akkor amikor már otthon volt az apja akkor rivalizált velem.
Persze hiába magyaráztam a férjemnek, hogy csak úgy a semmire miért kap a gyerek mondjuk egy több ezer forintos PC játékot amikor kidől a polcáról a többi annyi van, persze az apja megvette neki hiába papoltam, és a gyerek ezt úgy könyvelte el, hogy az apja szereti én meg a gonosz mostoha vagyok aki nem engedi, h. ajándékot kapjon. Mert még ha hozott volna egy 5-öst, de nem általában egyeseket, meg osztályfönöki beírásokat szokott kapni, 5öst eddig még csak tesiből láttam neki.
A gyerek soha nem tanul. Amikor évvégén 4.es bizijét megkapta azt mondtam, hogy itt marad nálunk egy hónapig, és a mama délelőtt tanul vele egy órát én meg délután, olyan hisztirohamot vágott le, este beszéltem az apjával, hogy hasson a gyerekre és még én voltam lehurrogva, hogy miért akarom a gyereket nyári szünetben a tanulásra kényszeríteni.
Sajnos én ezt a folyamatot már végignéztem a nővérem családja által, és látom, hogy egy semmirekellő alak lett mindkét gyerekből legyen az a lány, vagy a a fiú. A 8. általánosuk megvan, és még most is 22-24 évesen a nővérem nyakán élnek, és nem dolgoznak, várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön.
Ezt akarom elkerülni, főleg azért, mert ha lesz egy közös gyermek a családunkban akkor itt el fog szabadulni a pokol, hogyha a páromnak kevesebb figyelme jut majd erre a gyermekre a másik miatt. Ha rám ennyire féltékeny mi lesz majd a kis picurral?
Ettől retteggek már amióta a közös gyermekvállaláson vagyunk, csoda hogy így nem jön össze a bébink?
Ráadásul nem tudjuk elhelyezni, mivel két hálónk van, és nyilván nem fogom a legnagyobb szobát fenntartani azért, hogy egy héten két napot ottaludjon a párom fia. Nyilván megkapja a szobáját majd Bébi Bogyó. Már előre látom, hogy fogja utálni már csak emiatt is hgoy kitúrta őt onnan, és nem bömböltetheti feszt a számítógépet, meg a magnót.
Tudnék még mesélni a mi "kedves" kis életünkről, és persze tudom, hogy a gyereknek sem könnyű csonka családban élni, de azért legalább ennyi idő után elfogadhatta volna, hogy az édesapja megosztja köztünk a szeretetét, és már nem csak ő létezik, más is van a földön.
Én hiába teszem ki a lelkem is, ha egyszer ő teljes mértékben kitulajdonítja magának a férjemet. Nagyon sokáig próbáltam változtatni a dolgokon sokszor már erőmön felül, és ahogy mondod a sok kudarc e téren is már odáig fajult, hogy gyakorlatilag tényleg nem tudom már szeretni ezt a gyermeket, mert azt látom, hogy mindig azt lesi hol tehet nekem keresztbe.
Soha nem felejtem el amikor a laparom után lógott a belem, olyan szarul voltam mint akit belülről kikapartak, és szerdán volt a laparom, csütörtökön jöttem haza a kórházból, kértem a párom, hogy maradjon az édesanyjánál a gyerek, de nem....pénteken már ott volt a gyerek, és én lehajolni nem tudtam, annyira fájt a hasam, de minden el volt szórva a lakás egész területén, nem vigyáztak a rendre, akkor is bömböltette a magnót, főznöm kellett mert senkibe nem volt annyi, hogy két adag kaját áthozzon a fiúknak. Anyukám meg 150 km-ről elég nehezen tud segíteni......
Na jó befejezem, mert kicsit hosszúra nyúlt a beszédem, pedig tudnék még mit mondani..... de felesleges....... este majd megbeszéljük a párommal, meg kitapasztaljuk, hogy ez egyáltalán menne-e így vagy sem, és akkor az alapján döntünk a jövő zenéjéről!

dita75
 
 


Dita,
tudom, hogy nem könnyű, sőt! De közös kompromisszum nélkül nem fog menni. A másik topikba olyat írtál, hogy követeled ezt, meg azt. Szerintem követelőzéssel tuti nem fogsz eredményt elérni.
Egy másik ötletem akkor, hogy próbáld meg azt, hogy akkor barátja legyél a fiúnak. Ne neveld, hagyd a szüleire. Te egyedül nem tudod megváltani a világot. Legyél a cinkosa, a barátja. Vagy ha neveled, akkor csak annyira, mint amennyi szeretetet is tudsz neki adni. Legyen egyensúlyban, mert annyi nevelést bír el, amennyi szeretetet kap. És ez szerintem édes szülők esetében is megállja a helyét.
Sok sikert ma estére és majd mesélj holnap! Ja és halgass rám, legyél békülékeny és ne követelőző! A férjednek mindig is a fia lesz és ez olyan kötelék, ami mindent felülmúl!!!
katata
 
 


Azért én úgy gondolom, hogy 3 év után egygyereknek már hozzá kellene szoknia ahhozhogy az Apja mással él és nem az Anyjával.
Mgérteném a párod viselkedését, ha ezt a kezdeti időszakban művelné. 3 év után viszont szerintem, ha a gyerek nem tudja hol a helye, és mit várnak el tőle, Apának igenis meg kellene mutatnia,hogy nem csak körülötte forog a világ. Azzal, hogy folyton neki enged, csak lovat ad alá., ráadásul a Téged sem tisztel.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Dita,
persze, igen, a férjednek ki kellene jobban állnia melletted, ebben ő gyenge...És ezzel valóban nem tisztel téged!!!
katata
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, írtam-, de nagyon szép pocikat láttam itt a topicban...
Mi is köszönjük a dícséreteket!

Trinky! Nagyon szép kislányod van. Hol voltál 4d-n? Én is kíváncsi vagyok, mert nekem szimpatikus a Genesis. Barátnőmtől hallottam róla és én is oda szeretnék majd menni. Szerintem pár hét múlva. Úgy kb a 24-26. hét környékén. Azt mondták, ott is dvd.t, meg fotókat, meg képeket adnak, korrekt kis csomagban. Na, ebből még plusz meglepit szeretnék majd a nagyiknak karácsonyra.
Akkor most már teljesen megnyugodtál, hogy minden okés???

Ilonám! Nagyon jó a férjed hozzáállása. Örülök, hogy ennyire bízik a saját babában, ez azt is jelenti, hogy tökéletesen melletted áll, támogat! Ennél fontosabb meg kevés van a lombikprogramok során. Annyi erőt ad, akkora kapcsot csinál két ember közé még a meglévő mellé, hogy hihetetlen!

Katám! Szerintem sem kellene a svájci lombikokat nagyon számolnod. Fagyibabás volt a legtöbb. Ki tudja? Lehet, hogy volt bibi a megtermékenyüléssel, vagy a fejlődéssel. Lehet, hogy beültetés előtt még ott kellett volna várni, hogy milyen ütemben tudnak osztódni, nőni... Nekünk az ötödikre ajánlották volna a donorspermát... Gondolkodtunk rajta, de dönteni nem tudtunk..

Dita! Hú, hát tényleg nagyon nehéz helyzet. Nem tudok hozzászólni. A családban van "előnevelt" gyermek. Az öcsém feleségének az előző kapcsolatából a kisfia. 9 éves, még kicsi. Az öcsémet apukámnak hívja, de természetesen ők vannak mindig együtt, édesapjával hétvégézik. Márknak hívják, rossz, mint az ördög, de akkor is imádjuk. Szóval Márk apai nagyszülei is elfogadták az öcsémet, simán együtt ebédelnek, ha segítség kell, szólnak neki is, és a kislányt, unokahugimat is unokájukként kezelik. Nekik szerencséjük van egymással. ( Bár, hallottam már én is a "nem vagy az apám " kiáltást, és az öcsém, "akkor szólj apádnak legközelebb, ha éhes vagy " válaszát. de ők ezen elég hamar túljutottak.)

Ma voltam a Dévai intézetben elköszönni. Lukácsom megint alakított egy emlékezetest. Ma nem volt uh, mert alig két hete nézték a kötelezőn, így Dévai dr azt mondta, feleslegesen ne zaklassuk a kisgyereket. Megvizsgált, méhszj rendben, majd megpróbálta azzal a kis hasi izével a szívhangot meghallgatni. Szerintetek sikerült??? Naná, hogy nem. Lukács rögtön rárúgott a kis fejre, amint a hasamhoz ért. Mindig. De hát hideg volt!!!! Azt mondta a doki nagy nevetve, hogy ilyen magzatmozgás mellett a szívhang is rendben kell legyen!
Aztán elköszöntünk.. Nem sírtam.. Ááádehogy.. Mondtam, hogy csak egy kis darabot hagyok itt ám itt a szívemből... A doki vígasztalt, majd a lelkünkre kötötte, hogy ha bármi gond van, vagy kérdés, ne gondolkodjunk, nyugodtan keressük őt is akár. Meg majd Lukácsot is várja. Szeretné majd látni! Megértette, hogy nekünk így már Bp messze van, ráadásul tél jön, ami autóval elég kockázatos. Ha meg esetleg kórházba kell feküdnöm, alig tudnának utánam jönni.. Szóval így könnyebb lesz nekünk.
Az asszisztensnővel is sikerült sírdogálnom kicsit.. De hát, na...
Amikor úgy veszik elő a kartonodat, hogy nem is kérdezik a neved?!

Hű, én is hosszú lettem...

Pihenjünk.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, eszméletlen, hogy ilyen jó orvos-páciens kapcsolat létezik. Csak meresztgetem a szemeimet, hogy milyen jó kezekben is voltál.
Bár én sem panaszkodom a ca. 3 év alatt már kétszer előfordult, hogy rámmosolygott a dokim.
Apácska tényleg csúcsszuper, egy szavam nincs nagyon jó férjem. De biztosan én is nagyon jó felesége vagyok :D Vagy lehet, hogy mégsem :wink: ? Hihi.

dita, ugye sikerült megtalálnotok az arany középutat?
bbilona
 
 


Sziasztok!
Tegnap sikerült megbeszélni mindent, és persze ehhez még szükséges lesz majd a főszereplő fiatalember, meg a mellékszereplők hozzáállása a dologhoz, de sztem még így is mi vállaljuk a többet, de viszont a gyerekkel mindenki tud kicsit foglalkozni és lesz egyfajta rendszer az életében!
Én mondtam a páromnak, h. úgy szeretném ha minden második hétvégén lenne nálunk, egy hétvégét az anyjával, egyet meg a nagyszülőkkel, és amikor ott van egy egész vagy egy fél napot azért elvisszük csavarogni, vagy egy moziba, uszodába, ahová szeretne menni! Ennyit anyagilag is kibírunk egy hónapban!
A párom azt mondta neki az is jó ha kéthetente jön a gyerek, de sztem egyrészt csak jót tesz neki ha az idősebb korosztálytól is tanul valamit, (leginkább jómodort) meg hát a nagyszülőknek is hiányzik (gondolom)! Majd tanítja a papát a számítógépre, mert már régóta szeretné megtudni hogyan kell használni a programokat! Szóval ha mindenki beleegyezik így lesz az egy hónap elosztva, az ünnepekről még nem bezséltünk, de természetesen azt is hasonlóképpen szeretném elosztani.
Szóval gördül a dolog, kerekedik szépen, és remélem, hgoy működni is fog. Tudom hogy lesz hiszti de el fogom mondani a gyereknek, mert azért ő már okos annyira hogy megértse, hogy mi a stájsz, ha nem tetszik neki akkor az apjával egy sokkal rosszabb körülmények között állandó jelleggel a nagyiéknál kell majd dekkolni, nem lesz ilyen fasza külön szobája, meg hát a mamáék közel sem engednek meg ennyi mindent, mint mi!
tanulásról is volt szó, meg még egy-két dologról, de persze majd meglátjuk, hogy élesben hogyan fognak változni a dolgok!

ZEL
Nagyon aranyos dokid és asszisztens nénid volt, de tényleg nagyon nagy a távolság, úh. sztem jó döntés volt, és ez pláne jó, hogy nem mondanak le ők sem végleg rólatok, hisz bármikor fordulhatsz hozzájuk a gondjaiddal.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat a fenti ügyben!
Tanultam mindegyikből! :wink:

dita75
 
 


Dita,
örülök, hogy nem haragudtál meg rám, kicsit féltem, hogy lehet nagyon beledumáltam a dologba...
Annak is örülök, hogy megoldódni látszik a dolog. Szerintem mindenki bele fog menni ebbe a felállásba, mert minden szereplő békét, nyugalmat szeretne és ha ezzel megoldható, akkor az mindenkinek jó. :D
Látom nagyon közeleg a ciklusod vége? Ezzel kapcsolatban mit érzel?

Zel,
nagyon ari lehetett Lukács! :lol: Olyan jók lehetnek ezek a kis megnyilvánulásai. :)
Hát igen, az itteni dokim is azt mondta, hogy a kintieket felejtsük el, most új időszámítás kezdődött. Igyekszem elfelejteni!! 8) Legutóbb már a Kaáliban, mikor beszélgettem egy lánnyal, neki azt mondtam, hogy második beültetés volt. Szóval haladok! :D

Ilonkám,
hogy vagy? Tervek? Öribaba sorban hogy álltok?


Megyek nemsokára melíroztatni, úgyhogy szép leszek! :)
Ja és végre második napja szárnyal a tőzsde, már kezdtem azt hinni, koldusbotra jutunk... Úgy tűnik megússzuk! :)
Szóval most egy kicsit jobb kedvem van, bár munkám még mindig nincs... :?
katata
 
 


Dita!
Azért én ledöbbentem az életeteken. Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek a dolgokat a pároddal, de nem akarok vészmadárkodni, de az majd csak a gyakorlatban derül ki, hogy működni fog-e akkor is, ha a gyerek hisztizik, hogy nem akar a nagyiékhoz vagy az anyjához menni. Nekem kicsit olyan érzésem volt abból amit írtál, hogy ezért a kapcsolatért csak te harcolsz, a férjed nem küzd, a kisfia meg ellene van, és ez így nem igazán nyerő játszma. Láttunk itt a fórumon már sokmindent, valakinek sikerült megoldani a problámáit, de olyan is van köztünk, aki kilépett és egy újabb kapcsolatban találta meg a boldogságot, és a nyugalom és boldogság spontán meghozta a babát is, amiért előtte annyit kellett küzdeni. Szóval én neked szurkolok, akárhogyan is alakuljanak a dolgok!!!!!!

Ilona!
Ti is megérdemlitek egymást a férjeddel! :wink:
Én is nagyon büszke vagyok az enyémre, aki nem csak férjnek csodás, de apukának is tökéletes. Remélem, hogy hamarosan te is megismered a férjednek ezt az oldalát is.

tücsökbogár
 
 


Tücsi,
hogy vagytok? Csabika??
Megkérdezhetem, hogy saját babót akkor elvetettétek? Vagy nem is lehet a trombózisveszély miatt? Itt nekem képszakadás van kicsit.
katata
 
 


dita, örülök, hogy látod a fényt az alagút végén. Kíváncsi vagyok, hogy a te párod, hogyan fog részt venni gyermeke életében, mert itt igazán neki kell nagyot változnia. Szurkolok, hogy igazi otthon legyetek akár hármasban vagy később négyesben is!
Ha pozitív lenne az a teszt, biztosan írtad volna, de még lehet kicsit korai... :)

katata, nem emsélted mi volt az állásinterjúkon?
Húha melír, rózsaszín, lila?! Mindig is volt a hajadban?
Örökbebaba ügyben nem történt semmi, nemtudom hányadikak vagyunk (úgy 250 körül lehetünk). Hanyagolom egy kicsit, most a sajátra koncentrálok.
Tegnap a kineziológus egy élmény volt, meglátjuk mire jutunk együtt.

tücsökbogár, akkor mi igazán szerencsések vagyunk a férjeinkkel. Tudod, hogy a Csaba név csavargót jelent, öcsém, apukám neve is ez, és szó mi szó nagyon szeretnek jönni-menni?

Pusza mindenkinek!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ritkán tudok jönni, de most vissza is olvastalak Titeket.
Mi jól vagyunk , bár Dávid tegnap lázas volt és éjszak 3 alkalommal felsírt.... más baja nincs. Lehet a foga!? Ma napközben semmi baja nem volt és jó a kedve is, eszik is, nem értem.
Majd Borisnak küldök képez és felteszi a legényről.

Reni!
A kistesó dolgon rajta vagyunk!
Hogy van a lánykátok. Képet tehetnél, mert már rég raktál fel róla.

Boris!
Amint látom Te sem tudsz jönni sűrűn!? Hogy van Borka Lujza?

Tücsökbogár!
Szívből örülök és nagyon sok boldogságot mindhármótoknak!!!!
Csabi jó helyre került! Jó olvasni soraidat, oszd meg velünk továbbra is a csodátokat!

Ilona!
Neked meg erőt és kitartást! Remélem belevágsz a következő ciklusban... :wink: Olyan igazságosan látod a dolgokat és mikor másnak írsz mindig elgondolkodom, hogy Nektek már nagyon Kéne egy ajándék a Jó Istentől. Meg is fogjátok kapni!!!

Kata!
Rég kérdeztelek.... jó itthon? Tényleg tegyél képet az új otthonotokról, persze, csak ha Te is akarod. Jó lett a hajad? Kéne nekem is egy jó fodrász :wink: Milyen munkát keresel?
Mikor mész a Kaáliba?

Gyöngyi!
Tényleg nagyon vékonyka vagy! Viszont szépek!!!

Minden kismami szép és a Gyerkőcök még szebbek!!!

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


KATA
Nem szoktam megharagudni senkire még akkor sem ha nem osztom a véleményét. Én is mindig megmondom amit gondolok, ezért sincs olyan sok barátom, mert az emberek többségének fáj az igazság. Csak sajnálni tudom őket, és lehet egy kicsit nagyképűnek hangzik, de én biztos barátkoznék magammal, mert sztem egy igaz barátság alapja, hogy az ember nem csak folyton jópofizik a másikkal hanem igenis néha odatartja elé a tükröt, és felrázza.
Sajnos szüntek meg barátságok emiatt, pedig én fordítva is elvárom azt hogy ha úgy látja valamit nem jól csinálok mondja el a véleményét, adjon tanácsot, (legfeljebb nem fogadom meg :wink: ) :lol:
Szóval ééééééééééted! :lol:

ILONA
Ja bocsi tényleg zizi vagyok elfelejtettem írni, hogy hajnalban dobtam egy negát.
Pénteken még egyet nézek (13.dpo) bár nem sok reményem van! Tizes teszt volt!

Most viszont nem akarok lecsúszni a BMC konziról így még a héten kikérem a beutalót, és ma mindkettőnk szabiját kiirtam a tömbbe!

TÜCSI
Köszi neked is a hozzászólást, meg a drukkot, remélem mi meg tudjuk közösen oldani a problemet, mert elvégre szeretjük egymást, és ami azt illeti kedvem sem lenne igazán mindent felégetni magam mögött és újrakezdeni 33 évesen!

És hogy ne csak rólam beszélgessünk örökké (tiszta ciki :oops: ) most már próbálok ismét a régi érdeklődő Dita lenni, és nemcsak a saját sebeimet nyalogatni! :lol:

Rögtön kezdem is egy kérdéssel ami ugyan már elhangzott de már régebben fel akartam tenni:

Én is szerettem volna megkérdezni, hogy saját babára azért maradt-e remény a betegséged mellett, de nem mertem hátha valamiféle sebeket tépek fel vele. De ha már Katata megkérdezte engem is nagyon érdekel a dolog!
És még egy, megmondjátok majd neki egyszer, hogy nem ti vagytok a biológiai szülei? Tudom, hogy ez még odébb van, de kivi vagyok mi erről a véleményed!

TRINKY
Még nem is mondtam nagyon édes a kislánykátok ahogy pihenteti az okos kis fejecskéjét. Az albérlete is pöpec!
:wink:

dita75
 
 


Köszi Lányok, Csabika úgy ahogy jól van. Tegnap estétől a mosolygós pofikáját kicsit sírósra cserélte, mert tegnap rotavírus elleni védőoltást kapott és fáj tőle a pocikája. Most végre sikerült picit elaludnia. Remélem, hogy csak pár napig fog tartani, mert nagyon rossz látni, ha szenved.

Nem, nem tettünk le arról, hogy szüljek, csak most kicsit elhalasztottuk. Decemberre voltam előjegyezve tapolcán, de azt még korainak tartom, az idei karácsony Csabiról kell szóljon és nem egy esetleges kudarcról, úgyhogy kértem új időpontot és már csak áprilisra volt. Nekem szimpatikus, szeretem a tavaszt. De mindenképpen jelentkezni fogunk egy öribaba tesókáért is, mert ha mégsem sikerül a lombik, akkor sem szeretném ha három-négy évnél nagyobb korkülönbség lenne köztük.

Dita!
Én már most is mondogatom neki, hogy örökbe fogadtuk és örökre szeretni fogjuk, meg hasonlókat. Azt szeretném ha ismerné ezt a szót és nem tűnne titoknak neki. A titkolózást nagyon veszélyesnek tartom, mert úgy gondolom, hogy egyszer minden kiderül és ha mondjuk serdülőkora környékén egy jóindulatú szomszéd vagy ismerős beavatja, hát az nagyon kemény következményekkel járna. Tehát beszélni fogunk róla mindig, amit kérdez, arra mindig meg fogja kapni a választ azzal a megerősítéssel, hogy nagyon szeretjük. Hogy ez jó döntés-e az majd csak nagyon soká fog kiderülni, de remélem hogy az.

tücsökbogár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?