Új privát üzeneted érkezett!

bkati:

persze mutizd meg hátha kedvet kap ő is:) nekem már volt olyan haszna e fórumnak, h lefekvéskor panaszkodott h nem fér el tőlem meg a sok párnámtol az ágyban, és vmit csináljak mire mondtam neki h itt mesélte vmelyikőtök h a földön aludt apuci vmelyik éjjel helyhiány miatt na erre elhallgatott:):)
nem tudni biztosra h fiu lesz v lány? bocs ha tudnom kéne csak elkerülte a figyelmemet.
sztem is kell egy lány az anyának én el se tudnám képzelni nálunk nagyon sok a lány és én is mániákus rózsaszin flitter pillangó megszállott vok:) csak apa miatt szeretnék majd egy fiut is.

andy

Kép
andy30

Anita! Meg aféltékenyek tábora! Miénk apa nem jár sehova, mégis féltékeny vagyok rá... pedig nem szoktam... Múltkor azért toltam le szegényt, mert ültünk a kocsiban és egy csaj jött szembe biciklivel. Bemosolygott az ablakon, és mivel én nem ismertem jól letoltam apát, hogy honnan ismeri... pedig nem is ismeri... :) Szóval ezek a hormonok...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

párom is azt mondta nyáron h terhességi paranoiám van tuti:)

Kép
andy30

[quote="bellanitta"]A írta:bellanittaida!
Táblát nem raksz fel mostanában?Bocsi ha pofátlan kérés. :oops: :wink:

Azért csináltam az oldalunkat a www.kismami.net oldalt hogy ide ne kelljen táblát rakni.. Hisz ott minden adat megvan, mindenkiről ami a táblában is volt és mindenki akkor nézi meg amikor épp kedve szottyan. Ha az összes adatot megjeleníted a bal felső linkkel akkor ott a tábla teljes egészében. Megmondom őszintén le is töröltem az excel táblámat hisz ez tényleg direkt arra lett... Összeállítsam mégis itt? Vagy max kimásolom képként az oldalról ls iderakom. Bár vhogy ez feleslegesnek tűnik mert ott tényleg mindig elérhető. :( Vagy nem így gondolod?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy! Nálunk tuti tökös lesz a második is! Csak hát apa családja reménykedik, hátha elnézték... :lol:
Már az elsőnél is azt bizonygatták, hogy ennek olyan lányformája van, meg hogy biztos elnézték és Erikből a végén Erika lesz.... már akkor jókat röhögtem rajta... de hát tudod... nekik a remény hal meg utoljára.

A háttérsztori: már a dédnagypapa lányt akart másodiknak (ez lett az apósom). Nem jött be. Erre kapott még 3 fiú unokát. A férjemék hárman vannak fiútestvérek. Az öccse későn született, anyósom 40 éves volt már, de még bevállaták volna a negyediket is, csak sajnos nem jött össze nekik. Mindenesetre az anyósom nem merte megmondani az apósomnak, hogy fiú, pedig tudta már a 16. héttől, mert akkor csináltak neki genetikai vizsgálatot. - ezt egy másik rokontól tudom - De a 7. hónap végéig hitegette őket, hogy biztos lány lesz... A férjemék meg kb. akkor tudták meg, hogy egyáltalán babát vár. :oops:
Ezek után a papa teljesen ráállt, hogy majd az unokája. Hát ez sem jött be....

bkatalin

Nem vagyok féltékeny csak szarul esik h a feleségét aki már a 33hétben van és itthon hagyja.mert a segítség fontosabb.

Kép

Kép
bellanitta

Aida! Egyébként milyen volt vidéken? Ugye akkor most rendeződtek a dolgaid apával?

bkatalin

Anita! Én féltékeny vagyok! Nem azért írtam, hogy megbántsalak! De szerintem próbáld átformálni a nézeteidet, mert saját magadat lovallod bele a rossz hanguilatba!

bkatalin

[quote="bkatalin"]Z írta:bkatalinöldi! Lehet hogy hülyeség... de valami olyasmire emlékszem, hogy a ca és az mg-t bizonyos idő elteltével kell bevenni mert egyik akadályozza a másik felszívódását! Zöldi doktor néni segíts! :roll:

Bár nem én vagyok Zöldi doktor néni :oops: , de én is így tudom, vagy legalábbis így tanultam :roll:
Amúgy a Béres Mg+B6 papírján rajta is van, hogy túladagolás esetén Ca-ot kell bevenni, hogy semlegesítse.

Kép

Kép
gabilany79

Aida!
Oké miután leírtam már eszembe jutott h van az oldalunk.

Kép

Kép
bellanitta

Most mennem kell, mert mág ebédet kell adnom a családnak... aztán majd jövök...

bkatalin

Musi! Bingó! 10-kor keltem óracsörgésre! Az hogy szépítkezek, túlzás, ébredezem...és lassan indulok.

Kati! Ez igaz, de ilyen dózisban és arányban elegendő szívódik fel. Lásd egy csomó készítmény kombináltan kapható.

Féltékenység:
Ne aggódjatok, az idő múlásával már fogalom szintjén is törlődni fog a szótáratokból! :lol: Egy teljesen felesleges érzés, de csak később jön rá mindig az ember :wink:
Aláírás: Bölcs Coca

Kép
zölddisznó

kati:

nálunk kb uez van forditva:(:) legalábbis az én családom is naon vágyna már 1 fiúra igy hát senki nem is csodálkozott mikor bejelentettem h lány lesz:):)
pároméknál vegyes a kép, nekik mind1 volt, de abban ők is 1etértenek h 1 fiú azért az kell :?

Kép
andy30

Cili: nyugi én is édességfüggő vagyok :oops: pedig az első 5 hónapban csokira sem tudtam nézni :roll:
most újabban a jégkrém a menő..

Tegnap én is jól kiakadtam a fiút-lányt szeretnének a családban témán..
anyósomék szerettek volna kislányt nagyon.. a 18 héten kiderült, tuti fiú erre az volt a reakció h azt is fogjuk azért szeretni..
tegnap a szomszéd nénijük "szólt be" .. kérdezte h mi lesz? fiú? lány? ( nem mintha nem tudta volna ) és azt mondta h sebaj az is jóóó :evil: :evil: úgy haragszom ezért..
De mindenért kárpótol a párom.. ő a teszt óta biztos volt benne hogy fiú , és tökéletesen elégedett :lol:

Kép
eszterke24

ma hoztam be egy papucsot, mert bedagadt a labam es a csinos cipom nagyon kenyelmetlen :oops: de sajna a vendegterbe azert fel kell vennem.

KépKép
KépKép
mush589

Katalin!
Már kezdem elfelejteni.És csak a babára koncentrálok. :D

Kép

Kép
bellanitta

Bölcs Coca!
Értjük mi csak nem tudjuk mi hajtja :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Eszterke!
Igen nálunk is az volt a családban az első reakció - Nem baj!
Én erre miért volna baj.Egészséges legyen.És ő a mi kisfiunk.

Kép

Kép
bellanitta

hala az egnek nalunk az egesz csalad ugy van/volt vele, hogy mindegy, hogy fiu-e vagy lany. :lol: de persze az angol oldal meg mindig nem tudja! :wink:

lanyok. ne legyetek feltekenyek! amennyit nalunk apa bulizni jar, en mar megzakkantam volna. hallgassatok bolcs cocara!

KépKép
KépKép
mush589

Apja most esett egy nagyot a létráról... kivagyok, összetöri magát, én meg már nem tudom bevinni, ha komolyabb baja esik... :evil:

Féltékenység: az van, és lesz is mindig, de mostanában már nem olyan vészes, mint mondjuk tavaly ilyenkor...
Bár a minap felhívta a páromat egy volt kollegája, beszéltek, majd egy "nagyon kedves" kolleganőm is beszélt vele (olyan csacsogós stílusban), hát azt hittem megfojtom a kis ribancot... érdekes amikor bemegyek leadni a táppénzes papíromat tőlem soha nem kérdezi meg, hogy hogy van a párom.... De úgy vagyok vele, ha a párom menni akar, akkor menjen... eddig még maradt...

Nincs itthon se liszt se tojás, nem tudok sütni, marad a csokievés...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Mindenkinek köszi az overálos segítségért.

andy nagyon tutik a festmények,irigy is vagyok

babaszoba:még nálunk sincs kész,most ott tartunk h ki van mosva,vasalva,szekrénybe pakolva Olivér ruhái,és kb ennyi.Most a fűtés szerelőt várjuk,de nagyon nem akar megérkezni :evil: :evil: ,és utána jöhet a pakolászás,amit már nagyon várok.

zöldi:mennyi időnek kell eltelnie h törlődjön a szótárunkból a féltékenység szó???(7éve vagyunk együtt)mert nálunk is nagyon jelen van a féltékenység,(persze inkább részemről)vagy csak azért mert terhes vagyok???a hormonok.....

solya051020
Káld

Nem is lett volna rossz taktika, ha gonosz módon nem áruljuk el senkinek.. akkor lett volna csak találgatás!! :lol:

Én nem féltékenykedek :roll: Apa nagyon sokat változott.. 8) a multkor is hívták munkahelyi koccintásra alig akart elmenni, és kb másfél óra múlva már otthon is volt.

Kép
eszterke24

cili. remelem nincs komolyabb baja a parodnak. mondd neki, hogy legyen ovatosabb!

mar csak 45 per ebedig! :)

KépKép
KépKép
mush589

Mush már újra a létrán van... beszélhet az ember neki....

Kép

Kép
dcili81

eszterke. en nem gonoszsagbol nem arultam el! az angolok meglepit szeretnenek. a ferjem is. o sem tudja, hogy kislanyunk lesz. :lol: ugy beszel hozza, hogy "baba".

KépKép
KépKép
mush589

Mush: tudom ti miért nem árultátok el.. :D
de eljátszottam a gondolattal h mi lenne ha nem tudnák anyósék és a rokonok.. :roll: és igy belőlem a kisördög "beszél " :lol:

Kép
eszterke24

Mush:
[quote]b írta:erni. akkor beneztel sarmonekhoz tegnap?

nem! :evil: bár szivesen láttam volna! :(

Útiköltség papir megvan,de csak a háziorvosnál jártam sikerrel! :lol:
Andy marha jó a falrajz!Nagyon ügyes Apa!Miért gondolod hogy egy hét múlva már megszülhetsz???Ne akard még légyszi,a tüdő rendesen csak a 38dik hétre fejlődik ki!!!Várd csak ki az idejét ne sürgesd!!! :wink:

Szerencsére nálunk tökmindegy volt a harmadik gyermek neme...van már ilyen is,olyan is! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kitartás Mush mindjárt ebéd!
sokszor én is alig győzöm kivárni mire kész lesz..

mára befejeztem,, el is fáradtam . Kismanóm utolsó adag ruhája a gépben a többi már szárad, az ebéd kész még porszívózni kellene és megszavaztam magamnak egy filmet csak azután vasalok.. :?

Kép
eszterke24

Még Andynak!Minnél tovább van a pocakban annál jobban megérik a kinti életre!Én nagyon szeretnék a 40dik héten szülni,se előbb se később!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

eszter, anita:

érdekes ez..én uezzel szembesülök pedig nekem lányom lesz: "lány?nem baj, majd a 2.!", "az is jó, fő h egészséges legyen!", "az nem jóó", stb stb. én meg örüljek:( kedvesek az emberek és főleg akármi van semmi sem jó nekik. a névvel is igy voltunk rájöttünk h nem érdemes elmondani mit szeretnénk mert egyből be akarnak folyásolni. most már nemérdekel, szoktam is mondani h Regina LESZ. igy már nem mernek rá mit mondani:)
ja és a terhegondozón a legtöbb kispapa lányt szeretne nem is érti őket soha a párom:):)persze pont azoknak lesz fiuk mindig:)
sztem nekünk is azért lány mert azember annyira fiut akart tuti ezért is beszélt rá a rózsaszin babakocsira mert igy a 2. már biztos "összejön":)

cili:

mióta terhes vok jobban féltem apát én is, folyton fülelek ha vmit felborit vagy nagy hangot ad:)

Kép
andy30

Köszönöm a Ca-Mg tippeket... majd eszek ezt is azt is... aztán meglátjuk. :)

Bölcs coca... én osztom a véleményedet a féltékenységről... csakhát ez nem olyan könnyű... eddig az volt, mert mindig apa volt féltékeny... na de most egy ilyen bálnára... ugyammááá! :)

Mush! Tényleg nem tudja apa? És azt tudja, hogy te tudod? Mi is megbeszéltük, hogy nem fogja megtudni, csak a végén, de nem bírta ki.... :)

Szerintem meg a beszólásokkal, hogy lány vagy fiú, meg az is jó meg ilyenek nem kell foglalkozni! Én tök boldog vagyok, hogy két fiam lesz, és szerintem ugyanolyan boldog lennék, ha két lányom lenne vagy egy fiam egy lányom... Akinek meg nem tetszik, annak kalap, kabát! Igaz szerintem egy anyának nincs neme qa gyerkének.... legalább is amikor a kisfiam megszületett teljesen mindegy volt, valahogy úgy éreztem, hogy nem fiú nem lány, hanem az enyém baba! Ez hülyén hangzik mi? :shock:

bkatalin

Na Apák vigyázzatok! Mindig akkor van valami, ha már nem jó ha van valami! 8)

bkatalin

sarmi:

tudom h igazad van csak a doki mondta min. addig huzzam ki akkor már nem lehet nagy baj szal azért irtam.

ja és megmondom apának h meg lett dicsérve. meg is érdemli.

Kép
andy30

kati. persze, hogy tudja, hogy en tudom. o ragaszkodik a meglepihez. :P julius 29 ota jol birjuk! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Ma tényleg nem csináltam semmit, egyik helyről a másikra punnyadtam, most meg nekiálltam az éhes bandának a kaját melegíteni, és elkezdett így igazán fájni a pocakom... a mai ebéd eddig 2 dv mgb6... laktató

Kép

Kép
dcili81

Mush nem semmi, én biztos nem bírnám ki, hogy ne szóljam el magam...

Kép

Kép
dcili81

Ja fiú-lány: apósnak 6 lányunokája van... most 10 napon belül ha minden jól megy 2 fiúunokája lesz. A sógornőm is fiú vár, 10 nappal előbbre van kiírva mint én...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok lányok!

Túl vagyok terhességem legszörnyűbb napján és éjszakáján. Nem tudom mitől, de olyan érzésem volt, mintha teljesen leállt volna az emésztésem. A hasam olyan volt, mintha mázsás köveket nyeltem volna le, időnként fájt és iszonyú szagú lehellet távozott belőlem nem kis mértékben egész nap (ugye értitek, nem akartam csúnyábban kifejzni). Délután már megittam 2 Normafloret-, de semmi. Ráadásul idegesített az is, hogy ma reggel éhgyomri cukrot néztek és féltem, hogy ettől lesz rossz eredményem.
Az éjszaka 2-3 óránál nem aludtam többet, viszont 2 alkalommal ment a hasam, amitől újra beindult a rendszer. Most már jól vagyok, de ahhoz képest, hogy eddig semmi nyűgöm nem volt, ez most megviselt egy kicsit.
Zalánnak őszi szünet van, így ő a kísérőm, nem kell egyedül mászkálnom. Délelőtt letudtuk a labort, a munkahelyem, a bevásárlást. Burgonya krémlevest és máglyarakást főztem.

Andy: írigykedve néztem a babaszobátokat. Imádom a férjem, de a kézügyessége az egy területen dícsérhető, a többi felejthető! :oops:

Csíkok: Zalánnal a 38. hétig örültem, mert semmi nem volt a hasamon. Aztán egyik reggelre "szétrepedt" a bőröm. Ugyanezek a csíkok most is látszanak. Nem valami szép, de úgy vagyok vele, hogy most nem érdekel, tudom, mitől van.

A hasam körfogatát nekem se méri sem az orvos, sem a védőnő. Sokáig nem nőtt nekem se, de most, hogy híztam egy kicsit, az is nőtt 1 cm-t (3 kg-nál tartok, a hasam 114 cm). Csütörtökön megyek UH-ra, kíváncsi vagyok, mekkora Hunor.

Jó délutáni pihit mindenkinek!

Laura

Kép
Kép
szeles4

na fő a karfiolleves, a tejberizst majd frissen ha jön azember.

cili:

miota felkeltem én is görcsölök, olan menziszerű enyhe cucc, és ezt nemtom sose h a mg-tol van-e vagy a babátol vagy mitől. az biztos h tegnap elég sokat voltam talpon az elmult 2 hét nullához képest meg ma de. is még nem sok volt vizszintben. nemtom. remélem nem bajok ezek. aszem beveszek mingyá megint egy mgot.

csikok: szeleshez csatlakozva, a sógornőmnek is igy volt, az utsó héten (38.-ő akkor szült) repedt meg, addig semmi. eddig nekem sincs, de épp ezért nem is kiabálom el, mert ha ilyen ütemben fog mostantol nőni a pocim mint az elmult 2 hét, akkor tuti repedek én is.
amugy azt figyiztem, h aki ilyen repedős az a gátnál is repedősebb, de ez csak tapasztalat az ismerőseim köréből.

andy

Kép
andy30

Laura nem semmi éjszaka lehetett, nem irigyellek. Remélem jobban vagy!

Andy nekem is hasonlít a görcsöm, ahhoz, mint amikor meg kellett jönnie... egy kicsit jobb a mg-tól, remélem nem fokozodik tovább. Mindenesetre én ma nem csinálok semmit a nap hátralévő részében.

Kép

Kép
dcili81

tejberizs... 8) nyami... kedvet kaptam

Kép

Kép
dcili81

vadkortezni mentem...

KépKép
KépKép
mush589

cili: sztem én sem..

Kép
andy30

b.kati:sajna ugy néz ki hogy a neve az exemé lesz amig a biroságon nem intézzük el ha megszületik...ezek itt a -ban kajak etetnek hogy én vagyok a hülye ,és hiába csinálok bármit.
most vissza iratom a nevem a lánykorira és nem viszem a házasságit.,mert ugye minek ha elváltam-.------..és akkor max az én nevemen lesz de azt mondták hogy még igy sem biztos.majd meglátjuk..

mondtam már???ugye pár hete felhivott egy Pisti nevü ficko hogy szereti a kismamikat,tettszek neki.stb....és itt lakik mellettem valahol...akkor is paráztam de most pár napja megint csörgött a telo.
párom felvette és engem kértek...állitolag varga tibi a srác most és szeretne engem meg dug.........i......és már kezdek félni-...a nevem is mondta ...tettszel Niki stb.....magánszámrol hiv....mire a párom vissza vette a telot kinyomott....ugyhogy lehet számot változtatok vagy nem tudom...de azt sem csinálhatom meg hogy nem veszem fel a privát telefonokat mert sokan hivnak ugy.,[/b]

Kép

Kép
nikianya21

Niki, :shock: nem semmi... én is kezdenék félni.

Most nézem hogy a kislányod neve Vivien Kiara! :) Az az egyik kedvenc női nevem. Annyira szép!!! Nővérem barátnőjének a kislányát is úgy hívják.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mármint most a Kiara névre gondoltam. :) A Vivienről eddig is tudtam. De a Kiarat csak most láttam. Persze lehet én vagyok lemaradva.

Juj hurka, kolbász, zsíros krumpli.. :? Azt hiszem ma már nem eszem semmi mást.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kiara :Dén harcoltam ki...apa Nikit akart neki . névnek...de én olyan akaratos vagyok..:D

Kép

Kép
nikianya21

Niki nem semmi...

Kép

Kép
dcili81

hát Niki, semmi bajom a Niki névvel az is nagyon szép, de a Kiarat is nagyon-nagyon pártolom! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

niki. nem semmi. szerintem is valts szamot!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?