Irományom Dominik gombnyomogatásának köszönhetően elszállt
Reset-elte a gépet...
A lényeg az volt, hogy Dani is ilyen rettenetesen sírós volt ám az orvosnál
Emma, aztán valahogy rájött, hogy nem ellenség a doktornéni
Egy kis Domi - szótár
:
epeejszőp - eperszörp
őzize - őzike
töközű - törölköző
tétta - tészta
taktak - tik tak (cukorka)
eszáát - elszállt
És amit mondunk neki mindent utánoz!!! Olyan édes
Tegnap nagyon kiakadtam csajok. Dani kérte mikor mentem érte az oviba, hogy menjünk oda az ovi melletti játszótérre, mert a két kis barátja az oviból ott van már. Hát a három kissrác olyan szépen eljátszott. Erre megjelent egy negyedik gyerek, az egyik ovistársuk, aki veszett rossz gyerek, én ilyet még nem láttam. Egy darabig egész nyugisan elvolt, aztán elkezdte szórni a homokot a többiekre. Rászóltunk, persze Daniék is szórták rá vissza, rájuk is rászóltunk. Kicsit messzebb ültünk a padon a homokozótól, nem közvetlen mellette, egyszer látom, hogy Dani ül a homokban és ez a veszedelem meg tiszta erőből rugdossa a lábát. Persze az anyja halál nyugodtan nézte
Én kiabáltam rá a gyerekére, hogy álljon már le. Aztán látom, hogy Dani nagyon sír, odamentem aztán jól leteremtettem azt a kölköt, mondtam neki, hogy ha mégegyszer ilyet mer tenni, én rúgod belé. Erre persze már oda tudott jönni az anyja, hogy mi az hogy én meg akarom verni az ő gyerekét. Mondtam neki, hogy nem mondtam én, hogy meg akarom verni, és egyébként meg jobb lenne, ha rászólna a gyerekére. Hát basszus még azt akarta kihozni az egészből, hogy az én fiam a hibás, mert rá merte szórni a homokot az ő gyerekére. Persze ezért össze kell rugdosni a másikat... Szerinte mindent az én fiam kezdett, kár, hogy a saját kölkét rózsaszín felhőkben látja és képtelen belátni, hogy égetnivaló rossz kölök. Az oviban mindenki panaszkodik rá, az óvónők már alig bírnak vele néha.
Ennek a csajnak egyébként papírja van róla, hogy hülye, kezelték pszichiátrián, nem tudom az ilyet miért engedik, hogy gyereket neveljen. Bár az túlzás, hogy neveli. Beíratta hittanra, hogy majd a papok megnevelik
, meg akkor majd nem fog olyan csúnyán beszélni. Hát amit otthon tanul a gyerek úgy viselkedik. Ráadásul felnőtt létére ez a csaj megállt 14 éves szinten. Sajna régóta ismerem, általánosban osztálytársak voltunk, ott se volt soha százas...
Dani lába meg tiszta kék lett reggelre!
Na megyek dolgomra.
Ja egyébként egész jól viseli Domi a tegnapi oltást, bár éjjel felsírt néha, meg reggel alig bírta felemelni a kezét szegényke, de ezek ellenére jókedvű. Most épp itt autózik a lábamnál, és ha hallanátok milyen nagy hanggal "berreg" az autó