Kedves Doki, köszönöm a választ!
Luca nagyon jó evő, pillanatok alatt kiszippantja a maga tejadagját ha épp ébren van, de a sárgasága nagyon lassan múlik sajna. Állítólag ezt nála az okozza, hogy sűrű a vére. Határeset volt az eredménye a kontroll vérvételen de nem tartották bent. Azóta szerintem javult a helyzet, sokkal könnyebben ébreszthető és többet is van ébren.
Sétáltatás: Összecsuklik a térde. Mászni mászik, de nem tartja meg magát. Januárra lesz időpont Dévény tornára bár ez úgy tűnik rajtam kívül senkit se zavar, a gyerekorvos kifejezetten kijelentette, hogy kutya baja, nem is laza pl. a csípője, eszembe se jusson elvinni valakihez, szépen kinövi. A nyaka már sokkal jobb, ha teljesen ébren van szerintem már egész jól tartja úgyhogy ott egyértelmű a javulás... (a lába viszont gáz, annak sajna tutira kell majd egy kis rásegítés... nagyon elgémberedhetett a hasamban)
[quote]E írta:nyhe láz, visító sírás, szokatlan viselkedés, hányás, aluszékonyság lehetnek tünetek. De szerintem nem lesznek. Sok erőt kívánok a várakozáshoz.
Na ez ijesztően hangzott. A lázát folyamatosan lesem, igaz csak kézzel nézem (hideg a keze, a tarkója stb.) viszont tegnap este pl. fájt a hasa és néha felvisított és néhány órán át ha nem lógott a mellemen (igaz, csak cumizni) akkor folyamatosan sírt. Nekem ez úgy tűnt, hogy a hasfájás miatt lehet, de a visítás tényleg ijesztő volt (a nagylány soha nem sírt így). Viszont az is igaz, hogy a nagylány nem kapott antibiotikumot így az nem is készíthette ki a gyomrát. Na így legyen okos az ember... (tényleg ijesztő a várakozás). Az aluszékonyság meg ugye nálunk default...
Gondolom a visító sírás amit írsz arra vonatkozik, hogy nem is hagyja abba, nem lehet mellel lekenyerezni.
Szóval ebben az a durva, hogy ezek a tünetek szerintem egy tök egészséges babánál is meglehetnek és fogalmam sincs, hol lehet a határvonal... főleg, hogy a nagylány még csak náthás se volt csak max. 2-3 alkalommal, a hasa se fájt soha, a megérzései meg ugye azért csak cserbenhagyják néha az embert.
Mindenesetre engem is nagyon megnyugtat, hogy kapott antibiotikumot (igaz csak este pedig reggel született de a gyerekorvos arra hivatkozott, hogy a szülészdoki csak este adta át neki a papírokat addig meg tehetetlenek... durva...)