Kukucs, hazaértem!
És a jó hír: A 2400 grammos
Ákos baba buksija úgy néz ki, teljesen helyre jött, abszolúte normális mindkét oldalkamra!
Újfent megállapítást nyert, hogy tutira volt valami vírusfertőzésem (a jóég tudja, mikor és micsoda...
) és az okozhatta.....
Most a "madarat lehet velünk fogatni" kifejezés közel sem képes leírni, mit érzünk!
Nagyon köszönjük a drukkokat, csajok!
Zöldi: Akkor nem baj, ha Rád bökök telszám ügyileg?
Hétszámítás: Nekem is mindig a betöltött heteket nézi a doki is és a védőnőci is, pedig a baba a legelejétől fogva mindig több kereken egy héttel...
Szia Léna, üdv köztünk!
Csakegy: nagy az Isten állatkertje....azt meg ugye tudjuk, hogy az a kerítés valójában ott sincs...
Jó a vicc!
Aida: Örülök, hogy végre picit boldogabb vagy! A vidéki kiruccanás nagyon jót fog tenni! (Mi is megyünk holnap anyóspajtihoz, jó lesz már kicsit hagyni kényeztetni magam....
Apap is igyekszik, de az nem ugyan az....fú, de telhetetlen vagyok, mi?
)
Cili: Most akartam kérdezni, hogy vagy, de már olvasom is, hogy jobban, ennek nagyon örülök.
Tegnap a rosszullétem oka: hááát, szégyellem, de a nagy takarításban egyszerűen elfelejtettem enni-inni....
Sarmon: Nagyon nagy drukk holnapra!
Hát, nem tudom, ki találta ki, hogy ilyenkor már sokat alszik a baba odabent (asszem a várandós naptrá írta)....
Ákos meg sem áll egész nap! És most már éjjel sem, amit eddig nem is csinált (vagy legalább is én nem vettem észre...)
Ja, és ma az UH-on kiderült, hogy amikor Apa pl. tegnap este simizte meg puszilgatta a pocimat, akkor a popsiját simizte és puszilgatta....
(azt hittük, hogy ott a háta van...hát nem....
)
Manna: Megy a drukk! CSak nyugiiiii!
Mági: Koporsó?
Ezt vajon honnan hallhatta?
Sina. Hogy vagy? Amúgy én is a kórházba menésre szavazok!