Hű lányok, ide aztán nehéz lesz be/visszakapcsolodni!
Nem is fogom azt a sok mindent leirni tudni amiket akartam, de azért igyexek.
Musi: a recept a lekvárról megy a topicba!nyamnyam
vki írt a méhszájnyilásról (kedvenc témám:) max annyi előjele azért lehet h a sok keményedés, no meg olyan kiaakarbujni érzésem nekem is van/volt egy csomószor, ill. menses szerű görcsök is de az sztem a mg-tól lehet. mindenesetre csüt.-ön voltam a szülésznőmnél 1. alkalomra, össz. 4 lesz, és eléggé megnyugtatott, ill. tök jó volt!
Azt tudtátok h a szülés vmi kortizol nevű hormontól indul be amit a baba mellékveséje kezd el termelni és ah bejut a te véredbe, ott aktivizálja az oxitocinodat és ugy indulnak a fájások? na ez még ok csak az a meglepő h a 21. században még nem tudják h ez a kortizol izé mitől indul be náluk. lényeg lényeg h pl. a máhszáj áállapotától nem fog beindulni csak attól pl. ez uj volt nekem.
a szoptatásról: nekem a védőnőm is meg a szülésznő is azt mondta h csak fel kell hivnom és bejönnek a kórházba megmutatni a szopiztatást ha az ottaniak nem segitenének. ez azért megnyugtató. bár én tök pozitivan állok ehhez el sem tom képzelni h majd nem fogom tudni szoptatni a babámat!
jövő héten stikában lefotozom a babaszobát már 80%ban kész a meseszoba a párom be sem enged, hetek ota azon ügyködik olyan édi és olyan gyönyörű az egész! van egy repcsi is ami huz egy szalagot s abban lesz beleirva h Regina szobája:) hát nem cuki?
nekem a tiétekhez képest olyan kicsi a pocim, igaz biztos van vagy 10 centi köztünk az én 178ammal, e akkor is! a babára meg azt mondják h nagy..
fotel: már nemtom ki irta, nekem van olyan az 1. amire szavaztatok, imádom sőt most arra is jó, h mivel feküdnöm kell napi 3szor hintázunk benne Regivel 10 percet ezt a jógaoktatóm ajánlotta h kapjon elég motorikus ingert a babóm ill. van egy bnőm, aki sokat használta már 1 éves a kisfia de még mindig megnyugszik ha beleülnek, gondolom emléxik...
ettől függetlenül nekem a 2. fotel jobban bejött, mert az tud forogni is körbe-körbe, meg olcsóbb is.
zöldi: a védőnőm gyomorégésre nyers sárgarépát is javasolt nemtom beválna-e nekem a rennie eddig elég volt.
kaja: nálunk ma indiai menü volt férjecském mai alkotása nyami
a birsalmasajtot aszem csak holnap csinálom már meg, de tegnap sütöttem egy jó kis vega csokitortát csak már elfogyott igy nemtom lefotozni:(:)
na hirtelen ennyi:)
ja és amugy jól vagyunk még egyben is, és naprólnapra nyugodtabb vagyok, ha már szülnék egyre biztosabb a siker:)
andy
a gyengélkedőknek sok erőt!