Bébic: ti is szép nagyok vagytok
. Viszont azt nézem, hogy kisebb BPD-vel és AC-vel nálad nagyobb súlyt becsültek, mint nálam
A fene se érti ezeket a kalkulációkat... nálam BPD: 86 mm és AC: 305 mm alapján becsültek tegnap 2280-at. És a mérés szerint 33+4 vagyok... De mindegy, mert úgyis csak az számít, hogy mennyi lesz, miután kibújt (sőt, még az se, ha egészséges)
Végre az első olyan tanfolyáson voltam, aminek volt értelme. A Madarászból jött a doki és tartott egy kb. 20 perces előadást a bölcsőhalálról, na ez mondjuk inkább reklám volt, mint hasznos (csak itt, csak most a 35 pénzes légzésfigyelő a mienk lehet 30-ért!), aztán rohant vissza a kórházba, mert 4-től tartotta ott a tanfolyást (tényleg, Berni, odaért időben?
És amúgy hogy tetszett?)
Viszont aztán a szülés alatti műtéti beavatkozásokról volt szó (és arról, hogy ebben a kórházban, mik a bevett szokások), és ennek jegyében a doki körbeadta az összes ollót, "szerszámot", meg mindent, amivel a gátmetszést, a vákuumozást, a varrást, stb-t csinálják. Egy pillanatra azt hittem, beborulok a szék alá, és azért apa arcán is láttam a rettenetet. Mondjuk a doki jófej volt, és próbálta lazán előadni a dolgokat, aztán mondta is, hogy direkt azért, hogy senki ne rémüljön halálra...