2008.10.23 17:56
2008.10.23 18:55
2008.10.23 19:10
2008.10.23 19:38
2008.10.23 20:40
2008.10.23 20:42
[quote]H írta:a friss, nem kell beáztatni. Kicsit fröcsköld meg vízzel, mielőtt beteszed a sütőbe. 210 fokon, ameddig szét nem nyílik, és meg nem pirul egy picit.
[quote] írta:n mindig bevágok egy keresztet egy hegyes késsel a sima oldalába, egy nagy tepsibe szóróm őket és egy kicsi vizet öntök alájuk. Kb. fél óra alatt készen van, de mindig kiveszek egyet és megkóstolom milyen. Túl sokáig nem szabad sütni, mert kiszárad vagy megég.
Az a jó, ha vajpuha
[quote]M írta:i soha nem sütőben sütjük, hanem platnin!! ( gáztűzhely ), keresztirányban bevagdaljuk, és feltesszük a platnira, majd leborítjuk egy jénaiedénnyel. Kb 10-12 perc alatt kész! Rengeteget eszük, mint ős-soproniak...
2008.10.23 21:29
2008.10.24 05:36
2008.10.24 08:12
2008.10.24 08:54
2008.10.24 09:53
2008.10.24 10:49
2008.10.24 15:32
2008.10.24 18:48
2008.10.24 19:33
2008.10.24 21:41
2008.10.25 07:32
2008.10.25 07:55
2008.10.25 08:14
2008.10.25 08:49
2008.10.25 10:38
2008.10.25 11:23
2008.10.25 13:23
2008.10.25 13:35
2008.10.25 14:10
2008.10.25 14:26