Új privát üzeneted érkezett!

Nem értelek félre, hidd el jót tesz nekem, hogy észhez térítetek néha. :lol: Most már nem sirok, ahogy mondtad délután te is mintha hirtelen elvágták volna. Hova tűnt az fránya sírás? :roll: Na mindegy ma már nem keresem meg. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, remélem, Te sem értetted félre a Melcsikének szánt szavaimat. Nem Rád gondoltam. Szerintem mi végül is egyetértünk.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hát én nem vagyok büszke magamra egyáltalán. Szerintem egyszerűen tompa vagyok a fáradtságtól most, nem érzek semmit... aztán majd jön az is, amikor kiborul a bili...

De olyan jó, Boboka, hogy azt írod, nem kell búcsút vennem Pieter apukájától. Abba bele is halnék. Az is lehet, hogy ő egyáltalán nem érzi úgy, hogy annyira kötődik hozzám, ahogy én hozzá... Lehet, hogy ez csak az én képzeletem szüleménye, hiszen nem is igazán ismerem, és csak azért gonodlom azt, hogy szeretem, mert a legkisebb gyerekem nagypapája. Egyetlen élő nagypapa... De erre még hadd maradjon egy kis időm, hogy lezárjam... legalábbis kiderítsem...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska

Neked is csak ugyan azt tudom mondani, hogy köszönöm. :) :) :)

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya, igen, mi egyet beszélünk:)

Pieter apukájával nyugodtan e-mailezhetsz meg beszélhetsz. Végül is ő nem tett semmi rosszat.

Próbáld magadat kipihenni a pár nap alatt, nagyon sokat pörögtél az elmúlt hónapokban :wink:
Vendég

Kisanyácska

Az idő segit kiderítteni, nem is kell minden ajtót egyszerre bezárnod.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,

én úgy képzeltem, hogy tovább pörgetem magam hülyülésig az uszodában meg a fitnesszteremben!

Hogy a táblázataidat ki tudd egészíteni :lol: :

- Következő gyerek nálam legkorábban egy és háromnegyed év múlva, legkésőbb három év múlva. De előbb kéne hozzá megfelelő pasas :?

- Tali a nov. 15-i szombat előtti szombaton nem jó? A 15-ét még nem tudom, mert nov 20. tájékán lesz a durrrrrrrrrrva szigorlatom, de még nem szíveskedtek közölni velünk, hogy mikor. Úgyhogy még nem tudok értelmeset mondani, ne haragudjatok... Mondjuk attól még találkozhattok, ha nekem pont nem lenne jó!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Köszi, Melcsike! :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Na persze Kisanyácska.... SE NÉLKÜLED, SE TÜNCI NÉLKÜL NINCS TALI :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Leda!

Most olvastam, az USA-beli magyarok a nagy Barackot támogatják... Ti is? És egészségileg hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

A 8-kai szombaton én sem tudnék menni mert a Barcinak lesz a szülinapi zsúrja. Jaj lányok nem akarom hogy bárki is lemaradjon, Kisanya neked is ott a helyed.

Kép

Kép
melcsike70

Minket kerülnek a bacik, meg más betegségek. Tényleg és a térded kisanyácska mi van vele? Gondolom nem nagyon pihentetted :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Nem pihentettem a térdem, csak egy kicsit: nem bicajoztam, a kifejezetten térdgyilkos gyakorlatokat kihagytam karate-órán (azért néptáncon nem :wink: ), emelkedőn mentem a lépcső helyett, nem cipeltem a gyerekeket túl sokat - de ami igazán jót tett: az úszás!

Másfél órát aktívkodtam a vízben, a hideg nem volt rossz, és azt hiszem, a víz nyomása használt a legtöbbet. Utána remegtek a lábaim, de sokkal kevésbé fájt a térdem. Jippíííííííííííííííííííííííííííí! Nem fogok többet sírni. :roll:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Te karatézol is ejha Kisanyácska :lol: :lol: :lol: . Az úszás az bizti jót tesz, de azért kicsit pihentesd is.

Kép

Kép
melcsike70

Nem karatézom, csak van karate óránk a rekreációszervező szakon. Nagyon fájjintos kis óra! :D Én nyertem meg minden játékot... még fájós térddel is. 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hát Kisanyácska, kezdem magam szégyellni, hogy én ilyen lusta vagyok
Vendég

Mondd meg te is hány lábon állsz egyszerre? Én még régebben azt hittem hogy milyen pörgős vagyok, de melletted és Betti mellett kifutó fiú vagyok, komolyan. :oops: Önvédelmet én is tanultam anno, két ajtós szekrényekkel. :lol: Muszáj volt hogy hagyják magukat :lol: hogy legyőzzem őket.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek, milyen kaland üdítette fel langyos kis életemet tegnap. Kisfiamat vittem úszásra, és mikor kijött, és törölgettem, láttam, hogy véres a törölköző. Kezdtem keresni, hogy honnan folyik, hát az állán egy gyönyörű kis repedés. Ha jobban érdekel az anatómia, alaposan szemügyre vehettem volna a bőr alatti kötőszövetet. Brrr........

Kincsem nem sírt, csak akkor, mikor bejelentettem, hogy irány az ügyelet. Taxival a kórházba... Fertőtenítés, ideiglenes kötés, amíg a doktor úr meg nem jön a műtöből. Kötés le, újabb fertőtlenítés, sebösszehúzó ragtapaszok, olyan 8 darab, külső kötés, kész. Hurrá, kész! Közben a kislányom is velünk volt, szuperül viselkedtek mind a ketten. Kis hőseim!

Aztán taxival vissza az egyetemre, mert ott meg bejelentkeztem egy kísérletre, és a kis malőr miatt fél órát késtünk. Persze a csajt nem tudtam értesíteni, mert nem volt meg a száma, csak az egyetem központjáé. Kaptam pénzt a kísérletért, de ha nem vagyok ilyen lökött, még 400 Ft-tal többet is kaphattam volna. Nem baj, a taxipénzt megkerestem. Utána busszal, négy táskával haza...................... Túléltük.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Lányok, lassan elköszönök, feleségek után tűzök aludni:)

Holnap jövök:) "Csak" takarítgatok itthon egész nap

Jó éjt
Vendég

Jó éjt Boboka!

Kép

Kép
melcsike70

Azon ne csodálkozz hogy a gyermekeid ilyen kis hősök, hisz te vagy az anyukájuk, Szuperanyácska :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

épp most nézem a képeidet az iwiwen!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Holnap a BArcikám is utazik a mamáékhoz. Igaz szombaton hazajön, csak két éjszakát alszik ott.

Kép

Kép
melcsike70

Szia, Boboka! Ügyes vagy, hogy elmész, én nem tudom felemelni a popómat innen, pedig pakolnom kéne. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Tök hulla leszek megint. Melcsike, szerintem az a szuperanyaság, ha valaki tudja magáról, miben meddig mehet el. És ez rám nem igaz :(

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ugyen nem baj hogy Bogikát is feltettem, volt aki azt mondta, hogy nem éppen szépek ezek a gépek hogy ott vannak a műszerek meg minden, de hát nekem csak ilyen képeim vannak az Angyalkámról. És nem fogom szégyelni Őt ezért. :x

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt neked is.

Kép

Kép
melcsike70

Jó utat és vigyázzatok magatokra és törödj egy kicsit magaddal Kisanyácska!!!! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

szerintem jó, hogy feltetted a gyönyörű kicsi lányod képét. Nem szépek a gépek, de hát a gépek általában nem szoktak szépek lenni, és akkor mi van? A képen nem a gépeket kell nézni, hanem a Te kislányodat, aki gyönyörű kicsi ember... Nagyon jó, hogy van róla fénykép, és az is jó, hogy fölettted, mert úgy érezted, hogy ez jól esne. Én sokáig időztem ennél a fényképnél... És megint csak az volt az érzésem, amit már egyszer írtam, hogy a nehézségei ellenére biztosan boldog volt: a pocakodban is, és a pocakodon kívül is. Nagyon fontos volt neki, hogy ennyire szeretted, és tudom, hogy érezte. Szerintem biztonságban érezte magát, és nem félt... Amíg itt volt, tudta, érezte, hogy vele vagytok, odaát pedig megkönnyebbült a test kötöttségeitől, és szintén szeretet fogadta.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

föltetted

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Megyek Melcsike, ha még vagy.

Lehet, hogy Zalakarosról nem tudok jelentkezni, de legkésőbb vasárnap jelentkezem. Pihenjetek sokat!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!!!
Jaj de jó, hogy még itt vagytok és én végig tudtam magam rágni az írásaitokon.

Hallgatom Boboka zenéjét és sírok azokon amiket írtok és folyamatosan arra gondolok, hogy benneteket szeretlek olvasni a legeslegeslegjobban. Mert hiába ilyen szörnyű dolgok hozták össze itt az embereket valahogy olyan az érzésem, hogy itt az ÉLET van!!! Mert az élet nem csak szirupos örömmámor. Tele van keserűséggel, bánattal és attól lesz szép, hogy ezekkel a hátunk mögött még tudunk örülni meg tudjuk becsülni az apró dolgokat is.

Értitek mire gondolok???
hettuli

Lányok, aki virrasztani akar ma, az szóljon, mert én tudok maradni nagyon sokáig. A férjemék bulizni vannak és én leszek a sofőr hajnalban. Addig le sem fekszem...
hettuli

Halli!
Kisanyácska gratulációm a szakításhoz! A Zalaegerszegi hétvégére kívánok egy focicsapatnyi hódolót :wink: !
Mindenkinek szép hosszúhétvégét!
madamrekamé

Sziasztok!

Nem bírlak végig olvasn olyan hosszúak voltatok..

Kisanya, jól csináltad, habár csak most jönnek a nehéz időszakok. Egyébként nem hiszem, hogy neked kellene Pieter apjával tartani a kapcsoltatot. El kell a gyökereiben vágni mindent, hiszen ha valamilyen szinten kapcsolodsz hozzá, akkor mindig ott van a kisértés és egy kés szívedben..

Kép
leda2002

Egyébként hajrá Barack Obama! :)

Kép
leda2002

:( :( :(

Na jó, akkor olvasni fogok!!! :lol: :lol: :lol:
hettuli

Naaaa, kerülgetjük itt egymást!!!
hettuli

Leda, megint csak ketten maradtunk? :wink:

Ma voltam táncon és egy erdélyi csaj elkapott és mutatta nekem, hogy ííííígy táncolj!!! Jaj, elfelejtettem, hogy honnan való :? Annyira nagyon élvezem, néha béna vagyok, de teljesen elsodor a mozgás öröme!
hettuli

hova jársz táncházba? fonóba?? de jó neked!!

Kép
leda2002

Tényleg nagyon jó ám!!! Nem fonó, de majdnem. :lol: Lányok, asszonyok már évekkel ezelőtt kitalálták, hogy pasik nélkül is, de ők táncolni szeretnének. Összeálltak, fogadtak tanárt és lankadatlanul járnak szerdánként. Az idén felvetették, hogy az eü, egyéb okokból kiesők helyére szervezzenek be másokat. Az egyikük megkérdezte lenne-e kedvem. Gondoltam ez isteni jel, mert ez nekem régi-régi vágyam, hogy most menjek. Mert ugye nem én megyek, hanem ők invitáltak, ha béna vagyok, akkor igyák meg a levét, minek szóltak!!! :wink:
hettuli

Én ezt ajánlom nektek reggeli zenehallgatásra:

http://www.youtube.com/watch?v=c499wb3k ... re=related
hettuli

hettuli ne aggodj, mert a táncot is meg kell tanulni és h aszereted, akkor sikerülni fog. van egyébként tanárotok is?milyen táncot tanutok?

Kép
leda2002

:D

Van tanár, tíz évig profi táncos volt és ma nagyon tetszett, amikor azt mondta, hogy jaj, csináljuk már jól, mert a rosszat gyakoroljuk be. Én általában ha tudom, nem jó amit csinálok megállok. Csak akkor csinálom, ha azt érzem az a jó. Vagy odamegyek és megkérdezem mit csinálok rosszul és azt hogyan lehet kijavítani. Tanárként mindig mond valamit ami segít. A társak gyakran ösztönösen csinálják, amit én nem tudok a szememmel követni, így nem is tudom megcsinálni.

Igazából nem is tudom miért mondom, hogy nem vagyok jó táncos. Ha valaki felkér mindig azt mondja, hogy nagyon jól táncolok. Szerintem ez csak azért van, mert nagyon tudok a másikra figyelni és pár lépés után már teljesen átveszem a rezgését a partnernek. A férjemmel motorozva is ezt csinálom. Azt mondja velem a legjobb párosban menni. Észre sem veszi, hogy mögötte vagyok, együtt élünk hárman. Ő, én és a gép. Néha félek és becsukom a szemem, de érzem minden mozdulatát és elfogadom és visz magával. Ez is egy csodás érzés. Feladni magad és eggyé válni valakivel és egy egészet alkotni.
hettuli

Ja és mindenfélét tanulunk. Elkezdünk bemelegíteni és egyszer csak azt vesszük észre, hogy már speciális lépéseket és azok kombinációit csináljuk. Aztán bejelenti a tanár, hogy ez most melyik tájegységre jellemző. Pl amit az erdélyi nő mutatott nekem arra rögtön ráismert a tanár, de azt mondta, az amit ő vár tőlünk az más tájegység jellemzője és ott távolabb állnak a párok és a lábukat is máshogy teszik. Szóval nagyon érdekes és úgy gondolom a tanár is nagyon jó.
hettuli

Jó reggelt álomszuszik!

Mindenki alszik még? Örülök legalább jól kipihenitek magatokat. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt!

Éjjeli baglyocskák???

KépKépKép
tünci28

Jaj Tünci végre nem vagyok egyedül!

Kép

Kép
melcsike70

sajnos most mennem kell ,csak beköszöntem, de azért jövök ám...

De még éppcsak átmásztam az ágyból a gép elé, párom meglát égnek álla kétcentis haja.... :lol:

Itt van a sógora, segít neki az álmennyezetet csinálni, úgyhogy rittyantek nekik valami ebédet, mert eze a 100 kilós pasik elájulnak, ha nem eszenek óránként. :D

Visszaolvastalak titeket,termeltetek megint szépen..
tünci28

Huuu lányok nehezen aludtam el, nem voltam valami álmos. De reggel én is meglepődtem hogy fél 9 volt hogy megébredtem. Jaj de jó kitört az Őszi szünet nem kell korán kellni. Ma jó hideg van nálunk. Aki elutaznak vigyázzanak magukra. Aztán pihenjetek sokat. Most szólt a főnököm lépjek le a gépről, mert ő is idejönne. -Barci- Ma töltött paprikát csinálok ebédre. Pusz mindenkinek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Huuu Tünci majdnem sikerült egyszerre elköszönni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?