Új privát üzeneted érkezett!

ahha,akkor ha cibre akarok akkor a cib bankba kell bemennem?otpből nem lehet cibes számlára?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hüle vok mi?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]B írta:emész a bankfiókba, ahol a számlája van annak, akinek küldenéd a lóvét

ja, bocsi, ez lehet, hogy hülyeség....mert mi van, ha pl. egy településen nincs CIB fiók, csak mondjuk OTP, nekem meg CIB-es számlára kell befizetnem a lóvét...ezt nem tudom....gondolom akkor is be lehet....de ilyet én még nem csináltam....
bébic

bébic: ja már egy hete meg se moccanok és még 2 van hátra igy :?

musi: a problémamentes terhességről csak annyit, h nálam aktivabb és "problémamentesebb" kismamit nehéz (volt) találni, az egész család haragudott már h minek izgek ennyit, a leleteim is tökéletsek baba is ok nem hiztam stb. erre kiderül egy hete h mekkora a baj most meg itt fekhetek mint egy igazi problémás beteg be kell hozni nekem mindent, nyavalygok (nem birom a fekvést) stb szal amugy ugy birom h ránézésre megállapitják az emberről h van-e problmája:) 2 hónapja könyörgök a dokinak h vizsgáljon meg és csak most vizsgált meg hát ki is derült h jó lett volna hamarabb (mindig aszonta ha nincs panaszom akkor inkább nem bolygat-én meg ugye nem vagyok az a nyafogos,könnyű lerázni). na:) most nem ijesztegetésnek irtam csakh sose tudhatjuk mi van odabent

Kép
andy30

Sarmi, együtt írtuk a problémát! :D Amúgy bizti lehet, hisz a bankok egymás közt is utalgatnak (lásd pl. bankközi átutalás, stb.), szóval fizikailag lehetséges, csak nem tudom, hogy ennek nincs-e vmi plusz díja.... :roll:
Na, innentől már kell egy szakértő!
bébic

na pont ezért kérdem mert nekem otpbe a legsgyszerübb bemennem de cibre meg unicreditre kellene pénzt utalnom...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

andy. en ezt tudom, hogy nem tudhatom, de ha nekem nyitva is van a mehszajam, en azt nem fogom megtudni. itt meg se vizsgalnak.

KépKép
KépKép
mush589

csak a saját számládrol utalhatsz tehát a saját bankodhoz kell menned és ott átutalási megbizást adni a másik bank felé

Kép
andy30

Én meg elteszem magam holnapra....nagyon feszül a pocim vmi miatt, meg Ákos baba is tombol, örül a gyüminek még mindig nagyon, pedig már kb. másfél órája leküldtem neki, kis haspók :D ...megpróbálkozom a vízszintessel, hátha segít....

Szép álmokat csajok! :)
bébic

hát ez az musi.. de biztos nincs gond nem azért irtam csak mert annyira engem sem néznek meg pedig magánba járok..

Kép
andy30

Andy: Csak felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, ha valakinek nincs bankszámlája? :roll:
Ezért van az a lehetőség, hogy bemész és tulajdonképpen befizeted az adott számlára a pénzt (így már nem átutalás ugye, hanem sima készpénzbefizetés), aminek a számlavezető bankban biztosan nincs díja, de ha másik banknál vezetett számlára szeretnéd betenni a zsozsót....na, ezt nem tudom én sem, hogy akkor számolnak-e fel vmilyen plusz összeget....mivel ugye nekik akkor még azt a lóvét át kell küldeni egy másik bankba...

Na, most már tényleg pááá!
bébic

Sarmi: háááát ennyire én sem vagyok okos! :lol: :lol: Bár szerintem próbáld meg. A postán ezt nem lehet? Vagy nincs olyan ismerősöd akinek van ott számlája azt elintézi helyetted? Max. beírja a közleménybe, hogy a te lóvéd a tesz-veszes cuccért. Az a legjobb ha van elektronikusa, mert akkor be sem kell menni. Te meg odaadod neki az összeget és megkérdezed, mennyi a díja!
Vendég

Apa írt, hogy holnap 2 körül indulnak. Jó 10-12 óra az út, persze a leghosszabb - nem távban hanem időben - a mi kis hazánkban. Talán így hogy késő este érnek az országba, gyorsabban tudnak jönni!!!
Vendég

Jó éjt én is lefekszem! Reggel korán csörömpöl az óra, de már nem sokáig!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ha nincs bankszámlája az embernek akkor csak abban a bankban lehet befizetni ahova utalni kell sztem... de nem biztos csak nekem igy rémlik

na meek aludni-próbálni legalábbis

joét mindenkinek!

andy

Kép
andy30

na addig vartam azzal a hulye hinatszek rendelessel, amig most hiany cikk lett. mondjuk nem csodalom 9 ezerert. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

en is dobbantok
jo ejt! udv a baglyoknak, most mar atvehetik a muszakot. :)

KépKép
KépKép
mush589

[quote="isarenikő"]C írta:isarenikősaki, Mágnes, meg akinek még hasonló korú gyereke van, mint nekem! Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot, mert lehet, hogy ezek természetesek ebben a korban, de az is lehet, hogy én rontok el valamit nagyon!
1. A játékaikat szétszórják-e, ha rászoltok összeszedik-e?
2. Mennyi időt játszanak el magukban? Vagy folyton követnek (konyhába, fürdőbe, Wc-re, stb)?
3. Hogyan fegyelmezitek?
4. Bili használata?

Köszönöm szépen a tapasztalataitokat előre is!

Bevallom vicces a kérdésed mert minden gyerek teljesen más, kb. 3-4 évesen kezdik utolérni egymást :) Na mindegy, leírom mi van Lillánál (de szerintem szigorúan tilos a gyerekeket egymáshoz hasonlítgatni... max. anynit tehet az ember, hogy megnézi, legkésőbb mikor kellene a gyerkőcnek valamit megcsinálnia és ha azt látja, hog nagyon le van maradva akkor elviszi szakemberhez... de ezt nem a Kismama és hasonló írományok alapján hanem tankönyv stb. alapján kell nézni, ott pl. eszméletlenül nagy szórás engednek a gyerek fejlődésében csak ugye ezzel nem lehet ijesztgetni a kismamákat ezért előszeretettel szokták ezt átírni...)

1. Naná, hogy szétszórják. Gyanús is az a gyerek amelyik nem szórja szét. Összeszedni néha elkezdi ha vele együtt szedegetem, aztán valamikor be is fejezi valamikor meg újra elkezdi előszedni amit én elpakoltam. Nálunk nagy ládákban van minden pont azért, mert így könnyebb ganézni, a végén meg úgyis összekeverednek a dolgok... Szólni mindig szólok neki, hogy segítsen elpakolni. Csak hogy tudja, hogy ez lenne a feladata. Mondjuk a mosogatógépet kipakolja (adogatja belőle kifelé a cuccokat:) és ha teregetek akkor is adogatja a ruhákat. Gondolom ez izgalmasabb mint a játékok elpakolása...

2. Hangulatfüggő. Van, hogy mindenhová utánam jön (ha főzünk akkor végig a konyhában van mert az érdekes), van, hogy a szobájában játszik fél-egy órán át... néha csak azt halljuk, hogy bent ül és énekel... Ha csendben van akkor megszerzett valamit amit nem kellett volna... Azt rosszul viseli, ha a gép előtt ülök de mostanában legalább már nem húzza ki a konnektorból (egy időben kihúzta...). Ha meg olyanja van akkor egész nap azt visítja, hogy "anyaaaaaa gyegye épíííííí" - ld. menjek vele legózni.

3. Ha rosszat csinál szólunk neki, hogy ez nem jó és mondjuk, mit csináljon helyette. Kiabálni nem szoktunk vele, kézreütni stb. se szoktunk soha. Nem is tervezzük. Ha hisztizik eltereljük a figyelmét vagy megkérdezzük, hogy kész van-e. Egy idő múlva bólogatni szokott, hogy igen. Mondjuk ő mindenki szerint nagyon szófogadó gyerek úgyhogy nem is szokott gond lenni vele... Ja. Most van ugye a dackorszak elején. Ráhagyjuk a dolgokat csak úgy irányítjuk, nehogy kárt tehessen magában vagy akárki másban. Ld. nem állítjuk le hanem megmutatjuk neki, mit és hogyan csináljon. Ha nagyon necces cuccot szerez meg azt elvesszük, megmondjuk neki határozottan, hogy nem. Ha elkezd hisztizni megint megmondjuk, hogy nem és, hogy nincs hiszti. Megszokta, hogy ok nélkül nem tiltjuk le semmiről (ld. ruha összekoszolása nem ok, max. kimosom), úgyhogy eddig még minden ilyet elfogadott. Na de most jön majd a neheze, az igazi dackorszak :)))) Akkor majd meglátjuk mi lesz.

4. Bilizni ráér. Van még 1,5 éve. Nemsokára veszünk neki egy lépcsős WCszűkítőt, azzal fogunk kezdeni. A bili mint olyan kimarad.
Vendég

Aida: a retardáltág nem (igazán) csak a súlytól függ... akkor retardált egy baba a dokik szerint ha méhen belül leáll a fejlődéssel vagy elkezd pl. sorvadni. Olyankor meg ki kell kapni. Régen kisebbek voltak sokkal a gyerekek, akkor egy 2500g-os baba teljesen átlagos volt. Ha egy gyerek gyönyörűen fejlődik méhen belül, a flowmetria remek, a méhlepény tökéletes állapotban van csak éppen -szigorúan genetikai okokból- kisebb a baba mint ami az orvosok szerint a nagy átlag (3000-3500g) akkor imádják rásütögetni néha, hogy retardált... csak mert itthon a terhesgondozás az nem gondozás hanem kötelező riogatás...

Banki átutalás: online banking... csakis...
Vendég

Jó nekem mind1. :) Én csak azt mondtam amit orvos szájából hallottam meg amit sógornőm mondott. Azért abban lehet vmi h egy 40. hétre született 2000 g-os bébi vhogy bem kapott elég táplálékot...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: de ez már tényleg az orvosok hibája, hogy nem vették észre... Normális esetben ha nincs elég tápanyag akkor az kiderül és olyankor tényleg kikapják a gyereket még mielőtt nagyobb baj lenne... (most tök sok ideje volt a dokimnak és még azt is elmagyarázta - megmutogatta az UH-n, hogy hogyan nézik a méhlepény érettségét, a flowmetriában mit néznek, mit kellene látni és az összes többi érdekességet... Tök érdekes volt... Mondjuk ő nekem anno közvetlenül szülés után a méhlepényt is megmutogatta és elmagyarázta:)))) Kár lett volna kihagyni:))))
Vendég

sziasztok!

Elmentem délután dolgozóba, és ezalatt írtatok vagy 100000 oldalt...mostanáig olvasgattam. :D

Bébic: megkésve bár de, juhéééééééééééééééé! Örülünk!!!! :D :D

Túléltem a délutánt és senkit nem öltem meg! Apa is megbékélt, a Brendonban is jártunk! Vettem szoptatós melltartót, meg nagy textilpelust! Ja és persze a két hónapja megrendelt gyerekülésnek se híre se hamva.

Vera: az ellenanyagról azért tudok, mert mi az elején azt hittük, hogy én és apa nem azonos vércsoport. de aztán kiderült, hogy igen:) ettől függetlenül nálam néztek ellenanyagot a legelején és egyszer a közepén.

Úgy tudom, ha termelsz ilyet, akkor semmi gáz, csak a babának kell kapnia egy szurit a születése után.

Kép
mannababoca

Sarmi! Én raiffeisen-es vagyok, de gondolom minden bankban van már erre lehetőség (a biztonsági őrök tudnak segíteni), többnyire a pénzfelvevő autómata körzetébe van elhelyezve ez a számítógép, amit írtam. Nem kell sorbanállni, sorszámot kérni, stb. egyszerüen odamész a géphez, kiválasztod az átutalást és minden adatot kitöltesz. Bármelyik bankba utalhatsz, bármilyen bankszámlára! A raiffeisennél ez a szolgáltatás ingyenes és a végén ki is nyomtathatod (ez fontos addig, amig visszajeleznek, hogy a pénzt megkapták).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush! Milyen hintaszéket akartál venni?

Csaki!
Tudom én is, hogy nem lehet így hasonlítgatni a gyerekeket és lehet tényleg velem van gondd, de néha annyira kiborulok, hogy inkább bezárom a szobájába és elmegyek kifújni magam. Nagyon sokat idegeskedem miatta, mert tudom, hogy mindent megért és mégis ha néha szólok, hogy a földről szedje össze a játékait (legalábbis, amivel nem játszik), mintha nem is hallaná. Vagy pld, ha a konyhába kijön, amikor főzök mindig megtalálja azt amit nem kellene. Elég magas és nem tudom úgy rakni a dolgokat, hogy le ne rántsa, ki ne borítsa, stb. És hiába szólok neki! Szóval tényleg nem tudom mit csináljak, mert ez a sok bosszankodás meg árt a picinek! Ne haragudjatok, hogy itt nyavalygok. Lehet az is a gond, hogy a férjem nyár eleje óta külöldön van és bár jár haza gyakran, de mégiscsak sokat vagyok egyedül a gyerekkel. :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jajjjaj... hogy érjem magam utol az olvasásban, ha néhány óra alatt ilyen termés van... ?

Asszem igazatok van a túlparázásommal… de Sinaszi! Te voltál doki bánál...?

Andy! Jó, hogy szakács a párod... az kész Hawaii… Nálunk is nagyon rendi apa, szivesen főzőcskézik nekem, de akkor azt hiszem a heti menu pizza lenne meg macaroni … ugyhogy amíg megy, addig csinálom…

Isarenikő! Ne aggódj! Az én fiam sem beszél még… pedig már két és fél eves. Most voltam vele dokinál. A hallása tökéletes. Ért is mindent két nyelven, de a beszélgetéssel problémáink vannak. Saját szótára van hangutánzó szavakból. Persze számolni azt már tud! Nem vicc: négyig számol, összead, kivon,de hát egy matematikus papa mellett…

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Nekem az első babámnál úgy indult minden, hogy elfolyt a magzatvizem. Amikor beértem azonnal antibiotikumra nyomtak, hogy ha fertőzés van ne legyen gond… de saját kocsival mentem, és még előtte megvártam míg abbamarad, mert ez nem cask szivárgott, hanem cask úgy zúdult…

Bébic! Nagyon örülök a jó híreknek! ÉS jó nagyot nőtt Ákoska!

Gabilány! Kristóf nagyon cuki a képeken!

Cili! Én őrületbe kergetem a fiúkat! Állandóan melegem van, izzadok, mint a kutya, pedig cask 22 fok van. Pár hónapja meg állandóan meg akartam fagyni,…

bkatalin

Csaki! Érzelemfeltankolás terén szerintem is igazad van! Bár minden éjjel reményekkel nézek az alvás elébe, hátha nmekell 5 ször felkelni...

Eszter! Sármi! Cuki rucikat vettetek...

Vera! Én is A neg vagyok, és még nem volt gondom az ellenanyaggal, de én ennek ellenére már kaptam oltást ellene a 28. héten, és még egyet kapok szüléskor attól fühhetlenül, hogy van-e ellenanyagom vagy nincs. Pedig a kisfiam is A neg lett és a vetélés után is oltottak... de fogalmam sincs mi az oka….

Mush! Andy! Itt sem néznek méhszájat…. De szerintem az uh-n mindig ellenőrzik, cask manuálisan nem… legalább is eddig nem...

bkatalin

5 percenként pisilnem kelll....
:oops:

bkatalin

úgy látom elcsendesedett a banda.... azoknak akik alukálnniu mentek... jó éjt! Álmodjatok angyalkáitokkal!

bkatalin

[quote="bkatalin"]5 írta:bkatalin percenként pisilnem kelll....
:oops:

nekem is ... viszont apa most ágyba parancsolt (sajna már csak alvás céljából :lol: )

Kép

Kép
gabilany79

Csaki! Még a bilizéssel kapcsolatban: azért kérdeztem, mert április környékén a fiam többnyire szólt előtte, vagy utána, ahogy bekakilt, azóta meg nem szól, sőt rendszeresen hiszti van tisztába tevéskor (meg kell küzdenem vele. Nem is értem, hogy ez neki mért jó. Bilit mi tavasszal vettünk és soha nem is erőltettem, így azóta is ott áll.
http://www.babamoon.hu/termekek.php?act ... lap&id=205
Mi ilyet vettünk, szerintem nagyon praktikus

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabilány! Akkor menj, nehogy apa mérges legyen....

én is elteszem magam... jó'ccakát!

bkatalin

Bkatalin! Nem semmi bátorság kell, hogy szülés közben az ember vezessen!
Nálatok gondolom azért is beszél később, mer két nyelvet tanul egyszerre, nem?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Van itt még valaki? Mit csináljak a viszketéssel??? Már bekentem de viszket továbra is, nemcsak a has a láb kéz is. Megőrülök!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili! Iszol eleget? Mivel kented be?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Annyit iszok, mint egy gödény azzal nics baj. A szokásos testápolóvl kenem. Az érdekesség az hogy nekem soha nem volt száraz a bőröm, most meg olyan mintha pikkelyes lennék.... és kis apró kiütéseim is vannak...

Kép

Kép
dcili81

De azokról ezt olvastam, hogy normális, gyulladáscsökkentő cuccal kell kenni...

Kép

Kép
dcili81

olivaolajas testápolód nincs véletlenül? Ha nem próbáld meg egy pici helyen simaolivaolajjal. Nekem az be szokott jönni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Most azon gondolkodom, hogy lehet mégegyszer letusolok, de olyna álmos vagyok, hogy lehet inkább alszok. Majd holnap, ha alszom akkor nem vakarózok.

Lehet, hogy ahogy megizzadtam kipattogtam? Nem tudom.

Megyek aludni, jó éjt Enikő! Köszi azért

Kép

Kép
dcili81

Jó éjt neked is és mindenkinek! Én is elteszem magam holnapra!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili: nekem is ilyen volt legutóbb, apró piros kiütések és viszketés mindenhol... semmi sem segített, végül elkezdtem kamillázni (csináltam jó erős kamillateát) - zuhany után azzal öblítettem le magam plusz ha iszonyúan viszketett akkor fenistil géllel kenegettem plusz kálciumot iszogattam... Ez jó volt, 2 nap alatt elmúlt amivel már napok óta kínlódtam... (szerintem allergia lehetett...). Simán száraz bőrre nekem a nivea testápoló vált be a legjobban...
Vendég

(most vettem be a mai 4. antibiotikumot... nem tudom hogy fogom bírni 5 napig, már most is kikészült a gyomrom... a protexinen meg az áll, hogy teljen el 3 óra az antibió és a protexin között... ami egyszerűen kivitelezhetetlen... főleg, hogy a protexint is kaja közben kellene bevenni... és már így se bírok annyit enni mint amennyi az antibióhoz kellene... szerintem az 5. nap végére el fog szállni a cukrom annyi tejet iszok, hogy ne görcsöljön a hasam... délután meg kifejezetten az ájulás szélén voltam...)
Vendég

Na, én meg felébredtem. Ha nem bérházban laknék, akkor most elkezdenék porszívózni. Tele vagyok energiával. Vagy mossak? :lol:
Valaki nem emlékszik rá esetleg, hogy fürödtem-e már?
Na jó akkor inkább netezek egy kicsit.

Kép
zölddisznó

Vera:2 hét? :) az már a nyakadon van...de jóóóóó.
Nyirőbe kell menned?óóó azok az emlékek..Ott szültem Hajnit.Jol átalakult,és nem is kevés pénz ott egy szülés mostmár. :cry:

Barinőmnek volt az hogy ment az ex orvosomhoz aki anno Nyirős volt...oda kellett mennie ctg-re...oda eljutott,és a következő uzsokisra már a mentő vitte :D idén márciusban..hihetetlen..annyira hamar elrepült az idő.most szült és a kislánya már ül,én meg mindjárt szülök..:D

esti pocak:hát apácska megjegyezte hogy egyre inkább a földön van mellém fekszik.,.és hogy a hasam egyre nagyobb...
nekem is olyan mintha lenyeltem volna egy nagy követ..de ha apa hozzá ér és simizi akkor szépen elmegy..

Viszont egyre jobban fáj ahogy mozog.ritkán mozog nagyokat Vivi ,de akkor kegyetlenül fáj:S

és hurrá:megyek védőnénihez..és jön velem lánykám is..:Dtiszta boldog hogy hallani fogja hugi szivhangját.:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Ma úgy ébredtem, mint a mosott sz*r. És tüsszögtem is hármat. Remélem nem fáztam meg! Már 2 éve nem voltam beteg (kicsit sem), nem most kéne elkezdenem... Bár a hőhullámok miatt eléggé nekivetkőzök a hűvös házban és éjszaka is sokszor ébredek arra, hogy ki vagyok takarózva és a derekam is kivan a pizsiből...

Tegnapi Madarász utcai újraélesztős tanfolyás: Hát elég érdekes volt! Szántó Imre doktor bácsi "szerencsére" időben átért Gabiék szülésfelkészítőjéről a mi előadásunkra. Hát... dokibácsi korára való tekintettel elég szenilisnek tűnt már... ugyanazt a pár mondatot ismételgette kb. 10 percen keresztül. Még jó, hogy a lényeget a főnővér mesélte el. Az utolsó fél órában volt szó az újraélesztésről, a főnővér megmutatta, hogy hogyan működik a gyakorlatban. Én azért csalódtam nagyot, mert azt hittem, hogy legalább mi is kipróbálhatjuk ezt az egészet a próbababán. Mert pl. a mellkaskompressziónál ha nem találod meg a megfelelő pontot, amit nyomkodni kell, akkor sokkal nagyobb kárt is okozhatsz...

Gabi!
Kristóf nagyon fotogén kisfiú! :-D

Cili!
Nálad csak most kezdődött??? Üdv a klimaxolók táborában! Nálunk 19-20 fok van, és egy szál pólóban futkosok. Babaméreteket én is csak a kötelező kórházi UH tudok meg, dokibácsim magánrendelésén nem méricskél. A fizetős 4D UH súlyt is becsült.

Szerintem a zuhanyozás csak tovább rontja a száraz bőr helyzetét. Ne vidd túlzásba!

Vera!
Örülök, hogy még egyben vagytok! Ez a BKV-zás nem lesz egyszerű menet. Nem tudsz megkérni ismerőst, barátot, rokont, hogy vigyen el kocsival? Antitestet nagyon sajnálom…

Bocika!
Apa ma este már otthon lesz??? De jó!!!

Manna!
Örülök, hogy minden ügyfeled túlélte a tegnap délutánt! :-D

Bkati!
Eriknél te vezettél be a kórházba elfolyt magzatvízzel??? Nem semmi!!! :-D Ezen én is gondolkodtam már, hogy ilyet szabad-e.

Csaki!
Ennyi gyógyszert szedni… kitartás hozzá! Főleg a gyomrodnak!!!

Sina!
Mennek a drukkok ma délelőttre! Hogy telt az éjszakád??? Minden ok azóta???

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Hajnal 4 óta fent vagyok. Éjfélkor feküdtem, aztán 2-fél 3-ig a plafont bámultam. Nem tudom van-e még valaki így de olyan száraznak érzem a tüdőmet. Bár 2 napja még azt írtam, hogy vizes a levegő, de a ruhák megszáradtak, fűteni meg épphogy fűtünk. Szóval nem tudom mi leht a baj. A vállaimat elfeküdtem kegyetlen mód. A hátamon meg nem tudok aludni. Hajnalban sírtam egy kört a páromnak, mert annyira rossz érzés volt. Aztán forraltam vizet, beledobtam egy kamillafiltert és azt lélegeztem óvatosan. Kicsit jobb lett. Még fél órát s sikerült aludnom.... de így is majd leragadnak a szemeim...

Kép

Kép
dcili81

Én nem tudom mi volt az én babámmal az éjjel,de szüntelenül rúgkapált!Alig aludtam tőle valamit!Éjjel valamikor megébresztett a húgyhólyagom,akkor meg azt vettem észre hogy a pólómon a cicimnél nagy tejfolt!!! :lol: Annyira hogy vennem kellett fel másik pólót mert ragacsos volt,tehát tuti anyatejci .Na aztán hajnalban már elnyugodott a manó,így birtam aludni mélyebben kemény 3 óra hosszát!Elég hulla vok most.
Viszem a gyerekeket oviba,még ma utoljára aztán majd csak nov. 3-án.
10 óra felé meg irány fehérvár uh,nst.Apa reggel jött meg,ő most szunyizik egyet addig.pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok! Az én éjszakám is eléggé vacakra sikeredett! Negyed egy és fél 4 között fent voltam a fiammal. Egyszerüen nem tudott elaludni, viszont nem engedett el maga mellől. Nem tudom mi volt vele, mert az utóbbi időben olyan szépen átaludta az éjszakát. És ráadásul fél 7-kor már kukorékolt. :x
Nem aludtam még 3 órát sem!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Istenem ezért szeretek idejönni, itt megértenek....

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Az én éccakám is elég vacak volt. Fél egy körül sikerült elaludnom aztán 4 körül már a plafont néztem pici visszaaludás aztán 6 -kor már megint nem bírtam alaudni.
Most meg leragad a szemem az álmosságtól. :roll: Pedig el kellene indulnom vásárolni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?