Új privát üzeneted érkezett!

rékababa boldog szülinapot neked!!!
Megkaptuk a szurit,Eliza a pneumost,mi hárman meg az influenza ellenit.
Eliza belázasodhat,de remélem,nem fog :shock:
Én is kérdeztem Kristófnak a pneumot,de ő már kapott menjugatet,meg decemberben megkapja a pneumovax 23-at,így ez nem kell neki. Meg azt mondták,ha már megkapta a menjugatet,akkor ez már nem adják be,mert lényegében ua.,a pneumo 23 meg valami úgymond kiegészítés.
Nekem megint szééétmegy a fejem :cry:
Vendég

Cseriani, kész doktornéni leszel, csak úgy sorolod itten az oltásokat, meg melyik mikor, mire, hogy, izé... :lol: Remélem, nem lesz lázas Eliza. Ármin is majd kapja a hónap végén.
Rékababa, jó lesz a melód, tényleg! Egyszer én is voltam a bel ambulancián, 2003 októberben, akkor te már nem voltál ott, ugye? És ez 8-4 ig tartó munka lesz? És mikor kell elindulnod otthonról, és mikor érsz haza?
Cseriani, jobbulást a fejednek! Neked is gyakran fáj, meg nekem is, nagyon sz.r...

been

Rékababa nagyon boldog szülinapot

Kép

Kép
berni611

Emma fél 8-tól fél4-ig tart a munkaidőm. Reggel a 6 óra 50-es busszal tudok menni, délután meg 3 óra 40-essel haza. 2003. őszén már javában itthon voltam Evelinnel a pocakomban.
Fejfájósokhoz én is csatlakozom, egész héten nagyon fájt. Kínlódtam rendesen.

Cseriani nem kell akkor félni az influenza elleni védőoltástól? Elizának azért nem kellett beadni mert megkapta a másikat?

Timiről még mindig nincs hír?
Vendég

Boldog szülinapot, rékababa!!!

Kép
Kép
banoed

a doktornénink 2 év alattiaknak csak akkor adja be,ha különösen veszélyeztetettek. Szerinte erősödjön ilyenkor még az immunrendszer. Pl. a bárányhimlő ellenit is csak majd a 2 éves státusznál adja be.
hú,Emma,én már nagyon kitanultam... :D Leírjam,mikor mit kapnak?na,figyu :P
decemberben Eliza 15 hós oltás+prevenar(meningo) ismétlője.
Kristóf pneumovax 23
februárban Eliza 1.kullancs okozta agyh.gyull.ellenit
márciusban Eliza 2.kull.ellenit+18 hósat
szeptemberben Eliza bárányhimlő ellenit
asszem nem hagytam ki semmit a sorból :P

rékababa ez az influenza elleni már nem olyan,mint a régiek,ez nem legyengített bacikat tartalmaz,és nem állatokon kísérleteztek vele. 2 fajta b és 1 fajta a ellen véd(vagy fordítva???)
Vendég

Nekünk meg azt mondta a dokinéni, hogy gondoljuk meg a pneumot, mert ő csak annak ajánlja igazán, aki valamiért veszélyeztetett, vagy korán bölcsibe fog kerülni... De szerintem ennek ellenére kérni fogjuk, mindenhol azt hallani hogy milyen fontos, illetve Enikő unokatesója már ovis, tőle is elkaphat bármit, nem?

yuyu79

Dr. Cseriani. :lol: Tényleg tök jó, hogy ilyen tájékozott vagy, én sokszor azt sem tudom, épp milyen kötelező oltásra viszem a kölket... :oops:
Pneumot igazság szerint én a média hatására adatom be Árminnak... Annyi rémtörténetet hallottam már, aztán persze azt már nem tudom, hogy ez az oltás melyik válfaj ellen véd, mer van gondolom ezerféle pneumobaci... De úgy vagyok vele, amit lehet, megtettem, hogy elkerülje Ármin. Végülis épp kérni akartam, mikor a dokinénink megkérdezte, megrendeljék-e az oltóanyagot. A barihimlőt Hanna megkapta, Ármin még nem, mármint az oltást, de neki is beadatjuk. Én voltam már bhimlős, de apjuk még nem.
Meg mondjuk a mi dokinénink - paksiaknak: Bátai - eléggé gyógyszer-és oltásmániás, ha lehet ezt mondani... Egyelőre nem bánom. :D
Huhh, csajok, már nagyon aggódom én is Timeszért, megnéztem iwiwen, szept 16 óta nem lépett be, biztos még Pécsen van...

been

SZIASZTOK CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm mindenkinek az aggódást és hiányolást, tegnap este kaptam lelépőt a kórházból hétvégére végre 3 hét után, azt hittem már megőrülök, hogy ennyi ideig nem láthattam a kisfiam, de behozatni nem akartam a vegyszerek miatt nem ajánlatos.

Sajnos hétfőn kell visszamenjek még, de ez a 2 nap a menyország itthon.

Cseriani, bocsi, hogy ritkán írtam sms-t, de sokszor annyi erőm, sem volt, hogy a telefont felvegyem, ha hívtak!

Röviden: a 3 hét alatt kaptam 7 zacskó vért, beültették a nyakamhoz a Z-portot (legalább nem szúrkálnak mindennap), kaptam vesekatétert mert leállt a bal vesém, és leszívtak egy 14 cm-es tályogot az alsó hasfalamról 1 liter gennyel.
A bal lábamra viszont még mindíg nem tudok ráállni, mert a tályog még nyomja a vénákat, borzasztó az ágytálazás a kórházba.

Többet most nem bírok itt ülni, mert már fáj a lábam, holnap is jelentkezek mielőtt elmegyek.

Kép
timesz

Rékababa! Boldog szülinapot neked!!!

Timi! Jajj de jó, hogy hazaengedtek, még ha csak 2 napra is!!! Biztos nagyon örül neked Olivér! Sok erőt ad neked, hogy hamarabb meggyógyulj!!! Szörnyű miken kell keresztülmenj, de hamarosan csak egy rossz álom lesz az egész, és végre annyit lehetsz Olival, amennyit csak akarsz!!!! Így lesz! Vigyázz nagyon magadra és gyógyulj meg gyorsan! Gyógypuszik mennek, röpülnek!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Drága Timesz!
De jó,hogy itt vagy megint :) már nagyon-nagyon izgult érted mindenki! Örülj a családodnak,és használd ki ezt a 2 napot. Oli biztosan nagyon örült neked! Gyógyulj meg minnél előbb,küldök én is gyógypuszit! :wink:
Szia,várunk vissza!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Drága Timi!
Miattad gyorsan újra beregeltem mikor megláttam hogy itt vagy, szerencsére pont benéztem. Nagyon örülök az eltávodnak, és mihamarabbi gyógyulást kívánok!!! Nagyon nagyon remélem mielőbb túl leszel ezen a rémségen!

Többieknek üdv :wink:

Áfonya
scilla

Sziasztok!
Én is belestem egy pillanatra, hamarosan jövök,amint kicsit jobban leszek!Drága exszomszédasszonyom,Dadomi,nagy puszi!És persze itt mindenkinek!Timesz,így ismeretlenül is kívánom Neked a legjobbakat!fél szemem Rajtatok ám,csak sűrű az életem az utóbbi két hétben:(Jó éjt mindenkinek!
nettke76

Nagyon köszönöm lányok!!!

Áfonya neked is! :)

Tényleg jó itthon lenni, de már félek a visszautazástól.

Rékababa én is boldog szülinapot kívánok neked!!!!!!!!!!

A magyar kórházi körülményekről gondolom nem kell beszélnem, csak annyit, hogy átvittek egy másik kórházba a betegszállítók vizsgálatra reggel fél 8-kor, hamar kész lettem de a betegszállítóknak közben el kellett hozni egy másik beteget, de azt mondták nemsokára jönnek értem és visszavisznek. Erre fél 9-től délután fél 2-ig ott feküdtem egy kemény hordágyon 2 csővel az oldalamban, étlen-szomjan, pisilni kellett,de járni ugye nem tudok.....nem részletezem, szörnyű volt.

Majd lassan visszaolvasom a 3 hetet, kíváncsi vagyok mi volt addig veletek.

Kép
timesz

Drága Timesz, olyan jó, hogy itt vagy!
Nagyon aggódtunk érted, és persze, nekünk is nagyon hiányzol, és olyan jó, hogy kis időt a családoddal tölthetsz most! Aztán majdcsak lejár a hátralevő kórházi idő is. MI van veled most, mit mondanak? B-17-et még mindig nincs, aki beadja? És kicsi Oli hogy van?
:D

been

Timesz végre itt is egy kicsit. Mint ahogy a többiek is írták nagyon aggódunk és szorítunk érted. Jó, hogy hétvégére haza engedtek. Legalább tudsz erőt gyűjteni gyönyörű fiacskádtól. Sajnos ilyen az egészségügy, a betegvezetők nagyon is el vannak szállva maguktól. Természetesen a gyógypuszik továbbra mennek, hogy segítsenek a gyógyulásban.

Még egyszer köszönöm a köszöntéseket.
Vendég

Szia Áfi!! Én örülök,hogy megint itt vagy köztünk :wink: :)
Hogy vagytok? Barnus és Enikő?

Kép
Kép
josi

Nagyon aranyos vagy Josi, köszi de főleg Timesz miatt ugrottam be. :)

Barnus meg Enikő jól vannak köszönjük! Barnus időközben elmúlt 1 éves, nagyfiú, beszélget, járni még nem akar. Enikő most beteg volt, majdnem kórházba is került kiszáradással, de már ő is jól van. :)

Remélem ti is jól vagytok (mindenki) csak ritkán ugrottam be, akkoris főleg Timi hozzászólását kerestem (tudom hogy elnézitek ezt nekem) szóval nem vagyok túl tájékozott de ennyi bajotok legyen :P

Áfi
scilla

Köszi Áfi, hogy gondolsz rám és mindenki másnak is köszönöm, érzem ám a gyógypuszikat!!!!!

A B-17 et most a kórházi kezelés miatt fel kellett függesztenem, 2 hétig kaptam, de folytatom.

Olika nagyot nőtt a 3 hét alatt, kész nagyfiú lett. Imádom, és már előre hiányzik holnaptól, remélem a hosszú hétvégére haza engednek.

Mindenkit puszilok, majd jövök!!!! 8)

Kép
timesz

Timesz, további kitartást, sok-sok energiát, nagyon sokan szurkolunk neked, és várunk majd vissza, remélem én is, hazaengednek a hosszú hétvégén, és azt a családoddal töltheted!
Millió puszi! Csak így tovább!

been

Hahó, hová tűntetek? :D

been

Mindig dógozó Emma én itt vagyok! :P Tanácsadáson voltunk Domival, 12,35 kg és 81 cm a drágám :lol: Csakúgy mellékesen Dani egy évesen volt ennyi súlyra, cm-re pedig 16 hónaposan :shock: Hiába, nem egyformák a gyerekek.
Megkapta Pneumo oltást is, és láttátok volna milyen ügyes nagyfiú volt, egy picit sem sírt! Csak mutogatta a kezét, hogy fáj. Itthon meg apjának elpanaszolta, hogy "bántotta" a drnéni. :) Most meg el is aludt gyorsan, nagyon fáradt volt már.

dadomi

halihó

Vagyok én is,de inkább csak be-bekukkantottam...kicsit takarítottam,ágynemű-húzás,stb...,természetesen mosás-vasalás...
Kristófnak szinte egész hétvégén hőemelkedése volt,a szuritól. De ment oviba,semmi baja nincs,úgyhogy csak a szuri,biztos. Tegnap este meg éjjel már nem volt hőemelkedése,meg ma reggel sem. A kedve is jó,úgyhogy minden oké. Elizával semmi nem volt,pedig neki mondták,hogy lehet lázas.
Nagyon örültem Timinek,sms-t írtam neki,ne haragudjatok.
Áfi,tehát néha leskelődtél :wink:
Maradsz?
dadomi,nagyon ügyes a kisfiad. Kristóf is csak pislogott,hogy most akkor mi is lesz,majd mikor az asszisztens megfogta a karját,akkor kicsit pityergett,de ennyi. Elizám viszont teleüvöltötte a rendelőt.
Nekem még tegnap is úgy fájt a karom,hogy alig bírtam felemelni :?
Emma,írod,hogy Dr.cseriani :lol:
Na,mikor a dokinál vagyok,sokszor meg sem tudok szólalni,még azt is egy papírra szoktam felírni,hogy milyen köptető van itthon,pl :oops:
Bár ez inkább a rövid agyam miatt van :?
nettke,gyere sürübben!!! :wink:
berni(Évi) te is :wink:
és banoed te is :wink:
Na,lépek,elmegyek a Szabóúrért,meg elöbb bemegyek a boltba.
Vendég

rékababa írd már meg,hogy kaphatja meg Evelin is. Tudod,hogy nagggyyyon kíváncsi vagyok :oops:
Vendég

Sziasztok!Én is itt vagyok!
Csak beleestem a "sokat akar a szarka" hibájába és mindent akartam. :oops: Hogy érthető legyen: reggel ovi,aztán kávé (egybekötve egy kis ellenőrzéssel a vendéglátóegységünkben),majd bolt stb...ebédkészítés,11-re gyerekért menni és hát közbe egy kis netezés.És mivel mindenkire kíváncsi vagyok mire végigolvasom az oldalakat(több társalgót is követtem),nem marad időm írni .De vége! Muszály szelektálnom. És mivel ti voltatok akiktől segítséget kértem(és nagyon gyorsan kaptam) doki ügyben itt maradnék ha nem bánjátok.
geszti1

Cseriani ment a privi.

Geszti üdv. újra köztünk. Mesélj mi újság.

Majd később jövök, most léptem lánykáimért.
Vendég

Szia!
Most épp nem járunk oviba!Garatgyulladása van a kislányomnak.Szerintem már a héten nem is megy. Szombaton szeretném elvinni egy bizonyos légvár játszóházba ami Baján lessz és addigra szeretném ha nyoma sem maradna a betegségnek,nehogy ott az ugra-bugrától visszaessünk.
Én pedig nagyjából heti vendége vagyok a Varga dokinak aki egyébként nagyon aranyos.A dolgok jelenlegi állása szerint peteérésem már van igaz hogy gyógyszer hatására és azt még nem tudjuk hogy a nélkül is "műkök" -e de még mindíg nem sikerült megvastagítani a méhnyálkahártyát így viszont esélytelen lenne a beágyzódás.És fennáll az is hogy a köv. mensim is hetekig tarthat mert minden kicsi vér áttör a vékony rétegen. A múlt héten clostilbegytet szedtem a héten pedig duphastont.
Bocsi mennem kell majd folytatom
geszti1

Estét!
Szia, Geszti, örülök, h velünk maradsz, ne félj, Vargadoki benneteket is hozzásegít majd egy kisbabához, csak kitartást... :wink: Sógornőm 4 hétig bent feküdt a kórházban, nem volt fogadott orvosa, de Varga végig odafigyelt rá és nagyon rendes volt vele. Végül a Vidánál szült - nála nem-sem- szeretett volna... De nem volt gond szerencsére.
Jobbulást a kislányodnak!
Cseriani doktorasszony, elveszítettem a fonalat mááá... A pneumo ellenit adják karba? Csak, hogy tudjam, mire számítsak, mikor majd Ármint viszem... :cry: Remélem, Kristófnak lement már a hője.
Dadomi, kisnagyfiad méreteihez gratu! Enyémármin 17 hósan volt 11 kg 70 deka és 79 centi; Hanna nála ennyi idősen nagyobb volt, nem tudom mennyivel; kövérebb is volt... :lol: Aztán mostanra megnyúlott rendesen.
Tök jó, hogy későbbre tették a barátoközt-öt, van esélyem rá, hogy megnézzem, kölkeim korábban fekszenek az ovi miatt... :P

been

Emma! Domi ma megkapta a pneumo ellenit, karba kapta. Nem sírt, de még most is fájlalgatja a helyét. Mutatja a kezét és mondogatja, hogy "néni, néni, néni" (mármint, hogy a néni szurit adott neki :D ) Remélem nem fog belázasodni, nyűgösebb, mint általában, minden kis apróságért rögtön eltörik a mécses.

dadomi

jajistenem... neki is gyógypuszik.
Hát, akkor gázos lesz...
Ó, Ármin már akkor sírva fakad, ha belépünk a rendelő ajtaján, nem is kell, hogy oltást kapjon... Domi nagyon ügyes volt! :D

been

Irományom Dominik gombnyomogatásának köszönhetően elszállt :evil: Reset-elte a gépet...
A lényeg az volt, hogy Dani is ilyen rettenetesen sírós volt ám az orvosnál Emma, aztán valahogy rájött, hogy nem ellenség a doktornéni :wink:

Egy kis Domi - szótár :lol: :

epeejszőp - eperszörp
őzize - őzike
töközű - törölköző
tétta - tészta
taktak - tik tak (cukorka)
eszáát - elszállt

És amit mondunk neki mindent utánoz!!! Olyan édes :lol:

Tegnap nagyon kiakadtam csajok. Dani kérte mikor mentem érte az oviba, hogy menjünk oda az ovi melletti játszótérre, mert a két kis barátja az oviból ott van már. Hát a három kissrác olyan szépen eljátszott. Erre megjelent egy negyedik gyerek, az egyik ovistársuk, aki veszett rossz gyerek, én ilyet még nem láttam. Egy darabig egész nyugisan elvolt, aztán elkezdte szórni a homokot a többiekre. Rászóltunk, persze Daniék is szórták rá vissza, rájuk is rászóltunk. Kicsit messzebb ültünk a padon a homokozótól, nem közvetlen mellette, egyszer látom, hogy Dani ül a homokban és ez a veszedelem meg tiszta erőből rugdossa a lábát. Persze az anyja halál nyugodtan nézte :evil: Én kiabáltam rá a gyerekére, hogy álljon már le. Aztán látom, hogy Dani nagyon sír, odamentem aztán jól leteremtettem azt a kölköt, mondtam neki, hogy ha mégegyszer ilyet mer tenni, én rúgod belé. Erre persze már oda tudott jönni az anyja, hogy mi az hogy én meg akarom verni az ő gyerekét. Mondtam neki, hogy nem mondtam én, hogy meg akarom verni, és egyébként meg jobb lenne, ha rászólna a gyerekére. Hát basszus még azt akarta kihozni az egészből, hogy az én fiam a hibás, mert rá merte szórni a homokot az ő gyerekére. Persze ezért össze kell rugdosni a másikat... Szerinte mindent az én fiam kezdett, kár, hogy a saját kölkét rózsaszín felhőkben látja és képtelen belátni, hogy égetnivaló rossz kölök. Az oviban mindenki panaszkodik rá, az óvónők már alig bírnak vele néha.
Ennek a csajnak egyébként papírja van róla, hogy hülye, kezelték pszichiátrián, nem tudom az ilyet miért engedik, hogy gyereket neveljen. Bár az túlzás, hogy neveli. Beíratta hittanra, hogy majd a papok megnevelik :!: , meg akkor majd nem fog olyan csúnyán beszélni. Hát amit otthon tanul a gyerek úgy viselkedik. Ráadásul felnőtt létére ez a csaj megállt 14 éves szinten. Sajna régóta ismerem, általánosban osztálytársak voltunk, ott se volt soha százas...
Dani lába meg tiszta kék lett reggelre!
Na megyek dolgomra.
Ja egyébként egész jól viseli Domi a tegnapi oltást, bár éjjel felsírt néha, meg reggel alig bírta felemelni a kezét szegényke, de ezek ellenére jókedvű. Most épp itt autózik a lábamnál, és ha hallanátok milyen nagy hanggal "berreg" az autó :lol: :lol: :lol:

dadomi

Emma Eliza még a combijába kapta a pneumót,mi kaptuk a karunkba az infl.ellenit. Eliza nem lett lázas,nem igazán hatotta meg a dolog szerencsére. Mondjuk,a ragtapaszt nem viselte el,amint a doktornéni rátette,ő azonnyomban lekapta. Meg itthon vizesruhát sem tehettem rá,azt sem viselte el.
Hú dadomi,egyre ment feljebb a vérnyomásom,mikozben olvastam,amit írtál :evil:
nagyon édesen beszél a csillagszeműd :lol:
Szd.on voltunk,vásárolni,Eliza elaludt hazafelé a kocsiban-nem örülök neki,jobb,amikor ebéd után alszik,mint szokott is,mert így délben már ébren lesz,estefelé meg már tiszta zizi lesz :?
Na,mindegy. Megyek,kipakolom a szatyrokat.
Édesem ropival a kezében aludt el. Belenyúltam a szájába,ott nincs :roll:
Vendég

Cseriani, gondolhatod az én vérnyomásom milyen magasságokban járhatott tegnap!

dadomi

Sziasztok!
Segítene valaki hogy hol és hogyan lehet vonalzót csinálni?Nem találtam semmi erre vonatkozót.És szívessen megpróbálnék gyártani eggyet Virágról.
Voltam újra a Varga doki magánrendelésén és megint úgy jártam mint elötte...megvizsgált,majd ultrahangozott és mikor kérdeztem: mivel tarozok? Azt mondta: 3000,végül is csak beszélgettünk nem?? :shock: Nem értem miért!
(Biztos gondolja ez a szerencsétlen úgysem utoljára járt itt)
Ma elengedtem a leányzót oviba lessz ami lessz..., már nem hagyott békén hogy mikor mehet.
Hát ennek örömére hogy egyedül vagyok leolvasztottam a mélyhűtőt(600l :? ) úgyhogy megyek is mert már szerintem vissza lehet pakolni
geszti1

geszti rengeteg vonalzó van a babafalva.hu-n,nagyonbaba.hu-n,a noivonal.hu-n,stb... elkészíted a vonalzódat valamelyik oldalon,az elkészített vonalzót elküldöd magadnak emailben,majd az ott kapott linket,ami úgy kezdődik,hogy phpBB kimásolod,és a babaneten beilleszted a profilodba,az aláírásodhoz. A profilban az aláírás legyen mindig bekapcsolva. Ennyi az egész. Szólj,ha nem sikerül,segítünk,de sztem menni fog :wink:
Vendég

Én ma egész de. ismét Szd-on voltam,ha Eliza felkel,még be kell menni gyümölcsfákért,5-re meg szülőire kell mennem. Nálunk holnaptól szünet van az oviban,és a jövő héten is egész héten. Úgyhogy Kristófom kiunatkozhatja magát itthon :roll:
Vendég

ja,a dokival meg ne foglalkozz,nekem volt olyan,mikor azt mondta a doki,hogy semmivel,kell az majd magának,ha megszületik a kislánya :roll:
Egyszerűen csak vannak még rendes emberek,és kész. És bármilyen furcsa,nem mindegyik a pénzre utazik,szerencsére.
Vendég

Csak gyors: Geszti, úgy csináld, ahogy Cseriani írta, ha bármelyőnk vonalzójára kattintasz, odavisz az adott oldalra, és már adja magát a dolog.
Jah, Vargánál ez gyakran előfordul hálaégnek. :lol:

been

Hahóóóóóóóó! Merre vagytok csajok? :wink:

Timi! Remélem hazaengedtek hétvégére! És hogy jobban vagy!!!!
Nálunk zajlik az élet :D Dominik egyre többet beszél, most rákapott arra, hogy "deje!" (gyere) és bármit akar akkor "anya deje!" :lol: De a mutogatásról nem akar leszokni. Ha azt akarja, hogy valahova nézzek oda, akkor mondja, hogy anya, rámutat a szemére és odamutat ahova nézni kell :lol: Tündérpofa :lol: Tegnap már nem fájt a karja, ahova az oltást kapta, de az éjjel még nyügi volt kicsit. Talán ma már nem lesz semmi gond.

Tessék írni csajok sokat-sokat-sokat 8)

dadomi

Dadomi, Domi írtó jópofa, a szemére mutat... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ármin is "beszélget", ilyen a szótárja köbö, hogy:
nanna - Hanna
ana - anya
tattóóó - traktor
gyigyí - ló
vauvau
cicc
rarara - rajzolni akar
tata - takarjam be
brrrr
és társai... Meg a saját kis babanyelve, amin karattyol naphosszt és csak Hanna érti... :lol: Amúgy átkozott rossz kölök, nekem Hanna után nagyon furcsa... :P És mindenben de mindenben Hannát utánozza.
Oltásosoknak én is további javulást kívánok!
Timesz, remélem, most is otthon vagy! És, hogy jól vagy!
Dadomi, nem semmi játszótéri kalandotok volt... Hát, én is most kezdek megismerni furi anyukákat, hogy Hanna ovis...
:shock:
Na, Ármin megérkezett, majd még jövök... 8)

been

Emma! Domi is mindenben utánozza Danit :? Szerintem nem számít, hogy fiú vagy lány, a második lurkó már sokkal agyafúrtabb, mint az első :wink: Dani után Dominik is sokkal rosszabb gyereknek tűnik. Dani olyan kis nyugis volt, bár végül is én nem másztam fel a szekrényre, polcokra, asztalra, tehát nem volt kitől ilyet tanulnia. Dominik viszont már tanulja Danitól a hülyeségeket, amiknek nagy részét az oviból hozza haza... :? Most épp a nappaliban lévő ülőgarnítúrát szedik szét :evil: :evil: Vajon ki a lelkesebb? Hát persze, hogy Dominik.
Aranyos lehet Ármin is ahogy dumál :lol:
Na megyek mert már 3-szor keltem fel a gép mellől, míg ezt megírtam, mert nem értenek a szép szóból :evil:

dadomi

Nálunk pont fordítva van. Evelin sokkal rosszcsontosabb volt mint Réka. Bár az igaz, hogy a butaságba belelehet vinni Rékát is. Mindig megy Evelin után. Van mikor nagyon megértik egymást a következő pillanatban pedig mindenen vitáznak. Réka már mindent mond. Nagyon oda kell figyelni, hogy mit mond az ember előtte. Már két három szót is összetesz. Most, hogy a bölcsibe jár nagyon sokat megtanult. Ő a legkisebb korban, súlyban. De a dadák nagyon szeretik, mert a kisasszony hagyja magát babusgatni.

Dadomi jobban van már fiacskád lába? Az ilyen anyákat nem igazán tudtam soha megérteni.
Vendég

sziasztok,vagyok én is. Ismét sz*rul. Szerintem a múltkor nem gyógyultam meg teljesen,és most kicsit legyengíthetett a szuri,és ez lett belőle. Taknyi vagyok,hihetetlenül köhögök,de a torkom nem fáj. Délelött vert a víz,most meg ráz a hideg. Remélem nem fogok belázasodni :?
És a doktornénink is csak hétfőtől van,addig helyettesítő van,akihez nem vagyok hajlandó elmenni.
Már minden porcikámban izomláz van a köhögéstől.
Hú,én nem írok semmit a gyerkőcökről,legyen annyi elég,hoy hihetetlen rosszak. Eliza már most nagyon agyafúrt,mindenben a Kristófot utánozza. Nem is tudom,mi lesz a jövő héten,mikor mindkettő itthon lesz.
Eliza folyamatosan szökik,alig lehet utolérni.
Vendég

josi merre? rég voltál. Nemsokára szülinapoztok :D
Vendég

Sziasztok!
Bizony,készülünk a szülinapra ma már megjöttek a vendégek is,vasárnapig itt lesznek,úgyhogy nem tudom mikor érek rá.
Majd jövök és teszek képeket :wink:
Cseriani te szegény.......sajnálom,hogy már megint beteg lettél! :(
Dadomi,már én is nagyon várom,mikor beszél Csilla,nagyon aranyosak ilyenkor....is :D
Most voltunk sétálni,és Csilla megismerte a kutyust az utcán és elkezdte mondani,hogy vau :P Noéminek meg van egy interaktív cicája és annak meg nyávog :lol: ezen kívül még a nemnemnemnemnemnem nagyon megy!!!!!!!!! :evil: :lol:

Kép
Kép
josi

Nahááát, már Csilla is egy éves lesz, nem hiszem eeel, hogy megy az idő... Kérjük majd a képeket!
Cseriani, nemááá, hogy megen beteg vagy! Gyógyulj meg mostmár hamar!
Bababeszéd: nekem ez furcsa, mert Hanna másfél évesen folyékonyan beszélt már, Ármin meg hát így... :lol: De nem baaaj! Jah, és az apjának is azt mondja, hogy mama. :lol:

been

Sziasztok!
Jöttem egy kicsit!

TIMESZ!
Nem semmi csajszi vagy!
Bár csak ne kéne ezen keresztül menned!
Remélem hamarosan minden rendben lesz!
Nagyon szoritok! :roll:

Cseriani!
Tibinek Márciusba kislánya lesz! :roll:
Nagyon nödögél Eliza!
Aranyosak!

Rékababa!
Lemaradtam a szülinapodról,de utólag is Istenke éltessen!

Emma!
Édesek a gyerköcök!
Ők is nőnek mint a gomba!

Yuyu!
Látom ti is gyönyörűek vagytok!
Csoda szép a kiscsaj!
Hány kg vagytok már?
Vendég

Sose nincs itt senki mikor én jövök!
Jaaaaaaaaajjjjjjjjj
Dobok azért pár képet ha nem gond! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Moni nagyon édes baba Mirkó. Milyen nagy fiú már. Jó baba? Hogy álltok a felújítással? Köszönöm a köszöntést.

Cseriani mielőbbi gyógyulást. Remélem ma már jobban vagy.
Vendég

Köszike!
JÓ baba!
Csak jön a foga!
De ti ezt már tudjátok!
Ugyhogy kicsit nyügöske a drága!
Amugy nagyon jo baba!
Este 8 tól reggel 7 ig alszik!
Épitkezés most megállt egy kicsit elfogyott a pénz!
Ti jol vagytok?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?