Új privát üzeneted érkezett!

Heni,

Igen, eszik is. Altalaban 1-szer max ketszer ebred es akkor eszik is. Persze ez attol is függ mikor sikerül lefektetni este. Az utobbi ejszakak viszont szörnyüek szinte felorankent ebred sir minden baja van es akkor sem alszik rögtön vissza ha magamhoz veszem az agyba...de majd csak veget er ez az idöszak is.

Faul,

En probalom minel kevesebbszer mikrozni altalaban vizben melegitem de sajnos erre nem mindig van lehetosegem.

Kép
Kép
jucmuc

Faul:

igaz Tündi még csak tápszert kap, de pl. a felforralt vizet, ami már kihűlt én mindig mikroban melegítem a tápszerhez, szerintem nincs abban semmi
amikor még kapott lefejt anyatejet, azt mindig úgy melegítettem meg, hogy melegvízbe állítottam a cumisüveget, azt soha nem mikroztam

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Jucmuc:

nem lehet, hogy a foga jön és azért nyűgös
nálunk is volt ilyen, hogy hiába fogom, ringatom, stb. semmi nem volt jó és csak sírt és nem aludt
ez most volt, hogy beteg volt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,

Mi is a fogzasra gondolunk...hamarosan kiderül. :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Faul!
Én mindig mindent mikrózok. :? Mivel Emili elég hamar csak tápszeres lett, és mindig nagyon ordított, így én nem vakeráltam a melegfürdővel, főleg éjszaka nem!És mégis megnőtt, hogy hosszú távon vannak-e mellékhatásai az meg még nem derült ki, de szerintem nincs :roll:
Csináld úgy, ahogy neked kényelmes, nem leszel "rossz anya" amiért mikrózod :wink: , ne legyen lelkiismeret furdalásod.De ha nyugodtabb vagy a melegvizes melegítéssel, akkor tégy úgy :wink:
Na ezt jól megaszontam :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa:

én is pont így vagyok a mikrózással
nem is emlékeztem, hogy Emili tápszeres volt
meddig szopizott?
nekem Tündi hat hétig kapott anyatejet, volt amikor szopizott, de inkább lefejve kapta, mert nem volt hajlandó szopizni, de azért ő mindennap kapott mellé tápszert is, hétről-hétre egyre többször
én úgy csináltam, hogy mindig csak vagy anyatejet vagy csak tápszert adtam neki

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Kb. 2 hónapig szopizott, de azb is kínszenvedés volt.Tápi is volt mellette mindig.

Kép
pankaa

Pankaa
Nagyon helyes az asztalkája és micsoda kis fürtös lett a csaj :)

Heni
Nagyon sokat nőtt Tündi, remélem ha meggyógyult összehozzuk a talit.

Kacsa
A szomszéd tehene is dögöljön meg szindróma :evil:
És voltál végül fodrásznál? Milyen lett a hajad?

Jucmuc
Nagyon ügyes kiskrapek..szaldhatsz nemsokára :)
Az tényleg nagyon jó, hogy van egy ilyen kis közösség.
Kitartás véget ér. Lilla is 8 hónaposan kezdte, most kicsit javulóban..kop..kop..kop

Anita
Szorítok, hogy manócska még legalább 6 hétig maradjon bent. A nyákdugót észre fogod venni. Az egy kicsit több ilyen nyálkás pirosas barnás valami.
Ha csak valami pecsételésed volt, az a vizsgálat miatt volt

Faul
Lillát is rendszeresen fiúnak nézik, mert nincs haja túl sok. Még akkor is, ha totál rózsaszínben van.
Nekem már van egy mondat a fejemben, amit még nem sütöttem el, de már nagyon készül, a következő ilyen elszólásnál: Ja igen kisfiú csak azért öltöztetem rózsaszínbe, mert buzinak nevelem!
Kb. Lillának is ennyi haja volt 10 hónaposan és milyen érdekes, hogy a szopit is ugyanekkor hagyta abba :) ezek szerint ugyanolyan kis kópé is???!!!
Nagyon édes és az alvós képen meg angyali :)

Cipő csak új szerintem: Elephanten, Siesta, Falcon ezek a jobb márkák. Persze nem olcsóak, de szerintem ezen nem éri meg spórolni.

Norwell
Izgi lehet mikor két gyerek roszcsontkodik egyszerre.

Kacsa
Azért durva, hogy olyan nyugtatókat adnak kismamiknak, ami káros is lehet...:(

Mi jól. 7végén Lilla nagymaminál volt. Ez volt az első alkalom, hogy nem volt velünk több napig. Szerencsére nagyon jól érezte magát és nem keresett. Csak akkor döbbent rá mennyire hiányoztam neki, amikor meglátott :) akkor az első döbbenet után odarohant hozzám és a nyakamba "ugrott" nem is lehetett odaadni még az apjának sem egy jó darabig.
Már nagyon szépen jár :) olyan édes, ahogy totyog :)

És tegnap otthagytam a nappaliba erre közölte hogy ányá deje ide :) a kiejtést azt hiszem nem tudom teljesen visszaadni, de érthető volt mit akar :)
Ezen kívül új dolog, ha ad vagy kér valamit akkor mondja, hogy tét=tessék. De ő a kéremre is ezt használja :)
Olyan hihetetlenül gyorsan fejlődik most az értelme.

És végre kész a nappaliban a beépített szekrényünk :) egész 7végén pakoltunk, de megérte, mert a dobozaink nagy részét sikerült felszámolni. Talán lassan beköltözöttnek nyilváníthatjuk magunkat :) így 3 év és fél év után :)

Pusza nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Mikrózásból én sem csinálok gondot. Vettem egy ételmelegitőt, de még az is maceránsnak tünt. Szilárdnak most sincs türelme, ha ételről van szó, nem hogy picinek, amikor a gyomra volt az úr.

Virág!
Lilla nagyon hamar el kezdett dumálni. Sziszkó sem piskóta, de még két szót nem nagyon illeszt egymás mellé. Egyébként mindent mond, van, hogy nagyon sajátosan. Most épp csatornáznak előttünk, és a makomó (markoló) a sláger. De amikor porszivóztam az órrát, akkor épp a potapi (pórszivó) ment egész nap. De van, amit tisztán kimond, pedig nem is egyszerű a szó, pl. vitamin. Mondókázunk is vele, úgy, hogy minden sornak az utolsó szavát ő mondja. Nagyon cuki. Egyénként Szilárdnak is 1 éves kora után indult be rohamoasn az értelmi fejlődése.
Jó pakolást a hétvégére. Lesz négy napotok rá :)

Valami fránya pók beköltözött Sziszkó szobájába, mert egyik nap megcsipte az egyik szeme alatt, amitől totál bedagadt a szeme. Ma éjjel a másik szeme alatt ugyanúgy megcsipte, és az is bedagadt, de még jobban, mint a másik. A füle mögött is van egy csipés, a tetején egy pici fehér száraz pöttyel. Biztos pók lehet. De sehol nem találom a szobájában.
Vendég

Virág!
Képet kérünk az új bútorokról!!!:)
Édes lehet Lilla tényleg,Emili a ké-t használja=kérem, és ha odaad vmit, akkor is ezt mondja, mondván én kérem-e? :lol:
Az a mondat: :lol: vmi kicicomázott néninek süsd el :twisted: (de gonosz vagyok :lol: )
Miért volt a mamáéknál Lilla egész 7végén?A pakolászás miatt? :roll:

Angie!
Lehet hogy nem is pók!Nekem is volt hasonló esetem, és a ludat az ágyipoloska!!!Szokták tv-ben is emlegetni ilyen csípésekkor.Nagyon szemét kis dög!!Képes egy pici ablakrésben, képek mögött, ágyrepedésben meghúzni magátm, akár hónapokig is kaja nélkül!!!Majd jön "vki", aki megeteti. :evil: Kiírtása:este ha már Sziszkó elaludt, menjetek be aszobába, és kapcsoljátok fel a villanyt.Akkor megláthatjátok a dögö(ke)t!Egyébként nehéz nyakon csípni.Kell egy alapos nagytakarítás, minden mozgathatót áttörölni, képek a afalon, ágyat, matracot, szőnyeget,plüssüket kimosni, ilyesmik.Nagy meló, de ha mégis pók lenne, az ellen is csak így lehet tenni :(
Borogasd a szemét, bár szerintem nem nagyon fogja hagyni.Calcimusc, és Fenistil csepp.Jobbulást neki! :)
Esetleg Tetran szekenőcs, az nem baj ha belemegy a szemébe, de inkább kérdezz rá a dokinál.Úgyis receptes
:wink:

Kép
pankaa

Ma 1. cn. :( :cry: :cry: ezek szerint a szülinapomra nem lesz tesó. :cry: :cry: (pont az lett volna a dátum.) na majd egy kis oroszlán. :wink: mint Anyum. (bár ő se tipikusan az.) viszont 31 napra jött meg. ez már egész tűrhető. legalább ez vígasztal. meg a kis drága Mátém. Ma voltunk dokinéninknél. megkapta a prevenárt. azt hittem most csak feliratkozás lesz, de meg is kapta.

Majd visszaolvasok este, vagy legkésőbb holnap. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!!!
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Panka:
nekünk is kínszenvedés volt a szopizás, talán azért nem is volt tej rendesen

Virág:
én is kiváncsi lennék az új szerkényre :wink:
mindenképp összehozunk egy talit, szerintem jövő héten valamelyik napra megbeszélhetjük
csak a hétfő nem lesz jó, mert akkor kapj meg Tündi a szurit

Angie:
sajnálom szegény Szilárdot, remélem megtalálod a fránya tettest és sikerül kiírtani

Syrinx:
sajnálok, az 1nc-t, nagyon drukkolok nektek, hogy legyen már végre tesó
egyébként nekem Tündi oroszlán lett volna, csak kicsit előbb jött és így rák lett
nekem tavaly október 17-én jött meg utoljára, és november 4-én volt a beültetés, 15-én volt pozitív a tesztem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Most gyorsan csak egy videót hoztam:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/253562

kacsa14

Kacsa!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó,de úgy látom végül az Álommanók győztek :lol:
Emili is csinált 1x iylet, csak ő a hintában:D

Kép
pankaa

Kacsa!
Hát ez díjnyerteeeeeeeeees!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
norwell

Kacsa
nagggggyon jó a vidió. :lol: Máté is csinált ilyet pár hónapja, szintén az etetőszékbe. Apja akarta megetetni, én csináltam a vacsit. mire bementem a szobába, Máté már szunyált. félig-meddig levetkőztettük, be az ágyba és reggelig aludt. :roll: :D nem tudom mi volt vele akkor. pedig nem is volt túl késő. :shock:

Panka
ágyi poloska brrrrrrrrrrr. lehet hogy Máténak is az csipte meg olyan csúnyán a fülét kb. egy hónapja. :evil: :evil: azóta szerencsére nem tapasztaltam ilyet. kókuszmatracot hogy lehet tisztítani? nekünk az van. én csak a huzatát mosom, azt se gyakran. párszor kitettem a matracot az udvarra napoztatni, ennyi.

Fleur
de ügyi, hogy Lilla már mondatokat mond. Anya gyere ide --- ez már egy kerek mondat. :lol: beépített szekrény, az egy jó dolog. majd teszel esetleg képet róla?

Anita
remélem minden rendben. gyere majd, ha tudsz. dokinál voltál azóta???????

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Matracot állítólag lehet tus alatt lemosni :roll: A miénk csak kókusz, és van rajta egy puha levehető huzat.Huzat nálunk is csak 1x volt mosva :oops: , elég macerás így is leszedni, pedig zipzáros.
De a kókusz természetes anyga, jól szellőzik,ezért nem mostam ki eddig, nyáron volt napoztatva :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!
Kacsa! Csúcs a videó!!!!

Van tapasztalatotok a jó éjt tápszerekkel?
Tegnap vettem egyet, aztán összehasonlítottam a normállal, és alacsonyabb volt a tápértéke... Ezt nem értem. Akkor hogy táplálóbb?
Viszont Mira tovább aludt az tény... :roll:

Kép
faul

Sziasztok!

Kacsa:
nagyon szuper a videó, nem semmi, hogy hogy tudott így enni

Faul:
Pankával pont most beszélgettünk priviben a tápszerekről és ő írta nemek, hogy az éjszakai tápszerben rizsdara van és ezért laktatóbb

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

bocsának persze nem nemek, hanem nekem :oops:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Húúúúú,
de pocsék idő van. :evil: de legalább kipróbáltuk Máté gumicsizmáját. kb. fél órát voltunk kint az esőben. (csak szemerkélt.) tetszett neki, nem is zavarta hogy esik.

le vagyok maradva. nem is tudtam, hogy van éjszakai tápszer is. :shock: pedig Máté is részben tápszeres volt. :?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Pankaa, Faul, Angie, Norwell, Jucmuc, Kacsa, Szalai Heni, Fleur!

Mindannyiótoknak köszönöm a biztató szavakat.Jól vagyok a seduxent nem szedtem be csak akkor éjszakára egy felet.Valószínű h a vizsgálattól volt az a valami.Próbálok sokat pihenni a párom is letiltott mindenről.Csak közben jöttek a kőművesek és csinálják az átalakítást, igy nem könnyű mellettük pihenni.

Nagyon aranyosak a babák - fiúk és a lányok is.
Mindenkinek szép napot!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Faul!
Szerintem nem a tápitól aludt tovább Mira :wink:
Éjszaki tápi sűrűbb, tovább a gyomorban marad, így későb lesz éhes a baba, ez a lényege, nem a tápértéke.Mintha így olvsatm volna róla. :roll: Én adtam nappalra is éjjelit, mert éppen az ízlett Emilinek. :lol:
Éjszakára a dupla vacsi vált be nálunk, este 6 felé tejpép, majd fürdés után 7-8 felé sima tápi.Általában mindkettőt megissza.A pépet még most is követeli 6 felé, bár van amikor kiváltható rendes kajával, ha nem túl nyűgös és álmos. :wink: (ui. a pépet leginkább csak hígra készítve, cumisüvegből issza meg, gondolom így kényelmes neki :? )

Syry!
Itt eddig szép idő volt, most kezd beborulni:(
Én még sosem mentem ki Emilivel esőbe :roll: , bár már 1x megáztunk nyáron :lol: .Én annyira utálom az esőt, hogy nem szívesen mozdulok ki olyankor. :? :oops: Bár lehet Emilinek is tetszene, főleg pocsolyázni. :wink:

Voltunk ma acirkuszban:)Emilinek nagyon tetszett, könyékig merült a pattogatott kukiban, és szájtátva leste a produkciót:D
2 órás volt az eldadás, így a végére már kezdett fáradni, de jól bírta.Ha felkelt meg elmegyünk pancsizni. :wink:

Kép
pankaa

Anita!
Örülök hogy jobban vagy (seduxen nélkül is! :wink: ).
Hát átalakítás mellett tényleg nem könnyű pihenni, de azért próbáld meg!!! :wink:Milyen nagy az átalakítás?Meddig tart?

Kép
pankaa

akkor pár kép.

Máté kapott tőlem 3 hete építőkockákat. mostanra jött rá, hogy lehet szétszedni és összerakni. ilyen karcsú, magas tornyokat épít, teljes koncentrációval. :wink: :lol:
Kép

és akkor a kinti esős-séta. Panka--- eddig mi sem voltunk ám esőben kint. (én se szeretem.) Apa ötlete volt. :wink: így legalább jól alszik. :)
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.9405.jpg[/img]
Kép

Kép

Kép
syrynx

Panka
de jó, hogy voltatok cirkuszban. :lol: :lol: nagyon ügyi Emili, hogy két órát kibírt. biztos érdekes is volt a műsor.képet tegyél majd! pattogatot kukisat is! pancsizás: uszodára gondoltál? jártok még babaúszásra???????

Anita
jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden ok. sokáig tart még a felújítás?

Lányok, ma eltévedtem Adriana blogjára. nem jókat ír. :cry: Levinek gond van a májával és kéri, hogy szorítsunk/imádkozzunk hogy minden rendben legyen. a pici babóról nem írt, így feltételezem, hogy ott minden rendben. kb. 3 hete van szülésig.

http://arienn.freeblog.hu/

viszont egy jó hír. talán van aki emlékszik Sosira. régen ő is írt ide (homályosan én is emlékszem valamire...) náluk is lesz kistesó, most tesztelt pozitívat a várandósság 2009-júniusba írt. ha jól emlékszem több mint 2 évet vártak a tesóra.

Kép

Kép
syrynx

kacsa14

Most látom csak, hogy közben, míg vakaróztam a videóval, többen is írtatok!

Adriana blogját én is olvasgatom néha, reméljük, mihamarabb rendeződik Levike állapota! De ugye neki korábban is gondja volt a májával ... :(

Megyek, mert Timi reklamál az uzsijáért!

kacsa14

Panka!
Sziszkót biztos, hogy nem poloska csipte meg. Utána olvastam a polskacsipésnek, és magának az állatnak is, és le is ellenőriztem, hiszen azt irják, hogy könnyen meg lehet bizonyosodni róla, hogy van-e a lakásban.
Szilárdnak több mint két hónapja voltak hasonló csipései, és azóta ezek a dögök úgy elszaporodtak volna már, hogy azt nem lehetne nem észrevenni.
Egyébként találtam egy szúnyogot is a szobájában, ami szintén megcsiphette. Vannak olyan gyerekek, akik igy reagálnak a csipésekre. De azóta már visszahúzodott, lement a duzzanat, és csak pici pötty maradt a helyén.
Egyébként kókuszmatracunk van nekünk is, és én is szoktam szellőztetni elég sokat. Még nem mostam ki, mert fogalmam sincs, hogy hogyan kell. Csak át kell zuhanyozni és megszárritani?

Most csak ennyi voltam, megyek mosni, vasalni.
További jó pihenést a hosszú hétvégére!
Vendég

Sziasztok!

Syry!
Fotó csak egy készült, Emike a bohóccal:)
Pancsizás is jól sikerült, hazafelé kicsit meg is áztunk, mert babakocsival mentünk, de csak szemerkélt;)Járunk még babauszira is, de most az Aquaticumban voltunk:)Emili jól el is fáradt, de nagyon élvezte.:)
Nem semmi nagy tornyot épít Máté, Emili max. kockákból amit már mutattam.Ezekhez a Lego-s dolgokhoz még nincs türelme:?
Nagyon jók a képek Mátéról!:DTényleg nagyon koncentrál:DKözeli képen nagyon cuki:D

Angie!
Mind1 mi csípte meg, nem jó :( Pókcsaládot is fel kell akkor számolni :wink: Lényeg hogy ne simétlődjön meg!
Matracot igen, állítólag a zuhany alá tartod, és kiteszed a napra szárítani.Én majd jövő nyáron próbálom ki:D

Emili és a bohóc: Kép

Kép
pankaa

Panka, Syry!
Hát a felújítás még két hét biztos.A hálószoba a lényeg mert oda akarunk visszaköltözni a babával, csak még a piktorra is várni kell.
Aranyos Emili és Máté.Kis cukik:D

KÉRDÉS:Használtok öblítőt?Milyet?Majd hamarosan kimosom a ruhácskákat vettem már folyékony Dreft-et. Esetleg fehérítőt vegyek -e?

Kép

Kép
bellanitta

Anita!
Én használok , de eleinte mig kicsi volt nem használtam.Csak sensitiv mosószert.Fehérítő:sajnos szükség lesz rá :twisted: Én Domestos fehérítőt használok, de csak óvatosan, mert mindennek kiveszi a színét :evil: Csak akkor használom, ha nem jön ki a ruhából a folt, ami elég gyakori, de lehet háziszappannal is kijön, nekem még nem sikerült :evil:

Kép
pankaa

Fleur,

Köszi! :D El tudom kepzelni a pillanatot amikor Lilla a nyakadba ugrott! Gondolom neked is nagy boldogsag volt! :D Az 'anya deje ide' is nagyon tetszett!

szeretnek masnak is irni de megint nem megy...addig is puszi!

Kép
Kép
jucmuc

Anita!

Öblítőt én még mindig nem használok.
Mosószerből meg folyékony Persil Sensitive-t.

Foltokra nekem a CAOLA PIPERE SZAPPAN jött be. A kakit nekem múltkor a domestos-os beáztatás sem szedte ki, de a Caola mindig. Csak bedörzsölöm és megy a gépbe. A leggázabb folt a sütőtök, na az néha a Caola-n is kifog.

Én a klóros fehérítőket nem szeretem használni. Ha pelusra muszáj, akkor előbb beáztatom, kézzel jól kiöblítem és utána mosom 90 fokon.

A Dreft-tel vigyázz, kamillás és van akinél az is allergizál. Már, ha a babás Dreft-et vetted.

kacsa14

Angie,

Davidet is megcsiptek szunyogok otthon, teljesen ugy nezett ki mintha pok vagy valami mas lett volna meg orvoshoz is elvittük es szunyog volt. Felirt ra a doki valami kremet ami segitett. Remelem hamar elmulik Sziszkonak is! :D

Syry,

Franya mensi! :evil: Mate egy tünder! :D

Anita,

Orülök, hogy jobban vagy! :D

Panka,

Edes a kep apaval es a bohoccal! :D

Kép
Kép
jucmuc

kacsa14

Anita,

En a chicco öblitöjet hasznalom, de ha elfogy akkor a mienket ami mindig valamilyen sensitiv. Foltokra pedig a whanist ajanlottak nekem a lanyok es nagyon bejött eddig me'g mindent kiszedett. Külön feheritöt nem hasznalok.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Anita!
Mosószernek én mosószódát használok, de szerintem azok kevesek közé tartozom, akik ezt használják. Szerintem simán jó egy szenzitív mosószer. Öblítőnek 3 hónapos korig ecetet higítva, aztán Silan szenzitív. Foltokra pedig Vanish, de az főleg akkor segít, ha rögtön bedörzsölöm, régebbi foltokat nekem nem mindig szedte ki. Aztán sima vízzel jól kiöblítem.
Örülök, hogy már jobban vagy.

Kacsa!
Annyira jók ezek a videók! :lol:

Syry!
Mensi :(
Jók a képek Mátéról. Amikor a tornyot építi látszik rajta, hogy mennyire koncentrál. :)

Faul!
Én is mikrózom Dávid kajáját. Ő szerintem ki se bírná várni, hogy vízbe melegítsem.

Panka!
Emili nagyon nagyon tüneményes kislány, azok a szemek és göndör fürtök! :)

Jucmuc!
Ez az "alig van időm valamire" nagyon ismerős. Dávid is lefoglalja minden szabad percemet. :)

Angie!
Javult Sziszkó csípése? Sikerült rájönni, hogy mi okozta?

Mi jól vagyunk. Dávid nem igazán "beszél", dehát majd alakul. Enni nagyon szeret. A lakást tekintve nincs előtte akadály. Mindenhol feláll és körbemássza az egész lakást.

Még dobok képeket

Kép

Kép

Kép
Kép
tina82

Tina,

Nagyon edes David! Az latszik, hogy szeret enni! :D :wink:

Jaj, a lenyeget el is felejtettem irni tegnap: Davide tegnap ota kuszik! Olyan edes, ahogy halad elöre...mint egy kis bozotharcos! :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Tina!
Nagyon aranyos Dávid!!:)Látom ő is szereti a céklát :wink: Beszédben nincs lemaradva, ne aggódj, még egy éves sincs :wink:

Jucmuc!
Gratulálok a kis bozótharcosnak:D

Kép
pankaa

Lányok köszi!
a sensitivet használtam eddig is, az ecetet már hallottam.Vanish folyékony nálam nem mindent szed ki a szappan hamarabb ha ár dörzsölöm.

Tina!
Dávid nagyon helyes kis pasi.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Láttam a blogomon, hogy többen is szorítottatok értünk, ezért úgy gondolom tartozom annyival, hogy írok pár sort ide Nektek!:)

Köszönünk szépen minden pozitív erőt, reméljük hatni is fognak továbbra is. Ma voltunk hasi uh-n, ott minden rendben elvileg, a mája továbbra is nagyobb, de nem kórosan. Nam tudom mikor lesz vérkép megint, remélem egyre jobbak lesznek az értékek. Ma délután megyünk egy másik orvoshoz is, majd kiderül, hogyan tovább. Egyenlőre az a gyanú, hogy a szervezete nehezen bírja a szeteroidot amit az asztmájára kap, és ez okozhat ilyen tünetet. Megpróbálunk változtatni az asztma-terápián, és hátha az eredményt hoz. :roll:
Pocaklakó jól van, bár sokat keményedek, meg is van rövidülve a méhnyak, így pihennem kellene. Na, persze, könnyű mondani. :wink:

Túlságosan visszaolvasni nem tudok, de annyit látok, hogy a babák tündériek!
Timcsa videói szuper jók,hatalmasat nőtt, emlékszem, mikor találkoztunk, csupán pár hónapos volt! :D

Syry, sajnálom, hogy megint nem sikerült, szívből kívánom, hogy a karácsonyfa alatt már egy pozitív teszt is díszelegjen! :)

Anita!
Láttam a kérdésedet, mert kékkel írtad, így elég feltűnő volt, hogy ne csak átugodjak rajta! :D Öblítő helyett én a mai napig ecetet használok Levi fehérneműin, de amíg pici volt, a többi ruháján is. Sőt, én a saját fehér ruháimhoz is azt használom, mert fertőtlenít, a szaga pedig teljesen kipárolog belőle. Most is így fogok Sárikánál csinálni, nem beszélve arról, hogy gazdaságosabb is! :D

Még van kb. egy hónapom a szülésig, de ígérem, hogy jelezni fogom Nektek, ha megszületik!

Puszik

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!

Jó, hogy jelentkeztél! :)
És az még szuperebb, hogy Levi jobban van! :)
Sára babának is nemsokára szabad lesz az út! :)

Vigyázzatok Magatokra + Egymásra és várjuk a híreket!
(Nem tudom, megvan-e még a számom, de ha gondolod, küldhetsz majd sms-t.)

Igen, Timi akkor volt 6,5 hetes, mikor találkoztunk (akkor voltunk a 6 hetes kontrollon, azért emlékszem ennyire).

kacsa14

Adri!
Blogot olvastam én is, továbbra is kívánom, hogy Levike minél előbb gyógyuljon meg!!!:)De jó lenne, ha ezzel az új asztma terápiával javulna az állapota!!!Drukkolok!!!!
Reméljük Sárika is kibír még odabent vagy 2 hetet legalább :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!
Az ünnepek alatt nem tudtam jönni, mert apa végig itthon volt, és csináltunk sok programot, de látom, hogy irtatok jó sokat, és ennek örülök. Nem biztos, hogy irni tudok mindenkinek, mert szerintem percek kérdése, és Sziszkó felébred.

Szilárdnak a csipései elmúltak, másnap estére teljesen lement a duzzanat a szeméről. Fenistilt kapott két napig, és ahol tudtam, be is kentem neki. Közben szúnyogot is találtam nála. Nincs kizárva, hogy esetleg az volt. Dokihoz nem vittem, igy csak tippelgetek.

Babókák nagyon szépek!

Fehérités, foltok: Nekem az vált be, hogy beáztatom egy napra a foltos cuccokat Wanishes vizbe (ami makacsabb folt, azt bedörzsölöm wanish szappannal), és utána kimosom a gépben 60-80 fokon. Az a lényeg, hogy a ruhába sose mossuk bele a foltot, mert másodszor már a wanish és semmi sem veszi ki. Ekkor jöhet az ecetes olló :)

Öblitő: szerintem az elején semmi képpen nem kéne öblitőt használni, amig ki nem derül, hogy a baba bőre mennyire érzékeny. Én sem használtam az elején, de 2 hónap után láttam, hogy Sziszkó bőre birja ezeket a dolgokat, és nem is okozott gondot utána. Mosószerből mindig folyékonyat használok (igaz, magunknak is).

Adriana!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Szegény Levike jó nagy tortúrán megy keresztül. Hátha kinövi az aszmát. A szülésig pedig kitartás, és mindenképp jelentkezz a történettel!

Már mennem is kell. További szép napot!
Vendég

Köszi Panka! :D

Adrienn,

Orülök, hogy Levike jobban van, tovabbra is gondolok ratok es kivanom, hogy minden rendbe jöjjön! :D

Angie,

Orülök, hogy elmultak Sziszko pöttyei! :D Kepzeld nalunk meg mindig vannak szunyogok... :shock:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Képzeljétek Mirának nyálmirigy gyulladása van... :(
Van valakinek tapasztalata ezzel?
Holnap bővebben írok!

Kép
faul

Faul!
Sajnálom:(mielőbbi gyógyulást!
Melyik van begyulladva?(több is van;))
_Tünetei?Mit kapott rá?

Kép
pankaa

Faul,

Nekem nincs tapasztalatom. Sajnalom :( mielöbbi gyogyulast!

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?