Na tényleg kapjatok már észhez! Hogy a gugámba olvassalak el benneteket egy izgő mozgó gyerkőc mellett? Aki ráadásul beteg..
Éjjel alig aludtam, őt ringattam, simogattam, énekeltem neki.. Megfázás vagy vírus, gőzöm nincs..
Minden esetre a sok emelgetéstől a hasam bekeményedett este, görcsöltem kicsit, de hála az égnek elmúlt..
Reggel rohantam a gyógyszertárba, aztán pogit venni neki, mert azt szereti, na és kamilláztatom.
Most jobban van, olyannyira, hogy kiabál, hogy segi, segi (segíts), mert beszorult az ujja egy lyukba..
gátmetszés:
na hát én sem vettem észre, nem is ezért próbálnám meg most, hanem ,ami utána volt.. Nagyon fájt a gátsebem..
bellanitta:
Nekem sem kérdezték meg és írták rá, hogy milyen nevet visel majd a gyerek, ha jól emlékszem, annak idején rákérdeztek,gondolom ez nekik nyilván van tartva.
dcili:
jobban vagy? Nekem is volt ilyen vírusos izém 30 hetesen, láz, hasmenés, hasgörcs..
Nálunk klassz a helyzet, Anyuéknál vagyunk, és tegnap leszerelték a budit, a csövek szétcsúsztak, nem megy le semmi, ásni kell, és addig wckagyló sincs.. Ma a suliban wc-ztem, du. az oviba megyek...