Sziasztok Lányok!!!!!
Már azt hittem, egyedül maradtam itt...
Úgy örülök, hogy jelentkeztetek!
Peni!
Nagy a pocid? Hogy vagy?? Írj mindenképpen, ha megvolt a vizsgálat, kíváncsian várom!
Havazás: Anna szempontjából örülök,mert legalább találkozhat végre hóval is, meg a meleg szobából kinézve jó érzés, de mikor ma haza kellett vezetnem anyukáméktól a lefagyott havas úton, akkor már nem örültem neki annyira...
Ti ilyenkor mennyi időt, és hogy töltötök levegőn a gyerekekkel?
Én csak az óvónői múltamra visszagondolva tudom azt hogy ilyenkor is minden délelőtt kivittük a gyerekeket az udvarra kb. egy órára, ha nem volt hóvihar, eső, vagy nagy szél. Persze ott elvoltak egymással, rohangáltak, és egész más egy szem gyerekkel, sőt ráadásul még pocakosan eltölteni az időt odakinn...
Karácsony:
Anyukámmal együtt szoktunk sütni, 1-2 félét +beiglit mindenképp, vacsorára kacsa lesz, gesztenyés káposztával, köretekkel, ebédre hal lesz. Mi biztos csinálunk kocsonyát, bár a családból csak hárman fogyasztjuk, de nálunk ez hozzá tartozik a hangulathoz!
Ja! győri család (férjemé bp-i) tehát testvéremék, anyukám, nagymamám és mi a férjemmel, szóval mi húzni szoktunk, úgyhogy itt csak egy embert ajándékozunk! Persze Annának mindenki vesz, de nálunk majd a Jézuska jozza az ajándékokat, ha már érteni fogja, hogy mi is az a karácsony (szóval jövőre már biztos!)
Bigike!
Köszönjük a gratulációt!
Otthon dolgozol? Nem semmi, amire vállakoztál!
Lili nagyon ügyes!!!! Már beszél? Biztos Titi is ösztönzi, nem? Titi mikor megy oviba?
Várjuk a képeket!!
Gratula előre is a kutyusokhoz!
Eladjátok majd őket, ha elég nagyok? Gondolom nem tartotok meg 4et.
milyen kutyusotok van?
Kitartást kívánok mindenhez!!!!!
Én/Mi jól vagyok/unk! Ahogy eltelt a 12 hét, elröppent a napközbeni álmosság, néha még szédülgetek, de azt hiszem ez az időjárás miatt is van.
Pocaklakót érzem már, főleg, ha előre hajolok, akkor már jelez, hogy kicsi a hely!
Szerencsére eddig még csak másfél kiló jött fel, remélem most nem hízok sokat, mert Annával rengeteget híztam, és nem is ment le sajnos. Most kb 20al vagyok több, mint Anna előtt...
majd ha már nem szülök többet, talán...
Anna: szuper kiscsaj, nagy huncut, nagyon érzelmes, szeretgetős, és nála is eléggé beindult a dumcsi, napi 2-3 szóval tud többet, hihetetlen!!!
Néha csak nézek!
Na rólunk ennyit, írjatok!!!!!
Puszi