Új privát üzeneted érkezett!

+m

viszket a jobb tenyerem. penzt kapok vagy koltok majd? :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Ibernuska: én is kikérem magamnak, én még dolgozok. Ami igaz az igaz a házimunka nem nagyon halad! Egyszerűen nincs kedvem és energiám mire hazaérek. De ma összeszedem magam, mert APA TALÁN HOLNAP ESTE/ÉJJEL hazaér! Mit szólna egy kupis kéróhoz???!!! :P :P :P

Gabi: én is parázok, hogy nem leszünk készen a nappali átalakítással, amit még el sem kezdtünk. Addig nem is nagyon akarok a gyerekszobának nekikezdeni (ott nem lesz nagy meló, csak dekor feltét, meg a bútorok összerakása, elrendezése) mivel mindenhol állni fog a por. Ráadásul van olyan megérzésem, hogy én dec. 10-ig tuti nem húzom ki. Azért így rövdike az idő.
Az én melóhelyemen is őrület van. A főnöknek múlt héten esett le, hogy én már nem leszek. Bezzeg most hajt mindennel, hogy meglegyen, mert rájött hogy egy olyan marha (ÉN) van, aki ezeket meg tudja csinálni. A többi, 3-szoros fizetésért a seggét vakarja egész nap!!!! :cry: :cry: Nagyon kikerekedtek a szemei mikor közöltem, hogy 3-án még bejövök és onnét kezdve telefonon sem hívjanak, mert nem veszem fel. Esetleg munkaidő után, ha a hogylétemről érdeklődnek, de amint valami meló van simán lerakom a telefont.
Vendég

Tegnap voltam laborba, vizeletet és vért néztek, mivel az eredménypapirrol semmit nem értek, most probálok utánanézni a neten, és nagyon úgy tűnik, hogy vérszegény vagyok :cry:
Pedig szedem a vitaminokat...
A vizeletben pedig ami normál esetben kéne legyen 5,00 és 7,50 között, az nekem 8,00 (nem tudom miaz, annyit ir h "ph" )Dokihoz pont egy hét mulva kedden kell menjek, remélem semmi komolyabb bajom nincs :shock:

Kép
galzsuzsa

Márti mush fincsi tárkonyos gombás sertés pöri,kagylótésztával,csemege ubival.
Meg van még zellerkrémleves,de azt a valódi ebédidőre tartogatom... :lol:
Másik topicban a 38 hetes kismami megszült!úúúúgy irigylem. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zsuzsi a ph normális hogy magasabb kismamáknál,ez nekem is pont feltűnt a papiromon,de a védőnő ezzel megynyugtatott.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Marti: nekem van egy apróbb gond a szivemmel, ezért szülés előtt majd kell kapjak antibiotikumot,de ez nem a babáéert, hanem a saját szivem egészsége érdekében. Amúgy azt mondták ez érvényes lenne egy foghúzásnál is, vagyis bármiféle beavatkozásnál, ami vérzéssel jár

Sarmon : köszi a megnyugtatást, ennyivel is kevesebb aggódnivaló. A vérszegénység ellen addig is iszom a nagymamámtól kapot feketeribizli szirupot :wink:
Amúgy milyen baja lehet a babának az én vérszegénységemtől?????

Kép
galzsuzsa

Sziasztok lányok! Kb 13 oldallal ezelőtt jártam itt. Most sikerült leülnöm a géphez.... elkezdtem visszaolvasgatni... de esálytelen, legalább is nem egyszerre. Igyekszem behozni...

Ami a 12 oldallal ezelőtti anyóstémát illeti... nekem a férjem anyukája 5 napja van itt és még másfél hetet. Szegénykém nagyon igyekszik, és imádja az unokáját... de néha ... jáááááááj!!!! Nálunk pont az a szivás, hogy minden nagyszülő a magáénak akarja a gyerkőcöt, és ha azt mondjuk, hogy most a mienk, akkor megsértődnek :evil:

Mush! Ha jobb kezed viszket pénzt kapsz, ha a bal, akkor pofont adsz! Én igy ismerem...

Bocika! Már nem sokáig lesztek egyedül... éljen apa! Nekünk apa itthon van ugyan, de annyi munkaja van. hogy kb, nem latjuk egesz nap.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zsuzsa: szedjék vasat, az jó! Szerintem a babának semmi baja nem lenne a te vérszegénységed miatt, max. te vagy/leszel egy kicsit fáradtabb, levertebb. Én is szedek vasat!
Vendég

Zsuzsa én világ életem ben vérszegény voltam, most mégjobban. A baba ebből semmit nem érez. Ő tőled vonja el a dolgokat és te ezeket kell, hogy pótold. Ennyi. A gyógyszertárban lehet kapni vastartalmú dolgokat, vagy szólj a dokinak, hogy írjon fel neked vasat, azzal nem ártasz a babának. Én szinte a terhesség elejétől fogva szedem, mert kell. De mindig alacsony az érték. Az én kis vasgyúróm mindent elszed az anyukájától....

Kép

Kép
dcili81

Sarmi: nem ér itt kajázni, mert nekem kiesik a szemem az éhségtől, és még jó egy óra mire eljutok ebédelni. Én zöldséges pulykatokányt eszek, orsótésztával és vanília szelettel. Ennyit a diétáról! :lol:

Kati: köszi, már nagyon-nagyon várom. Csak az a baj, hogy egy 0,5 nappal előbb jöhetne, mert én holnap 3-ra megyek a dokimhoz és ő mindig szokott jönni. Kíváncsi vagyok, tud e valamit hozni a gyerkőcnek, mert mondta, hogy talált egy tuti bababoltot és be akar menni, csak sokáig dolgoznak és mire odaér bezár. Ha holnap délelőtt el tudnak indulni, akkor bemegy és vesz valamit a kisfiának. Ha este indulnak, akkor nem tud!
Ja hát mikor itthon van, akkor én sem látom sokat. Mindig van mit csináljon, mellette meg focizik is, meg eljár maszekolni!!!
Vendég

Külön vasat nem szedtem de állitólag az Elevitben van annyi, amennyi szükséges...Ezek szerint mégsem. Mindenképp kivárom amig dokihoz megyek, addig marad a házi feketeribizliszirup

Kép
galzsuzsa

Na tényleg kapjatok már észhez! Hogy a gugámba olvassalak el benneteket egy izgő mozgó gyerkőc mellett? Aki ráadásul beteg.. :cry:
Éjjel alig aludtam, őt ringattam, simogattam, énekeltem neki.. Megfázás vagy vírus, gőzöm nincs..
Minden esetre a sok emelgetéstől a hasam bekeményedett este, görcsöltem kicsit, de hála az égnek elmúlt..
Reggel rohantam a gyógyszertárba, aztán pogit venni neki, mert azt szereti, na és kamilláztatom.
Most jobban van, olyannyira, hogy kiabál, hogy segi, segi (segíts), mert beszorult az ujja egy lyukba.. :?

gátmetszés:
na hát én sem vettem észre, nem is ezért próbálnám meg most, hanem ,ami utána volt.. Nagyon fájt a gátsebem..

bellanitta:
Nekem sem kérdezték meg és írták rá, hogy milyen nevet visel majd a gyerek, ha jól emlékszem, annak idején rákérdeztek,gondolom ez nekik nyilván van tartva.

dcili:
jobban vagy? Nekem is volt ilyen vírusos izém 30 hetesen, láz, hasmenés, hasgörcs.. :cry:

Nálunk klassz a helyzet, Anyuéknál vagyunk, és tegnap leszerelték a budit, a csövek szétcsúsztak, nem megy le semmi, ásni kell, és addig wckagyló sincs.. Ma a suliban wc-ztem, du. az oviba megyek... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

úgy értem a gátvédelmet próbálnám meg..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsuzsa: én Gravidát eszem, de az sem elég. A doki mondta (amit Cili is említett), hogy ezek a bébik kiszívnak belőled mindent. Van akinek elég a terhes vitamin, van akinek nem. Ezért is látszik a laborodon, hogy nem elég. Jó még a sok zöld színű zöldség, spenót, brokkoli.......vagy a máj, tojás.
Vendég

Csaki! Nagyon jót mulattam a tesá sztorin! Szupi volt nevetni egyet!
Lillus hogy éjszakáztat mostanában? Javult valamit a helyzet? - bocs- lehet, hogy írtad korábban, de még akkor nem jutottam el odáig.

Ami engem a BKV-n illet, nem szoktam szívbajos lenni. Se otthon, se itt - mert hogy itt sem különb a helyzet! simán odamegyek és felállítok valakit. :twisted:

Léna! Andy! Sziasztok! :)

bkatalin

Most valami front van, vagy csak az én hormonjaim döntöttek úgy, hogy tömeges felszabadulásba kezdenek?
Ha nem lennék terhes, azt mondanám, hogy meg fog jönni...

Ülök a gépem mögött, és drukkolok, hogy senki ne szóljon hozzám, mert vagy sírva fakadok, vagy leüvöltöm a fejét...

Bocika: jó lesz, hogy apa már hazajön...
szerencsére az én telefonom céges, azt vissza kell adnom, az új számomat meg majd hülye leszek megmondani...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Én már napok óta nagyon jókat alszom újra...szerencsére, de látom ti éjjel-nappal kuruttyoltok.

Nincsen valami fényes kedvem, tegnap összevesztünk a férjemmel és kint is aludt a kanapén... :( valahogy csak túl leszek ezen a mai napon. ráadásul 2-től folyamatosan dolgozom este 8-ig és elég problémás ügyfelek elibe nézek. drukkoljatok, hogy ne borítsam rá senkire a széket.

Kép
mannababoca

Kérdés! Holnap kezdem a 34. hetet, de úgy érzem nem elég nagy a pocakom. A babám sem olyan aktív, mint eddig volt. Két napja úgy kell állandóan piszkálgatni, hogy hajlandó legyen megmozdulni. Most épp fészkelődik, de a party-k alábbhagytak! Ez normális?

Ezen kívül a csemetém érdekes fordulatot vett. Éjjel háromszor felsír. Csak apa kell neki, és úgy csinál, mintha a hasa fájna. Aztán visszaájul. De napközben semmi... most mi trutyit csináljak vele?

Gátmetszés: nekem csinálzak, nem éreztem, apa mondta utólag, hogy az volt. Utána persze amíg a varratokat nem vették ki, nem bírtam ülni, menni is alig. De amint kikapták már nagyon jó volt.

Mági! Jobbulást a picinek! Meg nektek kitartást ...

bkatalin

Boci. mar nincs sok hatra. sajnalom, hogy apa nem lehet veled holnap! majd megy a kovetkezore! fel a fejjel!

kati. milyen programokat csinaltok, amig vendeg van nalatok?

nekem kellett szednem vasat auguszustol mostanaig. a legutobbi eredmenyem jo lett, azt mondtak nem kell hogy szedjem, de valoszinu, hogy szules utan majd megint kell egy darabig.

KépKép
KépKép
mush589

Ja! Vashiányosok! A zöld dolgokból csak akkor oldódik a vas, ha azt citrommal vagy ecettel csináljátok!

bkatalin

tudom, hogy tiszta hülye vagyok, de ha bemegyek a profilba, ott hol lehet feltölteni a vonalzós aláírást?

Kép
mannababoca

Mush! ha mamak-papak vannak akkor semmilyet, mert itt mar mindent megneztek. Olyankor elmennek tengerpartra a csemetével, vagy a játszótérre. Apósomék imádnak kirándulni, ők mindig keresnek valami progit. Ha olyan jön, aki még nem volt, akkor első alkalommal megmutatjuk nekik Leuvent, azt is többedszerre, és beküldjük őket Brüsszelbe várost nézni... igazából attól függ, hogy ki jön.

bkatalin

magi. jobbulast annanak. probalj meg te is aludni vele delutan.

manna. min vesztetek ossze? ja amugy veled almodtam, de nem emlkeszem, hogy mit.

katalin. en ugy tudom, hogy normalis. a 32. het utan a nagykonyv szerint "belassulnak" es mar nem partiznak. de persze vannak kivetelek. nalunk is mar csak inkabb helyezkedesek vannak.
hat remelem, hogy tenyleg kapok penzt! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

galzsuzsa:

eddig én sem számoltam a napokat, csakúgy repültek a hetek, mindig rá is csodálkoztam keddenként, h megint eltelt 1 hét..nade eddig dolgoztam, jöttem-mentem, én nagyon jól viseltem, most sem lenne semmi bajom, csak meg vagyok ijedve a koraszüléstől. igy h meg sem moccanhat az ember nem marad más mint a számolgatás:)
Mondjuk tök jó, most beszéltem sógornőmmel, neki 2 éves a kislánya (most is babát vár, egy héttel van későbbre kiirva mint én) és mondta, h a lányával neki is így volt annó, csak neki 1100 volt a méhszája 33 hetesen (nekem meg ugye 1110), és a lényeg h a 38. héten szült, pedig ő nem is tudott feküdni, mert épp költözködtek.

sarmon:

jobb igy a vonalzó, sőt ami mégjobb, h tegnap rájöttünk, h már a 35. hétbe vagyok így, nem is a 34.ben, ah én számoltam:)na mind1 téleg elég ebből.

sztem hársfát ihatsz, csak nem sokat. én még inhalálnék is.

remélem nekünk nem derül ki, h nem is kislány, h lehet ilyet tévedni? tök egyértelműen megnéztük 4dn a nagyajkakat:)
igaz, a jónás naptár nekem is fiút irt, ugyh csodálkoztam is...az apukája meg egy napig depis volt szegény (most már örül)

üdv mindenkinek akivel még nem beszéltem!

andy

ui.:annyit keményedtem éjjel, nemtom mi volt!

Kép
andy30

Mági köszi jobban vagyok, most egy nagyon picit fájdogál a gyomrom, de semmi extra... Remélem ti is kezdetek jobban lenni.
Én tegnap annyit ittam (a dokim, meg a védőnő is azt mondta), hogy alig győzök most is pisilni. Most döntök magamba fél lite frissen facsart narancs-mandarinlevet, C-vitamin néven...

Hát Zsuzsa úgy néz ki nálad is kevésnek bizonyul az Elevit. Én 3 hónapos terhesen abbahagytam, mert már nem kellett, azóta vas, C-vitamin, magnézium megy meg néha 1-1 calcium pezsgőtabletta.

Gaby én is megbolondulhattam mert egyfolytában csak izélnék... ha nem lenne ekkora hasam... na mindegy hagyjuk, már a gondolat... azért ne üvöltsd le a fejeket!

Manna te se borítgass!!! Kitartást, a pároddal meg békülj ki, nem jó a harag....

Kép

Kép
dcili81

hát nem birtam ki és össze dobtam a tésztáját a kakaos kalácsnak..nyamm.remélem fini lesz...

bkati:szükösebb neki odabent..nem hinném hogy ez probléma.az én babom is csak vonaglik finoman.nem rugdos meg nem partyzik..de attol még jol van...a hasad tul kicsi?nem hiszem csak annak hiszed..pont akkora amekkorának lennie kell..van akinek alig van hasa és ugy megy szülni.örülj neki.én már ki vagyok...

Kép

Kép
nikianya21

Mannababóca! Nem mondom hogy legyél türelmes, mert én sem tudok az lenni... minden ki tud akasztani. Egyszer ordítani akarok mindenkivel, egyszer meg sírva akarok fakadni mindenen.... :roll:

bkatalin

manna. igen a profilban az alairashoz kell bemasolnod az url cimet

KépKép
KépKép
mush589

Manna: Profil - profil információk - aláírás, oda nemcsak a vonalzót rakhatod be, hanem azt a szöveget, amit szeretnél.

Kép

Kép
dcili81

nem értem a babanet most küldte a 31 dik heti levelet én meg már a 32 tőt töltöttem be...na mindegy.
Ezt írja:"Kisbabád irisze a fényre már összehúzódik"-És Írisznek fogják hívni! :lol:

manna igen a profilnál!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon én is most kaptam meg a 33. heti és én már a 34.-ben vagyok... sőt a múlt héten is ezt a levelet kaptam meg... hű de nagy káosz lehet ott....

Kép

Kép
dcili81

Cili! Jobban vagy már?

Bébic! Drukkolok a kis Ákos-bucinak! Írj, hogy mi volt!

bkatalin

[quote="dcili81"]
írta:
dcili81Gaby én is megbolondulhattam mert egyfolytában csak izélnék... ha nem lenne ekkora hasam...

cili. ezt egeszen mashogyan is lehet am erteni! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Kati köszi igen jobban vagyok. Csak egy egész picit fáj ár csak a gyomrom, semmi extra. Nem lehet, hogy a baba csak csinálja magának a helyet. Nem tudom valahol azt olvastam, hogy ilyenkor 34. hetesen már lustulnak. Hát nálunk ez nem igaz. Dani néha olyan érzésem van, mintha a köldökömnél akarna kijönni.... szóval nem tudom, nem hinném, hogy kicsi a hasad.

Kép

Kép
dcili81

nem találok ilyen a profilnál, hogy - profil információk - nem is nagyon tudok beírni sehova....olyan béna vagyok...

Mush: És mit álmondtál, hogy veszekszem? :D

Bkatalin: ugyanez nálam is. tök kis dolgokra elsírom magam, én aki kb. 5 éve nem sírtam... :shock:

de úgy érzem, hogy most nem a túlérzékenységem a vita oka, egyszerűen nem értem, tegnap reggel még paradicsom, este meg olyan dolgokat kaptam a fejemhez, hogy csak néztem. pedig nem jellemző rá. nem tudom mit csináljak.

Kép
mannababoca

Mush értsd úgy ahhogy érteni kell... :wink:

Kép

Kép
dcili81

bkati: nekem sincs nagy hasam, mondjuk magas vagyok és azt mondják azoknak jobban eloszlik, meghát 1. babám is, meg nem is nayon hiztam (7kilót, abból kb 5 a gyerek meg a tartozékai), de lényeg, h mindenki 5 hós terhesnek néz:) viszont van a jógán egy csaj, ő még durább rajta semmi nem látszik és már 28 hetes! ja és neki is meg nekem is azt mondták uhun h nagyobb a babánk a koránál pár héttel! na ezt add össze. a mozgásnál meg az a lényeg h mindennap jelentkezzen. nemtom nektek hvan, én eddig imádtam ha mozog, de mostanában már inkább kellemetlen szinte fájdalmas, ugyh nem is bánom, ha kevesebb.

andy

Kép
andy30

cili. az meg mindig jobb, mint a siras meg a veszekedes! :wink:

szolj apanak hogy menjen haza ebedelni, biztosan erteklni fogja! az enyem repulne szerintem! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.21 11:07-kor.

KépKép
KépKép
mush589

húú a lányom komolyan mondom félelmetes!
Ül lovaglóülésben a szopipárnán, vigyorog, mint a vadalma, és közben kiabálja, hogy koporsó! :shock: Sosem hallotta még ezt a szót... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Manna: bemész a prfilba, ott találsz olyat, hogy regisztrációs információk, kicsit lejjebb mész és ott van a profil információk (msm elérhetőség meg minden) ott találod az aláírást is. A vonalzódat nem oda másoltad be? Ugyanoda kell a szöveget is beírni, majd menteni.

Kép

Kép
dcili81

Mush a párom itthon van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mági: úgy látszik ez egy ilyen nap, mindenkinek tartogat valami meglepetést...

Kép

Kép
dcili81

magi, ez tenyleg felelmetes. nem lehet, hogy hasonlit valamihez az a szo, amit hallott?

andy. napi 10-et kell mozogniuk. trombi tett fel ide egy tablazatot nem olyan regen, amibe lehet irkalni a megfigyeleseket.
nalunk ez a tiz kivetelesen mar reggel 7-re meg volt, de altalaban ez nincs igy. asszem itt is valami front volt.

KépKép
KépKép
mush589

Andy! Nekem csak az a gondom, hogy már 15 kilót felszedtem, ráadásul nem vagyok magas 164-es vagyok... és lehet hogy csak idegbeteg, mert állandóan parázok mostanában minden baromságon....

Cili! legyen igazad!

Manna! Akkor majd sírjunk együtt... ezzel csak az a bajom, hogy szerintem apát kicsinálom vele... :?

bkatalin

sarmon: hogyhogy nst? azt nálunk csak a 35. héttől csinálják..

Kép
andy30

tudjátok az a legszörnyűbb, hogy amúgy utálok dokihoz járni, de most minden alkalommal úgy várom, mint maci a mézet... ha ott vagyok, akkor tudom, hogy nem lehet baj... de kát dokilátogatás között .... :oops: tiszta dili vagyok... én már csak ezért is várom nagyon, hogy december legyen és kispicurkám kibújjon.... de csak decemberben! :roll:

bkatalin

megyek... nézek valami kosztot... aztan be kell kajtatnom a varosba... délután benézek! Bébicről még nem jött hír ugye?

bkatalin

bkati: biztos tulparázod.. de ha gond lenne már mondták volna uhun. inkább örülj h nincs nagy terhed. ja és nálunk a párom kifejezetten örül, mert nem is kellett kismamás cuccokat vennem, szinte mindenem rámjön (najó gatyók csak bandázzsal:)szal megmaradt egy csomo pénzünk amit költhet a makettjeire meg könyveire:)

kajailag: én is megéheztem itt tőletek..nekem nagyon jo dolgom van a párom süt főz takarít...:)1.szakmája szakács:)most végre gyakorolhtja. bár tuti alig várja h felkelhessek:) most sóletet főzött és kókusztekercset...

Kép
andy30

cili. akkor a te problemadat nagyon konnyen lehet orvosolni, es szerintem az "ellenfel" sem fog tiltakozni! :wink:

na lanyok fel a fejjel. nem bedepizni itt nekem!!!

KépKép
KépKép
mush589

Írtam fél oldalt, elküldtem, és most az egész utolsó lap eltűnt!
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Itt sirdogálok, mert délelőtt aludtam egy kicsit és amikor felkeltem -szokás szerint - elmentem WC-re. A WC-papíron vérpöttyöket találtam... Reggelre a pizsim volt nedves, mintha bepislitem volna kicsit...
Tisztasági betétet napközben használok... Az csont száraz...
Zöldi! nyugtass meg!
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?