Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Jelentem sikerült fél órája felébrednem:)

Mindenki főzőcskézik?
Vendég

Tünci, majd át tudod nekem küldeni a levél szövegét, amit az államkincstárnak írtál.
Blokkol az agyam, két napja meg szeretném írni, de nem megy :oops:
Vendég

Boboka!

Ezt írtam:

Tisztelt Cím!

2008.aug.1-jén született gyermekünk....Viola Lilla(anyja neve:.....),Székesfehérváron.
2008.aug.3-án elhúnyt.

Kérem szíveskedjenek számunkra (örökösök) a kincstári számlán nyílvántartott életkezdési támogatás összegét kifizetni ,postai úton.

Kincstári számla száma:
Adóazonosító(gyermek):
Cím:

Ennyi...és eredetiben mindketten aláírtuk+személyi ig.szám.
Csatoltam:halotti anyakönyvi kivonat,lakcímkártya másolatok, öröklési bizonyítvány.

A borítékra ráírtam:családtámogatási főosztály,ajánlott, elsőbbségi.
tünci28

Különben alig tudtam leírni, háromszor is nekiálltam.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Köszi Tünci.

Igen, én is ezért nem tudtam még hozzákezdeni az íráshoz.
Vendég

Sziasztok!
Én is fél 10-kor keltem fel....
De már tök jól haladok a takarítással, vasalással. Lassan autóba ülök és átgurulok a férjem után.
Remélem nincsenek sokan a határon.

Betti
Kép
betti0412

Betti, sikerült tegnap letölteni a vlc-t? Így már le tudod játszani?
Vendég

Letöltöttem 4 lejátszót a meglévő 2 tetejére és a negyedik lejátszott!!!
De félúton kikapcsoltam, mert annyira álmos lettem.
Azért így hét végére a koránkelés már kifáraszt, ha ma nem aludhattam volna, szerintem kiakadok.

Hettuli
Én is azon gondolkodom, hogy beíratom magunkat táncórákra, hogy a kettő jobbra, kettő balra helyett valami alapokat elsajátítsunk.

Megnéztem ma a zászlófelvonást a Kossuth térit tv.-ben, minden ünnepkor ezt nézem csak meg, most is nagyon szép volt.

Betti
Kép
betti0412

Örülök, hogy a végére sikerült:)
Vendég

Közben azon gondolkodtam, hogy hétfő óta minden rádió azt nyomja, hogy jaj már csak három nap és itt a hosszú hétvége!, tartsunk ki, már mindjárt itt van, már csak ennyi meg ennyi nap.
És az egyszer sem hangzik el, milyen ünnep alkalmából.....
Mintha csak az lenne a lényeg, hogy 4 nap munka nélkül...
Persze nem rossz az, de azt gondolom, a kereskedekmi rádiókban műsorvezetőknek elég nagy felelőssége van a mondandójukkal, persze nem ennek kell a csapból folyni, de én legalább is úgy érzem, elsikkadt, elveszett az ünnep jelentősége, csak a szabi a fontos.
Remélem értettétek, mit akartam írni.......
Bár nem biztos, hogy sikerült jól fogalmaznom.

Betti
Kép
betti0412

Na, csajszik, megyek pakolok és indulok útnak, jók legyetek.
Majd jövök, ha tudok.
Ja és a nov 15. hétvége jónak tűnik nekem is.
szombat.

Betti
Kép
betti0412

Hát igen, de szerintem az elmúlt pár év eseményei is tehetnek erről. Régen még az ünnepet láttuk ebben a napban. Ma meg csak a kuka gyújtogatást, autóborogatást stb.

Szerintem ezzel a nappal mostanában mindenki úgy van, éljük túl, legyünk túl rajta, ne törjön össze az utóm, ne törjék be a kirakat üvegemet, atrocitás nélkül hazajussak a lakásomba stb.
Vendég

Van valaki?
Vendég

Sziasztok!

Én is itthon vagyok már. Nem rég jöttem haza, mert a Barci nagyszülőknél alszik őt vittem el, még ebéd után. Végig kell olvasnom még amit irtatok, mert odáig még nem jutottam el.

Tünci, Boboka

Nekem is nagyon nehezemre esett megirni kellett idő mire a kérvény elkészült. De legalább már ezzel a hivatalos ügyek lezárulnak. És már tényleg békében nyugodhatnak a kicsi Angyalkáink.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

A hiradó szerint szerint nyugalom van Pesten. Tényleg nincs balhé sehol?

Kép

Kép
melcsike70

Hát nem tudom Melcsike. Mi a nyugatitól nem messze lakunk, szirénázást hallok, de a tv-ben nem mondanak semmit.
Hál Istennek a kocsi is a garázsban pihen:)
Vendég

Akkor ok, talán nem lesz gáz most. Bár sok értelme nincs csak mindig törnek zúznak.

Kép

Kép
melcsike70

Mi újság lányok? Hol vagytok ?

Kép

Kép
melcsike70

Na most már akkor elmegyek aludni én is. 7 óra óta a gépen vagyok és vártam rátok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Bocs, Melcsike, tegnap elaludtam a sztárom a párom-on, azért nem jöttem:)
Vendég

Álomszuszékok:) Sehol senki?

Tünci nagyon eltűnt tegnap óta:(

Jajj, nem vasaltam már több mint egy hete, úgyhogy szerintem ma egész nap vasalni fogok...:(
Vendég

Jó reggelt!

Boboka

Küldjél át néhány cuccot azt, segitek vasalni. :lol: Különben meg sejtettem hogy valami elalvás dolog van, hogy nem jelentkezel. :wink:

Hát igen Tüci hol vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)

Küldenék én:) Aranyos vagy:)

Pedig tegnap reggel sokáig aludtam, de valahogy este már nem ment az ébrenlét:)
Vendég

Mi lesz ma a ebéd nálatok? Én ma egyedül vagyok itthon, úgyhogy a tegnapi maradékot eszem meg. Párom dolgozik, Barci elutazóban van holnap estig. Jaj de hülye vagyok, nem is egyedül vagyok itthon most mérges vagyok magamra. :evil: Mert a Bogika itt van velem. :)

Kép

Kép
melcsike70

:):)

Hát nem tudom, Melcsike. Férjem is dolgozik, nem tudom, mikor ér haza. A tegnapi kajából nem maradt már semmi szinte.

Arra gondoltam, hogy csinálok valami rakottat, múltkor ilyen darált húsos (görög fűszeres), brokkolis, karfiolos, sajtos-tejfölös, baconos rakott "valamit" csináltam, az ízlett férjemnek, meg annyira nincs is vele sok gond:)

De, ha nagyon nem haladok majd a vasalással, még az is lehet, hogy étel rendelés lesz a vége:):):) Bár az kicsit költségesebb úgy, hogy a másikhoz minden alapanyag meg van itthon:)
Vendég

Az biztos hogy fincsi lesz :roll: Néztem tegnap Betti is azt irta a 15-i hétvége jó lehet neki, akkor lassan kirajzolódik az időpont, igaz. Most már Kisanya és Sütőtök megirhatná. Talán Kisanyácskának is jó.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska már írt az időpontról, mindjárt visszakeresem
Vendég

Ezt írta Kisanyácska:

Tali a nov. 15-i szombat előtti szombaton nem jó? A 15-ét még nem tudom, mert nov 20. tájékán lesz a durrrrrrrrrrva szigorlatom, de még nem szíveskedtek közölni velünk, hogy mikor. Úgyhogy még nem tudok értelmeset mondani, ne haragudjatok...

Szóval még sajna nem fix a nov. 15-i tali :cry: Bár, amilyen kis pörgős a csajszi, simán megtanul szerintem már a szigorlat előtt pár héttel mindent :lol: :lol:
Vendég

Még mindig nem jött meg, ideje levenni azt a fránya ciklusos vonalzót:(
Vendég

Addig betettem egy nyuszisat:) helyette
Vendég

Jó a nyuszisod is tetszik :lol:

Hát az a baj hogy azt a szervezeted határozza meg mikor jön, de azért ne keseregj miatta. Előbb-utóbb beáll majd a normális kerékvágásba a dolog. :wink:

Jó étvágyat mindenkinek!

Tünci ............ hahó merre vagy :?:

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem én is kicsit lepihizek nézem a tévét. Meg kéne ennem valamit, bár ilyenkor ha egyedül vagyok eléggé elhanyagolom a kajcsizást.

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat és jó pihizést Melcsike:)

Én vasalgatok kisebb-nagyobb pihenőkkel:) Egész jól haladok, apának lehet, hogy lesz kajája:)
Vendég

Helló Lányok!

Bocsánat, hogy nem írtam..Tegnap sz*r napom volt, egész nap tettem-vettem, délután lepihentem, mire összeszedtem magam, akkor meg már az uram ült a gépnél..

Ma meg a nagypapámmal jártuk a temetőket,három különböző település,most értünk haza nagyon elfáradtam.A papus elég körülményes,mert menni nem tud,de irányítani igen.. :wink:
Tedd ide, tedd oda..ne úgy, hanem amúgy...az egyik nővérke férje hozta, hát az nagyon türelmes!!!Meg hozta egy lakótársát, egy idős bácsit,alig fértem az autóba..A mamám sírjánál még árvácskát is ültettünk,majd lefagyott a kezem..
Aztán elmentünk a papám házához, ami évek óta ki van adva albérletbe,na ott már nagyon kellett pisilnem és hála az égnek ,szemben lakik a Barátnőm(akiről már sokat meséltem itt),úgyhogy kicsit átmentem, meg már kellett egy kis lélegzetvétel is...Ott volt a barátnőm nővére is(Ő amúgy Pesten lakik)...Mondom nekik, hogy már hulla vagyok, de még megyünk ...-ba,a Violához is..Erre a bnőm nővére, (aki szintén barátnőm, Őróla is írtam már)
Ki az a Viola?????????

A barátnőm meg az anyja egyszerre hördültek fel, hogy hát ki lenne te hülye???!!!!!
Most aztán mondhatja, hogy jaj véletlen volt,de hogy lehet véletlenül ilyet mondani?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KépKépKép
tünci28

Szia Tünci!

Hát, szegénykém, akkor jól lefárasztottak ma!

Én egy darabig tűröm ezt a tedd ide tedd oda dolgot, de nem sokáig:) Sok türelmed lehetett:)

Barátnőd nővére hülye, előbb gondolkozni kellene, aztán beszélni...
Próbáld ne nagyon a szívedre venni, a csajt minősíti a beszólása...
Vendég

hát nem mondom, hogy a végére nem fáardta mel agyilag,dehát egyszer egy évben megteszem a papa kedvéért...

Még akartam avalamit:be kellet menni a nagynénémhez is(papa lánya,apu nővére),akiknél júniusban született az unoka, egy kislány...természetesen meg kellett néznem, nem is volt gond, gügyögtem, meg minden, tényleg aranyos kislány...aztán persze rázendített a nagynéném, hogy túl kell ezen lépni, a sors akarta, meg jobb is,beteg lett volna....már majdnem rászoltam, hogy :na jól van, kuss már, nem érdekel, ne szóljon semmit....
De aztán bólogattam elköszöntem,jöttem...

Az a legfurcsább hogy neki volt egy halvaszülése és nem is érdekli...meg különben ezt mondta volna a fiának is, akiknél ott a pici baba???????????hogy jól van fiam, a sors akarta??????

utálom ezt,már hagyjanak békén...

A temetőben megkérdezte a pap egyik ismerőse, hogy van e baba???Mondtam: nincs!!!!

A másik:bementem az igazgatóhoz, a beosztásért tudjátok...se az igi,se a titkárnője nem dolgozik, senki nem tud semmilyen borítékról...

Na akkor úgy gondoltam, kapja be..odamentem az oszt.vez.hez,aztán másoltam egy beosztást!Aztán azt gondolnak,amit akarnak....A lány meg szépen elment táppénzre... :? még mielőtt, tudjátok!!!!!
Úgyhogy erről is ennyit....
Szabad szombat:8.,15.,22.a 22.lenne a legrosszabb,mert előtte pénteken és utána vasárnap is dolgozom....
tünci28

Hát basszus, és a nagynénéd csak úgy rázendített. Mert akkor teljesen más lett volna pl. a szitu, ha mondod, hogy még nincs erőd megnézni a gyereket, és sírva elrohantál volna. De tök erős voltál, gügyögés meg minden, aztán egy ilyet beszólni...

És neki a halva született babája mennyi idős volt? Az a baj, hogy ilyenkor nem tud rögtön visszakérdezni az ember, hogy és ő mennyi idő után "lépett túl"???

Borítékról no comment.....

Jól tetted, hogy lemásoltad a beosztást:)
Amit tudunk, arról is no comment :x ...

Ha esetleg Kisanyácska tanulna előre:) akkor a 15 lenne szerintem a legideálisabb:)

Pontosan mikor is kezded a melót, Tünci? Még nem a jövő héten, ugye? Én nov. 1-re emlékszem.
Vendég

Sziasztok!

De jó Tünci már hiányoltalak én is. Jó sűrű volt a programod. A nagynénid szerintem finoman kezelted én nem tudtam volna, bár hiába is mondanál bármit úgyis csak hajtanák a magukét. Én rosszabbul kezeltem volna, mert szerintem nyers lettem volna vele.

És még akkor az igazgatód, meg a pap ismerőse és még a barátnőd nővére, azt hiszem nem kell mondanod semmit a napod végéről elhiszem hogy nagyon sz.... lehetett. Sajnálom....... :(

Nekem a 8-a mindenképp kilőve, a többi jó, mert már irtam a Barcinak össze lettek trombitálva a barátnői szülinapi bulira.

Boboka

Elfogyott a vasalni való már?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, nem, de már feladtam.
Még maradt férjemnek 3 pólója, 2 terítő, meg nekem kb. 4 felsőm. De már nem bírtam. Összesen: 46 felsőt, és két nadrágot sikerült kivasalnom:) Kipurcantam:):):)
Ez az átka annak, ha zuhanyzás után apa felvesz egy esti pólót, majd ledobja és az alváshoz újabb pólót. Persze egyből megy a mosnivalóba, aztán meg fél napig szenvedek a vasalással. (Halkan megjegyzem, lusta vagyok, mert ha rendszeresen vasalnék nem kéne ennyit szenvednem:):):))

Most még leugrok a boltba, mert a vacsi még sehogy se áll, és kell margarin, meg férjemnek valami bonbon. Tegnap este bonbon ehetnéke volt, meg akarom lepni:):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.24 19:15-kor.
Vendég

Na, férjem jó fej volt, most hívott, hogy inkább rendeljünk valamit:) A főzést megúsztam:):):)
Vendég

Valaki?
Vendég

Halihó!!

Nem tudtam jönni,mert a napokban Lillával voltam elfoglalva.Szerencsére már jobban van,nem lázas csak egy kicsit még köhög.
Most visszaolvasok,aztán jövök.
sütõtök

Szóval:
Nekem a nov-22 biztos nem jó,mert a nagynénémék esküvője lesz.
Képzeljétek ez lesz a 60.-ik házassági évfordulójuk és újra összeházasodnak!!!

Boboka!!
Lenne itt is egy kis vasalandó ruhanemű! :lol: :lol: :lol:
Itthon vagyok egész hétvégén!

Tünci!
Tényleg szar napod volt! :cry:
De tényleg időnként meglepődik az ember,hogy pont azok mondanak meglepő dolgokat,akik ugyanezen a dolgokon keresztül mentek mint mi.Lásd a nagymamámat akiről már írtam az elején.

Holnap szép idő lesz!
Mindenki menjen ki a levegőre!!!

Ez parancs!!
sütõtök

Szia Sütőtök:)

Örülök, hogy Lilla jobban van már egy kicsit:)

És lesz a nagynénédéknél nagy lagzi meg minden? De aranyosak:)

Szerintem holnap délelőtt még indítok egy mosást, termelődik nekem is újra a vasalnivalóm:) De Melcsike átvállalt délelőtt tőlem egy virtuális adagot:):):)
Vendég

Igen!!

Templomi esküvő lesz!
Nagyon sokan leszünk,már várom nagyon.

úgy látom csak ketten maradtunk Boboka!
sütõtök

Bocsi, bocsi, de férjem most ment el lefeküdni, egész nap dolgozott, megyek én is, ne mondja, hogy mindig a babanet az első:):):)

Mentségemre legyen mondva, hogy egész nap benézegettem, de nem nagyon jött senki:(

Jó éjt, azért remélem Melcsike vagy Tünci még bezéz:)
Holnap ha tudok mindenképp jövök
Vendég

estére megint eltűntem ,de azért beköszönök, mert holnap megint nem nagyon tudok jönni!

Holnap elmegyek egyk icsit itthonról délelőtt,délután jövök, majd meglátom a férjem mit csinál, tudok e netezni...

boboka!
Lehet a privátr is csak holnap válaszolok.
November 2-án, vasárnap kezdek a beosztás szerint!!!! :evil:
A polókkal mi is így vagyunk hetente kétszer háromszor mosok és olyankor mindig vasalok is, mert ha lenne 40 poló, annak már ugyan neki nem állnék!! :)

Sütőtök!
Örülök, hogy Lilla jobban van már!
Ez az esküvő dolog szuper lehet,és 60 év,az már nem semmi!!!! :shock:

Leda!
Ne haragudj még Neked sem sikerült írnom,de fogok!!! :D

MÁr elég sok elmaradásom van,három másik levéllel is adós vagyok,nem is tudom mi lesz, ha megyek dolgozni,akkor nem elsz időm...NÉztem a beosztást ,van olyan hogy három nap egymás után és akkor reggel 8-kor indulok és kb 9-re érek haza...el fogtok felejteni, ha három naig nem írok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Melcsike!
Üdv Neked is!Úgy sajnálom, hogy tegnap este egyedül maradtál a neten,de tényleg már kivoltam!

Betti mikor is jön haza,holnap?

Manóról nem tud senki, semmit?

U.I: Délután még bőgtem egy sort, hogy a tökfej barátnőm megkérdezte, hogy ki az a Viola...aztán mondja a párom, hogy az ilyen nem barát, felejtsem el, mert már nem először bánt meg,mióta Viola elment és ,ha ilyen ,akkor nem ér semmit....
Vagy,hogy legalább mondjam a szemébe,hogy:Te hülye, hogy kérdezhetsz ilyet?????
De most akkor elveszítek minden régi barátot?????
Viszont az is igaz, hogy ezek nagyon mély nyomot hagynak bennem és már nem tudok úgy nézni rá.....

Na mindegy..Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Na most jó korai vagyok, mert este korán elaludtam, néztem a tévét bealudtam rajta. De látom úgyis mindenki időben ágyba került.

Lassan kezd akkor a 15-e kirajzolódni lányok, még Kisanyácskának kell ezek szerint a tanulással végezni időbe. :wink:

Boboka

Több ruhát is küldhettél volna. :lol: :lol: :lol:

Tünci

Én is úgy vagyok a régi barátaimmal, hogy már jó ideje nem is beszéltem velük, valahogy lemorzsolódtak. Már meg sem kérdezik hogy mi van velem, de nem is érdekel. Hogy miért nem tudom, talán észrevették hogy nem szeretem a hülye közhelyes dumákat, tegyen túl magam rajta, meg igy kellett lennie......... blablabla.......... Mást meg nem tudnak mondani, akkor ennyi volt.Különben én is azt mondom amit a férjed, tényleg nem érnek sokat.

És hidd el nem f o g u n k azért elfelejteni, mert dolgozol és nem tudsz feljönni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Akkor jó!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt:)

Szintén csak beköszönés, mert ha minden jól megy lassan megyünk anyuékhoz.

Én is ugyanígy vagyok a barátokkal. Ezen egy percig se aggódj Tünci, hidd el, ezek a barátságok ennyit is érnek, hiába vártunk tőle sokkal többet. Vannak emberek, akik lemorzsolódnak az életünk során, de szép lassan rájövünk, olyan, mintha sosem lettek volna. Jönnek helyettük sokkal mélyebb barátok, akikről sosem gondoltad volna, hogy a bajban melletted lesznek:)

Azért remélem esténként tudsz majd jönni:) és nem leszel nagyon fáradt. Tücni butus, már hogy felejtenénk el :!: :!: :!: :roll: :shock: :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?