Helló Lányok!
Teljesen ki vagyok rivulva az időtől! Ma a kellemes torna után egy hatalmasat sétáltam, és minden olyan szép s jó volt. Maradhatna már ilyen az időjárás.
TALÁLKA
Akkor én holnap szorgosan felhivogatom a helyeket, megtudokolom, hogy pocakosoknak melyik a legideálisabb
. Majd megmondom, hogy kb. 10-en leszünk, és akkor nem gond, ha eggyel többen vagy kevesebben érkezünk mégis. Ok? Ja! Hány órakor szeretnétek találkozni? Ez fontos, addig nem tudok foglaltatni.
Kirmon!
Természetesen engem sem zavarna a barátnőd, sőt, minél többen vagyunk, annál jobb! Remélem rendeződnek a munkahelyi gondjaid! Pofátlanság, hogy nem kapod meg azt, ami jogosan jár, úgyhogy ne hagyd magad!
Eszty!
Akkor pihenj sokat, nehogy valami baj legyen. De azért a teázásra jössz, ugye? Egyébként az előadások engem is nagyon-nagyon érdekelnének, de ketten délutánonként tanítok. Holnap megyek terheléses vércukorra (
), majd megkérdezem, hogy pontosan mikor is van, hátha a tanítványommal tudunk más időpontot találni. A börzét meg ráérsz eldönteni akkor. A Kiscelli utca nagyon közel van, szóval szerintem nagy baj nem történhetne.
Kata!
Remélem azért a börze előtt még megismerhetjük egymást
. A torna már nem aktuális Neked? Meddig dolgozol még?
Karmen!
Nagyon szép kisbabád van, tényleg jó husisnak tűnik a képeken! A történet meg külön élvezet volt, ugyanis vizuális típus vagyok
.
No, átnézem a teázók névsorát.
Holnap a cukros lötty ivásával kezdem a napot, már "alig várom"
.
Puszi!
Brigi (25+5)