Új privát üzeneted érkezett!

Halihó, van valaki? Hazaértem:) Túléltem a mai melót:):)
Vendég

Kisanya semmi bunkoságról nincs szó, hogy nem otthon találkozol Pieterrel. A legjobb, amit tehetsz, hiszen egy szakítást olyan helyen ahova emlékek, jó idők fűznek egyszerűen képtelen. Nem is szabad, ha komolyan gondoljátok, hogy vége legyen.

Kép
leda2002

Sziasztok4

Leda,megkaptam az emailt,ma már nem hiszem hogy írok, mahd holnap, ha több időm lesz.

Ma nagyon elfáradtam, délután én is tettem-vettem az udvaron,pakolásztunk, összeszedtem a lombot(de szivatott a fa, mert folyamatosan hullott),meg nyomláltam.

Úgyhogy nemrég megfürödtem, most gépezek, de azt hiszem ma nem kell altatni...A tornát is nyugodt szívvel kihagyom.

Én is várom, hogy Kisanyácska jelentkezzen!

Hettuli is ma ment dokihoz,azt mondta ír majd.

Ti hogy vagytok?
Jó lesz egy kis pihenő..

Betti eltuaztok a hosszú hétvégén?

KépKépKép
tünci28

Én is olyan vagyok mint a mosott kaki... Elvileg ma kéne megjönnie, ebből a hasgörcsök már megérkeztek:):)

Gyorsan vacsi, fürdés, aztán született feleségek nézés:) Meg persze babanet:)
Holnap meg délig alváááááááááááááááásssssss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Tünci, nagyon hasznos napod volt ma

Melcsike van?

Leda, hogy vagytok? Megnéztem a képeket, nagyon szép helyekre jártok:) Barakot nem láttam:( Takarja a kocsi:)
Vendég

MOst lettem foglalt volt a gép. Nem engedtek ide. :(

Lányok mindenki jól kidolgozta magát ma. Én meg............. pihenjétek ki magatokat jól.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek felhívott ma egy nagyon régi barátom...Viola óta nem beszéltünk,utoljára akkor, amikor még a pocimban volt..

Kezemben a telefon, gondoltam,most megint el kell mondanom egy újabb embernek, aki megkérdi, hogy :Na megvan a baba???

Nagyon nehezen indult a beszélgetés, az első lélegzetvételéből tudtam, hogy tudja..de képtelen volt kinyögni, össze-vissza habogott..Végül mondtam neki:KÉrdezd meg, amit szeretnél...
És kibökte végre,hogy tudja..Hogy el sem tudja képzelni,mit érezhetünk ,hogy annyira sajnálja, bár tehetne értünk vaalmit..
Beszélgettünk egy negyed órát, ő nagyon okos fiú, nem mondott semmi hülyeséget,nagyon szépen beszélt Violáról és hagyta, hogy elmondjam, amit akarok...
Nem értettem ,de azt nem akarta elárulni, honnan tudja,pedig nem titkolózós fajta..megkértem, hogy mondja el ,ha beszél a közös barátainknak ,akik még szintén nem tudják néhányan, mert akkor legalább velük elkerülhetem a felesleges kérdéseket...

Ma a postán is elsírtam magam..előttem beállt a kismama,és tudjátok milyen egy falu...Jaj, heló, mi van veled,jaj, mekkora a pocakod, kislány lesz, vagy kisfiú?Kislány,de jó....így a postáslánnyal...én meg csak néztem mereven előre, majd megszakadt a szívem...

KépKépKép
tünci28

Látod azért vannak mindegyikünk környezetében olyan emberek, akik segitenek nekünk azzal hogy nem tapintatlanok, és megértőek.

Kép

Kép
melcsike70

Drága Tünci, nagyon sajnálom:(

Látod, megint a fiúk értik meg jobban a helyzetet...
A nők nagy része érzelem mentesebben fogja fel valahogy ezeket a tragikus dolgokat, nem?
Vendég

Kit nem tudunk még hogy mikor ér rá csajok, mert én már elvesztettem a fonalat? Már jó lenne talizni, mert szeretnék már beszélgetni élőben veletek drága barátnőim. :) Olyan jó lenne már. Olyan vagyok mint egy kis gyereke igaz? :oops: De akkor is várom már. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg nagyon furcsa..beszélgetés közben hallottam, hogy szipogott...hatalmas férfi létére,lehet hogy az utcán volt ,de átérezte a fájdalmam és velem együtt sírt a kicsikémért...

De azért nagyon nehéz volt kinyögni, hogy mi van...
meg a postán is ,én arra várok, ohgy feladjamaz öröklési bizonyítványt,ők meg a boldog babavárásról csacsognak...persze csórikám nem tehet róla, de akkor is annyira nagyon nehéz....

Meg esténként, megint annyira fájdalmas gondolataim vannak..mindig az az éjjel jut eszembe, amikor megszületett...olyan élesen látom, mintha tegnap lett volna...nem tudom, hogyan felejtsek, miközben foggal-körömmel ragaszkodom az emlékeimhez..

KépKépKép
tünci28

Melcsike:

Bettinek Neked jó bármelyik szombat, ha időben szólunk...

Tünci,Boboka:15,22,29....

Kisanyácska:

Mano:

Sütőtök:
tünci28

Én ugyanigy vagyok ezzel mindig előttem van az a reggel, és az utolsó percek, a búcsúja a Bogikámnak. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Nekem jó igen.

CSAJOK TÉNYLEG MÁR SEGITSETEK MÁR HOGY MIKOR JÖJJÜNK ÖSSZE, TÜNCI MÁR ANNYISZOR EMLÉKEZTETETT MINDENKIT. REPÜL LÁNYOK AZ IDŐ NAGYON GYORSAN :!: :!: :!:

Kép

Kép
melcsike70

Annyi idő eltelt már és mégis olyan kevés...Tegnap mondtam a barátnőmnek, hogy amikor Viola elment ,azt mondták, hogy idővel könnyebb lesz....

De mikor lesz már jobb,mikor lesz könnyebb??
tünci28

Melcsi:

Fentebb írtam, hogy ki nem jelzett vissza,szerintem egy két nap és mindenki mond vaalmit...

Ma Sütőtök nem jött, de biztos benéz vaalmelyik nap,meg remélem Manó is...

És továbbra is mondom, ha esetleg bárki szeretne találkozni velünk,de csak ritkábban ír, vagy csak olvas minket, jelezze!!
tünci28

Hááát, nem tudom, mikor lesz könnyebb. Én először kb. három hét után éreztem, hogy talán egy kicsit könnyebb, de aztán mindig vissza-vissza zuhantam. Ma már inkább úgy érzem pár hónap elteltével, hogy inkább megpróbáltam belül magamban kezelni a helyzetet.
Ma nagyon szép dalokat hallgattam bent. Szomorúan szép magyar számokat pl. korál.
Volt egy szám, nem tudom ki volt az előadó, az a címe: fiam
És belül sírtam, de kívülre megtanultam nem mutatni...

Azt vettem észre, mindig olyankor bukik ki jobban belőlem, ha egyedül vagyok itthon. Tegnap apa éjfél előtt jött csak haza. És előtte elkapott egy sírógörcs, azt hajtogattam hangosan, hogy mennyire szeretlek kisfiam, nagyon hiányzol, nem akartam, hogy így legyen stb. És zokogtam. Egyik pillanatról a másikra. Aztán mintha egy gyors "csapó" lett volna, hirtelen láttam magam előtt, amint évről évre vittük volna nyelőcső ellenőrzésre Lackót, meg vizsgálatokra a klinikára, láttam magam előtt, amikor még tudtam a karjaimban tartani, és azt, amikor már akkora nagy volt, hogy nem. És Ő szenvedett, és láttam magam előtt az orvos arcát, hogy igen, akkor megmentettük....
És akkor hirtelen magamhoz tértem, és megértettem, hogy ez így a jó, ennek így kellett történnie... És elfogadtam.

Kicsit összevisszára sikeredett :roll:
Vendég

Könnyebb? Én még el sem hiszem hogy lesz olyan. Én még nem tudom kivülről nem mutatni, én egyből elsirom magam. Ma is találkoztam egy ismerőssel és csak megpuszilt és nem kérdezett hanem mondta hogy olvasta az iwiwen. Egyből sirtam de nem kellett róla beszélnem. Nem tudom még nem kimutatni. Félek már komolyan saját magamtól.

Nekem a védőnő azt mondta, amikor eljött hozzám beszélgetni hogy a fájdalom erősebbé fog tenni. Higgyem el, de még nem érzem azt az erőt, csak azt hogy fáj.

Kép

Kép
melcsike70

nem lett összevisza..értelek...igen...
tünci28

Tudom hogy mit akarsz ezzel leirni Boboka. Nagyon is érthető amit mondani akartál.

Kép

Kép
melcsike70

Na most én irtam egy jó nyakatekert mondatot inkább meg sem kellett volna szólalnom. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, azért a lelki "gyógyulást" akarni is kell nagyon erősen.

Én a múlt hétig szinte "eldaráltam" mindenkinek a történetünket, aki kérdezte. Szinte érzelem mentesen elregéltem, mint egy verset.

Valahogy szerintem az volt a vízválasztó, amikor mentünk a születési anyakönyvi kivonatért, és akkor már pár napja Angyalka volt Lackó. És a nő, ahogy odaadta a lakcímkártyát, meg az anyakönyvi kivonatot: gratulált, és jó egészséget kívánt a babának. Utána már úgy voltam, ha ezt ép ésszel és ott sírás nélkül kibírtam, és utána képes voltam bemenni a sote épületébe a bo......-i papírokért, ahol valamelyik teremben ott feküdt az Angyal Kisfiam, ezek után már semmi sem lehet rosszabb.

És a múlt héten a jósnőnél alig láttam a könnytől, alig bírtam visszatartani.
Valami új szakaszba léphettem, mert szép lassan elkezdtem magamból kiadni a fájdalmat. Amit eddig az eszem szerintem blokkolt idáig. (Írtam is már régebben, hogy néha olyan, mintha nem is velem történt volna ez az egész.)

És higgyétek el lányok, szép lassan mindannyiunknak eljönnek az egyre jobb szakaszai:)
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=Lg2ksGCd ... re=related

Ezt hallgattam anno Lackóval, amikor még a pociban volt:)
Nagyon szép:)
Vendég

ez gyönyörű boboka..még sosem halottam magyarul.

Melcsike!
Valamikor el kell tudnunk engedni a kicsikénket, mert csak így lesz méltó nyugalmuk,mégha nekünk nehéz is...Mindig erre gondolok, ha Boboka sorait olvasom, hogy ő már megkezdte talán ezt és nekünk is kell,mert így lesz igazán ÖRÖK a szeretetünk!!!

KépKépKép
tünci28

Tüncinek privije érkezett:)

Erről még nem is nagyon írtam. Amikor Lackó élet halál között volt, olyan furcsa volt, mert hirtelen eszembe jutott a Hiszek egy Istenben... nagyon régen nem mondtam ezt az imát. És akkor egymás után mondogattam, és kértem a jó Istent, hogy ne vegye el tőlem. Aztán bementünk hozzá, és láttam, hogy milyen rossz állapotban van. Addig csak azt mondogattam Lackónak, hogy hamar túl leszünk ezen, szépen felépülünk és jókat bicajozunk, meg nagyon vagány kis srác lesz. Aztán, ahogy láttam, hogy mennyire szenved, mondtam neki, hogy látom milyen rossz neki, ha a jó Isten is úgy gondolja, hogy neki jobb lesz Angyalkaként, akkor vigye magával, és szeresse nagyon, csak ne szenvedjen többet. És ott elengedtem a kis lelkét, és nem sokra rá elment...
Ott megtanultam, hogy nem szabad önzőnek lenni. Ne azért éljen a gyerekem, hogy legyen kit tologatnom a babakocsiban, ne azért élhessen, hogy nekem jó legyen. Azért éljen, hogy Neki jó legyen!! Ha ezt a teljes életet nem tudná élni, önzőség lenne azt kérni Tőle is és a jó Istentől is, hogy maradjon itt velem.

Lányok, nem tudni, hogy Viola vagy Bogika milyen életet tudott volna élni. Hiszem azt, hogy az Isten, ha tudott volna nekik teljes életet biztosítani, akkor itt hagyja velünk/veletek őket.

Ők mindig itt lesznek velünk, csak most Ők segítenek nekünk:):)

Lehet, hogy kicsit szomorkásra sikerednek most a Hsz-ek, pedig nem akarom elrontani senki hangulatát:) Csak olyan jó ezeket kiírni:):):)
Vendég

A szomszéd garázs előtt az udvarba, ahogy álltam be, nagy doboz volt oda téve, ahogy közelebb értem, láttam meg, hogy a babakocsi doboza. A lánnyal egy időpontunk volt.
Úgy elbőgtem magam, hogy megvették a babakocsit!
Teljesen rosszul esett, amit láttam.
Persze, hogy megvették, én is már azt tenném.

Egész november hétvége jó, kivéke a jövő hét, úgyhogy válasszatok.

Betti
Kép
betti0412

ez most egy ilyeneste,ezek is mi vagyunk,nem baj ez, ez is előre kell vigyen,ugye?

Szívemből szóltál most Boboka,nem bírtam volna,ha szenved...
mostmár mindig úgy szeretem majd Violát,ahogy csak az anyai szív szeretni képes.

KépKépKép
tünci28

Hétvégén megyünk át, vagyis már holnap és egész vasárnapig rohanunk. Én meg rohadtul nem így terveztem. csak vasárnap jövök majd estefelé.

Betti
Kép
betti0412

És, ahogy Leda is írta, ennek az anyai szívnek van ám helye másik lurkó, esetleg lurkók részére is:):):) Most még a kis Angyalbabáink töltik ki teljesen, de csinálnak ők helyet a kistesónak, mert azt szeretnék Ők is, hogy továbblépjünk:)

Betti, sajnálom :cry:
Vendég

Betti, ha nincs kedved menni nem beszélhetnéd meg a férjeddel, hogy esetleg később menjetek pár nappal? Egyszerűen mond meg, hogy kell egy kis pihi és kész :roll:
Vendég

Hú Betti ,akkor kijutott ma mindkettőnknek.Sajnálom!

Remélem azért tudsz pihenni is,mert már tervezted nagyon,ugye?
ott a családnál lehet kicsit lazítani, vagyott is jöttök-mentek?
tünci28

Kivácsi vagyok Kisanya mire jutott P.-vel...remélem rendben van..

megyek ejtőzni...jó éjt!
tünci28

Nagyon szép ez a duettt Boboka.

Ne haragudjatok rám, de én még nem vagyok arra felkészülve, hogy ezt elfogadjam, Istennek miért az én gyerekemre volt szüksége? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
Mondtam.

tünci
Ott is jövünk, megyünk, meg az a rossz, hogy nem tudok ott mit csinálni, itthon meg vasalás, takarítás, főzés, vagy csak úgy vagyok program lenne. De a hétvégén megint nem érek oda a háztartásra, és csak torlódik. az én családomnál tavasszal ettünk utoljára vasárnapi ebédet.
Ráadásul anyumnak akadt egy udvarlója és most azért sem akar jönni hozzánk, mert nem tetszik neki.

Már a 4 lejátszót töltöm a netről, de nem viszi a filmet, hang van, kép nincs.

Betti
Kép
betti0412

VLC playerrel megy nekem. Ingyenes, magyar nyelvű, és mindent lejátszik.

Meg nekem a sima dvd lejátszóban is elindultak
Vendég

Tünci, írtam privit.

Melcsike, természetes, hogy még nem vagy felkészülve az elfogadásra. Csak azt akartam írni, hogyha nem is akarsz majd szép lassan felkészülni rá, akkor nem is fog menni. Akarni kell meggyógyítani a lelked, mert rajtad kívül senki más nem teszi meg. És a fájdalom egyre jobban birtokba veszi a lelked.

Csak féltelek, mert néha úgy érzem, sosem fogod akarni az elfogadást. Mi veled vagyunk és segíteni fogunk :wink:
Vendég

Boboka

Köszi nem ismertem a VLC-t de most én is letöltöttem mert volt amit nem tudtam lejátszani és most sikerült vele. Gondoltam kipróbálom. Bejött. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem tényleg nem akarom elfogadni, de hogy csináljam. Az eszemmel tudom hogy muszáj de a szívem nem engedi.

Kép

Kép
melcsike70

Lehet hogy én már túlléptem a megengedett határt? Van valami határ ebben amit meg kell szabni? Lehet hogy tényleg baj van nálam. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, sziasztok...

...gyerekaltatási projekt volt eddig.

Holnap reggel meg nyolc előtt szeretnénk elindulni nyaralni, három órába is beletelik, mire odaérünk. És még össze is kell pakolnom.

Utcán, étteremben, teázóban voltunk Pieterrel. Már telefonon mondtam neki, hogy ez lesz az utolsó találkozásunk. Ő azt mondta, szeretne még valamit mondani, de igazából semmi újat nem mondott. Ennyi volt, végeztünk. Tartottam a távolságot. Kézfogás, érintés, csók szinte csak baráti szinten volt. Párszor nevettünk, érzelmekől talán háromszor volt szó. Nem tudom, ez jó volt-e így. Nálam ez még a magamra öltött csonthéj, nem tudom, mi lesz belőle, de most csak hidegséget és keménységet érzek.

Az apukájától, úgy érzem, nem vagyok képes elbúcsúzni.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, félre ne értsd, én nem siettetni akarlak, azt nem is lehet, de tényleg úgy érzem, hogy (de szólj, ha rosszul látom) azzal akarod kimutatni Bogikádnak a szeretetedet, hogy hagyod szenvedni magad, mert úgy érzed, minél erősebb a fájdalmad, annál erősebb a szereteted. Hidd el, Bogikád nagyon boldog kis Angyalka lesz úgy, ha Anyát látja boldognak, és ha látja azt, hogy Anya elengedi az Ő kis lelkét. Attól még ugyanúgy szereted, és Ő ezt tudja is. Sajnos el kell fogadni azt, ami megtörtént, mert, nagyon nehéz kimondani, de visszahozni nem tudja senki.

Nehéz, nagyon nehéz, de az idő ezen is fog segíteni, csak akarni kell "gyógyítani" a lelket .

Melcsi, hidd el, nem bántani akarlak, épp ellenkezőleg, nagyon féltelek, mert nagyon meg kedveltelek :wink:
Vendég

Köszönöm a szavaidat nagyon jól esnek. :)

De tudok már azért felszabadulni kicsit, csak még ezek a gondolatok bennem vannak. És csak ti vagytok akiknek el merem mondani.A párom is meghallgat csak már vele úgy vagyok, hogy azt akarom lássa hogy már kezdem összeszedni magam, és nem akarom ráerőltetni a gondolataimat.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

a "megengedett határ" olyan egy év. És az egy év után sem kell, hogy ne fájjon, hogy ne hiányozzon többet. Ne siesd el... Senki nem léphet a kislányod helyébe. Ő egy darab belőled, és még sok mindennel több. Nem lehet csak úgy túllépni rajta, és aki ezt várná el, annak halvány fogalma sincs az életről...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya, nem is kell az apukájától elbúcsúznod. Vele még attól tarthatod a kapcsolatot szerintem.

Látod, mondta, hogy valamit még szeretne mondani, de nem mondott semmit. Ugyanilyen hitegetések lettek volna később is (szerintem). Nagyon büszke vagyok rád, hogy megtetted:)
Köszi, hogy elmondtad nekünk:)
Érezzétek nagyon jól magatokat.

Neked melyik tali időpont lenne jó?

Melcsi, örülök, hogy jó a program:)
Bettinél működik?
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nyugodtan mondd amit gondolsz, mert lehet hogy ez kell nekem hogy elfogadjam és el tudjam engedni oda ahova mennie kell. Lehet addig Ő sem lesz boldog, amig nem engedem oda teljesen.

Most tényleg úgy érzem magam mint egy hisztis liba.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én sem mondok ám olyanokat el apának, amiket ide le merek írni :oops:
Azt se mondtam, hogy tegnap kiborultam. Nem akarom terhelni ezzel.

Ezért vagyunk egymásnak :wink:
Vendég

Ne érezd úgy :wink: Nem vagy az, ez tök természetes. Igaza van kisanyának, valahol olvastam, hogy aki egy év után sem tudja elfogadni a történteket (és itt nem arra gondolok, hogy fáj, hanem arra, hogy szinte képtelen élni a hétköznapokat, annyira szenved), annak ajánlják, hogy forduljon szakemberhez.

Nálad ilyenről szó sincs, és nem is lesz. Szépen rendbe jön a kis lelked, meglátod :wink:
Vendég

Kisanya

Érezzétek jól magatokat. Hidd el Ő sokkal többet veszitett mint most gondolná.Szerintem biztos meglepődhetett rajta, hogy ilyen kemény tudtál lenni vele szembe. Én is büszke vagyok Rád. :D

Kép

Kép
melcsike70

Veletek biztos sikerülni fog. Szerintem már hogy idáig eljutottam hogy nem érzem azt hogy örjöngenem kell a fájdalomtól , mint az elején, azt is nektek köszönhetem. :lol:

Előbb nagyon sirtam de most nyugalmat érzek újra. A szavaitok megint legyőzték a hülye gondolataimat. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok közben jönnek a Feleségek :D

Kép

Kép
melcsike70

Bizony, fél szemmel ott vagyok ám:)

Melcsi, tényleg, félre ne értsd a szavaimat. Isten ments, nem sürgetni akarlak.
Csak vigyázz magadra, jó?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?