Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Bocs hogy csak igy ismeretlenül, de lenne egy eladó babakocsim hátha érdekel valakit!!
Szerintem az egyik legjobb babakocsi.
Ha érdekel Tel.: 06 30 2951327.

Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Huhh Csajok! Régen voltam már fent. Nos, először is köszönöm a jobbulás kívánságoket. Nagyapám felébredt a kómából, és kicsit jobb az állapota, de 90 éves.. Bármi lehet vele. Az a szörnyű, hogy Bongor születésénél meghalt az anyai nagyapám, és nem akarom, hogy a sors megismételje önmagát.

A pozitív teszteseket az Isten hozta!

Aki szívhangot hallott, annak nagyon gratula. Az én férjem kétszer sírta el magát élete során. Egyszer, mikor szívhangot hallott, utána pedig amikor elvágta a köldökzsinórt.

Ma mi is voltunk UH-un. Gyönyörű szívdobogással, 14 mm-es ülőmagassággal nézett ránk :).

A méhen kívüli terhesség, ahogy a többiek is írták, fájdalommal és vérzéssel jár.

Csajok! A reggeli rosszullétek tényleg reggeliek, csak azt felejtik el hozzá mondani, hogy reggeltől reggelig tartanak... Én már 2,5 kg-ot fogytam. Semmi nem marad meg bennem. Nem bírok olykor kiegyenesedni sem. De nem panaszkodom.

Mindenkinek kellemes estét és a sorstársaimnak kevésbé hánytatott holnapot :lol:
[/img]
torokka

Sziasztok lányok..

Bocsi a zavarásért,de eladnám kislányom 140×70 kiságyát,kókuszmatraccal illetve a hozzá illő pelenkázót...
A faktum bútorháztól van,..fehér és cseresznye színű,másfél éve vettük,de teljesen karcmentes,fognyommentes!!:)

Ha valakit érdekel:0670-328-0-999

Köszönöm,további jó pocakosodást!!!

Niki Kép Kép Kép
nikky

Kedves Kata2!

Örülök, hogy újra tudtál jelentkezni! Nagypapádnak további és mihamarabbi jobbulást kívánok! Gratulálok a kis pocaklakó szívdobogásához is :) A rosszullétekre akkor semmiféle praktika nem vált be Nálad sem? Én is próbáltam pár dolgot, de sajna semmitől sem lesz jobb. Ma este annyiból volt picit jobb, hogy itt voltak barátnőmék, így valamelyest elterelődött a gondolatom, az esküvőnkről beszélgettünk, újságokat nézegettünk, ő is férjhez megy jövőre :) Sok-sok vízzet ittam, és alig ettem, így sikerült elkerülnöm a wc-t :) Most pedig gyorsan lefekszem, és remélem reggel minél később kelek, annál később kezdődik az émelygés :)

Puszi
Magdi
magdii

Szia Magdi!

Köszönöm a jókívánságokat! Sajna a rosszullétekre nincs már ötletem sem. Próbáltam sokszor enni keveset. Eredménye, hogy többször hánytam keveset :). Az a baj, hogy nekem az első gyereknél is 9 hónapig tartott az állítólagos 12 hetes rosszullét. Az viszont tényleg sokat tud segíteni, ha a ember gondolatai máshol járnak, pl egy esküvői készülődés kifejezetten jó elfoglaltság :)! A leendő sógornőddel - ha az lesz egyáltalán - pedig ne is foglalkozz. Az a lényeg, hogy a pároddal együtt örüljetek és élvezzétek egymást! Más kicsinyességét pedig (vulgárisan mondva) szard le! Életed legszebb két eseményét ne engedd, hogy egy hisztis nő elrontsa!

Talán a rosszullétekhez még annyit, hogy nekem valamennyire megnyugtatja a gyomrom a citromos, mézes tea. Hát jobb ötletem nincs.

Látom nagy a pangás a topicban. Remélem Csajok nem a rendőrségi fogdában vagytok előállításon a tegnapi "zavargások" miatt :lol: . Csak poénkodtam. Mindenki élvezi a 4 napos ünnepet. Helyes!Pihenjetek!

Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torokka 2008.10.24 13:35-kor.
torokka

Sziasztok!
Tényleg jó nagy a pangás...lehet sokan elutaztak a 4 napra.

Milyen zavargások? Nem is voltak. Már megcsömörlöttek az emberek. :cry:

Én egy kicsit most aggódok. Ma reggeltől egy picikét barnázok. De ahogy számolgattam, most kellene megjönnie a 2. havimnak. Lehet az zavar be? Az első két gyereknél nem emlékszem, hogy aggódtam volna ilyen miatt.
Amúgyis gyanús, hogy a 6+5. napon még nem látott a doki szívhangot és egy fontos szervet sem kifejlődve. Lehet itt akar hagyni minket... :?:

Kép
jpne

Jpne: picike barnázgatás, enyhe pecsételés a szakirodalom szerint belefér. Nekem a 3-ik gyerkőcnél volt ilyensmi, s ő most épp a nővérkéivel rakoncátlankodik a másik szobában.
Tehát ne tereld a gondolataid negatív irányba.

Én (mi) jól. Ma megvolt az első dokivizit, júni 8 a célidő. Azon kívül, hogy kis "ragasztót" kell ennem, hogy a teljesen szabályos petezsák tökéletesen tapadjon (ugyanis van egy kis rész ahol nincs megtapadva), szóval másképp minden oké.
Vuk továbbra sincs látogatóban, ellenben a viszketést lecserélném valami lájtosabbra. Véresre tudnám magam kaparni.
Következő dokivizit egy hónap múlva.
Ja, a lényeg: rettenet módon kalimpált a kis szívecskéje. Állítólag a korának megfelel.
kissmanó

Szia Kata!

Nekem is jól tud esni a tea, de az sem mindig, épp most próbáltam, de nem bírtam meginni. Van, amikor a kakaó esik jól. Azért reménykedjünk, hogy a 12.hétre elmúlnak ezek a rosszulléteink. Borzasztó ez az állapot, soha nem tudtam egész délelőtt lustálkodni az ágyban, de most egyszerűen semmi kedvem felkelni, főzni szinte egyáltalán nem tudok, de már a mosástól is kiráz a hideg az öblítő szaga miatt. Szép kis háziasszony lett belőlem :shock: :lol:
Vettünk viszont ma két esküvői újságot, mindjárt neki is állok nézegetni, attól talán kevésbé fog forogni a gyomrom :)

Jpne, ne gondolj semmi rosszra! Lehet, fiatalabb a babóca, mint ahogy a nagy könyv számolja! És a barnázgatást is írják, hogy lehet. Tudod, nincs két egyforma terhesség, biztos nincs semmi gond! Fel a fejjel!!!!

Kissmanó, gratula a szívhanghoz :)

Nekünk még két nap a következő uh-ig. Már nagyon várjuk, hogy lássuk a picit :)

Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2009.12.15 13:00-kor.
magdii

Sziasztok!

Annyira boldog vagyok, hogy ismét megtörtént velem a csoda. :D
Nem vagyok már fiatal, 36 éves, már attól is féltem, hogy kifutok az időből. Van köztetek korombeli? :?:
Kicsit izgulok a Down szűrés miatt. Az amniocentesist nem vállalom, csak akkor, ha az intergrált teszt kóros lesz.
Csakúgy kavarognak a fejemben a tervek, gondolatok.
A rosszullétel elkerülnek, a lányommal sem voltak. Viszont már este 9-kor ágyba zuhanok, majd hajnal 3 h-kor menetrendszerűen kipihenten ébredek és nem tudok magammal mit kezdeni, két hete ez megy. :?

Kép
Kép
sosi

Miért nincs vonalzó,? :cry:

Kép
Kép
sosi

Mit kell kijelölni konkrétan és bemásolni avonalzóhoz? :shock:
sosi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:19-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Csajok!

Magdi:
Az öblítő szagát én sem bírtam az első terhességemnél. Nem bírtam kiteregetni a ruhákat. Egy csomó ideig nem jöttem rá, hogy miért nem bírom a gardróbszekrény gondolatát vagy azt, hogy fel kell öltözni. Míg rájöttem, hogy az öblítő a gond :). Próbáld ki a Silan Sensitiv - amelyiken baba van egy nővel - öblítőt, nekem az bevált, de lehet, hogy Te teljesen másra vagy érzékeny. Szagolgasd végig :), bár lehet, hogy nem egy multiban kellene, ahol a WC km-re van az öblítős pulttól... :lol:

Jpne:
Az én dokim pl. a 8. hétig egyáltalán nem néz sem szívhangot, sem szerveket. Semmit, csak azt állapítja meg, hogy ott van a petezsák, és az mekkora. Csak a 8. hét utánra rendel vissza szívhang miatt. Ő pl. úgy gondolja, hogy fölösleges sokkolni a kismamákat azzal, ha a 6. hét környékén nem lát semmit, mert lehet, hogy nem olyan idős a terhesség. A 8. hét körül pedig már biztosan kell látnia úgyis szívhangot. Szerintem akkor lesz baj, ha bemagyarázod magadnak! Szóval nyugalom!!! A pecsételés is teljesen normál lehet. Én Bongival pecsételtem és nem történt semmi vele. Egyszerűen csak rossz a gépe, esetleg nem olyan idős terhes vagy stb. Biztos rendbe jön minden!

Sosi:
Gratula a csíkokhoz! Én 30 éves vagyok... De nem hiszem, hogy az a 6 év nagy korküőlönbség lenne... :) Megértem a félelmeid. A kolléganőm szült 36 évesen és ő végig csinálta az összes Down-os szűrést. De az orvosok szerint már teljesen mindegy mennyi idős vagy a Down-kór szempontjából. Csak azért tűnik úgy, hogy a 35 éves korosztálynál gyakoribb, mert őket kell kötelezően szűrni.

Puszi mindenkinek, Kata2
torokka

Sosi!

Vonalzó készítése:

1. csinálj valamelyik oldalon egy vonalzót
2. ott megadnak kódokat - html, BBCode
3. jelöld ki a BBCode-ot, majd ctrl"C"-vel kivágod
4. a profilodban bekapcsolod a BBCode-ot
5. ctrl"V"-vel pedig bemásolod a szöveges részbe - aláírás - majd beállítod, hogy az aláírásod megjelenjen.

Remélem nem voltam túl komplikált. Jellemző rám ilyen téren, mert a férjem egy informatikus, mérnök, számítástechnikai GURU és bevagyok már törve rendesen, úgyhogy lassan már én is úgy beszélek, ahogyan ő :lol:
torokka

Kissmanó: Gratula a szívhanghoz!

Na mostmár tényleg megyek eteteni....
torokka

Sosi, a vonalzóhoz: ahogy megcsinálod, a legvégén megad egy címet, amit itt az aláíráshoz kell bemásolni. A cím így kezdődik:
[url=http://www.
Remélem tudtam segíteni!
Ja, igen, és én is a harmincasok klubját erősítem a 32 évemmel :) Egész sokan vagyunk egy korosztály :)

Kata2, épp ma próbáltam a sensitive öblítőket. A harmadik után feladtam, mert tényleg messze volt a wc :lol: Sajna egyik sem jött be (Lenor, Coccolino, Silan). Holnap viszont mosnom kell... marad a régi öblítő, meglátjuk... :roll:

Ettem egy almát fél órája. Idáig egész jól elvolt a gyomrom. Úgy látszik, egy kis időre ez is jó lehet :)

Puszi
magdii

Na lássuk!

Kép
Kép
sosi

:oops:

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!

Gratulálok az újabb pozitív teszteseknek, Kismanó, Neked a szívhanghoz!

Sosi, ne aggódj, biztos minden rendben van. Nekem is mennem kell a 12. héten az integrált szűrésre. Nem tudom, hogy ez most kötelező-e egyáltalán, de nekünk a lombik miatt menni kell.

Magdii, de szuper is nézegetni az esküvői ruhákat, tervezgeti a meghívókat és a csokrot. Jajj, mindjárt előveszem az esküvői képeinket :D

Engem rókakoma még mindig elkerült. Már kezdek aggódni miatta :wink: Enyhe émelygés megvan, szintén este 9-kor bezuhanok az ágyba. Ja, az öblítőt én sem bírom...

KépKép
süni76

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat. Még a jövő hetet ki kell bírnom uh nélkül. Majd nov 3-án megyek. Azt hiszem kitépem addig az összes hajam... :oops:

Én nem használok öblítőt, mert +1 vegyszernek tartom. Így is jut elég belőlük. Amióta így van, azóta elmúlt a fiam bőrallergiája. Nagyon atópiás volt szegény 3 hós korától. Fél éves lehetett mikor lemondtam az öblítőről is többek között. De nem hiányoljuk, elég a mosópor illata. És azt sem veszem észre, hogy kevésbé lennének puhák pl a törülközők.
:)

Én is benne vagyok a klubban, a magam 31 évével! :D
És tényleg nem a kor számít. Amúgyis a sérült gyerekek 70 %-a 30 év alatt születik, mert őket nem szűrik.
A második terhességemnél én is átestem a "hasbaszúráson". Nem volt egyáltalán vészes és megnyugtató volt, hogy kivizsgálták, hogy nincs baj. De nekem mennem kellett, azért magamtól nem vállaltam volna be.

Kép
jpne

Sziasztok!

Vagyunk, csak a család lefoglal :lol:
Vendég

Halihó Csajok!

Csatlakozhatok? Pont ma vagyok 8+0 és június 6.-ra vagyok kiírva...
Jöhetek?

Kép

Kép
mniki84

Táblázat
A frissítéshez kellene az utolsó menses első napja...
És adatok, ha egyebet is szeretnétek benne...
Vendég

Szia!

Gratulálok a pocaklakóhoz és üdv köztünk! :D
Én is pont ma vagyok 8+0 és elvileg jún.6-án születik! :D
A gyakorlatban ha tartja a 266 napos ütemtervet( mint a fiam), akkor júni 10 lesz a nagy nap, mert nálunk később volt a fogantatás. :P
Voltál már dokinál és uh-on? Ha igen mikor és ott mit mondtak?
Bocsi, kíváncsi természet vagyok egyrészről másrészt azért érdekel mert nálam múlt hét hétfőn még nem volt szívhang. :shock:
szia
Ági

Kép
jpne

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:19-kor.

Heni

Kép
szheni

igen voltam dokinál 3szor is sajnos, 1. amikor +lett a teszt, 9mm-s petezsák, asztán 10.11.-én véreztem , irány a kórház, totál kétségbeesés, de petezsák 14mm +szikhólyag, kicsit megnyugodtam, aztán 10.13. kontroll Egy élő embrió: CRL:3mm :D azóta már jó nagyok lehetünk...ez volt 6+2-n, ma meg 8+0 vagyok, növögetünk remélem, a pocom már domborodik, a méhem nő, mert nagyon érzem, hálisten rókakoma nincs, csak a hasam kavarog néha, meg a sok "cuccos"ami kijön belőlem az a feltünő.
Jövő hét szerdán be akarom könyörögni magam a dokimhoz hogy nézzük meg minden okés e...de az még 4nap!!
Amúgy 24 vagyok a férjem 25, első baba(épp ezért vagyok nagyo paramami :roll: )győriek vagyunk, utsó mensim 08.30, a csoda elvileg 09.06.06.-án érkezik...

azt hogy tudom megcsinálni hogy a vonalzók mindig itt legyenek?

Kép

Kép
mniki84

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:20-kor.

Heni

Kép
szheni

na nézzük....sikerül é...dádám, mukodj!

Kép
Kép
mniki84

szuper szuper köszi szheni !!!

Kép
Kép
mniki84

Nagyon szívesen! :lol:

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Csatlakozhatok?
Úgy néz ki jövő június közepén érkezik a kis lurkónk:).
Én 27 éves vagyok, a férjem 31. Kb. fél évig dolgoztunk, mire sikerült pozitívat tesztelnem, és clostival sikerült teherbe esnem.

Másfél hete csüt.-ön reggel be kellett mennem a klinikára, mert volt barnás folyásom, egy hétig szigorú fekvés, jövő 7en mehetek vissza dolgozik.

Kb. ennyi rólam.

Most megyek is aludni, mert ilyenkor már eléggé álmos vagyok.

Jó éjt!
Vendég

ja, csüt.-i UH szerint 3,5 mm-es a babónk, és dobogott a kis szíve:).
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:20-kor.

Heni

Kép
szheni

szheni: köszönöm!

végül is egy jó másfél évet vártunk azért, mert tavaly mire belekezdtünk volna aprojektbe, kiderült, hogy beteg vagyok. De jobb későn mint soha.

Ezek szerint nektek több időbe telt összehozni a pocaklakót?
Vendég

Sziasztok!
Mi június 3-ára vagyunk kiírva, így csatlakozok Hozzátok!!
Nekem a doki már az első alkalommal csinált UH-t, pedig akkor még csak kb 5 hetes volt a baba. De a teszt után azonnal rohantunk, mert köv. héten ki kellett költöznünk Ausztriába (5 hónapig itt leszünk, és csak a vizsgálatok miatt megyünk vissza). Szóval egy szép kis echohiánnyal lehettünk gazdagabbak, de 2 hét múlva már látszott az embrió is! :lol: :lol: :lol: Már alig bírjuk ki a 12. hétig...
Mi még nem mondtuk el senkinek a férjemmel, úgy hallottuk, hogy jobb a 12. hétig várni, mert akkor már biztosabb (egy barátunk tesója a 12. héten vesztette el a babáját :( ) így mi nem merjük előre beizzítani a szülőket, főleg, hogy az én oldalamon 1. unoka lesz... Hú, de nehéz ez a titkolózás! Ti hogy vagytok a nyilvánosságra hozással?

A tünetek: hát én állandóan aludnék, szerencsére, most még sikerül is többet aludni egy ideig... ÉS sokszor szinte egész nap hányingerem van, bár szerencsére a róka nem jön- de elég nehezen eszem emiatt. Alig bírok enni pl. reggelit is- szerintetek ez nem gond a babának?

Mindenkinek gratulálok a babá(k)hoz, itt a fórumon!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi!
csillagtancos

Most megpróbálom ezt a vonalzót elküldeni...
És még annyit, hogy képzeljétek, nekünk rögtön az első hónapban, amikor próbálkoztunk, sikerült a baba! :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:21-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Az újonnan érkezőknek gratula! Én eltűnök a 7végéig, mert sajnos nagyapám meghalt...

Vigyázzatok magatokra

Puszi, Kata2
torokka

Kata, részvétem! Vigyázz Magadra!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Lányok!

Gratulálok az újaknak a babához :)

Kata2 részvétem nagypapád miatt :cry:

Én változatlanul nagyon rosszul vagyok. Egész nap fáradt vagyok és émelygek de nagyon... már unom, reggel ki is fakadtam, hogy meddig kell még magamat így elviselnem... :roll: Anyukám azt mondja, ő ugyanígy volt velem, és sajna sok mindent nem tud javasolni, amitől jobb lehetne, de talán a 12. hétre elmúlik. Hát nem tudom... reménykedem, de addig még azért hátra van majdnem öt hét...

A jó dolog, holnap uh-ra megyünk :D Majd jelentkezem, mit láttunk, addig is remélem minden rendben van odabenn :)

Mindenkinek további szép, rosszullétmentes napot kívánok!
Magdi
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:21-kor.

Heni

Kép
szheni

Igen, Heni, nekem is ezt mondják,hogy örüljek, így legalább biztos, hogy a babóca jól van. Ha másért nem is, de ezért megéri, és remélem, hogy minden rendben van :) El fog jönni a jövő péntek is, bár tudom, hogy nagyon nehéz kivárni. Nekem is az volt, amikor két héttel ezelőtt mondta a dokim, hogy mikor menjek vissza. Azt hittem, soha nem telik el az idő, és holnap végre mégis eljön :) És remélem, hogy már hallani fogjuk a szivecskéjét is!
Már csak egy munkanapot kell túlélnem valahogy ezekkel az émelygésekkel...

Magdi
magdii

Sziasztok!
Kata, nagyon sajnálom! :cry:

A minap beszéltük a barátnőmmel, aki szintén babát vár, hogy milyen rossz lehet éveket vagy hónapokat várni a babára. Minden hónapban reménykedni, hogy hátha most...Ez annyira szomorú.
Én is nagyon szerencsésnek mondhatom magam. A lányunk fog.gátló mellett fogant. A fiunknál egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk, Ő abból lett. Most pedig ugyancsak egyetlen alkalommal nem védekeztünk. Pontosabban igen, de úgy, hogy csak a finisben húzta fel a férjem. De úgy látszik az a néhány csepp az elején is elég volt a fogamzáshoz. J
ól meg is lepődtünk, de örülünk neki. Magunk elhatározásából nem fogant volna meg, a 3. gyerek vállalásához túl bátortalanok lettünk volna.
Már azt beszéltük, hogy a szülés után bottal sem fog hozzámnyúlni, nehogy megint terhes legyek. :P

Én is nagyon várom már a holnapi uh-ot. A barnázás miatt mindenképp elmegyek.

Kép
jpne

Jpne, ezek szerint a Ti életetekbe már nagyon be akartak költözni a babák :) Már én is belegondoltam abba, hogy mennyire szomorú lehet éveket várni a babára... de azért az nagyon felemelő érzés, hogy előbb-utóbb mindenkinek sikerül, ahogy ebben a kis topicban Heniéknél is :) Ebből a szempontból mi is szerencsések vagyunk a párommal, nekünk a harmadik hónapban fogant kisnyuszi. Akit pár napja pöttynek hív a párom. Olyan édes, amikor mondja, hogy nemsokára újra látjuk a pöttyünket :oops: :D
magdii

...

Heni

Kép
szheni

..

Heni

Kép
szheni

Jó estét!

Kata: részvétem!

Heni: hanyadik lombik lett sikeres? Oké, olvastam, hogy az első. Neked kell feküdnöd szigorúan?
Barátnőmék most készülnek lombikra.

Magdi: a rosszullétek ha vannak, tényleg nem jók, de legalább lehet tudni, hogy a baba jól van.

Nekem szerencsére idáig egy kis émelygésen kívül semmi. Feszül a mellem, állandóan álmos vagyok. Meg többször vagyok éhes, többet pisilek.

Jpne: tök jó, hogy ilyen gyorsan összejött nektek!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:22-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni, szerintem semmiképp ne aggódj, hogy nincsenek tünetek. Nem mindenkinél vannak, és biztos, hogy ennek ellenére minden rendben van Veletek! Amikor nálam elkezdődtek az émelygések, kérdeztem azt az ismerősöm, aki nemrég szült, hogy nála voltak-e, és ő is azt mondta, hogy szerencsére szinte semmi tünete nem volt. Leendő Anyósom is azt mesélte, hogy neki a két terhesség alatt semmi tünete nem volt, sőt, mindkettőnél először még meg is jött neki, így a második kimaradásnál,már kb. 10 hetes terhesen látta először orvos. Úgyhogy csak semmi aggódás, biztos, hogy minden rendben van odabenn!!!!! :)
A leendő apák tényleg annyira édesek! Nem is gondolná az ember, hogy micsoda dolgokra képesek (persze jó értelemben) :) Nekem a párom naponta megkérdezi, hogy akkor most hány mm-esek is vagyunk?:) És ő is teljesen természetesen jön velem a dokihoz, holnap még a fotós cuccát is hozni akarja, mivel a dokinál nem lehet kinyomtatni az uh képet, le akarja fotózni :lol: (ő egyébként fotós, így, ha holnap sikerül megörökítenie pöttyünket, elmondhatja, hogy a legeslegelső képet is Ő csinálta :D :D :D )

Puszi
Magdi
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:22-kor.

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?