Sziasztok lányok!
Túl vagyok terhességem legszörnyűbb napján és éjszakáján. Nem tudom mitől, de olyan érzésem volt, mintha teljesen leállt volna az emésztésem. A hasam olyan volt, mintha mázsás köveket nyeltem volna le, időnként fájt és iszonyú szagú lehellet távozott belőlem nem kis mértékben egész nap (ugye értitek, nem akartam csúnyábban kifejzni). Délután már megittam 2 Normafloret-, de semmi. Ráadásul idegesített az is, hogy ma reggel éhgyomri cukrot néztek és féltem, hogy ettől lesz rossz eredményem.
Az éjszaka 2-3 óránál nem aludtam többet, viszont 2 alkalommal ment a hasam, amitől újra beindult a rendszer. Most már jól vagyok, de ahhoz képest, hogy eddig semmi nyűgöm nem volt, ez most megviselt egy kicsit.
Zalánnak őszi szünet van, így ő a kísérőm, nem kell egyedül mászkálnom. Délelőtt letudtuk a labort, a munkahelyem, a bevásárlást. Burgonya krémlevest és máglyarakást főztem.
Andy: írigykedve néztem a babaszobátokat. Imádom a férjem, de a kézügyessége az egy területen dícsérhető, a többi felejthető!
Csíkok: Zalánnal a 38. hétig örültem, mert semmi nem volt a hasamon. Aztán egyik reggelre "szétrepedt" a bőröm. Ugyanezek a csíkok most is látszanak. Nem valami szép, de úgy vagyok vele, hogy most nem érdekel, tudom, mitől van.
A hasam körfogatát nekem se méri sem az orvos, sem a védőnő. Sokáig nem nőtt nekem se, de most, hogy híztam egy kicsit, az is nőtt 1 cm-t (3 kg-nál tartok, a hasam 114 cm). Csütörtökön megyek UH-ra, kíváncsi vagyok, mekkora Hunor.
Jó délutáni pihit mindenkinek!
Laura