Új privát üzeneted érkezett!

Hát csajok én összetehetem a kezem. Hozzátok képest baromi jól alszok mostanában. Megoldottam a rejtélyt: nem szabad est 9-kor elaludnom a tv előtt. Tegnap pl. fél 11-kor feküdtem le és ma reggel 6-ig aludtam.

A levertségem viszont azóta is tart... azt hiszem reggelizek egy jót, aztán befekszek a kanapéra tv-t bámulni. Ma nincs erőm máshoz. Apa szerint túl sokat pörgök... Lehet van benne valami és vissza kéne venni picit...

Kép
Kép
lbernuska

Hű csajok, úgy látszik volt valami a levegőben a rosszul átaludt éjszaka miatt...Én sem sokat aludtam, de az enyém már d.u. 6 körül kezdődött. Egy kis délutáni séta kettesben a zurammal, majd meglátogattuk a kiskutyánkat, utána anyóslátogatás, majd kezdődött a rosszullét. hazaérve töbszöri gyomormenés után folyamatosan jött a róka koma (magyarul felváltva f..tam és hánytam... :cry: ) Emellet pedig borzasztó gyomorgörcsöm volt. Nagyjából másfél órát kinlódtam igy, (a szünetekben bepakoltam a minimális korházi cuccot), aztán a párom segitságável felöltöztem és nyomás a kórház. Megvizsgáltak engem is, a babát is (a doki szerint jól van, köszöni szépen minden rendben van). Az ügyeletes nőgyógyász papirt ir, miszerint be kellene feküdni pár napra, megfigyelés, perfuzió a kiszáradás ellen. Ok, belenyugszok, ezzel ő le is tudott. a nővérek hivják a belgyógyászt, h itt vagyok, s eza szitu van, mire ő szó nélkül beledöfött a hátsómba egy injekciót (utólag, miután rákérdeztem, mondta, h eza hányás csökkentésére volt), igyak áfonyateát, diétázzak, és most menjek haza,majd ha már nem hányok, vegyek be egy görcsoldót (rám bizza, h milyent - milyen kedves tőle), és ha reggelig nem leszek jobban, jelentkezzek. Kijöttünk, akórház parkolójában még egyet rókáztam, majd itthon, mintha mi sem történt volna, folytattam tovább. Nagyjából fél1- 1 körülre már minden kiürült belőlem, akkor tudtam egy kicsit lefeküdni. De túl nagy luxus lett volna, ha aludni is tudtam volna, annyira görcsölt a hasam (görcsoldóval kétszer próbálkoztam ,mind a kétszer pakoltam is ki) Valamikor utolért a várva várt álommanó is, most pedig már lassan egy órája ébren vagyok, le vagyok gyengülve rendesen, de gondolom az, h éhes és szomjas vagyok az jó jel. Próbálkoztam előbb két korty teával (lightosan és cukor nélkül), mivel megmaradt bennem, ledöntöttem egyből egy félpohárral. Éhes is vagyok, de enni nem merek, azt sem tudom mit lehet ilyenkor, nekem azwlőtt sosem voltak ilyen bajaim.
Bocsi mindenkitől, h ilyen hosszú lettem, de máris jobban vagyok, h elpanaszolhattam a bajom nektek :oops:

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa ez nagyon rosszul hangzott, remélem jobban vagy. Nekem azt mondták, hogy ilyenkor növeljem a folyadékot és igyak jó sokat! Most nem is nagyon kívánok semmit enni, pedig nekem nincs már ilyen bajom.

Ropi keksz, főtt krumpli ami ilyenkor szoktak ajánlani, de én szoktam piritóst is enni, egy kis margarinnal...

Kép

Kép
dcili81

Galzsuzsa! Mi ilyenkor otthoni kezelésben főtt krumplit házi júhtúróval ettünk, illetve kokojzadzsemet. Mind a júhtúrónak, mind a kokojzának hasfogó hatása van. Remélem hamar rendbejössz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Galzsuzsa!
Ez nagyon rosszul hangzik!!! Igyál sok ásványvizet, hogy pótold az ásványi anyagokat is. Jobbulást neked!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Enikő!
[quote] írta:magzatvizzel kapcsolatban2 dolog lehetséges:
1. ha a feje nincs még beilleszkedve a szülőcsatornába, akkor több magzatvíz folyik el és magával sodorhatja a köldökzsinort, ami nagyon veszélyes, mert szülés közben összenyomódik és a baba nem kap levegőt. Ilyen esetben minél előb vizszíntes helyzet és mentő!
2. ha a feje már beilleszkedett a szülőcsatornába, akkor csak pár csepp magzatvíz tud jönni, ill. alig szivárog, ebben az esetben nem olyan sürgös a dolog (van aki ezzel még pár napig elvan, persze már megfigyelés mellett."

Tegnap este a dokinál rákérdeztem erre, és szinte szó szerint ezt mondta! Kivéve az utolsó mondatodat, de ez inkább speciálisan rám vonatkozott, hogy 3. szülésnél már nem célszerű otthon várakozni, minél előbb kórház!
Egyébként minden rendben van, méhszáj zárt, baba fejjel lefelé fekszik, uh-gal is ránézett, de csak tájékozódólag, így adatokat most nem tudok. Két hét múlva mennem kell áramlásos uh-ra. Azt mndta, ez nem rutin, de a korom miatt kell. Utána a 36. héten kezdődik az nst.

Az átutalásokat miért nem interneten csináljátok? Mostmár minden banknak van internetes felülete, szerintem így a legegyszerűbb. Banktól függ egyébként, hogy mennyit von le az átutalásért, van olyan bank, ahol ingyenes.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2008.10.22 08:52-kor.

zsebi_baba

Zsuzsa!
Szegény nagyon megviselhetett az éjszaka! :(

Csatlakozom az előttem szólokhoz. sok-sok folyadék és főtt krumpli.
Pihenés!

Jobbulást neked!!!!
Vendég

Galzsuzsa: jobbulást neked, és vigyázz magatokra

Már kezdtem örülni, hogy mostanában jobban alszom, néha a szopipárna is kiszorul, mert az oldalfekvés megy nélküle is, de a mostani éjszakám nekem is valami katasztrófa volt. Ugye a bal oldalamon alapból sem birok ki fél percnél többet (pedig a "nagykönyv" szerint az lenne ideális), de most a jobb oldalamon is pár perc után fájt, zsibbadt, nyomott mindenem, háton meg kb. 2 után már szédültem és rosszul voltam (úgyhogy Zsiráf: a szervezeted baromi gyorsan jelez, ha nem jó a háton fekvés :)). Szerintem az volt a fő baj, hogy milánóit vacsiztam, és túl nehéz volt (csakhát nem tudtam megállni :oops: ). Ráadásul apa 4-kor kelt, mert horgászversenyre megy hétvégén, és mentek terepszemlézni a Velencei tóra...

Berni: pont ugyanezt hiányoltam én is, legalább egy kicsit odaengedtek volna, de a nővér úgy pörgette le az előadást, mint egy katonatiszt.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Na épp az előbb ment el az egyik kolléganőm/barátnőm, és nagyon meglepett. Tegnap este felhívott, hogy most van a TACSKÓ-ban és hatalmas leárazás van, és mivel majd úgyis jön babát látogatni, így engedélyt kér hogy vegyen egy-két ruhát. Mondtam persze, ok! Erre ma be is hozta, hogy én őrizgessem otthon. Kaptam 3 bodyt, egy takarót, 3 pólót (az majd tényleg nyáron lesz jó) és 3 kompett garnitúr rucit. Háááátt ez megőrült, de nagyon jól esett. Bogyócskának tényleg már csak egy bundazsákot kell vegyünk!!!

Ibernuska: hát igen, ma hazajön apa, de lehet holnap lesz belőle, mert úgy éjfél és hajnali 2 körül érkezhet, ha tényleg elindulnak időben.
Mindenkitől előre felmentést kérek, ha holnap nem jelentkezem!! :lol: :lol: :lol: Jó??????? :wink: :wink:

Sarmi: hát éjjel/hajnalban az én bébim is aktív volt. Úgy fél 4 felé tartottam a pisiszünetet, és miután visszafeküdtem kellett vagy 1/2 óra mire abbahagyta a bulizást és a csuklást!!! Mondtam neki hogy anyának még a héten utóljára korán kell kelni, és jó lenne a nyugi.

Zsuzsa: tegnap nekem is rossz volt a gyomrom, hasmenésem volt egész délután-este! Nem tudom mitől, de most már jobb!!!!
Vendég

zsebi_baba! Szuper, hogy mindent rendben talált a doki!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Köszi! :)

Alvás: Én is sokat forgolódom éjszaka, mert hamar elzsibbadok, sehogy sem jó egy helyzetben, de azonkívül egész jól alszom. Szerintem a szervezetem örül, ha végre kényelmesben van, olyankor aztán jó mélyen elalszom. :)

zsebi_baba

Bocika! Nagyon jó az ilyen barátnő! Fotók?
Felmentés megadva! De azért a beszámolót majd várjuk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Zsuzsa:
jobbulást neked!Hu, szegény fejed!Remélem hamarosan rendbejössz!!!

Bocika:
ez igen !Én is akarok ilyen őrűlt barátnőket :wink: :lol:

Zsebi-baba:
örvendek, hogy minden eredmény jó! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Tessék, itt vannak a ruci képek. Bocsi a minőségért, de hát itt csináltam gyorsan a melóhelyen.
Tudjátok az a legnagyobb poén, hogy annyira nem is vagyunk barátnők, inkább kolléganők, meg hát azért jóban vagyunk és ilyen sokmindent kaptunk. Drága anyósék meg még egyszer sem kérdezték meg, hogy kell-e valami az UNOKÁJUK-nak!!!!
Kép polók, takaró, rugik
Kép szettek [/img]
Vendég

Boci ezek nagyon szépek!

Kép

Kép
dcili81

Fú Zsuzsa, ez nagyon durván hangzik :( Lillánál én is valami ilyesmit kaptam ki de engem azonnal benttartottak nehogy koraszülés legyen belőle... (mondjuk nálam a sok hányás miatt a CTG elkezdett fájásokat mutatni). Azonnal csináltak sürgősségi vérképet és elkezdtek antibiotikumot adni hátha valami gyulladás is van a háttérben és emiatt legyen koraszülés (valami volt is mert nagyon magas lett a fehérvérsejtszámom).

Másnap reggelre teljesen rendben voltam, a CTG tök jó lett stb. (csak épp még napokig nem engedtek haza...)

Keksz plusz tea... ha nagyon sokat hánysz plusz hasmenésed van el kéne menni gyógyszertárba és venni egy spéci "infúziós" keveréket... nem tudom a nevét. A lényeg az, hogy ugyanaz az összetétele mint egy infúziónak kiszáradás ellen (sók, cukrok vannak benne) csak ezt inni kell... Nagyon jó, mindenképp szerezz néhány tasakkal belőle...
Vendég

Boci:
nagyon szuper dolgokat kaptál! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocika, ezek nagyon édesek!!!

zsebi_baba

Sziasztok!

Látom sokaknak volt rossz éjszakája. Nekem is! :( Bár eddig szerencsére jól aludtam, viszont tegnap hajnali 3-kor kimentem pipilni, utánna meg elkezdtem görcsölni. :roll: De nem méhösszehúzódásom/jósló fájásom volt, hanem folyamatosan görcsölltem kb 20 percig. Olyan ligthos mensi szerü, ami kicsit a lábamba is kisugárzott. Másnak is volt már ilyen????

Bocika!
Klassz dolgokat kaptál! :wink:

Zsuzsa!
Pihengess, sok folyadék. Szegény jól elkaptál valamit! :?

Cili!
Dokidnak mondtad a viszketést?
Az őstopikomba van egy kismami,aki ugyancsak sokat viszketettt, és nála csináltak vérvizsgálatot, ki is derült ,hogy az epefunkciójával van valami gond!
susy75

Amúgy az utóbbi idöben megfigyeltem én is, hogy éjszaka sokszor zsibbadnak a lábaim. :roll:
susy75

Lányok köszi a dicséreteket!
Annyira nem tudok a melóra koncentrálni, mert állandóan apa jár az eszemben. Mint egy kis hülye tinédzser, aki először szerelmes! :oops: :oops: :oops: Még azt is elfelejtettem, hogy délután jelenésem van a dokinál. Apukám hívott, hogy mikorra jöjjön értem (ő visz el), én meg kérdeztem, hogy miért. Hát az orvoshoz, válaszolta. Úristen ez is kiment az agyamból!!! :lol:

Zsuzsa: remélem jobban vagy már!!!
Vendég

Szia Susy!
Nekem volt ilyen érzésem egy párszor,de feküdtem és elmult...Nem tudom mitől lehetett... :shock:
Hogy állsz Malackáékkal??Készen vagy?Az én fiaim nagy Micimackó, malacka és a társai rajongók... :lol: Megvan az összes szereplő nekik :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A Heim Pálban majdhogynem kötelező a próbababa újraélesztése... nincs menekvés :) (max. elmentek oda is egy körre...)

Éjszakai alvás: a bal vesém elkezdett begörcsölni (rohadt korán... gáz lesz így kihúzni a terhességet) úgyhogy én most ülve alszom, hogy ne nyomjam... kemény menet, sokszor ébredek miatta... (nemsokára jön a napi 3 no-spa... az remélhetően karban fogja tartani... meg algopyrin is kéne mellé de azt nem merem bevenni az antibiotikum mellett úgyhogy még ki kell húznom 4 napig...).

Tegnap éjjel egyébként tuti, hogy volt valami a levegőben mert Lilla éjfélkor felébredt és nem akart elengedni a szobából... (aztán galád módon átvertem... azt mondtam neki, hogy WC-re megyek, megkérdeztem, kimehetek-e... oda szerencsére elengedett... én becsuktam az ajtót... ő meg elfeledkezett rólam és elaludt:)))))) (bezzeg a férjem... hazaért egy picivel éjfél után, puszit adott Lillának stb. és megkérdezte, hogy elmehet-e aludni... Lilla bólogatott és kihessegette a szobából... mialatt az én kérdésemre határozott nem volt a válasz... Na mi ez ha nem diszkrimináció?:)))))
Vendég

bocika: fú de jó cuccok:)))
Vendég

Olyankor mi van ha totál fals hangon elkezdek énekelni? A babában ugye ez nem kelt negatív érzéseket? Ő még nem tudja megkülönböztetni, hogy mi fals és mi szép, nem?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Márti!
Igen készen vannak, bár még nincs a falon,mert az egyiknek száradnia kell. dobok is fotót nemsoká!!! :lol: Tudom, hogy megigértem... :oops:
Mi bordüt is micimackósat vettünk. Ha rakok fel babaszoba képet, azon majd lehet látni!
susy75

Gabi: igen, határozottan jelez a szervezet ha valami nem ok. Meséltem itt nektek a kozmetikusnál történő többszöri rosszullétemet. Nekem sem jött be a háton fekvés! Majd azért rákérdezek ma a dokinál, hogy miért is lehetett. Kíváncsi vagyok mit mond!

Csakegy: kitartást Lillához. Tuti érzi a változást, azért ilyen!
Vendég

Csaki:
sajnálom, hogy megkinoz a veséd... :cry:

Susy:
akkor várjuk a képeket! :wink:

Aida:
nem tudom, hogy mennyire tudják a babák hpgy mi a fals hang, viszontazt tudom, hogy az anya hangja, dúdolása mindig megnyugtató számukra. :)

Na lépünk mamalátogatóba....
jók legyetek! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi a jótanácsokat, pár kekszet lenyomtam, a tea az fogy dögivel, kicsit később, ha lesze enrgiám, főzők egy kicsi sós krumplit. Most visszadőlök

Kép
galzsuzsa

bocika: háton NORMÁLIS, ha rosszul vagy, légszomjad van stb. Ezért sem értem miért forszírozzák néhány helyen a fekve vajúdást, miért vizsgálgatják, NST-zik szülés közben, ultrahangozzák háton fekve a kismamákat... (na ebből lehet gyönyörű császárt kreálni... mert háton fekve ugye jön a légszomj, a baba nem jut elég oxigénhez, belassul a szívhang, a CTG ezt jelzi, a doki meg fellelkesedik, hogy jajj de jó, fél órán belül végez mert császár... közben meg ha ilyenkor engednék, hogy felkeljen és sétáljon a kismama a baba szívhangja is normalizálódna az esetek legnagyobb részében - ld. a hamis riasztások kiszűrhetők lennének... ) Hát ez van...
Vendég

Jaj Suzy ne ijesztegess! Egyébként rákárdeztem a védőnőre (most hívott) azt mondta a vírustól lettek a kiütések, ne vakarjam (ja könnyű mondani)

Kép

Kép
dcili81

Márti én is erre gondoltam. Eddig egész nap nem éreztem a mocorgását, de most izeg-mozog mióta énekelgetek. Olyan szép régi zenéket hallgatok, amik nagyon jó emlékeket ébresztenek bennem. Remélem Noel is érzi ezt a kellemes érzést. :) És nem a fals hangom miatt ébredt fel.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: KAMILLA!!! Próbáld ki... szárít, de ha kiütés van akkor az nem gáz... (plusz bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő)
Vendég

Csaki én az éjjel térdeltem és úgy próbáltam levegőt venni, az jobb volt mintha oldalamon feküdtem volna... én nem biztos, hogy akarok háton vajúdni, remélem lesz valami alternatív mód a kórházban...

Ha háton fekszem azonnal rosszul leszek...

Kép

Kép
dcili81

Csaki mindenképeen ki fogom próbálni! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: ha nem engednek csak háton vajúdni akkor verd ki a balhét (vagy a párod...). Borzalmas úgy vajúdni... 1-2 embert ismerek csak akinek bejött de azok is beismerték, hogy jobb lett volna ha engedik őket az oldalukra fordulni...

(én is szoktam csüngő hasú malacot játszani és úgy aludni :) Olyankor a vesémnek is jobb mert nem nyomja a baba...)
Vendég

Cili drága!
Bocsi, eszembe se volt ijesztgetni, :oops: csak tudod jobb az óvatosság!!!

Aida!
Szüleidnél vagy már?
susy75

Susy, nem még :( de este már ott leszek!! :D Annyira várom már.

Tegnap a wc papíron volt egy pici barna, remélem nem lesz baj, de azért viszem a kórházi cuccokat (mert nekem már össze van csomagolva) ott is van kórház ha baj lesz. De azzal nyugtatom magam, hogy előtte fél órával mást is csináltam a wc-n hátha abból maradt vissza a pici barna és nem onnan jött ahol Noel lakik. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocika!
Nagyon szép rucikat kaptál! Ami neked kék csikos olyan nekünk is van drapp csikosban.
Ja! megértelek ha apuka nem jön minden hétvégén a köv. alkalommal már én sem tudom mással foglalkozni csak hogy mikor lesz már itt. :oops:
Vendég

Csakegy: gondoltam én hogy normális, mivel ahogy felültem elmúlott egyből, csak hát megijedtem. Nálunk a szülésfelkészítőn mondták, hogy lehet járkálni vajúdás alatt kivéve ha a baba állapota miatt szükséges a monitorozás. Viszont akkor meg azt csinálják, hogy odagurítják a labdát közvetlenül az ágy mellé, és akkor rá lehet ülni.

Cili: remélem semmi komoly!
Vendég

Suzy tudom, hogy csak jót akarsz, hidd el, nincs baj!

Lányok ez a hét nem az én hetem.... de ahogy elnézem nemcsak nekem...

Boci kitartást, nemsokára otthon lesz a párod...

Csaki jövő héten beszélek a szülésznővel vele le akarom beszélni, és azt akarom, hogy ő is tudja mi a problémám.... nem akarom, hogyha odakerülök mindenki játsza az okost, hogy márpedig háton kell... nem azt én tudom nekem mi a jó, főleg, ha éppen egy kisembert próbálok a világra hozni...

Az ilyen rossz napokat enyhíti a bundáskenyér, ugye?

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!
semmi érdekes velem nem történt megyek és pihenek, Megjött a maradék építő anyag azt rendeztem. Várom az eredetiség vizsgásokat.Addig tente. legalábbis vízszintes.
Mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Még nem is olvastam vissza, csak akarom gyorsan mondani, hogy most értem haza dokibától és minden rendben! A méhszáj zárt, Mesike jól van, placenta a helyén, magzatvíz rendben. Mondta a doki, hogy bármi van hívjam nyugodtan. Azt mondta, hogy ilyenkor már előfordulhat ilyesmi... Ezt nem tudom, hogy mire értette. Azt mondta, hogy pihenjek és ha szükségesnek érzem, akkor emeljem a Mg dózist....

Megnyugodtam! Még a hétvégi utazás is engedélyezve van! Annyit mondott: "Apuka most már ne kéretőzzön fel a gátra!" :lol:

Mondtam neki, hogy nem huncutkodunk.... :D

Köszönöm csajok, hogy velem voltatok!

Most visszaolvasok!
sinaszi

Boci: annyira nagyon jók ezek a cuccok!!!!! :lol: Főleg a szettek tetszenek.
Tényleg, emlékszem is a kozmetikus sztoridra.

Aida: nekem olyan fahangom van, hogy asztallábat lehetne belőle csinálni, de simán szoktam vernyákolni a rádióval vagy csak úgy :lol: Szerintem semmi baja nem lesz tőle a babának...

Kép

Kép
gabilany79

Cili!
:wink:

Bocika!
Tuti,hogy én is járkálni fogok, meg a labdán ücsörögni. Az olyan jó, és megtanultuk,hogy a kispapa ,hogy tud minket segíteni (gyorsabb tágulásért) a labdán!!

Akkor az alkotásaim kicsifiam szobájába!
Kép
susy75

Sziasztok!

Most jöttem a házidokitól (itt a védőnéni funkciót tölti be a terhesgondozáson). Szívhang jó (144), vérnyomi jó, nincs fehérje viszont kaptam hashajtó port. A teába kell beletenni. :? Olyan sikamlós és sós lesz a teám tőle, elég gusztustalan. Sajnos a kisbabám, még minidg faros... úgyhogy elprevetítette a csaszi lehetőségét. :roll: Még két hetet kapott a forgolódásra, akkor kell nőgyogyihoz menni.

Rosszalvók! Gonosz leszek! Én nagyon jót aludtam, és hurrám végre a kisfiam is végigaludta az éjszakát!!!!

Enikő! Üdv a klubban! Két hét és kb. helyrerázódik az alvás... ugye Csaki?

Elfolyt magzatvíz... bocsánat... valamit elírtam... nem én vezettem, a mamám. Bár szerintem simán be tudtam volna vezetni. Egyáltalán nem voltak görcseim! Én csak ücsörögtem az anyósülésen.... apa akkor épp kiküldetésben volt, de Erik megvárta. Másnap délre ért haza...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati: azért próbáld ki a szilvalekvár plusz tej kombót is, hátha az segít... (minden reggel... ). Plusz éhgyomorra langyos vízzel indítani a napot.

Jaja, két hét alatt mocskosul sokat javul ám a helyzet:))))) (igaz, az elején volt, hogy 1,5 órán át diavetítőztünk, a végén már füstöltek a diák:)))))))
Vendég

Jó "reggelt" mindenkinek!

Hát én ugy látszik forditva működök! Mikor mindenki jól alszik, én vergődök, most meg olyan jót aludtam mint honapok ota nem:) pipilni is csak ecer kellett felkelnem, az is már 3!órakor. a pocim sem keményedett (azota sem), pedig tegnap egész nap az volt, el is döntöttem este h ma felhivom a dokimat h nem ad-e vmi görcsoldot ezekre a mg-on kivül neh tovább nyiljon a méhszájam, erre most meg semmi. Szerintetetk felhivjam azért? Ez is csak olyan mint a fogorvos? Mikor bemész már nem is fáj a fogad (szülésnél is hallottam már h megáll a vajudás mikor beérsz a kórházba:)

zsuzsi: nekem 12 hetesen volt olyan mint neked engem is kórházba akartak utalni de én még az injekciót sem engedtem inkább a b6 tabival próbálkoztam na és akkor kaptam ezeket: recept nélküliek ajánlom:

Normolyt por (ez az az infuzios cucc)
Smecta por (gyomorfájásra, ha nincs hasmenés már)
Normaflore
Algopyrin csak ha láz van
B6 vitamin

ööö többre nem emléxem.. na de ezek beváltak!

Olyan édesek a kisrucik Bocika olyan szetteket még én is akarok kapni:) venni nem vok hajlandó főleg h itt kell feküdnöm (Anyósék már itt is érdeklődhetnének eddig egy babafésűt kaptunk tőlük)najó meg adtak pézt a babakocsira ennyi

Én is teszek fel képeket a kedvenc szerzeményeimről mingyá!!!!

andy

Kép
andy30

No akkor jó, ha Noel nem érzi magát rosszul anya buta énekhangjától. :D Most olyan éneklős hangulatban vagyok. Ezek a régi zenék, jó emlékek nagyon fel tudják dobni az embert. Meg persze az hogy megy haza 3 hónap után. :D Annyi mindenkivel megbeszéltem már hogy találkozok, hogy kb. nem is fogok ülni a s*ggemen.. :shock: Azért megpróbálok majd nem nagyon pörögni, mert nem véletlen vagyok veszélyeztetett terhes.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gálzsuzsa! Nem mondták hogy mi ez neked? Nekem is volt pont ugyanilyenem 2 hónappal ezelőtt. Akkor azt mondták gyomorfertőzés, enterovirus. Sokat kell inni! Nagyon sokat! És ha teázol csak nagyon gyengét. A gyomrod kikészültsége miatt ma még diétás koszt: sós vízbe főtt krumpli, ropi, rántott leves (kömény nélkül és kevés zsírral), háztartási keksz. Délután már krumplipürézhetsz, és holnaptól mindent! A natórjoghurttal pedig nagyon gyorsan helyrejön a bélflórád. Jobbulást!

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?