Hát én is itt vagyok ismét.

bevallom, olvastalak benneteket eddig is, de írogatásra nem volt időm, így kedvem sem volt nekiállni...

Nagyon örülök, hogy így éltetitek a topicot!

Szóval most talán majd egy kicsit több időm lesz írogatni, halasztottam a suliban, mert így 'pocakosan'

Amint látjátok, még az elején járunk, de a kis pocaklakó nem hagyja, hogy ne gondoljak rá a nap minden percében!!
Egész nap hányinger, szédelgés, gyengeség, és az elmaradhatatlan álomkór kerülget. Anna nagyon aranyos, ügyes kislány, jókat alszik napközben, így olyankor én is fel tudok egy kicsit töltődni a következő pár órára.
Próbálok lassan mindenkit visszaolvasgatni (legalább ezen az oldalon) de ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek, majd szépen lassan visszarázódok a kerékvágásba!

Mona!
Dani nagyon édes kisfiú, és jól áll a kezében a portörlő

Anna is szeret takarítani, főként popsitörlővel portörölgetni (minket is), valamint porszívózni (de leginkább a saját száját szereti beszivatni a csővel...)
Peni!
Biztos aranyos lesz a kis pocalakló, türelem!

babakocsi: nekünk bebe confort volt, mózessel, hordozóval, sportrésszel, és azért vettük ezt, mert olyat szerettünk volna, aminek a mózese beköthető az autóba, hosszabb utakra.
Az eslő hónapban abban is aludt Anna melletünk, a váz és a mózes bevált, de a sportnek és a hordozónak nem jó a kialakítása, és nagyon drágák az egyes hozzávalók is , amit később vásárolgatni kellett hozzá... szóval ezt mi odaadtuk egy rászoruló ismerősnek, akinek semmilyen kocsira nem futotta volna,és nagyon örült neki! most újat nézünk majd.
Petramama!
Én is kacsintgatok a Janéval, csak a 4 kerekűvel, nomad pro, vagy mi a neve. Te szoktál futni a kocsival?
Lorna!
Gratulálok a kis Viola születéséhez, jó egészséget és sok boldogságot kívánok kis családotoknak!
és várjuk a részleteket!

Bea!
nagyon aranyosak a gyerekeid! Hogy viselkedik a bátyó a hugicával? Várta annak idején Lili születését? Anna 2 éves lesz, amikor a tesója születik, kíváncsi vagyok, mennyire érti meg ezt egy két éves gyerek!

Leda!
Ti hogy vagytok, milyen az idő most felétek?
Mit tudsz csinálni Barakkal napközben, van lehetőség eljárni valahova játszani?
Írj egy kicsit a fluorról, nekem még senki sem mondta, hogy adni kéne!
Na most ennyire futotta, igyekszem jelen lenni!