Csucsu, Nita: Igen, jó kis édes limonádé volt, de így azért meg lehetett inni! Reggel a férjem keverte be nekem, mert ugye én nem kóstolgathattam! Nagyon fincsi volt!
Csak az eredményem legyen jó! Nem tudom, hogy tudnék lemondani az édességről!
Voltak anyósomék nálunk, megnézték Bencus szobáját! Nagyon tetszett nekik! Megmutogattam nekik az eddig vásárolt rucikat is!
Ma nagyon rosszul aludtam éjszaka, 2-től reggel 6-ig csak forgolódtam az ágyba! Utána visszaaludtam, és alig lehetett kirobbantani az ágyból!
verának már jó idelye jósloi vanak 20 ..30 percenként és keményedik is..nagyon cuki a kis iza odabe..ma nagyon csuklott...
verának kb 2-3 hete van..lehet én megyek vele szűlni..de az is lehet hogy csak a gyerkőcökre vigyázok!!!!
Ma fent voltunk Hűvösvölgybe sétálni! Megtettünk egy 3,2 km-es körtúrát! Olyan jó volt a levegő, egészen felfrissültem! Legközelebb a kisvasutazást se hagyjuk ki!
szép jó reggelt!!!!!!
képzeljétek végre ma reggel megjött...................holnaputántol szedhetem a clostit aztán utrot is!!!!!!
remélem köv honapba vagy utána már jön a baba!!!!!!!!
hát majd fel akarom hívni a dokit mert elfelejtettem mennyi ideig kell szednem..azt tudom hogy a 3.naptol...
mert gondolom mind a 10 db-ot nem kell beszednem..
Nita: nekem van 3dobozt itthon. Nem szabad beszedni dehogy is. Mert ha sokat szedsz akkor túlstimulálodik a petefészked. nem irta rá a receptre??
A gyógyszertárban rá kellet, hoygirják. Anélkül nem adják ki. Nekem is az első dobozból még maradt. És van 3:) Na de azt már nem kell elhasználnom remélem:)
Nita: Örülök,hogy megjött a mensid Most már izomból elkezdünk szurkolni
Zsu: Az én anyósom is sokszor aggódik,de hát féltik a még meg nem született unokát!Ne aggódj!Nem lesz baja a rázkódástól! Hát látom már nálad is lassan elkezdődik ez a nem jó aludni sem dolog! Nálam lassan vége lesz Még 19 nap
Melcsi: Köszönjük szépen. Mi a családon belül az augusztus 29-eit tartjuk. De az a naptárban nincs is benne csak ez az októberi. Az ismerősők mind októberben köszöntik mi meg augusztusban apukája szülinapjával együtt:)
csucsu annyi van ráírva hogy 2x1 -et kell szednem..ma szerintem felhívom a dokit hogy megkérezzem hány napig kell szedni..
köszi mindenkinek aki szurkol nekem is!!!!!!!!!
melcsi hogy érzed magad így a végén?????
Ma éjszaka azért nem tudtam aludni, mert Bencus bulizott! 5-ig nyomta keményen! Bezzeg most szúnyókál, én meg álomkórosan közlekedek a lakásba!
Nemsokára jön anyukám, tartunk egy csajos napot!
Melcsi: Igen, nálam most kezdődik! Talán így készít fel a szervezetem az éjszakai kelésekre!
Hogy vagytok?