Sziasztok!
Hát ha ti mondjátok, akkor biztos úgy van.
Nekem nagyon nem rémlik
, hogy a kettő ennyire összefüggne.
Mindenesetre nem hiszem, hogy igy szeretnék WC-zni, mert ha épp úgy kell nyomni, akkor ahhoz egészen más pózok sokkal megfelelőbbek és hatékonyabbak, nem? Csak a WC-s tapasztalataim alapján gondolom...
Hozzá kell tennem, hogy nekem szülés előtt mindenki azt mondta, hogy a tolófájásnál székelési ingert kell érezni. Hát én vártam is, de a helyzet, hogy nálam ez sem volt meg (vagy nem úgy érzékeltem??), pedig a tolófájás és a sima fájás ég és föld, simán meg lehetett a kettőt különböztetni. A tolófájásnál visszatarthatatlanul nyomnia kell az embernek, és annyira természetesen jön, hogy én biztos nem gondolkoztam el rajta, hogy most az hova, mire irányul.
Nyuszi!
De lehet
, úgyhogy visszamentem babába, egy nap (ha épp úgy alakul), akkor 12 órát alszok (10 éjszaka + 2 délután), ami nagyon-nagyon sok.
Beni simán elvan, játszik csendben a szobájában, magára csukja az ajtót, felveszi a telefont, ha csörög, ha a szomszéd átjön, akkor neki is elmagyarázza, hogy "Anya alszik". Szóval nagyon jó fej!
Nátántól nem lehetne aludni, de ilyenkor ő is alszik velem.
Bili: akkor lemaradtunk megint
. pedig épp mesléni akartam, hogy Nátánnál is megvolt az első bilis élmány. Pedig én nem vagyok híve a korai biliztetésnek, de magától alakult így. Valamelyik nap bejött velem a WC-be, és nyafi volt, beleült az ölembe, miközben pisiltem.
(Mikro máskor jutna eszébe???
) De egy pillanat múlva pattant is le, és fogja a bilit, kicipeli a fürdőszobából (látható helyen van). leveteti apjával a pelenkáját, és ráül (ált. fordítva), és egy picit belepisilt. Aztán tegnap fürdödtünk, utána kivittem a kanapére, és szóltam neki, hogy ne pisilje le (még nem adtam rá pelenkát). Erre megint fogja magát, bevonul a fürdőszobába (először azt hittem, hogy pelenkát akar hozni, mert az is ott van), kicipeli a bilit és ráül. Mondjuk ez alkalommal nem termelt bele semmit, de már az is angyon tetszett, hogy egyáltalán az jutott eszébe arról, hogy ne pisilje le a kanapét... persze biliztetni továbbra sem fogom, az ilyen spontán akciók
maradhatnak.
Gumicukor!
Az a helyzet, hogy 17 évesen, egy nála 23 évvel idősebb pasinak gyereket szülni úgy, hogy abba a lakásba még egy gyerekágy nem férne el, ez sem mutat túl sok felelősségtudatot...
Nem vagyok benne biztos, hogy a kislány egyáltalán tudta korábban, hogy hogyan lesz a gyerek, inkább csak elfogadták, hogy érkezik...
Fújjj: magyarán neked sem jutott eszedbe, hogy épp székelsz, hanem szültél
.