Sziasztok!
Segítségétek szeretném kérni!
Olvastam egy könyvben erről a PCo-s betegségről. de nem egyértelmű, hogy mi is ez.
Nem tudom eldönteni, hogy nekem ez lehet e, ugyan a doki nem momdott ilyet.
Nos magamról pár szóban.
2003 (3 hónap próbálkozás után 66 kg-os an kezdtem a végére 85 kg voltam
) született a nagyobbik lányom, 2006 ban (5 hónap próbálkozás után 75kg ról indultun 89 végére
) megszületett a kisebbik lányom.
Most 89 kg (165cm magas)vagyok május óta 82 ről híztam, és egyszerűen nem tudok lefogyni, de most megpróbálom nagyon komolyan venni.
Elég sok stressz ért az elmúlt fél évben, és ekkor én csokit eszesk csokival
Tavaj december óta próbálkozun a harmadik babával nem jön össze. Valami gond lehet, júliusban voltam vérvételen, ott mondta a doki, hogy nincs peteérésem. Progeszteron volt alacsony a ciklus 2. felében 0,96. Na meg onnan gondoltam, hogy baj van csak 3 napig van meg régen mindig 5 napig, meg a közép időben van egy kis vérzés, ami előtte (a második terhességem előtt nem volt ilyen). Egyébként egész júliusig napra pontosan megjött,
Júliusban nem jött meg (pont abban a hónapban volt vérvételes hormon vizsgálat ) egy hónap kimaradt, azóta napra pontosan megjött. Múlt hónapban szedtem a clostybeget, talán ezért jött meg napra pontosan, ugyan most is csak 3 napig volt meg, és közép időben most is volt egy kis vérzés. 2 *10 db kell szedni aclostybeget, de most kihagytam, mert nem tudom minek köszönhetően úgy a 14 egész nap szédültem, hogy nem tudtam dolgozni menni, felkellni az ágyból sem, nem tudtam mire vélni eddig és azóta sose volt ilyen problémám.
Így most kihagytam, majd a jövő hónapban beszedem a 2*5 napig tartó bogyókat.
Nos ez a mostani helyzet, tudom, hogy nehéz eldönteni, a diagnózist.
Szörösödést nem vettem észre magamon.
Légyszi segítsetek, jó hosszúra sikerült a levél, ezer bocsi
Sziasztok
Dorka2