Pankaa
Nagyon helyes az asztalkája és micsoda kis fürtös lett a csaj
Heni
Nagyon sokat nőtt Tündi, remélem ha meggyógyult összehozzuk a talit.
Kacsa
A szomszéd tehene is dögöljön meg szindróma
És voltál végül fodrásznál? Milyen lett a hajad?
Jucmuc
Nagyon ügyes kiskrapek..szaldhatsz nemsokára
Az tényleg nagyon jó, hogy van egy ilyen kis közösség.
Kitartás véget ér. Lilla is 8 hónaposan kezdte, most kicsit javulóban..kop..kop..kop
Anita
Szorítok, hogy manócska még legalább 6 hétig maradjon bent. A nyákdugót észre fogod venni. Az egy kicsit több ilyen nyálkás pirosas barnás valami.
Ha csak valami pecsételésed volt, az a vizsgálat miatt volt
Faul
Lillát is rendszeresen fiúnak nézik, mert nincs haja túl sok. Még akkor is, ha totál rózsaszínben van.
Nekem már van egy mondat a fejemben, amit még nem sütöttem el, de már nagyon készül, a következő ilyen elszólásnál: Ja igen kisfiú csak azért öltöztetem rózsaszínbe, mert buzinak nevelem!
Kb. Lillának is ennyi haja volt 10 hónaposan és milyen érdekes, hogy a szopit is ugyanekkor hagyta abba
ezek szerint ugyanolyan kis kópé is???!!!
Nagyon édes és az alvós képen meg angyali
Cipő csak új szerintem: Elephanten, Siesta, Falcon ezek a jobb márkák. Persze nem olcsóak, de szerintem ezen nem éri meg spórolni.
Norwell
Izgi lehet mikor két gyerek roszcsontkodik egyszerre.
Kacsa
Azért durva, hogy olyan nyugtatókat adnak kismamiknak, ami káros is lehet...
Mi jól. 7végén Lilla nagymaminál volt. Ez volt az első alkalom, hogy nem volt velünk több napig. Szerencsére nagyon jól érezte magát és nem keresett. Csak akkor döbbent rá mennyire hiányoztam neki, amikor meglátott
akkor az első döbbenet után odarohant hozzám és a nyakamba "ugrott" nem is lehetett odaadni még az apjának sem egy jó darabig.
Már nagyon szépen jár
olyan édes, ahogy totyog
És tegnap otthagytam a nappaliba erre közölte hogy ányá deje ide
a kiejtést azt hiszem nem tudom teljesen visszaadni, de érthető volt mit akar
Ezen kívül új dolog, ha ad vagy kér valamit akkor mondja, hogy tét=tessék. De ő a kéremre is ezt használja
Olyan hihetetlenül gyorsan fejlődik most az értelme.
És végre kész a nappaliban a beépített szekrényünk
egész 7végén pakoltunk, de megérte, mert a dobozaink nagy részét sikerült felszámolni. Talán lassan beköltözöttnek nyilváníthatjuk magunkat
így 3 év és fél év után
Pusza nektek