Új privát üzeneted érkezett!

irdd ujra!

Kép
galzsuzsa

Hívtam a dokimat... Azt mondta, hogy ha valami van, még ma menjek be a kórházba, ha nem észlelek semmit, akkor majd holnap de. megvizsgál...

Kétségbe vagyok esve...
sinaszi

sinaszi: én helyedben mennék a dokihoz :!:

Kép
galzsuzsa

Mese éppen helyezkedik. Legalább ez megnyugtat egy kicsit.
sinaszi

Apának mondtam, hogy próbáljon hazajönni hamarabb és akkor megértekezzük, hogy mi legyen...
sinaszi

Délelőttömet szomszédolással töltöttem. Pár háznyira lakik egy anyuka, akinek most kb. 8 hónaposak az iker fiai. Egy perc pihije sincs... Szóval ehhez képest egy baba szerintem tiszta nyugi... :-D

Mush!
Elnézést kérek tőled és még minden dolgozó kismamától a rágalmazásért! :-D De azért már legtöbben otthon meresztjük a hátsónk.

Cili!
Örülök, hogy a nyavalyád egyik napról a másikra elmúlt!

Sarmi!
És te ennyi házimunka mellett ennyit tudsz netezni??? Hogy csinálod??? Nekem általában az egyik lóg a levegőben… Általában az első. Bár úgy tűnik én is rakom már a fészket: azért 2 naponta kiporszivózok a nappali+étkezőben. Fehér a járólap és minden sz*r meglátszik rajta.

Gabi!
A Madarászban az előadás ugye 4-től fél 6-ig tart??? Kb. hol kell keresni a kórház területén belül? Ma megyek ha minden igaz...

Idegbetegeknek: Én hétvégén a saját szüleimtől borultam ki fél óra alatt. Szedjetek állati sok magnéziumot, állítólag az idegeknek is jót tesz. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zsuzsa! én olyan hülye vagyok ilyen kérdésekben... Szerintem képes lennék itthon megszülni, mert nem szeretek panaszkodni a dokinak... csak a környezetemnek... A doki előtt játszom a nagylányt... :oops:
sinaszi

Sinaszi: én mennék a dokihoz.

Cili: szerintem tombolnak a hormonok, és hát nálam is! :oops: :oops: :oops: Csak apa még jó 800km-re van tőlem! :lol: :lol:
Vendég

Sinanszi: délután irány a doki, maximum egy felesleges kör volt!

Ibernuska: az idegbetegeknél rám gondoltál????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

na megyek összeszedem magam és irány a dolgozó!

Kép
mannababoca

ja és apa felhívott, kedves volt....olvad a jég... :)

Kép
mannababoca

Sinaszi!
Az én dokim is mindig azt mondja, inkább menjek egyszer-kétszer feleslegesen, mint baj legyen. szóval halgass ránk és doki!!!!
susy75

Mági! A lányod már mindent mond? Mióta beszél? Az én fiam nem akar még beszélni. Remélem azért fog!

Sinaszi! Próbálj megnyugodni és arra gondolni, hogy bármi történik mostmár elég nagy a baba, hogy minden rendben legyen. És bármilyen apró változást érzel azonnal menj orvoshoz, mert lehet, hogy semmi komoly, de legalább nem izgulsz végig még egy napot!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sina!
Milyen színű volt a pötty??? Ha barna, akkor az a méh tágulásától is lehet, no para!!! Ilyen nekem is volt egy-két hete, de csak minimális. Ha élénk színű, akkor viszont tényleg irány a doki.

Manna!
Idegbeteg alatt mindenkire gondoltam, aki más torkának akar nekiugrani. :-D Azt hiszem rajtad kívül még Gabinak voltak ilyen megnyilvánulásai. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Köszi lányok! Megvárom apát és lehet, hogy bemegyünk...
sinaszi

Sina! Én bemennék a kórházba vizsgálatra.
Ott megnézik, hogy:
1. Pisiszerű: esetleg szivárog a magzatvíz - lehet rajta pici lyuk, ami attól függően hogy hol van be is "forrhat" (betapasztja a bébi)
2. Vérzés:
a, ha csak maszatolás, az nem gáz, de ha egyértelműen a lepényből jön (pl. túl lent van) akkor be szoktak fektetni, mert ha jobban el kezd vérezni NEM FOG!, az ritka! akkor megfigyelés alatt kell tartani a bab miatt.
b, lehet a nyákdugó része

Én nem azér mennék be vizsgálatra, mert gáz van, hanem hogy megnyugtassanak, hogy nincs!

Ha apusod nem tud hazamenni, és tudok segíteni, szóljál! De tényleg!

Kép
zölddisznó

Berni! Élénk piros volt... :oops:
ÍDe csak pöttyök... kevés...
Mintha borotvélkozáskormegvágod magad...
De nem borotválkoztam...
sinaszi

Köszi, Zöldi!
sinaszi

Andy!
De jó lehet most egy szakács férj... :lol:

Kati!
szerintem normális, hogy lustább a baba, kevesebb a hely. Valahogy az enyém is átállt finomabb mozgásokra, nem rúg belém akkorákat. 8)

Manna!
Ezek a pasik... akkor most már tuti kibékültök!

En most mostam fel a földszinten. Hát mit ne mondjak, lógott a nyelvem!!! :? :?
Vasat én is szedek külön, szerintem az a tuti! :wink:
susy75

Lehet a nyákdugó egy része is? Úgy, hogy nem egyben távozik és még ellátja a dugó funkcióját?
sinaszi

Gabysítom magam:
[quote]A írta: Madarászban az előadás ugye 4-től fél 6-ig tart??? Kb. hol kell keresni a kórház területén belül? Ma megyek ha minden igaz...

2. em. jobbra hátul (még a csapóajtón is túl, ott, ahol a kurta farkú....) egy keskeny folyosón a főnővér szobájában kell beregisztrálni és leperkálni a 2000.- pénzt. 3/4 4-re érj oda, mert onnan vonultok fejjebb a tetőtéri előadóba.

Kép
zölddisznó

[quote]i írta:rdd ujra!

Csak neked! Te kérdezted a labort? Vagy Kati?

Kép
zölddisznó

Sinaszi! Engem a vér jobban aggasztana, mint a "nedvesség". Nem láttak az Uh-on mélyen fekvő lepényt?

Nektek mit mondtak, ha otthon megy el a magzatvíz, mi a teendő? Be lehet menni saját lábon a kórházba, vagy mentő? Nekem az első 2 terhességemnél egyértelműen azt mondták, hogy mentő, merthogy akkor már nem szabad fölkelni, de mostanában eltérő véleményeket hallok.

zsebi_baba

[quote]L írta:ehet a nyákdugó egy része is? Úgy, hogy nem egyben távozik és még ellátja a dugó funkcióját?

Lehet, de az inkább nyálkás.
Azóta nincs több vér? Vagy fekszel?

Kép
zölddisznó

Zsebi!Végig elölfekvő lepény volt, nem volt szó róla, hogy túl mélyen volna, elvándorolt volna. Fel sem merült, hogy méhszájon lenne. Múlt héten hétfőn vizsgált a doki - uh-gal is. Akkor is ott volt még...
sinaszi

Zsebi! Azér jobb olyankor a mentő, mert
1. hamarabb beérsz (a legtöbb helyzetben)
2. Fertőzés veszély kisebb, mint pl. egy taxiban vagy saját autóban, és ha csak egy része folyt el, a taxis sem örül annyira....ha ott folytatod az áztatást
3. ha gyorsan beindul a szülés, tudnak segíteni.

Kép
zölddisznó

Mikor ér haza apa?

Kép
zölddisznó

Akkor azzal valószínűleg nincs gond, azóta biztos nem mászott le! Azért feküdj addig, amíg nem mentek dokihoz!

zsebi_baba

Berni: annyival egészítem ki magam :lol: , hogy a főportától (bejárat: Flesch Ármin köz) jobbra van a Fül-orr-gégészet, ott a legegyszerűbb bemenni, fel a 2.-ra, 209-es szoba. De amúgy teljesen jól leírtam (nem gondoltam, hogy ennyire emlékszem :lol: ).

Manna, Kati: veletek érzek. Én borzasztóan utálom magam néha, mert alapból évente kb. egyszer sírok, most meg bármi-akármi miatt vagy sírok, vagy dühöngök. Aztán meg lelkiismeretfurdalásom van, és kitalálom, hogy mindenki utál (főleg apa) :oops: .

Bár asszem most a fácánleves tejbegrízzel kicsit feldobta a hangulatomat. Lehet, hogy kellett az édesség az endorfinhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.21 12:24-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Mentem megint WC-re. Vér nincs és nem is volt olyan nyálkásszerű...

Doki azt kérdezte, hogy fájások vannak/voltak-e... Rámondtam, hogy nem, mert nincsenek fizikai tünetek... De amúgy honnan tudom első manónál, hogy mit is nem kell éreznem... :oops:

Apa most hívott, hogy jön haza... Hazahozza a kocsit is, ha bármi van...
sinaszi

Zöldi! Fő oknak azt mondták, hogy ha alul repedt meg a burok, a baba odaszoríthatja a köldökzsinórt, és gyakorlatilag elzárja a keringést. Mindenesetre ma megyek a dokimhoz, megkérdezem őt is, hogy mi az ő álláspontja.

zsebi_baba

Egyébként fekszem... Mesikével beszélgetek. És Veletek...

És olvasom az okoskönyvet... Azt írja, akár 6 héttel a szülés előtt is távozhat a nyákdugó...
sinaszi

Zsebibaba!
A hétvégi tanfolyamon most nekünk is azt mondta a szülésznö, ha elment a magzatvíz otthon akkor vagy mentö, vagy kocsi hátsó ülésén fekvés és kórház.
ja, és hozzátette nem tusolni, nem kórházi csomagot pakolni, vagy rokonokat hívogatni... :lol: :lol:
susy75

nekem is 1. baba de én ugy tom h a nyákdugó rózsaszines barnás nyálkás izé.

mult héten kérdeztem a dokimat h mi van ha elmegy a magzatviz és aszonta h 4-6 óra múlva kell max bemenni nem muszáj azonnal.

Kép
andy30

Sina!
Menjetek be!
Megnyugtatásképpen leginkább hátha nincs semmi gond!

A hormonok nálam is tombolnak. mióta visszament apa dolgozni folyamatosan szekálom szegényt. :oops:
Aztán lelkiismeretfurdalásom van hogy de lüke voltam. De egyszerűen képtelen vagyok parancsolni magamnak. :oops:
Vendég

Igen, nyákdugó már várható bármelyikünknél.

Zseb! Igaza lehet a dokidnak.

Kép
zölddisznó

Sina!
Azt érezni fogod, ha beindult a szülés. De még tuti nem!!!!
Fájások nélkül nem megy! :P
Derékba, comba is kisugározhat a fájdalom, egyre sürübben jövö, legalább 1 percig tartó fájás/görcs! Legalább is nekünk ezt mondták!
susy75

Kukucs, hazaértem! :D
És a jó hír: A 2400 grammos :lol: Ákos baba buksija úgy néz ki, teljesen helyre jött, abszolúte normális mindkét oldalkamra! :lol: :lol: :lol: :lol: Újfent megállapítást nyert, hogy tutira volt valami vírusfertőzésem (a jóég tudja, mikor és micsoda... :roll: ) és az okozhatta.....
Most a "madarat lehet velünk fogatni" kifejezés közel sem képes leírni, mit érzünk! :D
Nagyon köszönjük a drukkokat, csajok! :lol:

Zöldi: Akkor nem baj, ha Rád bökök telszám ügyileg?

Hétszámítás: Nekem is mindig a betöltött heteket nézi a doki is és a védőnőci is, pedig a baba a legelejétől fogva mindig több kereken egy héttel... :roll:

Szia Léna, üdv köztünk!

Csakegy: nagy az Isten állatkertje....azt meg ugye tudjuk, hogy az a kerítés valójában ott sincs... :?
Jó a vicc! :lol:

Aida: Örülök, hogy végre picit boldogabb vagy! A vidéki kiruccanás nagyon jót fog tenni! (Mi is megyünk holnap anyóspajtihoz, jó lesz már kicsit hagyni kényeztetni magam.... :wink: :lol: Apap is igyekszik, de az nem ugyan az....fú, de telhetetlen vagyok, mi? :oops: )

Cili: Most akartam kérdezni, hogy vagy, de már olvasom is, hogy jobban, ennek nagyon örülök. :lol:
Tegnap a rosszullétem oka: hááát, szégyellem, de a nagy takarításban egyszerűen elfelejtettem enni-inni.... :oops: :oops:

Sarmon: Nagyon nagy drukk holnapra!

Hát, nem tudom, ki találta ki, hogy ilyenkor már sokat alszik a baba odabent (asszem a várandós naptrá írta).... :roll: :shock: :) Ákos meg sem áll egész nap! És most már éjjel sem, amit eddig nem is csinált (vagy legalább is én nem vettem észre...)
Ja, és ma az UH-on kiderült, hogy amikor Apa pl. tegnap este simizte meg puszilgatta a pocimat, akkor a popsiját simizte és puszilgatta.... :lol: :lol: :lol: (azt hittük, hogy ott a háta van...hát nem....:P)

Manna: Megy a drukk! CSak nyugiiiii! :)

Mági: Koporsó? :shock: Ezt vajon honnan hallhatta?

Sina. Hogy vagy? Amúgy én is a kórházba menésre szavazok!
bébic

azt hittem, hogy a nyákdugó tényleg csak szülés elött pár nappal távozik. :shock: :shock:
Mikor kórházban voltam, a szobatársamnak a szülés megindulása elött kb. 3-4 nappal ment el.
susy75

Sinaszi: az előbb írtam, de eltűnt. Szóval lehet hogy hülyét kérdezek, de nem szagoltad meg a pizsidet reggel. Nekünk ezt a "módszert" javasolták a vizelet és a magzatvíz megkülönböztetésére!

Más: MEGJÖTT A BABABÚTORUNK. Most szóltak a boltból, majd pénteken délelőtt megyünk érte. Addigra apa is hazaér. Nem bírtam magammal és mindjárt küldtem neki egy SMS-t, és tudott válaszolni mert ebédidő volt. Holnap indulnak haza!!!
Vendég

Sina!
Feküdj, aztán ha apa hazért, menjetek be a kórházba. A megnyugtatásodra, semmi másért, mert nincs gáz!!! És beszéld meg Mesivel, hogy neki még maradnia kell ott bent egy pár hetet.

Zöldik!
Köszönöm az alapos tájékoztatásotokat Madarász kórház ügyben!

Kép
Kép
lbernuska

Bébic: örülök a jó hírnek. Hip-hip HURRÁ!

Nyákdugó: na arra meg tapintásos módszert javasoltak, már ha mondjuk a bugyin vagy a tisztaságin látunk valami olyasmit. Szóval tapintsuk meg hogy milyen!!! Ja és mondta a szülésznő, hogy az jó pár héttel előbb is távozhat!!!!

Magzatvíz: arra meg azt mondták, ha elfolyik irány a kórház mert nagy a fertőzésveszély.
Holnap megyek a dokimhoz és átbeszélem vele ezeket a dolgokat, hogy akkor ő is azon az állásponton van mint a szülésznő. Igaz egy helyen dolgoznak!!!
Vendég

Susy!
Ez a fájás nélkül nincs szülés dolog azért nem teljesen igaz. Volt már olyan, aki nem érzett semmi, a gépek meg már tök erős összehúzódásokat mutattak...

Kép
Kép
lbernuska

Bébic! Az aggodalmon túl köszi, minden oké! Mesi mocorog, így megbeszélgetem vele - ahogy Berni írta - hogy mennyi 1 hét és abból neki még legalább 6-ot ki kell bent húznia! És magyaráztam azt is, hogy most itt kint olyan semmilyen az idő, ezért inkább maradjon a finom melegben! :)

Boci! Akkor ezentúl veszek szagmintát... Rutinos leszek... Persze a pizsit már kimostam....

Asszem összepakolom a kórházi cumót!

Köszi lányok a sok segítséget!

Hol van már apa!?
sinaszi

Bébic! Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Bökjél nyugodtan!

Kép
zölddisznó

Ja! Bébic! bocsi! de önző vagyok! Gratulálok a jó eredményhez! Örülök, hogy minden oké! :D
sinaszi

Hát, én erről a nyákdugó-témáról hallottam már ezt is, azt is :roll: ....úgyhogy várok türelmesen! :lol:

Bocika: Jön haza Apa? Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol:

Sina: Jó érvek, szerintem hallgatni fog rá! :D
És köckee!

Zöldi: Kösziii, akkor bökök.... :)
bébic

Mentem fanfolyasztani!

Kép
zölddisznó

Bernuska!
Na de az valszeg még órákig vajúdik, ugy hogy nem érzi, de ahogy közeledik az idö, nyilik a méhszáj stb. egyre fájdalmasabb.
susy75

bébic!
Szuper, szuper! :lol: :lol: De jó,hogy minden rendben Akos babával, ügyes kiskrapek!!!!!!! 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.10.21 13:04-kor.
susy75

Bébic: én is örülök a jó hírnek! :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?