Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot csajok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Túl vagyok a cukros lötyin! Nemsokára megyek vissza a következő vérvételre!
Nem is volt olyan szörnyű, jól becitromoztam! :)
zsu83

zsu nalátod..az a lényeg hogy már tul vagy rajta. és jó lesz az eredmény is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Igen citrommal egy jó kis édes limondát kaptál:)

Kép
csucsu05

Csucsu, Nita: Igen, jó kis édes limonádé volt, de így azért meg lehetett inni! Reggel a férjem keverte be nekem, mert ugye én nem kóstolgathattam! Nagyon fincsi volt! :D
Csak az eredményem legyen jó! :roll: Nem tudom, hogy tudnék lemondani az édességről! :roll:
zsu83

zsu biztos jó lesz az eredményed... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: nem lesz rossz biztos az eredményed. Nyugi:)

Kép
csucsu05

zsu ne aggódj én rengeteg édességet eszem és a cukrom mégis jó volt :):):) neked is az lesz :9

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Voltak anyósomék nálunk, megnézték Bencus szobáját! Nagyon tetszett nekik! Megmutogattam nekik az eddig vásárolt rucikat is! :lol:
Ma nagyon rosszul aludtam éjszaka, 2-től reggel 6-ig csak forgolódtam az ágyba! Utána visszaaludtam, és alig lehetett kirobbantani az ágyból! :?

Köszi lányok, kezdek megnyugodni! :)

Nika: én is rengeteg édességet eszek! :D
zsu83

zsu akkor gondolom elégedett vagy hogy az anyósodéknak is tetszik bencus szobája!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, igen, nagyon! :lol: :lol: :lol:
Hogy telt a napod?
zsu83

nagyon jól telt a napom..elvoltam a hariveráéknál..ismered???? :roll: :wink:
hazavittem a nagyobbik fiát itt volt 2 napig..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, tényleg mi van Verával? ő is a finisbe van! :lol:
Elment hozzátok vakációzni a fia? :wink: :D
zsu83

verának már jó idelye jósloi vanak 20 ..30 percenként és keményedik is..nagyon cuki a kis iza odabe..ma nagyon csuklott... :lol: :wink:
verának kb 2-3 hete van..lehet én megyek vele szűlni..de az is lehet hogy csak a gyerkőcökre vigyázok!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó neki! :lol: Hogy-hogy te mész vele lehet, nem apás szülést terveznek? :roll:
zsu83

ha a párja dolgozik vagy nincs aki vigyázzon a gyerekekre akkor megyek én..de ha tud meni a párja akkor leszek én a gyerekekkel!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma fent voltunk Hűvösvölgybe sétálni! Megtettünk egy 3,2 km-es körtúrát! Olyan jó volt a levegő, egészen felfrissültem! Legközelebb a kisvasutazást se hagyjuk ki! :)
zsu83

Zsu: nyáron mi is voltunk és a kisvasút nagyon jó volt. Ne is hagyjátok ki legközelebb. a lányom egyszerűen oda volt a kisvasútért:)

Kép
csucsu05

zsu akkor most nagyon kipihent és felfrissült vagy!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Mondtam a férjemnek, hogy még valamelyik hétvégén, ha engedi az idő vasutazzunk is! Már alig várom! :D

Nita: igen, az vagyok! :)
zsu83

Zsu: Jó is az. Elég ha nem esik az eső és nincs szél és mehettek. :)

Kép
csucsu05

Az anyósom az előbb vette el a kedvemet! Azt mondta, nehogy a rázkódás bajt okozzon! :?
zsu83

ilyenkor meg se hallgasd az anyósod..ne törödj vele..mért lenne baj? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úgyis csak annyit megyünk amennyi jólesik! A férjem egész úton kérdezgette, hogy nem-e vagyok fáradt! és pihentünk is!
zsu83

rendes párodvan..elég ha ő aggódik érted!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, még néha sokat is aggódik! :D De inkább aggódjon, minthogy ne törődjön velünk! :)
zsu83

igen nagyon jól mondod!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megyek pihenni! Kiszívott a friss levegő! Jó éjt, puszi! :D
zsu83

jó pihenést..szép álmokat!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Isteni érzés mikor a jó levegőtől az ember elfárad. Pihenj jól és álmodj szépeket.
Én is álmos vagyok meg fáradt már.

Kép
csucsu05

szép jó reggelt!!!!!!
képzeljétek végre ma reggel megjött...................holnaputántol szedhetem a clostit aztán utrot is!!!!!!
remélem köv honapba vagy utána már jön a baba!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Lehet a mensinek is örülni. :)

Kép
csucsu05

néha lehet..de sokszor azért nem..nemigaz? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem persze. De most a te esetedben érvényes, hogy örülhetsz a menisnek. Igy hamarabb szedheted be a gyógyszert .
Mennyit kell szedned a clostiból?

Kép
csucsu05

hát majd fel akarom hívni a dokit mert elfelejtettem mennyi ideig kell szednem..azt tudom hogy a 3.naptol... :oops: :wink:
mert gondolom mind a 10 db-ot nem kell beszednem.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nekem van 3dobozt itthon. Nem szabad beszedni dehogy is. Mert ha sokat szedsz akkor túlstimulálodik a petefészked. nem irta rá a receptre??
A gyógyszertárban rá kellet, hoygirják. Anélkül nem adják ki. Nekem is az első dobozból még maradt. És van 3:) Na de azt már nem kell elhasználnom remélem:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nita, ez valóban jó hír! Remélem a gyógyi segít és szép tüszőcskéid lesznek.

Nekem még egy menzit kell várnom és utána indulhat újra a kistesó-program. Remélem ezúttal szerencsésebbek leszünk!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Nita: Most kivételesen örülök, hogy megjött neked! :D

Datolya: Nagyon drukkolok neked is, hogy hamar ott legyen a baba a pocidba, és hogy minden rendben legyen veletek!
Hogy vagytok? :)

Ma anyósoméknál voltunk! Jól teleettem magam diós és lekváros kiflivel! :oops: :)
zsu83

Sziasztok Lányok!

Nita: Örülök,hogy megjött a mensid :D Most már izomból elkezdünk szurkolni :wink: :D

Zsu: Az én anyósom is sokszor aggódik,de hát féltik a még meg nem született unokát!Ne aggódj!Nem lesz baja a rázkódástól! :) Hát látom már nálad is lassan elkezdődik ez a nem jó aludni sem dolog! :? Nálam lassan vége lesz :D :D :D :D :D Még 19 nap

Csucsu: Holnapra BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk Szabina nagylányodnak :D :D :D :D :D :D :D

Datolya: Drukkolok,hogy most minden ok legyen majd! :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Köszönjük szépen. Mi a családon belül az augusztus 29-eit tartjuk. De az a naptárban nincs is benne csak ez az októberi. Az ismerősők mind októberben köszöntik mi meg augusztusban apukája szülinapjával együtt:)

Kép
csucsu05

csucsu annyi van ráírva hogy 2x1 -et kell szednem..ma szerintem felhívom a dokit hogy megkérezzem hány napig kell szedni.. :roll: :oops:
köszi mindenkinek aki szurkol nekem is!!!!!!!!!
melcsi hogy érzed magad így a végén????? :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma éjszaka azért nem tudtam aludni, mert Bencus bulizott! 5-ig nyomta keményen! :) Bezzeg most szúnyókál, én meg álomkórosan közlekedek a lakásba! :)
Nemsokára jön anyukám, tartunk egy csajos napot! :D

Melcsi: Igen, nálam most kezdődik! Talán így készít fel a szervezetem az éjszakai kelésekre! :roll:
Hogy vagytok? :D
zsu83

Nita: Még jó hogy szurkolunk!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
zsu83

zsu........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem karácsonyig tuti, hogy babás leszel! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsu83

nagyon nagyon bízom benn!!!!!!!!!!!istenem de boldog is lennék!!!!!!!! :lol: :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is nagyon örülni fogok, ha sikerülni fog neked! És fog is!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
zsu83

zsu nagyon aranyos vagy..iszonyatosan jolesik hogy drukkolsz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon megérdemelnéd már a a babát, úgy ahogy a többiek is! :lol: :lol: :lol:
zsu83

hát az tény hogy jóvolna már ennyi csalódás és fájdalom után valami jó is. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?