Sziasztok Csajok!
Magdi:
Az öblítő szagát én sem bírtam az első terhességemnél. Nem bírtam kiteregetni a ruhákat. Egy csomó ideig nem jöttem rá, hogy miért nem bírom a gardróbszekrény gondolatát vagy azt, hogy fel kell öltözni. Míg rájöttem, hogy az öblítő a gond
. Próbáld ki a Silan Sensitiv - amelyiken baba van egy nővel - öblítőt, nekem az bevált, de lehet, hogy Te teljesen másra vagy érzékeny. Szagolgasd végig
, bár lehet, hogy nem egy multiban kellene, ahol a WC km-re van az öblítős pulttól...
Jpne:
Az én dokim pl. a 8. hétig egyáltalán nem néz sem szívhangot, sem szerveket. Semmit, csak azt állapítja meg, hogy ott van a petezsák, és az mekkora. Csak a 8. hét utánra rendel vissza szívhang miatt. Ő pl. úgy gondolja, hogy fölösleges sokkolni a kismamákat azzal, ha a 6. hét környékén nem lát semmit, mert lehet, hogy nem olyan idős a terhesség. A 8. hét körül pedig már biztosan kell látnia úgyis szívhangot. Szerintem akkor lesz baj, ha bemagyarázod magadnak! Szóval nyugalom!!! A pecsételés is teljesen normál lehet. Én Bongival pecsételtem és nem történt semmi vele. Egyszerűen csak rossz a gépe, esetleg nem olyan idős terhes vagy stb. Biztos rendbe jön minden!
Sosi:
Gratula a csíkokhoz! Én 30 éves vagyok... De nem hiszem, hogy az a 6 év nagy korküőlönbség lenne...
Megértem a félelmeid. A kolléganőm szült 36 évesen és ő végig csinálta az összes Down-os szűrést. De az orvosok szerint már teljesen mindegy mennyi idős vagy a Down-kór szempontjából. Csak azért tűnik úgy, hogy a 35 éves korosztálynál gyakoribb, mert őket kell kötelezően szűrni.
Puszi mindenkinek, Kata2