Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
ATropicarium nagyon bejott Alexnak,rohangaszott nevetve a kulonbozo akvariumok kozott,meg a majmok is tetszettek neki.O meg a latogatoknak: )Mindenki kerdezi hogy mitol ilyen mosolygos gyererek,nem tudom miert olyan fura ez ,de en imadom hogy ilyen: )
Tegnap vendegunk volt majdnem egesz nap,es Alex ugy osszebaratkozott a sraccal,hogy a setanal csak az O kezet fogta,rank se bagozott: )Olyan erdekes ez hogy pasiknal sosem kerdes hogy akar-e kezenfova menni,talan erzi az erot: )

Ja es nagyon apas lett,eddig is nagy apa fun volt,de miota ki tudja mondani hogy apa ,azota meg plane.Mindenhova huzza es kozben szolongatja: )

Parazita
En is ott dolgoztam: )Az E epuletben: )
Persten a ratifa kb 500-600 ft/ora takaritas szinten.

Nyuszika
Szuper dolgod ,van anyuad lassan odakotozik+takineni: )

Forti
Ugyes Levi : )Mi is geppel nyirjuk a hajat,az az 5 percet eleg jol turi: )Nezegeti a hajat amit levagunk.

Gomb
Szerintem is inkabb gomba lehet ha sarga es hullamos.Nekem nyomtam ar meg cipo a nagy labujjam,de az lila lett: )

Ilke
En is a Mikkamakkara szavaznek.
Drukk a dokinal!!

Mano
Lattalak a Camponaban szombaton, egy padon etettem Alexet Ti meg elviharzottatok elottem,szoltam,de nem hallottad meg: (

Rit
Hat szerintem nem csak az en gyerekem alszik kisagyban,hanem majd mindenkie.Neki felallva meg mindig az allaig er a racs.Bar anyueknal ami van(meg az en kisagyam)ott mar alacsonyabb,de szerencsere nem probal meg kimaszni belole.En orulok hogy nem probalkozik vele,Eleg megfontolt kis mano,igy ovatosan kozeliti meg a melysegeket: ))A tesom ket fia ,kb 2 evesen tanult meg kimaszni belole,de igy mar egyszer sem estek ki belole.Talan Dodesz azert probalkozik,mert nem szoktam meg az elejetol fogva: )

Olyan izgi,tegnap egy ujabb baratnom jelentette be hogy babat var.Es O egy azok kozul akik ,nem nagyon jelentkeztek miota Alex megvan,Gondolom most majd valtozni fog a dolog.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hétvége jól telt, voltam végre korizni. Gergő annyira nem élvezte, pedig szánkózhatott apjával, de mindig bőgött, mikor elsuhantam mellettükKép Mostanában nagyon anyás.

Ilke
Farsang oké, nekünk jó bárhol, Kölyökpark is tetszet, de Gergő kisebb helyen is eljátszik, ha van játék.
Drukk a vizsgálat miatt. Nem tudom milyen foltjai vannak Lilinek. Nekünk száraz, érdes, piros foltjaink voltak, azon egyértelműen segített az olajozás. Én fürdés után olajoztam be a bőrét, most is gyógyszertári fürdetővel és testápolóval kenem. Nálunk a tej volt a ludas, ha én ittam, rögtön meglátszott a bőrén, de ha elhagytam 1-2 nap alatt javult. Szerintem már nálatok is javult volna, ha a kaja miatt lenne.
Nálunk a mosópor-öblítő váltás nem segített annak idején.
Remélem nálatok is rendbe jön a dolog.

Gömb
Gratula a vizsgákhozKép
Muffin engem is érdekelKép
Ez tényleg gombának hangzik sajnos.

Zita
Hűha, ez tényleg történés. Solymi hol lesz? Mit fogsz dolgozni?

Kataa
Másoddiplomás képzésre megyek.

Nyuszi
Takinéniért irigy.

pusz
Judy
Judy

Sziasztok

Már a 3. átaludt éjszakánk volt tegnap! Kép És ma reggel csak fél 9-kor ébredt. Persze hajnalban azért benyomta a tápiját.

Tegnap óta Levi mondja hogy apa! A párom röpdös az örömtől. Eddig ő is ana volt. Kép

Ilke
Drukkolok a holnapi vizsgálat miatt.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Én viszont kicsit bizonytalanná lettem.
Mit csináljak?
Tegnap elég későb ébredtünk (gyerekek is 8 körül), ebéd is elég későre készült el, és ezért Nátán du. nem aludt. nem volt nyügi, még este is teljesen aranyosan játszott. És így este 8-kor mindenféle hiszti nélkül felöltözött pizsibe (apai segítséggel), magától bemászott az ágyba, magárahúzta a takarót és apuja asszisztálásával (ott maradt vele) 5 perc alatt elaludt és aludt reggel 1/2 8-ig.
Beni is ugyanilyen idős volt, mikor elhagytam a du. alvást (igaz, Nátánt még el lehet altatni du., Benit nem is lehetett).
Tudom, hogy a másik megoldás a korai kelés lenne, de ez nekem a első trimeszter mormotasága miatt egyszerűen nem megy.
Szerintetek mit csináljak???

Ilke!

ne keseregj. Az a baj, hogy nagyon sokszor nem is tudják megállapítani az okát, és egyáltalán nem ételtől van. Remélem az orvos is feloldja a diétát, és megtalálja az okát. Nátánnak is száraz a lába nagyon (ekcémás jellegű), ott, ahol a földön csúszkál vele, a gyógyszertári fürdető sokat segített, viszont az nagyon érdekes, hogy a direkt babáknak gyártott babafürdetők meg épp az ellenkezője, sokat rontanak a helyzetenKép. Mondjuk neki máshol nincs a testén ilyen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rit,
Dodesz nem semmi! Solymesz is nagy mászó, de az ágyból még nem bír kimászni. Én inkább attól félek, hogy egyszer feldönti, magával együtt..Kép

Judy, Forti,
Solymeszre a nagymamák fognak felváltva vigyázni. Szerencsém van, hogy ez így megoldható, mert bölcsibe nem biztos, hogy beadnám ilyen kicsi korban.

Judy, Ilke,
Nekem is szoktak előjönni télen érdes piros foltjaim, ez az úgynevezett hidegekcéma. Lehetőleg vigyázni kell, hogy ne száradjon ki (pl. víz lehetőleg ne érje), és krémezni kell. Persze nem biztos, hogy a srácoknak is ugyanez van... Magától elmúlik tavasszal.

Ilke,
Elvileg szerdán esedékes a mensim, úgyhogy ezen a héten remélhetőleg kiderül, van -e pocaklakó vagy sem. Én sajnos nem nagyon érzem meg: Solymeszről is azt hittem, hogy premenstruális szindróma...Kép Ha van pocaklakó, akkor valszeg nincs dolgozás, ha nincs, akkor most 8-9 hónapra felfüggesztjük a projektet, és utána folytatjuk megint.

Gömb,
Nem volt könnyű a döntés, bőgtem is Kép, de végül mindent összevetve ez jött ki.

Zita
parazita

Sziasztok!

Mar megint jo regen nem irtam....Kép
Idöközben -szerda ota- itt vagyunk megint Becsben.
Aaron utlevelet vegülis masnap mar el is hozhattam; szinte senki nem volt a Visegradi utcaban. De azert sürgösre adtam be, mert, ha megis be akartak volna tartani a nem sürgösseginel megadott hivatalos hataridöt, az nagyon vacak lett volna...az öt napot azert el tudtuk volna tölteni pesten...KépFöleg en, aki alig tud a baratnöivel talkozniKép

Rit,
Rebek is nagyon tud ragaszkodni bizonyos ruhadarabokhoz, pl. mostanaban nem hajlando mas cipöt felvenni, csak azt amit annak idejen Aaron hrdott ilyen koraban...pedig van neki is vadi uj cipöje..bar ilyen korban meg nem strapaljak le annyira...Es ha megis megprobalok ra valami mast adni, mint amit elkepzelt: ne tudd megKép....na, de azert altalaban sikerül valahogy megegyeznünk!

Beszti,
nem könnyü megvalaszolni...Szerintem ti tudjatok eldönteni, illetve leginkabb Te.
En ameddig csak lehet, biztos törekednek arra, hogy aludjon Rebek delutan, de hat ö alszik is...Es este pedig olyan 8 körül fektetem le.
ES ha Te is tudsz ebben az idöben aludni, akkor azert az nagyon ertekes....En inkabb igy csinalnam...
Szerettem volna kerdezni töled valamit...
Natan es Beni egy szobaban alszanak, ha jol emlekszemKép...Hogyan törtenik a lefektetes? Egy idöben a ket gyerek? Mit szolnak hozza? Benit nem zavarja Natan? Es Beni nem mergelödik, ha Natan hangoskodik?
Racsos agyban alszik meg Natan?(talan kivehetö racsosban-ha jol remlik)
NAlunk Rebek meg a mi szobankban alszik, es addig fekszik csak az agyaban, amig legelöször fel nem ebred.MAr ha ez ejfel körül van..Ha elötte, akkor megprobalom cici nelkül megynyugtatni es visszatenni - szokott is sikerülni.Nem akarok ekkor mar cicivel kezdeni...Aztan ejszaka ott alszik az agyunkban, es cicizik sokat...neha többet is a kelletenel...de egyenlöre tudok ezzel az allapottal elniKép - igy döntöttem.
Csak ha esetleg egy szobaban kell elaludniuk, az bonyolult.(illetve en bonyolitom!!!) De sikerülKép....

Hazaut
Kepzeljetek, izgalmas hazautunk volt...KépKép
Megyek az autopalyan 13-al es egysze csak elkezd lassulni a kocsi...A tank ürüleset jelzö lampa mar vilagitott egy ideje, de 80 km bele szokott ferni...de most nem fert...ES megalltunk az autopalyan...persze azert at mentem a leallosavba, a mar bekapcsolt elakadasjelzövel.
Es persze a mobilomon is alig volt mar penz...Felhivtam anyut, es ö risztotta az autoklubbot...Itt Ausztriaban az autoklub tagja vagyok es van hitellevelem..igy vegül egy ora acsorgas utan jött a sarga angyal es hozott gazolajat.Es csak azt kellett kifizetnem, es semmi mast..Szoval vegül is alakulhatott volna rosszabbul is. Valahol Györ elött alltunk le, alegutolso tabla, amit olvastam, azt mutatta, hogy Györ 20 km. Es hat 18 km volt a következö benzinkutig...
Szoval amig vartunk, nem szalltunk ki a kocsibol, Rebeket elörevettem magamhoz, mert cicit kert, Aaron meg valami mast ragcsalt - szoval szinte jol ereztük magunkat..
De azert eleg ilyen elmeny egyszer az eletben!Kép

Rebeket pedig lefekves elött szoptattam, olyn helyes volt.Ramutatott az orromra es azt mondta, papa. Mondtam nem, ez az en orrom.Erre felsorolta meg:ÁÁÁÁÁ, aztan Mamam(nagymama) es meg azt is mondta, hogy cici.Mondtam neki, nem ez nem a cici! Es ugy rötyögött...

Most megyek ebedelni!(paradicsomos kaposzta!)
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Hali!

Hétvégén vendégségben voltunk az egyik barátunknál. Ott volt az egyik barátnőm is a kislányával és apukával.
A házigazdák csináltak gofrit (sósat/édeset), volt rengeteg narancs, amit a fiam állandóan bontogatni akart. Nagyon élvezte a vendégeskedést, meglepő módon nem bújt el senki elől. Be-benézett a konyhába a másik kiscsajjal (16 hónapos) együtt, ellenőrizték a gofrisütést. Bele akartak mászni a kádba Kép Megszeretgette a kiscsajt, pusilgatta, simogatta a fejét. A kislány meg mindig ment a fiam után, egyik csinálta a másik után a rosszaságot.

Vasárnap apával lementünk Pécsre és vissza, egy távmunka miatt. Cikkeket fog írni egy informatikai lapnak. Danit nem vittük, mert a 400 km kicsit sok lett volna neki végigülni.
Mi is nehezen bírtuk, még most is kockás a fenekem. Hazafelé Százhalombattától én vezettem, mert apa már eléggé ki volt hátilag. Persze nekem jutott a szürkület, amiben nem nagyon szeretek vezetni, de nagyon élveztem az utat.

Tropicárium
Mi nyáron voltunk, Daninak tetszett, még egy nagy papagáj is a lába elé repült Kép
A cápás alagútban meg mutogatott ezerrel. Idénis visszük majd, biztos még nagyobb élmény lesz neki.

Dec8
Jó bölcsizést! Várjuk a beszámolót!

Ilke
A farsang jó ötlet, lehet a Kölyökparkban, de ha lehetne egy kérésem: hétvégére essen, mert én melózom (tudom a többség dönt, csak mi is szeretnénk ott lenni). akár péntek délután is jó.
Én már tudom mi lesz a fiam Kép Buzz Lightyear a Toy Story-ból Kép

Parazita
Cuki volt Solymi szombaton a szánkónKép!
Danit jó meghógolyóztuk Kép A munkához meg kitartást. Akkor most lesz pocaklakó, vagy nem? Mert azt mondtad próbálkoztok, de akkor mégsem, hogy a melót választod? A MOM park, azért nincs vlmi közel a lizséhez! nekem jó mert tőlünk 2 trolimegálló a Hungárián.

Nyuszi
És nem tudnád megbeszélni a fodrásszal, hogy bementek, kicsit vág a hajad végéből, addig Emi nézelődik, ismerkedik a fodrászattal. Majd elmentek megint, és biztos kedvet kap a cicomához Kép Legalábbis az én fodrászom attól frászt szokott kapni, amikor rögtön elsőre már vágatni akarnak a gyerek hajából, szegényke meg csak visít, ahogy közeledik az olló. Ebből a szempontból nekünk jobb a helyzetünk, mert kb. 10 hónapos volt, amikor először levágtam géppel a haját, azóta meg már rengetegszer. Először ő is apáján látta, mi is ez, játszhatott a hajnyíró géppel, aztán úgy gondoltam itt az ideje a loboncot megritkítani. Azóta is hagyja. Most kb. 2-3 cm-es haja van, de lassan kell már igazítani, mert már a fülére lóg a pajeszrész.

Conti
Betti lehetne patogatottkukorica Kép Régen nálunk a suliban nagy divat volt. Persze leennék róla a végén a többiek Kép De legalább neked nem kell varrnod.

Ilke
Arra gondoltam, nem lehet, hogy a víz kemény nálatok? Lehet esetleg fémallergiája, nekem az van és ha vhol kemény a víz, akkor pöttyös leszek.
Mindenesetre kitartás!

Rit
ez a kiságyon átmászás tuti az usziban tanított medencéből való kimászás eredménye, Dani is próbálkozik és nemcsak a kiságyból Kép

Fejforgatás
Dani is forgatta már a kórházban másnap reggel. Feküdt hason és kukucskált jobbra, majd balra, aztán elfáradt akor letette és pihegett Kép Csodálkoztam is, hogy ilyen hamar felemelik?

Most meg hanyatt fekve a fejbúbjára támaszkodik, mint a birkózók Kép Remélem azért nem az lesz belőle.

holnap megyünk zenebölcsibe beiratkozni. Zenepedagógus tartja keddenként. 2200Ft/hó

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti!
NAgyon irigyellek az ataludt ejszakak miatt es szoritok, hogy igy is maradjon a jövöben!

Rebek felebredt, mennem kell!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Tegnap ismet volt bilibe kakilas reggel, de ma reggel mar a pelusba sikerult.Kép

Conti

Mama=majomKép
Nalunk a papa szonak van 3 ertelme, papa, papagaj es paprika....Kép

Uj szavaink:

car = auto
kaka = kakas Kép

Forti

En eddig ketszer vagtam olloval Emi hajat, nem sirt, de irto nehez lekotni, hogy meguljon a feneken. Felek hogy idetlenseget vagok bele a hajaba.Kép Majd korulnezek itt Godon hatha van gyerekfodrasz. Az lenne a legjobb, ha hazhoz jonne.

Ilke

Azt en sem ertettem, hogy hogyha az allergia vizsgalat nem mutatott ki valamit, akkor miert kell megis tartozkodni a tejtol meg a tojastol.
Az en lanyom sem fogad el nagyon fincsi dolgokat, peldaul palacsinta vagy a habos, kremes sutik. Valszeg az allaga miatt. De lehet hogy nem edes szaju, mert csokibol is egy falat utan nem ker tobbet.KépBezzeg a Rudi!Kép

Kataa

Igen, nagyon szerencses vagyok azzal, hogy anyu sokat segit plusz takineni is van. Takaritani mar nem nagyon birok, mert rengeteget faj a derekam. De mindezekert cserebe, mivel a ferjem sokat dolgozik, en intezek mindent, hivatalok, vasarolni is utal, illetve en inteztem a teljes hazfelujitast es most az anyuet is en fogom.

Beszti

Okos tanacs nincs, probald meg egy par napig hogy nem alszik napkozben es ha estefele sem nyafi, akkor miert ne valna be nala is ez a modszer mint Beninel? Nalunk ez nem mukszik, mert volt mar neha hogy csak felorat aludt nappal es mar 6 korul dol-borul, olbe maszik.

Zita

Ne bankodj, szerintem ez a nagymamis felvigyazas teljesen jo lesz Solymesznek. Azert izgi hogy most van-e baba vagy sem....Kép

Takineni

Ha valakit erdekel, a takinenim vallal meg ,mert most mar ketten dolgoznak es meg nincs telitve a hetuk. Autoval jarnak, Pesten es Budan is vallalnak melot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor,

Jó lehetett a hógolyózás Kép
Ha van pocaklakó (ezen a héten kiderül), akkor bemondom a munkahelyen, és ha babásan nem kellek, akkor maradok itthon. Muszáj volt gyorsan reagálni, és nem mondhattam be, hogy "majd csak akkor válaszolok, ha kiderül, hogy terhes vagyok -e, vagy sem", mert ez nem vette volna jól ki magát. Szerencsés vagy, hogy közel a munkahely...
Ha elmegyek dolgozni, nekem is be kell jelentenem ezt a TB-nél, vagy elég, ha a munkáltató lejelent? És mi a határidő?

Zita

Zita
parazita

sziasztok
Conti
petike se mondja még hogy majom csak megismeri vagy ha mondom akor vigyororog és valamit válaszol babanyelven Kép.

Gömb
nekem is eltudnád küldeni azokat a muffin recepteket ?

Kataa
petike is imádja az apját ha hazajön akor nemhagya adig békén mig fölnem vete és megnem szeretgete alaposan Kép

Lányok
én tegnap sütötem muffint a muffinos könyvemböl amit apátol kaptam tavaly télapora Kép és nagysikere volt 5 perc allat el is fogyott majdnem mind vetenk át a hugomnak is hogy kostolja meg meg a nagyinak is nekik is izlett söt még ha lesz idöm akor ma este még csinálok muffint ebe egyeztünk meg a páromal Kép

na megyek ebédett fözni mig alszanak a fiuk Kép

Pusz Csics és a Fiuk Kép
csics

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat, na meg a bókokat is GyurciraKép! Alvás téren nem sokat javult a helyzet, sőt a hétvégén romlani látszottKép! Péntek éjszaka volt a legdurvább. Hajnali 2-kor rázendített, ha vele voltam nem sírt, de ahogy lefektettem azonnal újra kezdte. Átvittem magunkhoz, ott feküdt csendben, de nyitott szemekkel, és nem volt hajlandó aludni. Végül reggel 6-kor! sikerült elaludnia. Brutális volt. Szombat éjjel már jobban sikerült, ahogy befeküdt közénk, 2 perc múlva már aludt is. valamikor hajnalban csempésztem vissza a szobájába. Tegnap meg már csak este sírt fel kb. 1 órával a lefekvés után. Kivettem, rögtön elaludt, aztán már csak óvatosan vissza kellett tennem az ágyába. Nem értem ezt az egészet, mert idáig soha nem volt hajlandó úgy elaludni, hogy valaki más is van a szobában, köztünk az ágyban meg főleg nem. Most meg úgy néz ki, hogy csak ez felel meg neki. Mostanában egyébként is nagon bújós. Lehet, hogy ez az oka mindennek?

Kataa!
Tényleg nagyon jó a fotelKép, néha én is elüldögélek benneKép. Persze csak ha Gyurci nem látja, mert szó szerint elzavar belőleKép!

Dec8!
Sok sikert a beszoktatáshozKép!

Ilke!
KösziKép! Én meg pötty ügyben érzek veled együtt. Gyurcinak idáig semmi baj nem volt a bőrével, az utóbbi 1 hónapban viszont ő is állandóan tiszta pötty, meg ekcéma foltKép. Fogalmam sincs hogy mitől lehet. Nem hiszem, hogy ételtől, mert idáig sose okozott problémát se a tej, se tojás, se más. Az utóbbi időben én is visszaálltam a gyógyszertári fürdetőre, de nem hozott változástKép! Most fogom kipróbálni a gyógyszertári testápolót, mert a szteroidos kenőcsöt amit felírt a doki, nem szívesen használnám. A napokban elkezdtem aloe vera-s krémmel kenegetni, és már sokkal szebb neki, bár nem múlt el teljesen. Lilinek mindenhol vannak pöttyei, vagy csak bizonyos testrészein? Az az érdekes, hogy Gyurcinak a pöttyök is és a foltok is csak elől vannak (cici környéke, poci), hátul semmi. A múltkor a gyógyszertárban mondta a nő, hogy lehet, hogy attól vannak, hogy túl meleg van a szobájában. Nálatok nem lehet ez?

Zita!
Gratula a munkáhozKép!

Judy!
Neked meg a sulihoz gratulaKép!

Nyuszi!
FogakKépKépKép!

Forti!
Átaludt éjszakákKépKépKép!

Gömb!
Én is gombára gondolokKép!

Manó!
ÉjszakákKép.

Rit!
Nem semmi kiscsaj DodeszKép! Gyurci már nagyon régóta utazóágyban alszik, ő a hálón szokott felfelé kapaszkodni. Szerencsére még nem borult fel vele, pedig ahogy ránehezedik az oldalára, már sokszor megbillent. Épp most beszéltük a párommal, hogy a héten valószínüleg megyünk ágyat venni neki.

Beszti!
Nem könnyű dolog. Én csak a magam helyzetéről tudok nyilatkozni. Ha választanom kéne, akkor inkább aludjon Gyurci délután és feküdjön le este egy kicsit később.

Kryss!
HazaútKépKép

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Parazita
Nekem a melóhelyem, mivel közel 500 főt foglalkoztat, maga is TB kifizetőhely. Gondolom ezt ők itézték, mert nem kellett semmi papírt kitöltenem, csak szóltam, hogy mikortól jövök és onnantól a teljes bér kerül utalásra. Talán olyat kellett aláírnom, hogy nem veszem igénybe a munka mellett a gyes-t, amit egyébként sem lehetne, ah többet dolgozom, mint 4 óra, én meg ugye 8 órában vagyok.

A nagyik meg biztosan a legjobbak lesznek, mégiscsak ismered őket, jobban, mint egy dadust, aki lehet szimpi,de kitudja mit művel a gyerekekkel, amikor nem vagy ott. Én teljesen nyugodt vagyok, hogy a legjobb kezekben van otthon Dani. És akkor a nagyik jönnek hozzátok, vagy solymit hozzátok viszitek?

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hát ma Nátán megint minden tervemet borítottaKépKép. Gondoltam kipróbálom, hogy nem altatom, bár nekem kényelmesebb lenne, ha aludna, viszont az még jobb, ha este időben lefekszik.
Erre 1/2 2-kor látom, hogy édesdeden szuszog az ágyon, és aludt 1 1/2 órát. Bezzeg ha én akartam volna, hogy feküdjön le!!!
Megnézzük az estét. Ma egyedül vagyok este, apjának dolga van, úgyhogy max. együtt elalszunk.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Banyóci
7végén a barátainknál kipróbáltuk azt a fotelt, ami nektek is van: Dodonak is baromira bejött!! Kép Most erősen gondolkodóban vagyok, mert terveztünk neki egyet, de nem tudom, mert nekem az Ikeás maci alakú a kedvenc, annak lehet állítani dőlésszöget, fejtámlát mindent, de lesz egy ilyen habszivacs az Auchanban akcióban 4ezerért ... szóval nem tudom, alszom rá Kép

Gumicukor
Hát nem tudom miért, uszi e vagy sem, de tény,m hogy baromira jól mászik. (az apja szerint örökölte az ő mászógénjeit, ő ugyanis nagy sziklamászó is Kép) A kiságyat még meg is értem, mert szükség szerint épp ráállhat a macijára is akár, de legújabban simán felmászik a dohányzóasztalra, pedig az a válláig ér. Megfigyeltem, felnyúl kinyújtott kézzel, felhúzza magát, kicsit belóbál és fellendíti az egyik lábát, a másikat meg utánahúzza. Aztán eláll a kb 0,8nm üveg dohányzóasztalon és táncra perdül, én meg szívbajt kapok és rászólok... de legalább szót fogad és lejön Kép ezt ismételgetjük napjában x-szer Kép

Gömb
recept nekem is jöhetne, de akár az édes is Kép teljesen belekesültem, eddig mostanában bármit próbáltam, minden sikerült. Pedig én nem vagyok egy konyhatündér, de manapság agyon dícsérnek papa és barátai Kép

Zita
Várom én is, hogy mi derül ki, lesz babó vagy lesz meló Kép

Kryss
Így már én is jártam, csak nálam elromlott a mutató és teliről kb. 15 perc alatt esett 0-ra, aztán pánikszerűen begurultam egy kúthoz, de leállt az autó kb 10m-el a kút előtt, erre integet az ürge, hogy guruljak csak oda a töltőhőz, én meg hívtam, hogy segítsen odatolni Kép Ott röhögtünk, hogy mekkora mákom van, azt mondta nem volt még ilyen ügyfele Kép

Forti
Én is írígy az éjszakákért. Nekem még egy sem volt Kép Bezzeg amikor vigyáztak rá egy 7végére, akkor idegeneknél 2 éjszakát is átaludt Kép

Nyusz
Gratula az új szavakhoz!! Kép

Beszti
Engem is érdekel a két gyerek 1 szobában téma, hogy csináljátok?

dec8
írj már, várom a tudósítást!!!!!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor,

Nem is annyira Solymeszért aggódom, mert biztosan jó dolga lesz, hanem a nagyikért (főleg az én anyukámért), nehogy kipurcanjanak egy ilyen eleven fiúcska mellett Kép
Az én anyám itt van velünk, anyósomék Budán laknak, minden második nap odavisszük majd Solymeszt hozzájuk (pontosabban majd az apa viszi, mert mikor Solymesz felkel, én már rég a dolgozóban leszek...)

Zita
parazita

Sziasztok!
Nem tudom, mi van velem, de majd' elpusztulok a fáradtságtól Kép. Pedig ebéd után le is feküdtem a gyerekekkel (sose szoktam, bármennyire is fáradt vagyok). Fáj a fejem is, lehet, hogy most jön ki valami "hiperfáradtság" a sok éjszakai kelés miatt Kép.

Banyóci!
Azért tényleg brutál lehet ez az éjszakai nemalvás. Én már attól is kivagyok, hogy Ádi 3-4x felkel, úgyhogy abszolút el tudom képzelni, mit érzel.

Manó!
Veled is együttérzek Kép.

Zita!
Jó, hogy összejött a munka Kép. Legfeljebb nem mész, ha mégis babád van Kép. Nekem is így volt, mikor Noémi 7 hónapos volt, hívtak vissza a munkahelyemre, de mondtam, hogy még nagyon pici, max. szept.-től megyek. Mentem is, és azon a héten, mikor elkezdtem dolgozni, terhes is lettem Ádámmal Kép.

Forti!
Legyél szíves, és interjúvold meg Levit, hogyan sikerült neki átaludni az éjszakát! Aztán tudasd velem is, kérlek Kép! Különben gratulálok, jó neked Kép.

Beszti!
Én is úgy gondolom, mint Nyuszi, 2-3 napig próbáld meg, hogy nem alszik, hátha beválik. Tovább szvsz nem érdemes próbálkozni, mert ha elszokik az alvástól, utána nem biztos, hogy vissza tudod szoktatni. De az is bejöhet, hogy ha eltelik ez mormota korszak, utána próbálkozol vele. Végülis már nem sok van belőle hátra. Őszintén szólva, én nem biztos, hogy megengedném, hogy ne aludjon, mert kell az a kis nyugi, amíg alszanak Kép. De nálunk szó sincs olyanról, hogy nem akarnak aludni. Noéminél 1-2 alkalommal előfordult már, de alapvetően ő is alvós.

Kryss!
Kaland Kép. Hogy bírják a gyerkőcök a hosszú autózást? Az enyémek tuti visítanának egész úton. Eddig csak 1x volt, hogy hosszabb útra mentünk (Pécsre a tesómékhoz), az ebéd után volt, így mindketten végigaludták az utat. 'x Baján is voltunk, Ádám aludt, Noémi nem, viszont 2 percenként megkérdezte, hogy mikor érünk már oda, mert ő már nagyon unja Kép.

Micsoda muffin-őrület tombol itt Kép! Én eddig csak 1x csináltam, de nem szabályosan, mert nincs formám. Őzgerinc formában sütöttem, aztán felszeleteltem. Én sütőtökös muffint csináltam (nagyon jó lett Kép), érdekel valakit?

Panda

Farsang
Nekem mindegy, hol lesz. Akkor jelmezben legyenek a gyerkőcök? Nem fogja zavarni őket a játékban?

panda
Halásztelek

Beszti!
Most olvastam, hogy Nátán elaludt délután Kép. Vedd úgy, hogy nem tanácsoltam semmit Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor
És az a zenebölcsi is csak fél óra/alkalom?? Hol van pontosan?

rit

rit

anemona7

Judy
Szerintem csak fura volt Gergonek hogy a korcsolyaval keringsz korulotte: )

Forti
Gratula Levinek az alvashoz + apahoz.En mar nagyon irigy vagyok ,mert Alex meg csak apazik: )

Beszti
Na akkor ezek szerint nincs szabaly,ha almos ugyis elalszik ha akar: )

Parazita
Na akkor ha nincs babo,veled is ujra egyutt leszunk kismamik: ))Gyulunk mar : ))

Kryss
Ez egy remalom nekem hogyegyszer lerobbanok gyerekkel,ezert ha kigyullad alampa irany egy benzinkut.Mondjak is hogy mit izgulok elemgy meg 50 km-t,de azert vannak ellen peldak is: )

Gumicukor
Hat erdekes engem nem zavarna ha birkozo lenne,talan csaladi vonas.Latva a batyam es a baratait akik meg igy is tobb diplomaval rendelkeznek ,pedig tobb evig elsportolok voltak: ))
Nalunk meg a foci a tabu,hat nem tunnek tul okosnak: ))

Nyuszi
Eminel is fajt a derekad?

Panda
Detto ugyanezvan nalom,ugyhogy fogjuk a frontra.Iszonyuan fajt a fejem es ulve aludtam ela fotelben: )

Conti
Siker!Szuper lett a muffin,ugyhogy utananezek mas fajtaknak is : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

neeemKép pedig a férjem mondta is hogy látott titeket szombaton mikor én egy cipőboltban voltam. Éds ezért még néztelek is titeket. Kivéve úgy látszik akkor amikor te épp szóltálKép

Képzeljétek ma vettünk egy ifjúsági szekrénysort Emmának a szobájába, holnap hozzák, kicsit izgulok hogy mit fog szólni a szoba átrendezéséhez. Remélem nem zavarja meg még jobban az alvását.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok Lányok,

Holnap megyünk a dokihoz megnézetni Lili körmét. Azért reménykedem, hogy nem gomba (úgy tudom, elég nehéz azt kikezelni) Meg iratok fel agyhártyagyuszi elleni oltást is.

Ilke, Judy,
Muffinos mél ment.

Ilke,
Mi volt az allergia rendelésen?

Rit,
Péntek jó nektek?

Kataa,
Jó hogy írtad a Tropicariumot. Szerintem mi is elmegyünk Lilivel. Igazából még én sem jártam ott.

Forti,
Gratula az új szóhoz Kép

Zita,
Tök jó, hogy vállalták a nagyik a babázást.
Most akkor drukk, hogy legyen pocaklakó?

Csics,
Neked is mennek a muffinok.

pusza,
gömb
gombolyu

Rit!
Nem akarlak elkeseríteni, de az a fotel amit az Auchan-ban akciósan 4 ezerért árulnak, az nagyon picike. Szerintem nagyon becsapós, ugyanis a katalógusban szerintem a nagyobbik fotel van a kisebbik árával. Én is koppantam egy nagyot, hogy mennyire apró a 4 ezres. De mivel én is beleszerettem, így megvettük a nagyot 7 ezerért.

Panda!
Ma pont igy éreztem magam mint te. Fejfájás, fáradtság, álmosság. Csak én nem fekhettem le pihenniKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Panda
Kérdeztem Levit hogy mi a trükkje az éjszaka átalvására, de azt mondta hogy nem árulja el! Kép Kép Végül is még elég rövid ideje csinálja szinte még én sem hiszem el. Minden este úgy fekszem le, hogy talán megint kelni kell x-szer.
Amúgy ott fekszik közvetlen az ágyunk mellett levett ágyráccsal. Lehet hogy ez jön be neki.

Lányok én is szeretnék kérni muffin recepteket. Még soha nem csináltam, sőt még sütőformám sincs, de annyian írtátok hogy ilyen finom meg olyan finom, hogy gondoltam kipróbálom. Szóval mélben jöhetnek hozzám is a receptek.

Lenne még egy kérésem:
Kaptam még a szülinapomra kenyérsütő gépet. Kéne bevált kenyér recept, akinek van küldene nekem???
Én most egyet kikísérleteztem, egész jó, de hátha tudok jobbat is sütni. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,

Küldtem muffin+kenyér+kalács recipéket.

gömb
gombolyu

Gömb
Köszi mindjárt nézem is!

Ezt viszont most találtam akit érdekel nézzen el ide:
http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/receptek&page=/m-index.htm

Forti

Kép
Kép
forti

Zita
Gratulálok a munkához.
Jó hogy nem kell teljes időben lenni. nekem is kötetlen a munkaidőm, 2 ügyeleti napm van akkor 9-15-ig kell lennem,a töbii ahogy kijön. Bár attól félek amikor elindulnak a pályázatok sok lesz a meló. És nyertem pénzt 3 eu-s tanulmányútra is, úgyhogy utazgathatok is Kép
Én is 3/4 órát utazgatok, bár lehet hogy kapok parkolóhelyet és akkor kocsival csak 1/2, de ki bírja azt benzinnel. Nem beszélve a férj hiúságáról, ha én járok az ő kocsijával Kép

Nyuszi
Nálunk a kaka többértelmű, kakas és kakaó (de minden ami bögrében van kakaó)

Kataa
A bölcsiben a picik ( meg aki ahoz szokott) kiságyban alszanak, szóval ő azt kapott, azt mondták ha otthon is abban alszik minek bojgatni.

Beszti
Néha Hanna is későn kel és nem alszik egész nap. Ha nem nyűgösködi végig a du-t akkor nem is zavar. De másnap meg ugyanúgy de alszik ahogy szokott. Szerintem majd kialakul nála is

Ma volt az első napunk a bölcsiben. Hát nagyon lefárasztotta a lánykát pedig csak 1,5 órát voltunk ott, de ő ugye pont ebben a délelőtti időszakban szokott aludni. Egyébként jól elvolt, de meglehetősen csöndeske volt (nem úgy mint itthon), de 3 fiút is megölelgetett és puszilgatott, persze lányt egyet sem.
Én persze tökre beteg lettem, úgyhogy holnap apa megy beszoktatni. Most a reggelit próbáljuk Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Muffin
Nekem is van egy muffinos könyvem, ezer-fele muffin van benne. De szerintem ilyen ötletei barkinek lehetnek...
Kis kakao v. csoki a tesztaba es barna lesz vagy valami közepebe dugott csoki, desszert, vagy bevonas kek szinü cukorbevonoval v. stb...A pikans felek közül a rokfortos-diosat csinaltam meg, de valahogy jobban hangzott, mint izlett...a gyümölcsösek igen vonzoak...
En most ezt kitalaltam, de tejbedaras muffint fogok elöbb-utobb csinalni, nalunk az egesz csalad szerti a tejbedarat...a baratom meg ugy eszi, hogy fözöcsokit tesz a tanyer aljara es rameri a forro tejbedarat es az megolvasztja, es keresni kell, hogy hol is a csoki...es en ugy gondoltam, hogy a közepebe fözöcsoki v. fahejas meglepit teszek...Majd elmeselem...Kép
JA!!!
Akinek nincsen formaja hozza!
Ebben a könyvben azt ajanljak, hogy kanallal adagoljunk a tepsire, es az süssük meg.Ezt akkor javasoljak, ha valaki többet szeretne enni a jol megsült tetejeböl!!! En meg nem probaltam...de ekkor tuti vigyazni kell, hogy ne legyen tul folyos a tesztaja...

Panda!
En is csinaltam mar özgerinc forma felesegben,es jo lett!!!Söt, tortanak is csinaltam mar meg, es az is jo!!!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Gumicukor, boldog névnapot! Azt hiszem a pattogatott kukoricáról lemondanék.. Félrenyelhetik a gyerekek. Azt hiszem ráadom az ünneplőjét és kész.

Gömb, én is szeretnék muffin recepteket, köszi!

Ilke, ma bekentem fürdés után a Johnson babaolaj géllel, tényleg jó.
A farsangi buli nekem szombat kivételével bármikor jó, mert akkor sulim van.

Megvettem ma én is a bilit, meg a kisfotelt. Így utólag azt hiszem nem kellett volna egyszerre odaadni, mert végül a bilit ültette a fotelba. Este meg fürdés után kiabált hogy Kaka!, gyorsan ráültettem, de nem volt semmi. Mindig feláll és élvezi hogy csupasz seggel rohangál. Remélem ha ezt megunja beindul a termelés.

Kryss, én nagyon félek mindig hogy kifogy a benzin. Egyik barátnőm egyszer nem akarta elhinni, hogy alul a mutató, gondolta elromlott, és az Erzsébet-híd közepén leállt a reggeli csúcsban. Mindig ez jut eszembe, ha sípol a jelzőm.

Dec8, ez tök aranyos lehetett, ahogy ölelgeti a fiúkat Hanna.

Puszkó, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Panda, Gömb,

Nem is tudom, mit akarok jobban, hogy legyen pocaklakó vagy ne legyen... Bár azt hiszem, egy kicsit csalódott leszek, ha nem lesz, amikor annyit dolgoztunk rajta egész januárban Kép

Forti,
Recept (a géphez való mérőkanalak és pohár mértékegységével): 3 pohár fehérliszt, 1 pohár teljeskiőrlésű liszt (a rozs a legjobb), 1 kismérőkanál élesztőpor, 1 nagymérőkanál cukor, 2-3 kismérőkanál só, 1.5 pohár tejes víz, 2 nagymérőkanál olaj, plusz magvak ízlés szerint. Én a dagasztóprogrammal előre meg szoktam dagasztani egy kicsit, hogy ha esetleg nem keveri el jól, akkor fakanállal tudjak rajta segíteni Kép, aztán 3 órás programmal megsütöm. Nem tudom, neked milyen géped van, de remélem, tudsz kezdeni valamit ezzel...

Zita
parazita

Panda,
Iszonyatos melegfront van! A páromnak szétmegy a feje, nekem meg leragad a szemem...

Zita
parazita

Zita
Köszi, kipróbálom majd!

Gömb
Nem jött mail! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Panda

A melegfront minket is megvisel. En egesz nap alomkoros vagyok.

Kataa

A derekam Eminel is fajt, de kozel nem ennyit. Az a legrosszabb, hogy a fekvestol is faj, nem tudok ejszaka aludni, mert sehogy sem jo. Mar 4 parnaval alszom, folyton felebredek, mert ha rossz a pozitura rogton kemenyedik a hasam. Pocaklako rogton jelez. Raadasul a csipom is eleg rozoga a gyerekkori csipoficam miatt. Sokszor tiszta hulyenek erzem magam, hogy 3-4 gyereket szeretnek.Kép Nem tudom hogy fogom birni, 50evesen tuti hogy csipoprotkom lesz....
Na most jol kipanaszkodtam magam.

Panda,Banyoci

AT tudom erezni az ejszakai nem alvast maximalisan...pedig itt a nem a mano a "hibas". Vagyis nem a kinti mano...Kép

Kryss

Meg szerencse hogy anyudat fel birtad hivni az autobol. Jo kis kaland...ket gyerkoccel.Kép

Lanyok

Lattatok azt a szerbiai magyar hazaspart az Aktivban? Vagy 7 eve ikreket szult a no es az egyik kisfiurol azt hazudtak a korhazban hogy meghalt.... Majd evek multan a no latta a kisfiu kepet egy ujsagban, mert a szemmutetjere gyujtenek. En annyira sajnaltam szegenyt, hiszi is meg nem is hogy az is az o fia es kivancsi lennek mit fog majd lepni.

Ilke

Mi volt a dokinal?

Holnap ,megyek Uhra. szurkoljatok!

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Lecseréltem a képet a profilomban. Elég nehéz volt lefényképezni Levit, állandóan mozog, nincs egy perc nyugta sem. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

En extra sz@rul vagyok.Egesz ejjel rosszul aludtam es reggelre hoemelkedes volt es mindenem faj: (Mivel apanak dolgoznia kell igy megprobalom osszeszedni magam,ami mar eleg jol megy,csak igy ma ugrott a baba-mama klub: (Viszont remelem tul leszek rajta hamar,mert egy anya ugye nem lehet beteg: )

Mano
Tenyleg?En is kerestelelk aztan titeket ,de abban a tomegben: )Vettel legalabb cipot?
Majd tegyel fel kepet a szekrenyrol.Mi is gondolkozunk mar az uj szobaja butoran.

Gomb
Kivancsi vagyok mit mond majd a doki.Koszi a recepteket: )

Dec8
Szuper , hogy Hanna elvezi a bolcsit.Neked meg jobbulast!Mikor fog ott is aludni?

Nyuszi
Hat igen nemminden terhesseg ugyanaz: )Erdekes nekem sosem kellett parnaAlexnel,pedig mindenki mondta hogy majd jo lesz alvashoz.Kemeny is az agyunk ,szerintem az is jo: )
Bar mar megvettuk a biomatracokat+agyracsot(mar csak a keretkell(de csak az uj lakasban lesz felavata.Mar alaig varom,otthon anyueknal azon alszom es erzheto a kulonbseg : )
Biztos megterheli a csipodet a babo novekedese, nekem is mondta a doki az orthopedian de nem lett semmi.Remelem a kovetkezo is ilyen jo lesz: )Tenyleg es mas formaju a hasad mint Eminel?

Forti
Levi nagyon vagany lett,igazi kis fiucska: ))
Gondolom nehez volt megvalni a gondor furtjeitol: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Forti
Nekem nagyon tetszettek a kis göndör fürtjei, amiket most eltűntettél KépKépKép

Gömb
csak úgy, hogy 2 re itthon kell lennem legkésőbb...
Nekem is küld receptet!!!
és írd meg, mi volt a dokinál!!!!

Dec8
jobbulást neked!! És a kajálás hogy megy?? Mindenki most szoktatja be a gyerekét és minden anyuka eteti az övét??? Vagy csak te? Vagy őt is a gondozónő?

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Este Nátán a délutáni alváshoz hasonlóan működött, valamikor 8 és 9 között elaludt az ágyunkon.Kép

Kryss!

Az esti altatás mindig másképp működik, huzamosabb ideig működik valami, aztán váltunk.
Pár hónapos volt Nátán, amikor vettünk Beninek ágyat, akkortól került át oda Nátán. Az elején még szopira aludt be, és utána vittük át. Aztán volt egy olyan időszak, amikor mindkettőt egyszerre fektettük le, és el is aludtak hang nélkül.
Mostanában megint más a helyzet. Beni egyébként elég hamar elalszik, és nem hangoskodik. Ha elalszik, akkor már Nátán sem zavarja. Ha Nátánon látszik, hogy nem megy, akkor nem szoktuk hagyni ordítani, nem is Beni miatt, hanem azért, mert a szomszéd hálója a gyerekszobával határos, és hogy őket ne zavarja. Ilyenkor Benit lefektetjük, Nátán meg jön velünk, aztán úgy altatjuk, ahogy sikerül.
Igen, rácsos ágyban alszik, de a rácsok már régen nincsenek bent, inkább azért alszik ilyenen, hogy ne pottyanjon le.
Szoktam én is melletünk altatni, de ha lehet, akkor nem egész éjszaka, mert ha nincs melletünk, akkor sokkal jobb, mert egyébként hajnalban még eszébe jut szopizni, míg ha nincs mellettünk, akkor átalussza az éjszakát és 7-1/2 8-ig is alszik. Maga a szopi engem se zavarna, csak erre én túl felébredek, és ilyen hajnal környékén már nem is egyszerű visszaaludni.

Banyóci!

Én minden további nélkül el tudom képzelni, hogy a ragaszkodás mutatkozik meg az éjszakai elalvásban is. Picit felébred, és látja, hogy nincs vele senki. Ezért nyugszik emg, ha nálatok alszik. Az én párom eleinte nagyon ellenezte, hogy a gyerek köztünk aludjon, de aztán rájött, hogy azért ő is tud pihenni, de többször egy nyügös éjszakát spórol meg magának azzal, ha hagyja, hogy a gyerek az épp általa kiválasztott személyhez bújjonKépKép.

Panda!

Azt nem hiszem, hogy elszokna az alvástólKép, mert azért nem teljesen olyan, mint Beni volt ennyi idősen, akit 4 ökörrel sem lehetett ágyba vonszolni, és lefektetni, ill. ha sikerült, akkor 3 előtt nem volt hajlandó elaludni. Ha erőszakor vagyok, és nem engedem le az ágyról és szigorú fekvésre ítélem, akkor Nátán 10 perc ordítás után és pár perc forgolódás után simán elalszik. Ha fáradt, akkor ennyi sem kell. Csak az ordításKép részét nem értem...

Mufin:
Nekem is jöhetnek a receptek. Ja, és nem tudom, írtam e, de az e havi Konyhamagazinban is van jópár.
Akinek nincs formája: nagyon jól bevállik, ha a papírformákat (olyan, mint a mignon, csak nagyobb) 3-4-et egymásbateszek, és ebben sütöm meg.

Fejfájás, álmosság, fáradság: hát az tegnap nálam csőstől volt, ráadásul a szomszéd olyan zenét hallgatot, aminek én kellemesen élvezhettem a basszusát. Mindez még a mormotasággal nagyon jó kis párosítás volt. Ráadásul enyhe hányinger gyötörKép, de nem gondolnám, hogy a baba miatt, mert az már kétszer nem okozott ilyen tüneteket. A vacsikészítésre alig tudtam rávenni magam, meg arra, hogy a húsokat elrakjam a hűtőből a fagyasztóba, hogyha már megvettük őket, akkor ne ott romoljanak meg. De nagyon-nagy erőfeszítésembe került.

Farsangi buli: bármikor (ha épp nem alszomKépKép), de én ha lehet, akkor nem jelmezelnék.

Benzin: a mi kis modern autónk pontosan jelzi, hogy meddig elég a benzin (km-re), aztán amikor már az utolsó kis lámpánál tart, akkor szól (csipog), hogy még x km (de onnantól kezdve nem lehet pontosan követni, mert nem mutatja), ill. minden indulásnál csipog, hogy kéne tankolni.

Nyuszi!

Én Nátánnal csak a végén voltam gondban az alvással, viszont arra sem emlékszem, hogy ennyire aluszékonyKép lettem volna...
Aktív: én csak abba gondoltam bele, hogy vajon ilyen itt is előfordulhat? Ez iszonyú.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
Ahogy Kataa bölcsen mondta, minden terhesség más. Lehet, hogy a mostaninál beugorhat egy kis hányinger.

dec8,
Örülök, hogy Hanna olyan jól elvan a bölcsiben. Ez nagy megkönnyebbülés...

Zita
parazita

Kataa, Rit
De, nagyon sajnáltam a fürtöket, imádtam, olyan kis angyal feje volt vele. Viszont most a végén már nagyon csomósodott hátul, és tiszta sprőd volt ahol feküdt rajta. Ezért döntöttem a vágás mellett. Azzal vígasztalom magam, hogy majd megnő megint.

Gömb
Átjött a mail, köszi!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Elkéretőztem a főnökömtől délutánra a zenebölcsibe. Tök ari volt, nagyon érdeklődött, hogy mi ez, hogy is megy és majd számoljak be róla, milyen volt az első foglalkozás. Hááát én is várom!

Tegnap vettünk Daninak egy másik oldalán forgatható korongos keményfedeles könyvet, ennek az a címe, hogy A Házban (itt egy kiskutya megy be a házba, mi van a konyhában, a fürdőszobában, kamrában stb. Sok színes képpel). Van már egy ilyen, de annak A Tanyán a címe. + a férjem meglátott egy Toy Story mesekönyvet (Disney), tele van képekkel, nem lehetett otthagyni. Nagyon sokáig lapozgatta és mosolygott a már ismert figurákra a fiam.
A Woody-t úgy mondja, hogy VUDÚ Kép, a Dínó-t uúgy mondja, mint a diót, vagyis DIÓ Kép.
Vannak új szókezdeményeink is:
Zokni= ZO néha ZOZO
Csáó= CSÁÓ
Heló=HEEELÓÓ
KAKAS=nálunk is KAKA, viszont a rendes kakánál megnyomja a 2. k-t. A kakaó az KAKAÓ már régóta

Panda
És mit szóltak a melóhelyeden, hogy még alig mentél vissza, már ismét terhes lettél?

Rit
A zenebölcsi heti 1x fél óra, igen. Hermina úton (Ajtósi Dürer sor – Thököly út között) ZEG-ZUG közösségi/művház.

Kocsi lerobbanás
Amikor még a régi kocsink volt (18 éves), Dani 6 hetes volt, amikor egy vízátfolyáson átmentünk és beázott az autó "elektronikája". Az eső zuhogott, közel s távol nem volt lakott terület. A férjem autószerelő barátjával telefonon keresztül szervizelték a kocsit. Így fél órát álltunk, persze senki nem állt meg segíteni,csak anyáztak, hogy miért ilyen messzire tesszük az elakadásjelzőt. Megjegyzem kanyarban álltunk, nem lett volna vmi jó érzés hátul a 6 hetes babával, ha vki későn kapcsol és belénk száll. Közben Dani felébredt és hátul szopizott.
Akkor elég rossz volt, most már így poénosnak tűnik.

Kataa
A birkózást nem a diploma miatt írtam, hogy nem lenne jó. Csak az nem tetszik, ahogy dobálják egymást + a karfiolfül. Most olyan szép a fiam füle Kép Persze, ha nagyon köti az ebet a karóhoz, akkor még lehet az. Focistát (hacsak addigra nem javul a hazai helyzet , bár kétlem) nem nagyon szeretnénk belőle. A családban mindenki utálja, kivétel a vb-k, de azt sem minden áron.

Muffin
Én is kipróbálom őket! Nyam-nyam.
Szerencsére több, mint 10 éve már, hogy kotyvasztok, mindenfélét meg tudok csinálni szakácskönyvből, néha meg csak saját ötlet alapján.
Viszont elmesélek nektek egy régi sztorit, hogy sütött gumicukor kb. 10 évesen habcsókot Kép
Akkor már volt anyukámnak turmixgépe, beletettem minden hozzávalót. Viszont a sütésénél elakadtam. Azt történt uis, hogy a gázrózsákat már be tudtam gyújtani, de a sütőére még nem tanított meg anyukám. Mivel a szakácskönyv azt írta, hogy sütőben csak szárítjuk, gondoltam, akkor a hajszárító is jó lesz. Így kitettem kis Jena-i üveglapra halmocskákat és nekiálltam hajszárítózni Kép) Hát a teteje úgy ahogy megszáradt, de kanalazni kellett a többit Kép Pedig úgy elképzeltem, milyen szép habcsókjaim lesznek Kép

A másik életem első tejbegríz készítése volt. Akkor még a gázrózsát sem tudtam bekapcsolni. Mindezt egyik barátnőmmel ténykedtem Kép kigondoltuk, mivel a tejet nem tudjuk felforralni, csinálunk vízből (ahogy nagyim is szokta, ha nincs otthon tej) tejbegrízt. Jól kiengedtem a melegvizes csapot és abba szórtuk a darát + a cukrot, mondván, úgyis olyan picike a daraszemcse, hogy meg fog puhulni. Az egész úgy nézett ki, mint egy leves, és ráadásul meg is ettük a barátnőmmel Kép

Persze azért azóta már ég és föld a főzési tudományom Kép De valahogy el kellett kezdeni Kép Állítólag nagyon finoman főzök.

Conti
Köszönöm a köszöntést! KépMA meg a páromnévnapja van Kép
Dani imádja a pattogatott kukoricát! Szeret benne turkálni, egyet ad nekem, apának, aztán ő is eszik. Eddig nem nyelte félre.

Forti
Cuki levi új haja! Kép Kis kopi, de majd meglátod, milyen gyorsan kinő. Daniét is nem győzöm vágni.

Melegfront
Volt vmi az biztos, én is kóma vagyok, ráadásul van munkám is, ehelyett itt lógok Kép Bár mi vasárnap éreztük, amikor megjártuk Pécset oda-vissza. Nálunk én vagyok a hidegfrontos, a férjem a melegfrontos.

gumicukor (dani, aki tegnap múlt 19 hónapos)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Annyira jó idő van, tisztára tavaszi hangulatom van márKép. Megyünk is ki Lilivel a kertbe hamarosan.
Köszi mindenkinek a drukkot. Tegnap voltunk dokinál. Persze a doki mondta, hogy a tejtermékeket továbbra se adjak Lilinek, hát én mondtam, hogy ezt most én felfüggesztem, Esetleg majd később, de most igenis adok neki tejtermékeket. Ma reggel nem lehet elmondani, hogy milyen örömmel habzsolta a virslit és a macisajtotKép. Ja és a virslit egyedül ette villával, csak néztem. Azt mondta a doki, hogy lehetne csinálni egy vérvételt, és abból egy csomó minden kiderülne. Hát lehet, hogy a mellett fogok dönteni, és akkor nem kell hetekig megvonni tőle egy csomó mindent. Igaz az sem kellemes neki de pár perc alatt letudjuk és kész, így meg a diétával szenvedünk sokáig. Hát majd meglátom. Azt mondta még a doki, hogy lehetne neki adni antihisztamin cseppeket akár hosszú távon minden nap és azzal megelőzhető lenne, hogy később asztma, szénanátha vagy valami más is előjöjjön. Ti hallottatok már erről? Tegnap levettek Lili torkáról kenetet, bakterológiailag megvizsgálják, hátha ott van valami, elvileg 2-3 nap múlva lesz eredmény. Hát ennyi, étkezési naplóra nem tudott mit mondani, annyira semmi allergént nem kapott Lili, egyedül a banánt említette, hogy azt hanyagolhatjuk.

Farsang,
Beszéltem a Mikkamakkával és azt mondták, hogy a játéktárat ki lehet bérelni, ez 2 szoba + a galériák és mindez tele játékokkal. Arra gondoltam, hogy egy vasárnap délutánra ütemezhetnénk a bulit és akkor megint lehetne egy családi buli. Kísérőknek ingyenes lenne itt is. 35 eft lenne a terem kibérlése, de ez létszámtól független. Ezen összegért 3,5 órát lehet ott lenni. Mondjuk 2:30-6:00-ig tarthatna a banzáj. Egyenlőre a 15-e és a 22-e szabad nekik. Viszont mivel a hétvégék elég zsúfoltak náluk ezért viszonylag hamar szólni kellene ha kell nekünk a terem, nehogy lefoglalja más. Szóval véleményeket várom mihamarabb! Ja igen, azt majd el felejtettem, hogy mindehhez kapunk még egy háziasszonyt, aki segít majd ott mindenben, viszont ebben az árban nincs benne semmiféle üdcsi vagy kajcsi. Ja és csak mi lennénk ott, ha kibéreljük a termet. Na azt hiszem mindent leírtamKép.
Ha sikerül találnom valahol Lili méretében jelmezt akkor én szívesen beöltöztetném, valamelyik újságban láttam katica jelmezt, az nagyon jó lenne, mert az az egyik nagy kedvence. Állítólag 92-es mérettől van, hát majd megnézem. De ha nem lesz, az sem baj, akkor majd felveszi azt a rucit amit most varrok neki.

Gömb,
Köszi a recepteket a sajtos sonkásat fogom elsőként kipróbálni.

Rit,
Juj, nem semmi, hogy kiesett Dodesz a kiságybólKép. És nem ütötte meg magát nagyon? Én is tökre félek már attól, hogy fölhúzza magát, mert már annyira erős. Lehet, hogy ki kellene vennünk nekünk is 2 rácsot, hogy ki tudjon jönni ha akar, de akkor félő, hogy az elalvással megint komoly problémák merülnének felKép.
Fotel ügyben, mi is kicsit csalódottak voltunk, amikor megláttuk, hogy milyen pici az olcsóbbik (Lili majdnem beleszorult amikor beleült), végül mi is a nagyobbat vettük meg, de ez legalább jó lesz neki sokáig. Az pedig különösen tetszik, hogy a huzat levehető és mosható.

Judy,
Lilinek is olyan száraz, érdes foltjai vannak a hátán. Ti milyen olajat használtok, gyógyszertárit, vagy boltit?

Forti,
Olyan nagyfiú már Levi a képen. Nagyon ügyi, hogy már apázik.

Gumicukor,
80%-ban babavizet kap Lili itthon, így nem hiszem, hogy az a kevés amit a főzéshez használok gondot okozhatna. Etetni meg mindig műanyag evőeszközzel etetem.
Hova jártok majd zenebölcsibe?

Banyóci,
Én is gondoltam már a melegre, ezért kicsit vissza is vettem mostanában a fűtést meg nem öltöztetem annyira fel. Nálunk kb. 22-23 fok van, nálatok mennyi szokott lenni?
Lilinek szinte csak a hátán vannak pöttyök, meg 1-2 a lábán, de azok nagyon picik.

Conti,
Tegnap én nem próbáltam ki Lilinek az olajozást, mert eléggé csúnya lett a háta estére, inkább ftorocortot kentem rá, de ma ki fogom én is próbálni. Örülök, hogy nálatok segített.

Nyuszi,
Mesélj, hogy mi volt az UH-on. Derék ügybenKép. Pihizz sokat.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!
Szerdán voltunk a Gyerekklinikán és megcsinálták a katéteres vizsgálatot. Sajnos nem lett teljesen jó mert visszafolyása van ami azt jelenti, hogy a vizelet visszafolyik a vese irányába. Először eléggé megijedtem de mondta a doktornő, hogy ez nagyon gyakori csak sok mindenki nem tud róla mert nem csinálnak ilyen vizsgálatot. Most fél évig kell szednie az antibiotikumot és utána kell visszamenni kontrollra. Szegényke annyira keservesen sírt és én nem mehettem be vele a röntgen miatt. Így én kint sírtam. Utána kapott még egy szurit is. A gyógyszert azért kell szednie mert így elkerülhető, hogy nehogy valami húgyúti fertőzést elkapjon meg a gyógyszertől állítólag ez helyre fog jönni.

Én egyre fáradtam vagyok és mindennap alszok a Petrával. Éjjel elég rosszul alszom. Most már úgy érzem, hogy mennék is be a kórházba. Még van 8 hét, ez olyan soknak tűnik még. Egyre lomhább vagyok és a levegőt is nehezebben kapom. Elővettem a babaruhákat és szép lassan elkezdem kimosni.

Beszti, Nyuszi
Emilia és Nátán még kiságyba alszik? Én most akarok a Petrának rendes ágyat, hogy ne érezze azt, hogy a testvére miatt veszem el tőle.

Beszti
Megoldódott már az éjszakai alvás?
Szopi: én is azt olvastam, hogy a 4 hónapba megváltozik a tej íze és a mennyiség is kevesebb lesz de a Petrát ez sem zavarta. Most már 2 hete nem kap szopit ebéd után csak reggel és este. Most akarom a következőt elhagyni. Szerinted melyik a fontosabb a reggeli vagy az esti?

Forti
Milyen Fóton? Megszoktad már? Mi mondjuk már 4 hónapja itt lakunk de én nagyon szeretek itt lakni és a Petra is nagyon élvezi. Tavasszal meg még jobb lesz mert akkor többet tudunk kint lenni.

Nyuszi
Ti kész vagytok már a házzal? Sajnos nekünk a kert még hátra van és most nem is annyira tudok majd segíteni.
Lefekvés: a Petra is egyre később alszik. Régebben 20-kor tettem le most ez kitolódott 21-re és még így is szenvedek vele, hogy aludjon el. De reggel csak 9-kor kel.

Zsuzsa
Nektek jó a gyerekorvosotok? Mert az a baj, hogy itt én nem jókat hallottam és mi még mindig a III. kerületbe járunk vissza ami azért elég messze van. Muszáj lenne valahol a közelbe választani így, hogy nemsokára szülni fogok. Gödöllő meg nincs tőlünk olyan messze (10km).

Manó
Engem sem érdekel sem a Gyűrűk ura, sem a Mátrix. Egyiket sem láttam, a párom mindegyiket egyedül nézte meg.

Gumicukor
A Petrának is a kedvence a Toy Story csak ő a lovat szereti amelyik a 2. részben van. Neki is van egy ugyanolyan és mikor bekapcsolom a videot akkor hozza magával és együtt ülnek a fotelba.

Pocok
Miért erőlteted a bilit? Nehogy elvegyed a kedvét. Petrának még nincs is . Én úgy gondoltam, hogy majd tavasszal kezdem el mikor már nem lesz rajta annyi ruha.

Ági
petra2

Ilke!

Nekünk a 22-e jó lenne. De nem sok kicsit az a 35 ezer?

Jajj, írtam-é már, hogy a fiamnak kijött már vagy 2 hete a két felső szemfoga? Meg szerintem jönnek az alsók is mert ma se aludtam valami sokat... brühü. Fáradt sasha...
Ja és mostanában megint hányingerem van reggelente és szédülök és fáj a fejem sokat, meg a hasim is fáj, de nem úgy mint akinek megjön. Komolyan most már aggódom magamért. Mivel tuti nincs baba, így valami betegségre kell gondoljak, na de milyen betegség az ami így elhúzódik és ilyen tünetei vannak? És nem lehet elkapni... hja

Izé...ja, ma voltunk egészséges rendelésen, de sajna nem ez a lényeg, hanem a dokinőnk hótt begeg volt. Olyan mélyen be volt rekedve és köhögött és láthatóan fájt a torka, de hogy láza volt-e, azt nem tduom, de a gyereket a közelébe se engedtem. Most mondjátok meg... és volt ma két icicpici baba is. az egyik 6-8 hetes, a másik meg 3 hetes... miért nem megy inkább betegácsiba...

Kép
sasha

Sziasztok!
Megőrülök ettől a melegfronttól. Tegnap reggel óta majd szétszakad a fejem, a szemeim, és hulla fáradt vagyok. Ráadásul a hosszantartó fejfájástól állandóan hányingerem van.
Gyurci tegnap kapta meg az agyhártyagyulladás elleni védőoltást. Ennek lehet valamilyen utóhatása? Azért kérdezem, mert este óta hőemelkedése van, és nem tudom, hogy az oltás miatt, vagy a fogai miatt.
Az éjszakánk elég jól alakult az eddigiekhez képestKép! Valamikor 1/2 4 felé felsírt, de csak néhány másodpercig tartott, és aludt is tovább. Végre be se kellett menni hozzáKép! Remélem most már lassan visszaáll a régi rend.
Képzeljétek, napok óta nem tudom megmosni Gyurci fogát a saját fogkeféjével. Egyszerűen nem engedi. Ha csak közelitek felé, már sír, és összeszorítja a száját. Viszont az én fogkefémmel nagyon szívesen mossa. Mit csináljak vele?

Forti!
Nagyon cuki Levi a képenKép!

Dec8!
Jobbulást neked!

Beszti!
Köszi! Én is valami ilyesmire gondolok. Az egész akkor kezdődött, amikor pár hete beteg volt. Akkor lett nagyon bújós, és akkoriban többször elaludt kézben. Valószínűsitem, hogy igy szokott rá arra, hogy a közelünkben aludjon. Végülis nem bánom ha velünk alszik, mert én mindig is szerettem volna vele aludni legalább néha-néha, de Gyurci sose akart.

Gumicukor!
HabcsókKép, tegbegrizKép! Bolodg névnapot neked és a párodnak isKép!

Ilke!
Nálunk elég idétlenül működik a fűtés de nem tudom miért. Valamiért Gyurci szobája és a fürdőszoba melegszik be leginkább. Ez biztosan nem tesz túl jót neki. Még a régi lakásban kb. 20-21 fokos hőmérséklethez volt hozzászokva. Itt meg hiába állítom be ennyire, nála sokkal melegebb van. Már levettük a szobájában a fűtést felesre, naponta többször szellőztetek, és napközben nem csukom be a szobája ajtaját. Igy most türhető, kb. 20-22 fok van nála. Sajna igy, hogy nem egyenletesen melegszik a lakás, elég nehéz úgy beállitani, hogy mindenhol jó legyen. De most pár nap óta úgy néz ki, hogy bevált a módszer. Egyébként még ki sem próbáltam a gyógyszertári kenőcsöt, és mára szinte teljesen elmúltak a foltok is, meg a pöttyök is. Nagyon jót tett neki a hőmérsékletváltozás, meg az aloe vera-s krém. Mivel neki csak elől vannak ezek, én még arra is gondoltam, hogy attól a rengeteg nyáltól is lehet amivel naponta 10-szer eláztatja a ruháját. Remélem Lilinél is javulni fog most már a helyzet.

Sasha!
Jobbulást!

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!

Sajnos nem vettem cipőt, pedig minden gyerek cipő (kivéve szandál) 50%-ra volt leértékelve, és voltak seieták is. De sajnos 23-asban épp nem találtam normális kinézetű siestát. Pedig kb 4000 Ft lett volna. A férjem meg jól leszúrt hogy mit keresgélek annyi ideig, ha nincs nincs. Mondtam neki hogy jó,a kkor majd veszek 8-9 ezerért cipőt.

Hú te szegény, gyógyulj meg gyorsan.

Ági!

Ez nagyon rosszul hangzikKép Fél évig antibiotikum?KépKép És én el is vesztettema fonalat, nem hasmenéses betegsége volt Petrának??? Hogy lett ebből ez?

Sasha!

te is gyógyulj meg hamar! newm mész vissza orvoshoz?

Kataa!

Mi azért vettünk szerénysort, mert már elég sok akasztós ruhája van és a mi szekrényünkben nem fér, mi is alig férünk, mert nekünk is szekrényt kéen vennünk. De mivel a corában most 37 e volt az egész szekrénysor, máshol meg 30-50 e ért láttam csak akasztósat, így ez jobban megérte. Van egy aksztós rész, egy polcos 8nyitott és zárt is) és agy írószatal a kettő között, afelett is polc van. Szerintem elég jó ennyiért. Még itt van lapraszerelve, becsomagolva, de Emma már végigmászta, sőt a zsírkrétáját is rögtön beledugtaKép na épp ezért nem is akartam neki drága bútort.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ilke
Nem az ivóvízre gondoltam, hanem amiben fürdetitek Lilit! Na, az nem kemény?
mert én akkor leszek kiütéses, ha olyan vízben fürdöm.
A zeneovit írtam fentebb, a munkahelyem melletti utcában van, Hermina úton.

Farsang
nekünk is inkább a 22-e lenne jobb, előző hétre már van programunk. viszont a 2:30 nem korai? mi tuti csak 4 felé érnénk oda az alvás miatt.

Ilke
Nem felejtettem ám el a keresztszemes ábrákat, amit ígértem, csak fénymásolni kellene őket és inkább postán küldeném őket. Megpróbálom összehozni a héten vagy a jövő héten. Addig el tudnád küldeni a postacímed a karolina.csik@freemail.hu-ra?
Van egy progim is, amibe bármilyen kép beimportálható (akár Lilié is!) és leszámolható ábra készíthető belőle. Hátránya, hogy csak 15 napos próbaverzió, viszont lehet menteni és nyomtatni is. Én egy csomó, már összegyűjtött képet (pl. netről letöltött már kész keresztszemes képek fotóit) elkészítettem vele és már csak nyomtatni kell. Lesz jó pár évre elegendő mintám. Amit kinéztem kerülne majdnem 7000 ft-ba, ha megrendelném, így meg csak a fonalat + vásznat kell megvenni, ami azért nem mindegy

Ágyrács kivétel
Hát én nem is tudom, mi lenne ha kivenném, tuti mindig kimászna belőle és találgathatnám éppen melyik galériára lopakodik fel. Én nem is akarom kivenni, mert nem lenne alvás, csak mászókázás. Így is mindenre felmászik, ami megmászható.

sasha
szerintem csinálj egy tesztet!!! Kép Hátha!!!! Hajrá!!!
gyeredoki, ejnye-bejnye. azt sem bírom, amikor a szülő beteg, de elviszi egészségesre a gyereket, vagy úszni, közben meg szórja a bacikat másoknak, főleg a babáknak Kép

Banyóci
Vegyél neki uolyan fogkefét, ami neked is van, hátha azzal jobban szeret fogat mosni.
Köszönjük a névnapi köszöntést! Kép

pusza
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

ilke
a progit innen letöltheted, neve PM Stitch Creator 3.0

http://download.com.com/3000-2130-10253214.html

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Ilke!

Nekem OK, de csak a 22-e. És persze az se ártana, ha sokan lennénk, mert azért így első hallásra elég sok az a 35 e Ft.

Ági!

Igen, még a rácsosba, de nekem nem annyira sietős, mert elsőre úgyis bölcsőbe kerül a pici. Azért ha addig úgy alakul, akkor én is úgy tervezem, hogy Nátán is kap a baba születéséig másik ágyat, olyat, ami a Beninek van (arról nem tud leesni).
Nátánon sem látszik semmi különbség a szopizásban. Most már nem túl sokat szopizik, volt olyan nap, amikor ki is maradt (iagz máskor meg 2-3 is van). Mondjuk én nem elhagyogatom neki, hanem pont fordítva, csak akkor kap, ha neki kell, így viszont elég összevissza jut eszébe. Neki a reggeli a fontosabb, de pl. ma reggel nem kérte, viszont aztán délelőtt igen. Este többnyire már soha nem szopizik. (De ebben sincs rendszer, mert pl. tegnap este megint rámtört az álomkór, apja játszott velük a szobájukban, és egyszer csak arra ébredek, hogy Nátán a pólómat huzogatja.
Azt, hogy nálatok melyik a fontosabb, szerintem te tudod megítélni. pl. reggeli összebújás vagy az esti alvás előtti. Melyiket tudod könynebben elhagyni (pl. reggel elterelhető a figyelme, ha te előbb kelsz fel, és már oda van készítve a reggelije addigra, amikorra ő ébred).

Sasha!

Vitaminhiány? Mégis baba?

Banyóci!

Vegyél neki egy olyan fogkefét, mint a sajátod. Lehet, hogy kicsit nagy lesz neki, de még így is jobban jársz vele, mintha nem hagyja. Most milyen van neki? Mert lehet kapni elég aranyosakat, hátha az segít (pl. a boltban odaadod neki, hogy ő válasszon).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Megjöttünk a dokitól. Szerencsére nem gomba. A bőrgyogyi azt mondta, hogy ez egy köröm-fejlődési renellenesség, amit majd kinő, tenni nem tudunk ellene. Viszont írt fel egy ecsetelőt megelőzésre (gombák, bacik ellen), mivel sokkal sérülékenyebb a kis körme.

Nyuszi,
De izgi lehet ez az egész. Biztos minden OK lesz a holnapi UH-n.

Forti,
Kaptam egy mélt, hogy még nem sikerült megkapnod a levelem, de még próbálkozik a gép.

Conti,
Muffinok neked is postázva.

Rit,
Küldtem mélt.

Beszti,
Melyik konyhamagazint veszed? Az egyik (a legjobbKép) a páromé. Neked is méltem.

Gumicukor,
Habcsók készítés Kép A tejbegríz is...hihi... Kép

Ági,
Petrának miért kellett csinálni katéteres vizsgálatot? Arra emlékszem, hogy volt vesemedence gyulladása (jól emlékszem???) Sajnos Lilinek is volt a nyáron. Most kell majd visszamennünk vese UH-ra. Meg fél évig havonta jártunk vizelet vizsgálatra. Remélem, nem lesz semmi gond.
Jobbulást Nektek!

pusz,

gömb
gombolyu

Sziasztok!

A Petra vasárnap sajnos beteg lett. Folyik az orra és köhög. A levegőt is elég csúnyán veszi. Most éjjel is végig fent voltunk és úgy tudott csak kicsi aludni, hogy az ölembe volt én meg ültem az ágyon. Hát mit mondjak elég kényelmes volt de legalább jobban kapta a levegőt. Ja és még a szeme is begyulladt de annyira, hogy ki sem bírta reggel nyitni. Úgy nézett ki mint a bokszolok akinek behúznak egyet. Voltunk orvosnál kapott szemcseppet, remelém hamar helyre jön.

Kata007
A Petra nagyon szereti a csatokat és a hajgumit. Ahogy meglátja rögtön hozza, hogy tegyem be a hajába és utána rohan a tükörhöz, hogy megnézze magát. Igazi kislány. Ha véletlenül kiesik akkor rögtön vissza kell tennem.

Forti, Panda
Alvás: A Petra sem alszik jól mostanában. Mikor felébred elkezd nyöszörögni én átmegyek hozzá és lefekszem a kiságy mellé a földre és meg kell fogni a kezét. Ilyenkor elég szar mert olyan álmos vagyok és úgy szoktam fázni. Én attól félek, hogy ha áthoznám magunkhoz akkor odaszokna és nehéz lenne megint különszobába tenni. Meg úgy gondolom, hogy azért jobb ha külön van mert akkor nem kell suttogni, nyugodtan felkapcsolhatom a lámpát, nézhetjük a TV-t…stb. De van amikor már én sem bírom mert ahogy visszaérek a mi szobánkba betakarózok akkor kezdi elölről.

Pocok
Én biztos agybajt kapnék ha az anyósom kukkolna.

Nyuszi
Jó ötlet ez a minitali de nem tudom, hogy mikor tudjuk majd összehozni. Két gyerekkel azért már sokkal nehezebb. Vagy márciusig még szervezünk egyet?
Miért váltottál kórházat?

Kataa
Irigyellek a mozi miatt, én már nem is emlékszem, hogy mikor voltam utoljára. Most meg is beszéltem a férjemmel, hogy még szülés előtt menjük el egyszer mert utána kitudja, hogy mikor jutnánk el.
Költözés: A Petrát semennyire nem viselte meg. Ő akkor volt 14 hónapos. Mi gyorsan először az ő szobáját csináltuk meg, hogy érezze, hogy megvannak a kis vackai. Az éjszakával sem volt semmi gond, rögtön külön tettük.

Manó
A Petrának is van alvótársa, egy maci. Annyira ragaszkodik hozzá. Reggel mikor felkel és bemegyek érte akkor már a kezébe van. Ez nálunk úgy alakult ki, hogy mikor kórházba volt akkor mondtam az apának, hogy hozzon be valami játékot és ezt a macit hozta.

Testvér: biztos számít az, hogy kinek milyen az első gyerek mert a nővérem kisfia nem aludt jól éjszaka és 5 évnek kellett eltelnie mire újra rászánta magát. Mondta is nekem, hogy ilyen kis korkülönbséggel csak az vállal újabb gyereket akinek jó babája van. Hát remélem, hogy újból szerencsés leszek.

Rit
A Petra is imád rajzolni. Tanulni sem tudtam mert egyből kiszedi a tollat a kezemből.

Judy
Gratulálok a sulihoz!

Forti
Fóton jó orvos van? Hogy-hogy ilyen rossz evő lett Levi? Régen pedig úgy irigykedtem mikor írtad, hogy miket és mennyit eszik.

Banyóci
Mi is beengedjük a WC-re. Ha megkérdezem a Petrától, hogy hogy pisil anya akkor leguggol és apánál meg előretolja a csípőjét.

Gumicukor
A Petra is általában balkézzel eszik.

Dió
Azt hittem, hogy már nem szopizik Peti. Régebben írtad, hogy leszeretnéd szoktatni. Vagy ezek szerint nem sikerült?

Ági és Petra

Bocsi, kicsit késve tudtam csak bemásolni Ági válaszait, ezért van így egymás után. (Richi, Ági férje)
petra2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?