estére megint eltűntem ,de azért beköszönök, mert holnap megint nem nagyon tudok jönni!
Holnap elmegyek egyk icsit itthonról délelőtt,délután jövök, majd meglátom a férjem mit csinál, tudok e netezni...
boboka!
Lehet a privátr is csak holnap válaszolok.
November 2-án, vasárnap kezdek a beosztás szerint!!!!
A polókkal mi is így vagyunk hetente kétszer háromszor mosok és olyankor mindig vasalok is, mert ha lenne 40 poló, annak már ugyan neki nem állnék!!
Sütőtök!
Örülök, hogy Lilla jobban van már!
Ez az esküvő dolog szuper lehet,és 60 év,az már nem semmi!!!!
Leda!
Ne haragudj még Neked sem sikerült írnom,de fogok!!!
MÁr elég sok elmaradásom van,három másik levéllel is adós vagyok,nem is tudom mi lesz, ha megyek dolgozni,akkor nem elsz időm...NÉztem a beosztást ,van olyan hogy három nap egymás után és akkor reggel 8-kor indulok és kb 9-re érek haza...el fogtok felejteni, ha három naig nem írok...
Melcsike!
Üdv Neked is!Úgy sajnálom, hogy tegnap este egyedül maradtál a neten,de tényleg már kivoltam!
Betti mikor is jön haza,holnap?
Manóról nem tud senki, semmit?
U.I: Délután még bőgtem egy sort, hogy a tökfej barátnőm megkérdezte, hogy ki az a Viola...aztán mondja a párom, hogy az ilyen nem barát, felejtsem el, mert már nem először bánt meg,mióta Viola elment és ,ha ilyen ,akkor nem ér semmit....
Vagy,hogy legalább mondjam a szemébe,hogy:Te hülye, hogy kérdezhetsz ilyet?????
De most akkor elveszítek minden régi barátot?????
Viszont az is igaz, hogy ezek nagyon mély nyomot hagynak bennem és már nem tudok úgy nézni rá.....
Na mindegy..Jó éjt mindenkinek!