Hű csajok, úgy látszik volt valami a levegőben a rosszul átaludt éjszaka miatt...Én sem sokat aludtam, de az enyém már d.u. 6 körül kezdődött. Egy kis délutáni séta kettesben a zurammal, majd meglátogattuk a kiskutyánkat, utána anyóslátogatás, majd kezdődött a rosszullét. hazaérve töbszöri gyomormenés után folyamatosan jött a róka koma (magyarul felváltva f..tam és hánytam...
) Emellet pedig borzasztó gyomorgörcsöm volt. Nagyjából másfél órát kinlódtam igy, (a szünetekben bepakoltam a minimális korházi cuccot), aztán a párom segitságável felöltöztem és nyomás a kórház. Megvizsgáltak engem is, a babát is (a doki szerint jól van, köszöni szépen minden rendben van). Az ügyeletes nőgyógyász papirt ir, miszerint be kellene feküdni pár napra, megfigyelés, perfuzió a kiszáradás ellen. Ok, belenyugszok, ezzel ő le is tudott. a nővérek hivják a belgyógyászt, h itt vagyok, s eza szitu van, mire ő szó nélkül beledöfött a hátsómba egy injekciót (utólag, miután rákérdeztem, mondta, h eza hányás csökkentésére volt), igyak áfonyateát, diétázzak, és most menjek haza,majd ha már nem hányok, vegyek be egy görcsoldót (rám bizza, h milyent - milyen kedves tőle), és ha reggelig nem leszek jobban, jelentkezzek. Kijöttünk, akórház parkolójában még egyet rókáztam, majd itthon, mintha mi sem történt volna, folytattam tovább. Nagyjából fél1- 1 körülre már minden kiürült belőlem, akkor tudtam egy kicsit lefeküdni. De túl nagy luxus lett volna, ha aludni is tudtam volna, annyira görcsölt a hasam (görcsoldóval kétszer próbálkoztam ,mind a kétszer pakoltam is ki) Valamikor utolért a várva várt álommanó is, most pedig már lassan egy órája ébren vagyok, le vagyok gyengülve rendesen, de gondolom az, h éhes és szomjas vagyok az jó jel. Próbálkoztam előbb két korty teával (lightosan és cukor nélkül), mivel megmaradt bennem, ledöntöttem egyből egy félpohárral. Éhes is vagyok, de enni nem merek, azt sem tudom mit lehet ilyenkor, nekem azwlőtt sosem voltak ilyen bajaim.
Bocsi mindenkitől, h ilyen hosszú lettem, de máris jobban vagyok, h elpanaszolhattam a bajom nektek