Új privát üzeneted érkezett!

Szia Meli! Kép

Igen, gyere és mesélj magatokról!

Kis betegekre sokat gondolok! Gyógyuljatok gyorsan!

A vadaspark sztem állandóan nyitva :P

Tündi, mi is az??? vagy titok? :wink:

Letti, torta elfogyott? Mi egy doboz jégkrémet tüntettünk el a tv előtt :oops: és Atinak hogy ízlenek a gyümik?

Évi, retro buli 8) jó szórakozást! :D

Kép
pimelinda

Kép Meli :)
Mesét kérünk :wink:

Nóri,ne is mond.Holnap gyümi napon leszek.No palacsinta.
Egyik isminknél voltunk+keresztanyáméknál egy kicsit.Eltelt a nap ma gyorsan :)

Linda,egy plazma tv :oops: :oops: :wink: A másik meg megy a hálószobába.

Kép
Kép
tundi24

Ja...akartam kérdezni! Ti hogy sütitek a gesztenyét? :roll: Sütőben/tűzön/bevágjátok/nem/időtartam...stb

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Nem voltunk a vadasparkban sajnos.apánk annyira fáradt volt,hogy 10-16-ig aludt,Zsoltit meg teszteltem az udvaron...ott is annyira köhögött mint benn :? ,ráadásul előrehozták sógornőmék a disznóvágást szombatra.így a mosást meg ilyeneket ma kellett megcsinálnom.holnap még bevásárlás+mosogatás+kamratakarítás és egyéb nyalánkságok :D

Évi.jó szórakozást!!

Gesztenye:sütőben,bevagdosva és addig amíg a bevágásnál nem piros :wink: időtartam passz.én is csináltam,de nem jött be a lurkóknak :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi, drukkolok :D

még soha nem sütöttem gesztenyét, nem is tudom hogy kell :P

viszont birsalma lekvárt főztem vmelyik nap, elég savanyú lett :lol:

Kép
pimelinda

Meli!
Üdv itt!
Írjál egy kicsit magatokról!!!

Mi még élünk,ma disznóvágás volt,holnap ismét kukorica törés,mondjuk mi ezt kihaggyuk,csak hát ez az állandó bezártság ne lenne,itt van négy nap és sehova nem megyünk :twisted:

Robi taknyos egy kicsit,de megtanult orrot fújni :wink:

Bokámra ma ismét rákontráztam a játszitéren,szóval újra fáj,szerintem a szombati báli cipe lefújva,mondjuk annyira már kedvem sincs menni

Tündi!
Pont ma közöltem apánkal hogy plazma tv-ét kérünk az jézuskától Robikával(Robika eközben széles vigyort vetett,tud a gyerek valamit :wink: )

Gesztenyét még soha nem sütöttem

Kép

Kép
katlina

jót nevettem ezen
Kép

Kép
pimelinda

Katlina, menj csak bálozni, legalább kimozdulnál otthonról, lehetne beszélgetni, talán még táncolni is, ha a bokád addigra rendbe jön :wink: Robi tényleg kifújja az orrát? :shock: nagyon ügyes 8)

Kép
pimelinda

Jó ez kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen nemrég az apja is fikás volt és tetszett neki hogy fújja az orrát,már akkor is próbálkozott,és most teljesen profin csinálja Ha van kedve,én is meglepődtem rajta!

Kép

Kép
katlina

Kép

Meli!!!! :)

Tündi!
Igen megsütöttem nagyon fincsi lett igaz szinte alig fogyott belőle....nálunk nem igazán szeretik az édességet a fiúk. Lehet ők tudnak valamit??? :wink: Dia meg bele sem szagolt ő meg végképp nem szereti az édességet :) Igaz keresztanyja csokis tortáját nagyon szereti :) De ennyi és semmi mást nem......bezzeg én :evil:
Nóri!
Soha nem sütöttem még gesztenyét..... mondjuk nem is igazán szeretem abban a formában.

Évi!!!!
Nagyon jó szórakozást!!!!!!!

Letti!
Tényleg tehetnél már képet a gyerkőkről :)

Kép

KépKép
diÁcska

Melinda!!!

Jujjjj de durva a kép
:lol: :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Helló Meli! Vissza ne olvass már! :lol: Inkább bemutatkozom! :wink:

Üdv köztünk! Dejómán egy kis vérfrissítés!

Mongi: Hallli! Csak hőemelkedése lett Rékámnak, de nehéz megmondani, hogy most a fogától, vagy az ótástól, mert előző nap is hőem.-je volt.

Tündi: Még nem. :oops: Jó munkához idő kell, a rosszhoz még több. Ahogy a kollegám mondta volt. :lol:

Katlina: Disznóvágás? Nyammmmmi.

Cleo: Jó kis mozgalmas napotok lesz!

Melinda: :lol: :lol: :lol:

Nóri: Csak neked, csak itt gesztenyesütés témájában.

Bevagdalom, kb. 200 fokos sütőben sütöm, kicsi vizet teszek alá a tepsibe. 30-35 perc és kész.
jaimee1

[quote]H írta:a friss, nem kell beáztatni. Kicsit fröcsköld meg vízzel, mielőtt beteszed a sütőbe. 210 fokon, ameddig szét nem nyílik, és meg nem pirul egy picit.

ja, ilyet is tanáltam.

[quote] írta:n mindig bevágok egy keresztet egy hegyes késsel a sima oldalába, egy nagy tepsibe szóróm őket és egy kicsi vizet öntök alájuk. Kb. fél óra alatt készen van, de mindig kiveszek egyet és megkóstolom milyen. Túl sokáig nem szabad sütni, mert kiszárad vagy megég.
Az a jó, ha vajpuha

[quote]M írta:i soha nem sütőben sütjük, hanem platnin!! ( gáztűzhely ), keresztirányban bevagdaljuk, és feltesszük a platnira, majd leborítjuk egy jénaiedénnyel. Kb 10-12 perc alatt kész! Rengeteget eszük, mint ős-soproniak...

NNNa most válogathatsz.... :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok :)

Megvagyunk még, csak én úgy elvagyok magamban:(Nehezen szokom az új helyet és lefoglal a "gebeségem" :( De most kemény hízókúrába fogtam :D Ide ülök minden nap,olvasok csak írni lusta vagyok.

Judit:Nem is igazán a 3 gyerek az oka a fogyásomnak,hanem nem eszek rendesen,valahogy nincs kedvem hozzá :( De most változtatok.
Nagyon klassz a vonat :) Marcinak jobbulást :)

Nóri:Fagyikúra is jó lehet :)

Fogacskákhoz gratula mindenkinek,nekünk is kint az első :D szerencsére nem volt vészes,kicsit orrfolyós lett tőle Luca.
Ja és hétfőn megkapta az első Prevenárt,nagyon sírt a drágám :cry: ,de szerencsére semmi gondunk nem volt utánna.

Vali:Puszi Diusnak :) és nektek is.Ma már megsütöttem holnapra a sütit,de nagyon fogy :( Fini lett :)

Tündi:Szavazatok mentek Lucának :) Jövőhéten eljöhetnétek valamikor,csak csütörtökön nem vagyunk itthon,visszük Hercegnőt Pestre kontrollra.
Ja,nem tudsz még róla mikor vihetek varrnivalót?

Minden babunak jobbulást!!!
Meli!Üdv közöttünk,írj magatokról pár szót :)

Egyébként nem elég,hogy a fiúk kitúrnak innen,már még a legkissebb is gépezik :)
Íme: Kép
Kép

Na ezzel elköszönök,jóóó késő van.Szép álmokat Mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Gesztenye:

Én kétféleféppen szoktam csinálni.

1. verizó:Gesztenye csillag alakban (recés késsel) bevagdosva megy a sütőbe lefedés nélkül. Időtartam változó így én egyet kiveszek és megkóstolok.
(Nekem a víz lelocsolós verzió és a víznélküli között eddig még nem volt különbség.)

2. verzió: (nagyon finom!)
Gesztenyét bevagdosom, pici SZÁRAZ fehér bort locsolok alák és lefedem alufóliával így teszem a sütőbe. Elkészültig így sütöm... mármint lefedve.
Az alkohol elpárológ, viszont istenien kiemeli a fehérbor a gesztenye ízét.

Remélem tudtam segíteni! :wink:
szilbee

Lucusnak Boldog Hófordulót!!! :D

Meli! Üdv itt! :)
szilbee

Sziasztok!

Nóri,én sosem sütöttem még gesztenyét,de a csajok leírták neked :wink:

Erika,semmi gond.Akkor majd érkezik :)

Vali,hát én bizony ki nem hagytam volna egy jó kis rizskókot :) De Nóri palacsintája is jöhetettt volna :)

Móni,elmegyünk jöv héten hozzátok,megbeszéljük melyik nap.A varrónőt felhívom megint,hogy mi a helyzet! Nagy számítógép guru lesz a csajszi :)
És milyen hízó kúra módszert választottál?Enni meg tessék rendesen rád fér!!!!
Boldog hófordulót Lucusnak!

Szilbee,áttört már a fogacska?

Linda,huuu de durva ez a kép :P Köszi a drukkot! :) Holnap du vagy vasárnap du otthon lesztek vmikor?Elvinném a sütit,feltéve ha sikerül,meg a tésztát is akkor :)
Mentek ma kirándulni akkor?Szép idő lesz rátok :)

Katlina,azért menjetek el a bálba,ha nem is táncolsz emeberek közt leszel,pletyizel és kikapcsolódsz!

Andi,jó koca vágást holnapra!

Meli,gyere és írj!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Szép reggelt :D

nemsokára indulunk :D egyelőre a Kékes az úticél, aztán majd meglátjuk, hol kötünk ki :)

Móni, nagyon aranyos a kis Luca :) Boldog hófordulót, és nektek is gratula az első fogacskához :)
hát azért irigyellek, hogy nincs kedved enni :P
mi is talizhatunk vmikor, ha gondolod :wink:

Tündi, nem is tudom, hogy lenne jó... szombat du a temetőben rendbe akarjuk tenni a sírokat. Vasárnap 3 után, kb. 5-ig még itthon vagyunk :wink:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Rólunk: Meli vagyok, a fiam Erik Roland, 15 hós, apa pedagógus. A belvárosban lakunk jelenleg. Küzdünk a mindennapokkal, egymással :D . Egy nagyon kis eleven gyerkőccel rendelkezem, aki estére igencsak letudja szívni az energiámat. Általában délelőtt szoktunk sétálni, tiszaparton, belvárosban, játszótér. Délután ált apa viszi ki, de van mikor én is megyek, vagy pedig csak én viszem. Változó. Szerencsére nem vagyunk betegesek, egy kis náthát leszámitva. Jó evő, azonban most az utóbbi pár hétben megint zavarosak az lavásaink, főpleg az éjszakai, mert ujra felébred, és átkérezik az ágyunkba. Pedig már sikerült erről leszoktatni, de most újra előjött. Nem is tudom mit irjak.... kérdezzetek

puszi mindenkinek
bmeli78

kérdés: hogyan illesztem be a vonalzót, az üzenet aljára???[/url]
bmeli78

Sziasztok!

Meli! Az elkészített vonalzó linkjét kimásolod, itt a lap tetején a Segédleteknél belemész a Profilodba, és ott beilleszted a linket az aláíráshoz.
Ami itt az ablak alatt van kis négyzetm azt meg kipipálod és akkor nem kell külön-külön beilleszteni, mindig ott lesz. :wink:
Ha nem volt érthető, csak kérdezz...

Mai éjjelünk sem volt sokkal jobb :cry: Pontban éjfélkor Lili megint elkezdte a köhögést. De anno mondta drnő, hogy valamilyen hormonok, amik napközben működnek akkorra állnak le, és azért kezd ilyenkor köhögni.

Gesztenyesütéses infókat köszönöm!!! A bőség zavarosában úszkálok :lol: Van 1 kg geszti, remélem, a végére belejövök :wink: MOst pont olyan lett, amilyennek nem kéne lennie...ízre jó volt, de nem krémes, hanem, mint a fűrészpor. majd sütőben csinálom legközelebb, vízzel. De Lili így is nagyon ette :wink:

Megyek palit sütni :wink: ....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia, megpróbálom, remélem sikerül.

Kép
bmeli78

hát... ez nem jött össze, pedig nem vagyok egy buta ember.. :D
bmeli78

SIKERÜLT, mondtam én h nem vagyok buta, csak ügyetlen.. :lol:

(ezt mindig fogja frissiteni???)

Kép
bmeli78

Linda,okés akkor majd megbeszéljük hogy legyen!Képeket a mai kirándulásról! :) Köszönjük :)

Meli,ügyes vagy! :) Te egyébként mivel foglalkozol?Igen mindennap friisíti magát a vonalzó :)

Nóri,sajnálom,hogy nem volt jobb a mai éjszakátok sem :( Kisérleteztél a gesztivel?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

EGy gyors bejelentkezés, mert sokat nem aludtam az éjjel :wink:

Melli! Üdv a csapatban! Majd lassan megismerjük egymást, írj nyugodtan ami eszedbe jut! Hm... az enyém fiú is ilyen volt, se éjjelem-se nappalom! De megérte :wink:

Lányok, a tegnapi buli fantasztikusra sikerült! Még ennyit táncolni....alig bírtunk az autóig kimenni! Ajaj, és annyira jól néztünk ki, hogy készült egy pár kép rólunk.... :lol: :lol: :lol:

A DJ Nagy Szilárd volt, majd jött Dévényi Tibi bácsi. Éppen láttuk ahogy interjúvolta a tévé...áhh, egyáltalán nem volt berúgva...csak a szemei álltak össze-vissza. Nem tudom miért kell már ezt ebben a korban így erőltetni.

Rengetegen voltak, ismerős nem sok, de azokkal nagyon jól elvoltunk! A régi társaság örült egymásnak!

Holnap utazunk anyósomékhoz Csongival, legközelebb hétfőn leszek! Jók legyetek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Szuper volt a kirándulás, nagyon jól éreztük magunkat! :D holnap jövök képekkel :)

Kép
pimelinda

Évi,vigyázzatok az úton,és érezzétek jól magatokat! :) Rakhatsz ám képet a tegnapi bulejról ! :)

Linda,örülök,hogy jól sikerült a kirándulás! :) Én meg lebetegedtem,úgyhogy a süti tésztáját majdcsak úgy beadom :? Tiszta dátha lettem+köhögök.Úszni sem megyünk ismét.1x mi hibánkból.múltkor meg elmaradt :(

Fogyókúra is felfüggesztve :?

Kép
Kép
tundi24

húú, Tündi, gyógyulj meg gyorsan! :( Luca azért jól van?

Meli, jó a vonalzód :wink: :D

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Be kukk, és rohanok tovább, mert tanulnom kellene, kedden vizsga, meg iylenek. Egyedül vagyok itthon annyira furi. Csajok nagymamánál, apa Hévízen. Teljes csend.

Szilbe ne értsd fére, de szerintem megint a két nagyobb fiúval futootam össze délután, a Corában...

Lépek mert így nem haladok.

Nem keres esetleg valaki egy tesófellépőt? Merthogy egy tesófellépő keresi új gazdáját.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Tündi: Fotók mentek! 2+4 db. :wink: Jobbbbullássst!

Judit: Bár ott tartanánk már, hogy tesófellépő után kajtatnék. :roll: :lol: :lol: :lol:

Melinda: Kékestető megvolt? :)

Évi: Nekem konkrétan hányingerem van D. Pöttyöslabdás Tibi bácsitól. Már gyerekkoromban is úútáltam. :twisted: :twisted: De a lényeg, hogy a buli jó volt. Anyám, nem is tudom, mikor tomboltam ki magam utoljára.

Melli: Klassz a vonalzód! :)

Nóri: Tecc az avatarod. :lol: Sztem akkor túlsütötted, ha fűrészporos volt. Milyen okos vagyok mán...és még gesztenyét sem láttam közelről....Nekem az valahogy csak pürében jön be.

Szilvi: Nyilatkozz mán, hogy mi van a fogacskákkal. Olyan fura, Réka foga koppan a poháron ahogy iszik. :shock: :lol: :lol: Sztem nagyon készülődik Ketteske is. Mármint fogacskában. :( :lol: De nem engedi hogy megnézzem, max. minden másnap.

Na fura hangulatom van, befogom. A szám. Meg apa is macerál, hogy Photoshopozna. :roll: :roll:
jaimee1

Nyilatkozom! ... :lol:

Ötöske totál kint van! Gyönyörűségesen fehérlik. Hatoska még áttörte az ínyt, de fogszéleknél még van min dolgoznia... ergo íccaka megen vacak volt. De már nem sok van hátra. :wink:

Judit! Én már nem lepődök meg ezen! :lol: A másik topikból is kapom az infókat, merre járnak a fiúk!

Móni! Lucunak gratula az 1. fogacskához! :D

Na én meg tegnap megrendeltem Dévnek a szülnapi ajándékokat... Nem volt könnyű, mert alapvetően mindene megvan (tesó örökölt játékai maitt). Még valszeg veszek könyveket is, mert imád olvasni és Levente a sajátjai jól szétszaggatta másfél évesen.
A tortát pedig úgy tünik (egyenlőre) hogy ott csináltatjuk, ahol anno Leventéét (joghurtos sárgabarck torta volt neki anno), a Hunyadin egy cukrászmesternél.
szilbee

Na egy fontos dolog meg lemaradt! :lol: Szerdán és csütörtökön is egy pár másodpercre Dév megállt egyedül. Azóta se... de azért örülök neki. :D
szilbee

Na jó reggel mindenkinek. Egy kávé, friss, fekete????

Ma szerencsére jó éccaka volt, fel-fel ébredt (helyesebben csak nyüszkölt mint egy kiskutya ?!), de vissza is aludt.
kor kelt, tejcsi, majd reggeli, és most alszik. :D Nekem is tetszik a vonalzóm :lol:

Gratula a fogacskákhoz Nekünk 8 teljesen kint van, 3 örlő csatasorban, és egy örlőnél megduzzadva.

Tündi jobbulást!!!

Rólunk gyors infók: Roli rohangál (koraszülöttségéhez képest nagyon hamar felállt és elindult, 7-8 hósan felállt és 11 hós korában egyedül ment, most meg rohan), de a beszédet nem sieti el. :lol: Szótár: mámá (apa és anya is), anya, baba, gágágá (állatok gyűjtő fogalma), ejnye, jujj, na meg néhány állat hanjga... és kb ennyi.... viszont egész nap hablatyol a saját nyelvén :wink:

Én adminként dolgoztam a piszológusnál. Most nevelésni, majd a 2 év után még nem tudom mi lesz.

Szoktatok talizni, játszóházba, höcögtetőbe, ringatóba jártni?

Kép
bmeli78

Szilbee: gratula Dévnek!
bmeli78

Jó reggelt!

Képek :)

Kép Kép Kép

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Köszönöm a "jobbulást" :) Egyenlőre nem vagyok jobban,nyomom magamba a mézes citrmos teát!Luca szerencsére (még) nem kapta el!

Sütike sül,egy adag már kész! Linda ha megyünk a mamához,megcsörgetlek merre vagytok,és csak átadom a tésztá
t,nehogy elkapjátok!

Szilbee,gratula Dévnek! :) És mit rendeletél neki?Vagy titok?

Erika,köszönöm szépen a képeket!!!! :) Elmúlt a fura hangulatod reggelre? :wink:

Meli,a múltkor volt nálunk tali.Egész jól összegyűlt a kis csapat!Legközelebb várunk téged is!De egy-egy ember is szokott talizgatni.Úgynevezett kis talik :wink:
Mi tavaj jártunk ringatóra a széchenyire.Most pedig zenebölcsibe járunk ide Abonyba.
Ti jártok vmerre?

Én gondolkozom játszóházon is,hogy néha-néha el lehetne menni.És az is lehetne egyben tali is!Na csajok???
De én nem tudom hol van jó játszóház!És olyan ahol Luca is el tud lenni.

Kép
Kép
tundi24

Még mindig képek :)

Kép Kép Kép Kép

Kép
pimelinda

Tündi, rendben, akkor majd csörögsz! :)

Nem tudom, mi az a höcögtető... :oops:

Kép
pimelinda

Linda,nagyon jóóók a képek! Mesélj Réka,hogy érezte magát?Annyira tudja hova kell nézni :wink:

Micsoda étkek! :) Hm...nyam-nyam...

A höcögtető egy zenés foglalkozás ha jól tudom. :oops: Hasonló,mint nálunk a zenebölcsi.

Kép
Kép
tundi24

Linda! Tök jók a képek! :D És milyen finomat ettetek! nyammmi... 8)

Tündi! Nem titok, de nem is nagy dolgok... csak kis, egyszerű apróságok, amik tudom hogy érdeklik.

Kép Kép

Ja és még keresek olyan puha állatkát, ami kb. akkora (de inkább kisebb) mint Ő maga és hozzábújhat, mert imádja Levente Óriás Maciját (ami mondjuk neki túúúl nagy lenne).
szilbee

Linda! Hihetetlenül hasonlít Lucus apukájára! :shock: :)
szilbee

Kép
szilbee

Hali!

Ringató: mi járnánk a Kolozsvári útiba...szerdánként van fél 10 kor (?)...csak még sosem jött össze, hogy el tudtunk volna itthonról indulni 9 tájban. :roll: De ami késik, nem múlik.

Ott a Pozsonyis körforg. nál van egy játszóház, nem tom milyen.

Linda: Szerintem rád is hasonlít Réka, kettőtök nagy kombinációja ő. Ismerősek a képek, jók lettek. :)

Szilvi: Illlyen építő izénk (béka?) nekünk is van. Montesszori? Nekünk malackás van, Réka szereti, bár még nem építkezik, csak rombol és két elemet illeszget össze elmélyülten, akár percekig is molyol vele. :D . Ácsorgáshoz gratula! :P Pár nap szünetet szoktak ezek a skacok tartani, folyt. köv.

Holnap nem leszünk, úgyhogy nagyon boldog szülinapot Fanninak holnapra.
jaimee1

Szép napot!

Linda! Jók a képek! Akkor a Kékesen voltatok?

Erika! Esetleg Tibi a Photoshoppal Lili "kis csomagját" akarta eltüntetni? :wink: Azóta is várom az 1 perces munka eredményét :oops:

Játszóházba mi nem megyünk. Az nem a mi buxánknak való :evil:
Amúgy tegnap, ma és holnap ingyenes a Buszpályán a játszóház, akit érdekel. Jó kis bacitanya.

Meli! Jó lett a vonalzód!
Beszélni hova beszéljen még a fiad? Nincsen semmivel sem lemaradva :lol: .
Én megkukucskáltalak az iwiwen :oops: :wink: Édes kis krapekod van :wink:

Katlina! Remélem, elmész a bálba! Panaszkodsz, hogy csak a 4 fal, erre itt van a buli és nem mész? Ejnye-bejnye :wink:

Hú, én ma kelkáposztafőzeléket csináltam, de olllllyan sós lett :x :shock:

Tündi! Jobbulást neked!

Na, hiszti van :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Fogacskákhoz gratula,minden babónak!!!!!!!!!!!!!!

Nem panaszkodom Nóri,apánk azt mondta ha mankóval megyek el akkor is ott leszünk,habár Robi már nem csak náthás köhög is :( ,így sokáig bizti nem leszünk :wink:

Na ennyire futotta,felkelt haramia professzor :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

igen, Kékestetőn voltunk!
kb 11-kor indultunk, Réka szinte az egész utat végigaludta :) nagyon szép idő volt ott is, szikrázó napsütés, mondjuk, jóval hidegebb volt ott, mint itthon. Rékának csak azt a kis rózsaszín dzsekit vittük, pedig simán elkelt volna az overall is :? meg a téli lábzsák a babakocsira :roll: na mindegy, jól bebugyoláltuk babust így is :D
a levegőn is aludt egy nagyot :D
az étteremben, vettem a bátorságot, és megkérdeztem, hogy lenne-e egy félreeső hely, ahol megszoptathatom a kisbabát, és képzeljétek, nagyon rendesek voltak, azonnal elkísértek egy olyan társalkodó szerű szobába, ahol volt fotel, meg kanapé, és nyugodtan tudott babus szopizni :D :D :D
aztán megint sétáltunk egyet, és
Erika, lefelé tényleg egyszerű volt babakocsival, aztán felnéztünk, mennyit kell majd felfelé is tolni, és gyorsan visszafordultunk mi is :P
a hazafelé úton is szinte végig szundikált Réka.
egész kirándulás alatt semmi probléma nem volt vele :D :D :D

Kép
pimelinda

Akkor okés Katénkám! Ha kicsi is lesz az a kikapcs, de rád fér :wink:

Meli! És mennyivel jött hamarabb babó? Volt valami oka, vagy csak így sikerült?
Pszihomókusnál admin? Akkor hallottál 1-2 érdekes esetet.... :shock: :lol:

Na, kiköltözök a konyhába, megpróbálkozom azzal a pizzás kiflivel :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Meli! én is üdvözöllek a csapatban. Az én kisfiam is koraszülött lett sajnos/34.hétre született/, igaz minden renben van vele. Nálatok mi volt a gond? ki volt a dokid?
Milyen jó, hogy ilyen ügyes a mozgásban Roli. Ati még csak próbálkozik a kúszással, de nem nagyon halad elöre.

Linda! De jó lehetett a kirándulás. Réka fantasztikusan nagy baba.Nagyon jók lettek a képek. De jó, hogy ilyen hely is van ahol megértik, hogy a baba is enni szertne :D
Ati, amit nagyon szeret az a szilva gesztenye, sütőtök és cékla. A krumplit utálja, úgy hogy nagyon kell vigyáznom, hogy csak keveset tegyek a kajájába, hogy ne érezze meg az izét.

Tündi! De jó ,akkor hamarosan hazajön Apa. Luca biztos nagyon fog örülni. Utána meg hátha gyorsabban eltelik a hátralévő idö.
A fogyókurához gratula, nekem sohasem sikerült ált-ban a 3. napon bezabáltam .

Jaimee! De jó, hogy Réka nem lett lázas az oltástól. Eddig még szerencsére Ati is mindig megúszta, hátha most is sikerülne.

Tényleg ki mit használ a kicsiknél lázcsillapitásra? Én már a kúptól nagyon idegenkedem.Antónia jó ideje már Nurophent kap.

Szilbee! Gratulálok afogakhoz, legalább már ennyivel is közelebb kerültetek a nyugodt éjszakákhoz.
Ajándék terén hasonló cipőban járok,ugye Atinak már igy isrengeteg van. Vajon mit kapjon majd Mikitől és aJÉzuskátÓL?

Tegnap voltunk a vadasparkban, nagyon szupi volt.Láttuk a pici oroszlánokat is kb.Majd egy hónap múlva lehet őket dögönyözni. Nagyon jó, hogy folyamatosan megújjul a park, látszik hogy örömmel csinálják.

Ma meg voltam a Brendonban vettem egy pár holmit a gyerekeknek.
Nagy meglepetésemre a pénztárnál kaptam egyHéliaD arckrémet, pedig nem is fizettem sokat.

Szegény ATinak meg le van nőve a nyelve és most valami miatt/ lehet,mert fogzik/ bedurrant a nyelvféke nagyon csúnya neki. Anno Antának is volt ilyen a doki szerint cysta volt, és szépen elmúlt.
Remélem ez a mostani is elmúli mert nem nagyon akarom most felvágatni neki.

Na jó sakat irtam.

A fotókat nem felejtettem el , pótolni fogom.

Kép
Kép
mongi

Katlina,jó bulajt :wink: Érezzétek jól magatokat!Robikának jobbulást!

Nóri,küldj már egy kis pizzás kiflit :oops: :P :wink:

Letti,hát most én is feladtam a fogyit,mert lebetegedtem ugye.De ha helyre jövök megint kezdeni kellene,csak kitartás is kellene hozzá nem kicsi.
Mi lázcsillapításra panadol babyt használtunk,de szerencsére nem sokszor kellett!!!Meg én ha már nem bírtam vele a foga miatt akkor is adtam neki.

Linda,megkóstoltad a sütit? :oops: Rendesek voltak akkor az étteremben!Már én is várom,hogy menjünk kirándulni,pedig nem rajongtam az ötletért,mert 10nap hamar elmegy,de ahogy közeledik a nap,egyre jobban van kedvem menni.

Szilbee,klassz kis játékok! :) Biztosan fog neki örülni Dév.

Éjjel óra állítás :? :?

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?