Új privát üzeneted érkezett!

Valaki írta, hogy a nyitott méhszájtól nem indul meg a szülés. Hát közvetlenül nem is, csak a burok megrepedhet, és ez indítja be. Pláne, ha több a magzatvíz, nagyobb súly terheli.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Na, pihizzetek, holnap de. benézek, addig kizárt, hogy ide tudok ülni. Ha bekapcs. a gépet, jön a kisfiam, hogy "Gumimaci, Szülinapom-pom-pom, CrazyFrog" (ez utóbbit természetesen nem tisztán ejti), és össze-vissza ütögeti a billentyűket. És ma a családom többi tagja vidéken, estig pihenek a kétévessel, meg a háztartással.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Visszaolvastam. Rengeteget írtatok!

Rakok fel képet a babaszobáról. Tehát megvan a szekrény, a komód, a kiságy (matraccal) és a polc. Na az még nincs fent a komód felett és azt a nagy dobozt se nézzétek, abban van a babakocsi. A komód majd közelebb kerül a kiságyhoz, ja hát meg a nagyszekrény ajtóit is be kell állítani. A díszek is hiányoznak.
Ja és a bordűr, ez a két kép váltja egymást végig! Aki kitalálja, hogy miért húzott ehhez a szívem, az kap egy pirospontot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép szoba
Kép bordűr
Vendég

csatlakoznek a viszketosok taborahoz. tegnap delutan kezdodott. foleg a hasam teteje meg a cickok az aldozatok.

viszont sikerult 14 orat aludnom, kb 10 pisi szunettel. most meg komasabb vagyok, mint tegnap este. ez mar tul sok volt. :shock:

es csak most jottem ra, hogy at kellett allitani az orat. asszem en nem ezen a foldon jarok. :roll:

mai program: rendrakas, porszivozas, vasalas, mosas. a hajmosason es furdesen mar tul vagyok, szerencsere.

bb. orulok, hogy jol vagy! meg te is andy.

midenkinek szep, fozocskezos, napsuteses, kirandulos, pihenos vasarnapot!

KépKép
KépKép
mush589

Boci bocs ha összekevertem kié a pipi recept,de mindenesetre isteni fonom lett!!! :lol: Krumplipürét csináltam mellé.
Na és a kalács az is valami fantasztikus!!!
Jól bezabáltunk az ebédből!!! :lol:
Andy:
[quote]s írta:zódabikarbóna meg ecet vízben feloldva hm

Terhesen szódabikarbóna szigorúan tilos!!!

Boci jajj de gyönyörűek a bútorok!!!Mennyibe kerültek?

Na pihi.puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

boci. nagyon szep lesz Bogyoka birodalma! a bordur is nagyon tuti. hat ugye van rajta boci :lol: de van rajta malac is. azzal zoldinek akarsz hizelegni?

zoldi veled almodtam. mar megszuletett Hanna baba, de volt egy nagyjabol ugyan annyi idos kisfiu is. mindkettot hordozoban cipelted, es eppen vasaroltal. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: tiéd a pirospont!!!!.
Igen, a malaccal Zöldinek akartam kedvezni!

Sarmi: köszi neked is a dicséretet. Örülök, hogy jól sikerült a kaja! Nem haragszom ám!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bútorok: 140 ezret fizettünk érte. Ebben van a nagy kétajtós szekrény, a komód, pelenkázófeltét (ha már nagy a bébi leszerelheted és van külön komód), ami nem látszik egy kis 3 polcos szekrény ami a komód és a fal közötti részt tölti ki, és pont befér a rátét alá, ja és a kiságy (átalakítható gyerekággyá) és a kókuszmatrac volt ebben. A www.faktumbutor.hu oldalon megnézheted, ez a Mókus nevű család. Itt gyártják Magyarországon és elég jó minőségű (na majd kiderül) és apa is elég könnyen összerakta (ő nyilatkozta, mivel már jópár ilyen "kirakós" bútort szerelt már). Ja a www.minimano.hu oldalon külön is megnézheted az árát. Ez le van védve és mindenütt ugyanennyiért árulják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.26 12:44-kor.
Vendég

Sarmi: még a komód felé kerülendő kis polc is ebben az árban van. Csak ez kimaradt a felsorolásból.
Vendég

Sziasztok!

Boci! Nagyon szép a babaszoba!

Lányok! Nem érdekel valakit egy kb 40-42-es kord kismamanaci. Én kaptam, de rám nagyon nagy, így szivesen továbbadom 2000 Ft-ért. Teljesen új, egyszer sem használtam csak kimostam.
Ha valakit érdekel esetleg elvihetem talira is.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csak egy gyors benézés!

Látom mindenki a punnyadást választotta... hát mást ebben a nyomi időben nem is lehet csinálni. Bekajáltam, nem kellett volna, most nyögök mint a hasbarúgott ló...

Boci nagyon szép a kicsi birodalma...

BB kitartást az izgága kétéveshez!

Na alszok egyet!

Mush nem semmi 14 óra, jézus ennyit egy mormota alszik... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Enikő, Cili: köszi!

Enikő: de jó lenne ha ilyen méretekkel rendelkeznék, akkor rácsapnék a gatyóra! :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsa!
régebben mentem vele versenyekre, de ez nagyon hosszúra nyúlt.Így maradtam a fenekemen.

Gaby, Bocika!
Szépek a bútorok.

Na rámtört a sírógörcs.Alig bírom abba hagyni, 5-10 perc pihi majd valamiért megint rám tör.Persze a párom elment mert a volt barátnője lerobbant 300km-re és elment értük.Így gondolom senki nem csodálkozik h én itthon maradtam egyedül(pocaklakóval) és sírok mint egy tini lány.Mert alig volt velem a hétvégén.Most hívott több mint fél órát beszéltünk.

Kép

Kép
bellanitta

Boci kösz az infót a bútorcsaládról,és szerintem jó ára van ,no és gyönyörüü.Nekem igazából csak egy pelenkázós szekrényre/komódra lenne már csak szükségem.kiságy már van.

Aludtunk egyet ebéd után,de végig a kakaós kalács járt az eszemben...most bevártam egy darabot megint belőle,kipukkadok.
De kicsit szárazabbnak érzem mint délben,beletehetem egy neilon zacsiba,és hol tároljam a hűtőben a vaj miatt???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bellanita a sajnak nem volt más akit ugrasszon,csak a párodnak tudott szólni??? :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sajnak:csajnak

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Ahhoz képest, amit az éjszakákról írtok, én egész jól alszom. Igaz, sokszor fölébredek, hogy meg kell fordulnom, de aztán alszom tovább.
Manna! Két hónap múlva szerintem örülünk, ha éjszaka tudunk aludni! :wink:

Cili! Gyorsan lekopogom, de szerencsére én egyik terhességem alatt sem csíkosodtam, eddig most sem. Kenegetem ugyan a hasamat DM-es olajjal, de szerintem nem ezen múlik.

Bocika! Nagyon szép a bababútor! (és nagyon aranyos a bocika a bordűrön!! na, kapok piros pontot??) :)
A pelenkázószekrényünk nekünk is ebből a bútorcsaládból való, csak a delfin fantázianevű. Majd ha lesz saját szoba, lehet, hogy megvesszük a többi darabját is.

zsebi_baba

Ha valakit érdekel, a barbara oldaláról letölthető a Kriston intim torna DVD.

zsebi_baba

Na jó reggelt!

De jót aludtam...

Anita ilyenek nekem is szoktak lenni. Egyszerűen annyia magam alatt vagyok, hogy legszívesebben csak bőgnék. Egy fürdő fincsi habfürdővel nem segítene? Próbáld meg hátha jobban leszel tőle.

Hát amíg aludtam nem vasalt ki senki... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Halihó!
nem engedett Apa géphez napok óta.. :evil:
Visszaolvasok majd, de addig is valaki írjon nekem pontos tali helyet és időpontot, mert mennénk, ha nem gond vinném lánykámat is...

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]Z írta:öldi: ahogy elnézem, sokat nem aludtál...

Hát Zsuzsi, 7 órakor néztem még az órát.
Most keltem.

Szeles, Boci! Hát ez nagyon jól hangzós hétvége. Tök jó!

Cili! Nekem még nincs csík, és nem is lesz! :wink:

Andy!
[quote]s írta:zódabikarbóna meg ecet vízben feloldva hm

Túl vagyunk rajta, ...mint halottnak a csók!

bb! IKEA, 13.00 dühöngő előtt.

Mush! Ez a program mennyiség nem túlélhető! Jól meggondoltad? :wink:

Sarmi!
[quote]T írta:erhesen szódabikarbóna szigorúan tilos!!!

Ezt a múltkor sem tudtad megindokolni! :twisted:

Boci! Király a szobabútor!

Mush! Nem is rossza az álmod! Amúgy van is esély rá, ha telefonálnak az örökbefogadósdiból, és egy hasonló korú kisfiúval lepnek meg. Imádnám!
Légy mától próféta!

Bocika! :lol: bordűr.

Anita! MNá' nem sírsz, ugye?

Cili! Te még mersz fürdeni?

Verzsóóóóó! Hogy vagytok?

Tegye fel a kezét, aki szeretné, hogy vigyek holnap cocaturis cuccokat! (Feleslegesen nem cipelném, ha már mindenetek megvan.)

Kép
zölddisznó

Sarmi!
Remélem nem a párom volt az első akit felhívott. :wink:

Cili!
Már most kicsit jobb estére meg a fürdő,biztos tuti lesz. KÖszi

Zöldi!
Már NEM SÍROK :cry: :cry: :cry:

Lányok:Itt rengeteg szúnyog van!!! :shock:
Kérdés:gyógyfürdőbe lehet menni az utolsó trimeszterbe??Mondjuk jövő héten(34hét).
Vagy valakinek jó ötlete kikapcsolódni.(csongrád, bács-kiskun megye)

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi! Milyen cuccaid vannak? Fius is van?

Anita! Gyógyfürdőbe szerintem ne menj!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi:
viszek neked holnap valamit :wink:
Tényleg! lódzaszín cumi kell valakinek? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Neked is IKEA, 13.00 bejárattól balra lévő játszóház előtt.

Kép
zölddisznó

Anita! Én tuti nem mennék semmilyen melegvízű pancsoldába, mert ott nagyon szeretnek a gombák, bacik...

Van fius is!

Mági! Ha más nem kéri, én átvenném a "lódzaszín" cumidat, mert az enyém a kifőzés során felmondta a szolgálatot. (A zselés része megkeményedett)

Kép
zölddisznó

Szódabikarbona: azért nem ajánlják, mert lényegében só... (nátrium)... ha valaki nem vizesedik, vérnyomása OK annak mehet... aki sómentes diétán van, annak tilos...

Ennyi...

(IKEA: én igazából a jobboldali dühöngőre gondoltam, ott szoktak üres fotelek lenni, a játszóház előtt ülni szoktak... Mondjuk nekem mindegy, majd figyelem a csoportosulást... Én vagy gyerekkel leszek ott vagy később csatlakozik a gyerek, a férjem hozza ha felébredt...)
Vendég

Zöldi! Fius engem érdekel!

"átvenném a "lódzaszín" cumidat, mert az enyém a kifőzés során felmondta a szolgálatot."
Te még mindig cumizol? :D :D :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi merek fürdeni... meg szoktam is 8) :lol:

Anita én biztos nem mennék gyógyfürdőbe, de ha ott van olyan medence ami nem gyógy, abba bele mernék menni. A meleg tényleg nem tesz jót, meg baci baci hátán...

Itt nem szúnyog van, hanem hideg. Apja még nem ért haza én lehajolni nem tudok már a kandallóhoz... látszik a leheletem... :shock:

Kép

Kép
dcili81

zöldi:
Ok,lódzaszínű cumit viszem, passzol a harisnyákhoz :)
Enikő:
én leamortizálás előtt mindig kipróbáltam Anna cumisüvegeit, a cumikat :) Érdekelt, milyen érzés lehet :lol:

csaki:
Egy mi gyerekeinkhez hasonló emberpalánta ott a naaagy Ikeában 1. elvan 2. folyton mászkálni kell utána 3. elveszik?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boci: tuti a bútor, gyönyörű szobája lesz kisbocinak.

Anita: gyógyfürdőbe semmiképp ne menj szerintem (anyum pont most mesélte, hogy az egyik kollégájáék így az utsó időkben voltak gyógyfürdőben, és a babánál valami tök ismeretlen bacit találtak a szülés után, és már hetek óta kezelik, hátha valamivel rendbe tudják hozni) Ja, és apám csak "feles" medencének hívja a gyógymedencéket (amibe a nép, főleg az öregek reggel belemennek, este meg kijönnek) lehet találgatni, hogy miért :twisted: :wink:

Az IKEA-s tali ugye ebédelős is lesz? Mert akkor nem viszek holnap ebédnek valót a dolgozóba...

Szerencsére én sem csíkosodom, és csak akkor kenem, ha eszembe jut :roll:

Bakker, kezdem azt érezni, hogy jobban járok, ha az összes textilt megveszem, és nem anyóssal varratom. Pedig csak le akartam kötni valamivel...
Úgy indult, hogy megjöttek a babaholmik az unokatesómtól, ami amúgy besz*rás, nekem tutira nem kell már semmi, kaptam kb. 15 rugit, 20-25 bodyt, 8 kissapit (ennyi minek?), meg még sorolhatnám, de össze se számoltam (56-68 méretig). Persze meg kellett neki mutatni, és mondta, hogy hálózsák nincs közte, pedig az is kell, de nem baj, majd ő... Erre mondtam, hogy teszveszen már harácsoltam párat. Na, az a tekintet... Aztán akkor beszéljük meg, mit szeretnék a kiságyba. 5 perc múlva már arról tartotta a kiselőadást, hogy miért nem jó az én elképzelésem úgy alapból pölö a rácsvédőről, miért olyanra és akkorára akarom, miért akarom, hogy mintás legyen, hát nem mindegy annak a gyereknek, miért olyan kiságyra akasztható tárolót akarok, bla-bla-bla... Szóval csak jól fölcsesztem magam, de legalább a párom mellém állt, és azt mondta, hogy akkor inkább vegyük meg, az anyja meg hadd duzzogjon, lényeg, hogy nekem jó legyen... Legalább ennyi pozitívum van a dologban, de egyre nyilvánvalóbb, hogy ő tutira nem fog odabútorozni szülés után...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Szerintem is jobb, ha olyat veszel, ami tetszik és szivesen nézed nap mint nap, minthogy anyosod és az ő stílusa uralkodjon a gyerekszobába. Azért, hogy ne sértődjön meg mondd varrjon egy rendet olyat, amilyet akar, aztán max csak akkor használod, ha hozzátok megy! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes: 4. Bezsong :)) plusz 2. mert menni kell utána - de ha beengedjük a kajáldában lévő dühöngőbe akkor 1. mert jól elvan :)
(babakaja van ott, előke is, kiskanál is, etetőszék is!)

Gabilany: elvileg kajálós... (lesznek a társaságnál -pl. nálam is- family kártyák amivel most 1-et fizet kettőt kap akció van, úgyhogy ha összehangoljuk akkor még csak nem is drága... plusz azzal ingyé van a tea/kv is) (én is éhes leszek, jóga után megyek majd közvetlenül... Tényleg... jógára jön valaki, most néztem meg, 11-kor kezdődik a Padmában - az Ikeától egy köpésnyire)
Vendég

zöldi mondom a nagyfiamnak hogy holnap jön e a talira mert a tanárnéni is ott lesz. erre mondja hogy nemtudja mert megy horgászni és valahogy közbejött az hogy ugye babát vár az egész brancs. erre mit mond?? te nem is vagy terhes!!! Mondom neki dehogynem hiszen multkor is csak pocakosok voltak hiszen ez a decemberi talisok mondja észre se vette!!! Na széép mondom neki megmondom neked és majd kapsz tőle.
erre mondja hogy akkor nem jön!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

de a horgászás miatt úgy se jött volna csak a csabi fiamat viszem így.
És sztem most meg nekem lesz a legkissebb pocóm :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Zöldi: ha lenne neked meleg sapkád, anorákod akkor arra vevő lennék...
Vendég

csaki:
nekem tarot kártyám van.. Azzal mit ehetek?? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

az nekem is van :)))) Egyszer vettem de még ki se bontottam :))))

(Hulla vagyok, egész nap talpon voltam... a hátamnak annyi... de megérte:))))
Vendég

Enikő: ez jó projekt lenne, ha anyós úgy gondolná, hogy ő állja az anyagot (mer' azt elfelejtettem, hogy ő csak a varrás részét vállalta be, venni csak azt vesz, amit ő akar...)

Csakegy: akkor jó :)

Kép

Kép
gabilany79

Zsebi: köszi a bútort dicséretét. Én meg neked tartozom köszönettel, mert ugye te hoztad fel a borzas húsit. Nemrég olyant csináltam apának, és nagyon ízlett neki!

Zöldi: jó a bordűr, mi??? :lol: :lol: :lol:

Anitta: ne menj gyógyfürdőbe, vagy ha annyira akarsz menni ne a meleg vízbe.
És légyszíves ne sírj. Egyetlen egy férfi nem érdemli meg!!!! Fel a fejjel!

Gabi: köszi a bútor dicséretet. Tuti hogy ennyi rucit kaptál. Ugye milyen jó? Nekem sem nagyon kell venni max. egy overrált/bundazsákot! Anyóssal meg ne foglalkozz. Inkább vedd meg azt ami tetszik!!!

Annyira bekajáltam, hogy kész vagyok!
Vendég

Zölddi!
[quote]E írta:zt a múltkor sem tudtad megindokolni!

Mert ahol olvastam,ott se volt indoklás,csak a kész tény! :wink:

Fürdeni még én is mertem egészen tegnap estig,amikor is Apának kellett kihúznia a kádból... :shock: :?

Belanita engem már a nyáron letiltott a védőnő a gyógyfürdőtől,mert állatira terjengenek benne a fertőzések,tele van álltalában gombáslábú nyugdíjasokkal... :x

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocika! Örülök, hogy ízlett! Én is meg akarom majd csinálni a nem lehet abbahagyni csirkédet, a héten úgyis itthon lesz a család, mert őszi szünet van.

zsebi_baba

Boci: hehe, hirtelen felindulásból most lőttem egy takaró+fejvédőt a teszveszen (kikerestem az összeset, és megszavaztattam apával, melyik legyen) :twisted: :D A ruciknak tényleg borzasztóan örülök, még egy hét, és itthon maradok, és akkor elkezdem rendezgetni őket (már alig várom).

Kép

Kép
gabilany79

Én a saját tapasztalatomat megosztanám azzal aki készül megcsinálni Boci pipijét(van egy ilyen mese:Boci és Pipi :lol: ),hogy aki nem szereti a bőrét az még a lisztes fűszerbe forgatás előtt szedje le hogy a husi maga legyen füszeres ne a börke,ha azt úgyis leszeded.És én nem tudtam itt a faluban füstölt sajtot venni,csak sima trapistát,azzal is nagyon fincsi volt. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csaki! Szerintem megtaláljuk egymást!

Enikő! Cumiznék én, de apa messze van. :cry: :oops: :lol:

Gaby! Naná, hogy zabálós lesz a tali!

Na Vera! Megállj! Cocával ijesztgetni!!! Na majd Balázsodat is megrontom holnap!

Csaki! Anorák alatt mit értesz? Felénk az esőkabátot és a széldzsekit hívják így.

Kép
zölddisznó

[quote]M írta:ert ahol olvastam,ott se volt indoklás,csak a kész tény!

Kevés! :lol:

[quote]h írta:irtelen felindulásból most lőttem egy takaró+fejvédőt a teszveszen

Az meg mi a szösz?

Kép
zölddisznó

jaj kikapcsolódok,fáj mindenem... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nah én megyek és készülök az esti fürdetéshez, fogmosáshoz, tejcsihez,aztán jön a Narnia is! :lol:
Szerintem holnap de. nem leszek, Ikeában találkozunk, ha nem ismerek fel senkit, rózsaszín cumit fogok lengetni!
Buenosz ájresz! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágners a Narnia már megy... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mi?? :shock: nem a csigakettőn lesz??? Afffene! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

jo estet.

zoldi. hat tenyleg nem volt kivitelezheto a programmennyiseg, foleg hogy apa ravett, hogy menjunk el ebedelni :lol: :lol:
azert a rendrakas, mosas, mosogatas megvolt. a porszivozast atpasszoltam apanak. a vasalas?! na azert holnap is kell csinalni valamit! :lol: :wink:
rendkivuli modon orulnek, ha bejonne az almomes a te almod valosagga valna! :lol: :lol:

de jo lesz nektek holnap! irigy-irigy! konyakos meggybe folytom banatom :wink: aztan csinaljatok am kepeket!

KépKép
KépKép
mush589

boci. elzavartam anyukamat a tescoba, hogy vegyen olyan zsebibabas egyuttest, de nem volt. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?