Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi: fejétől bűzlik a hal. Ebben az országban nincs erkölcs, nincsenek normák, nincsenek szabályok... aki erősebb, aki gazdagabb (vagy csak erkölcstelenebb) annak mindent lehet... max. lecsapja a kisebbet és azt aki nem tudja elég nyomatékosan képviselni a saját érdekeit. Iszonyú önző lett mindenki, mindenki más dögöljön meg. Lehet tiltakozni de ez így van. Csak ugye az a gáz, hogy a mai tizenévesek már ebben nőnek fel, ezt a példát látják maguk előtt. Szép kis jövő... mi? (milyen ország az, ahol a kelemenannácskák és győzikék a nap hősei???)

Ez van. A férjem pl. marha jól vezet de az utóbbi időben egyszerűen nem mert a kisautónkkal bejárni dolgozni mert abban szó szerint ki akarják végezni... csak mert kicsi az autó... a régi Hondánkban is állandóan meg akarták verni... volt, hogy szó szerint üldöztek minket mert volt pofája megelőzni valakit (tök szabályosan, semmi műmájerkodás)... amióta meg a Nissanunk van azóta senki nem bántja... (a kopaszokat, BMW-ket stb. továbbra is kerüli). A következő autónk egy terepjáró lesz... (és ez nem vicc... már csak az utak minősége miatt is mert röhej, hogy állandóan szétmegy valami a futóműben).

Plusz ugye ma már csak az jár BKV-val aki nem tudja máshogy megoldani a bejárást...
Vendég

csatlakozom az éjjeli baglyokhoz :D

Csaki, osztom a véleményt az IKEArol, szerintem is kismama és bababarát...

Aida, miket rendelsz a Quelleből? Régebben én is nagyon csiptem aztán valahogy elmaradt...
Azt én is ugy szeretem a csomag érkezik. Most csak egyem van függőben, a Musirol koppintott hőmérő, de azt mondták 3 hét körül van amig megérkezik :( Még egy sem telt el..

Tényleg nem adják át sehol a helyet... viszont, mult héten a CBA-ban előre vettek a sorban, és a CundA-ban fizethettem külön kasszánál. Leesett az állam..

Kép
Kép
zsiraf8

Én elteszem magam holnapra! Remélem nem a Bp-i közlekedésről fogok álmodni! :twisted: :twisted:

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A posta nincs messze, ma is jártam ott, de sajnos azt mondták hogy nem helyezték letétbe, nem tudják kiadni, majd jön a postás várjam.. :(

Quelléből jön két melltartó, egy szopis pizsi, Neolnak kozmetikai készlet meg egy szopis trikó. Ill. vmi nem fog jönni mert nem annyi az összeg amiért én valóban rendeltem hanem 3000 Ft-tal kevesebb.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Pakolok. Előkerültek még fius cuccok is. Vigyek talira? Van kereslet?

Kép
zölddisznó

Najó, elteszem magam holnapra, hátha hagy Noel aludni.. Bár most hatalmas ficánkolásban van. Ma mondjuk igen sokat aludt, nem csoda, hogy mostanra felébredt. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

igen! igen! cuki fius cuccokra van, határozottan!!!

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiri! Akkor holnap viszem, jó?

Kép
zölddisznó

okker :D :D

Kép
Kép
zsiraf8

Látom az "éjjelu baglyok" nem kukorékolnak errefele. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:megelőztél:D

az a kalács...lehet nekem is megkéne csinálnom,bár már 2 hete máglyarakást akarok enni...:S

gátvédelem:én nem tartom lényegesnek hogy ezen gondolkozzak mert amikor Hajnit szültem kérdeztem a dokit hogy volt gátmetszés,azt mondta -óóóóó,már mikor......:Dszoval meg sem éreztem...
viszont a beöntést mindenképp kérni fogom..vagyis nem utasitom el.sokkal jobban aggodnék hogy odarakok egy szeretet csomagot az asztalra mint az a pár perces proci-.

bkv:nekem nem volt eddig problémám..legtöbbször átadják a helyet,csak ebbe az a ciki hogy általában az idősek..
volt hogy a postán egy fiu elkezdtett üvöltözni hogy miért nem engednek engem előre amikor már mindjárt szülök...jol is esett,de ciki is volt ......(mindárt szülök:D.,ha azt mondja:D)

na sebaj.én is összedobok egy kis rendet,felrakom főni a borso levest..aztán all inn.:D[/quote]

Kép

Kép
nikianya21

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gátmetszés: itt nem nagyon kérdezik. Első babábál természetesnek veszik, hogy csinálják.

Közlekedés: Nem csak a bkv közlekedése és utasai iszonyúak, hanem itt is.
Nemrégiben nekem is át akarta adni a helyet egy idősebb fickó, mire odaértem egy "kedves" középiskolás szépen lepottyant. Mire a fickó szolt neki, hogy a kismamának szánta a helyet, még a kislánynak ált feljebb hogy ő is lehet fáradt.
Egyetértek csakival az emberek manapság csak magukkal vannak elfoglalva stb.
Vendég

"...az emberek manapság csak magukkal vannak elfoglalva." - ez mennyire igaz!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!
Basszus fél nap alatt 4 oldalt írtatok! Álljatok már le! :twisted: Jellemző, már mindenki otthon uncsizik, a házimunka meg nem halad... :-D

Képzeljétek, éjjel most először álmodtam Zsófival!!! A pelenkázón feküdt, épp a pelenkáját próbáltam meg ráadni a ragasztó csíkkal bíbelődtem egy csomót, de a végén sikerült! :-D Aztán adtam az pofijára puszit és mosolygott! :-D Mindjárt bőgök... :-D Szóval tök jó érzés volt!!!

Gabi!
Akkor a ti babátok sem lesz kis méretű! Én azt hittem, hogy ez annak köszönhető, hogy pl. sokat eszek, vagy mert nagy méretűek vagyunk mi is Apával, de téged és párod elnézve ez az elképzelés megdőlni látszik.

Én megbeszélem az én kis óriás Zsófimmal, hogy jöjjön kicsit előbb. 39. hét nekem tökéletes lenne. Nem szeretnék 4-4,5 kilós gyereket szülni… Max. a 40. hétig vagyok hajlandó várni, de túlhordásról szó sem lehet! Te is beszélj fiad fejével!!!

Zöldi!
Nagyon szép az éjszakai melód eredménye. Na és a lila bőr cucc… Nekem jó lenne a 48-as méret!!! :wink:

Cili!
Jobbulást neked!!! Hogy vagy ma???

Csaki!
Ez a bkv-s sztori naggyon-naggyon kiakasztott!!! Az én agyamat is ellepte volna a düh és megmondtam volna a magamét annak a pasasnak!!! :evil: Nekem Apa még akkor kijelentette, amikor még sehol sem volt Zsófi, hogy terhesen nem fogok bkv-zni. Szerencsére így is lett! Nekem már az rossz érzés, ha véletlenül nekimegyek a hasammal valaminek kicsit, nemhogy más a táskáját belevágja. Aztán nekem meg az epém görcsöl rendszeresen és rajtam is az szokott segíteni, ha leülök.

27.-i tali: Egyetértek Zsiráffal, szerintem is jobb lenne a korábbi időpont (1-2 óra). És ha már ott az IKEA kajáldája, akkor mehetnénk oda is. Ja, meg az Árkád mögött kicsivel a 10 emeletes panelok között van egy tök szép Don Pepe pizzéria. Meg az Árkádban is van pár jó kajálda, pl. a legfelső szinten egy állati cukrászda. Bár azok elég nyüzsis helyek.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

A kőművesek megint itt vannak és az őrültebe kergetnek mindig kell nekik valami.Nem tudom mi is igy járnánk dolgozni h nem visszük magunkkal a szerszámjainkat (én az ollót és hajszárítót) Hogy pihenjek így?
Ráadásul a hülye tévében sincs adás :evil:
Majd el alszom pedig csak egyszer ébredtem fel.

Csak1!
Én fel nem álltam volna vagy mondtam volna a pasinak engedje át ő a helyet.Szemetek.

Ibernuska!
Házimunka inkább hagyjuk a mi házunk most romokban hever minden fele homok, sár kosz, POR stb.Amit kitakarítok minden nap a wc mert a munkások is azt használják és a saját wc-re nem szeretek elmenni csak ha muszáj és akkor is ha áttöröltem domestossal.

Kép

Kép
bellanitta

Hello megint itt vagyok, tegnap egész nap takaritottam (azt hiszem utolért az a bizonyos fészekrakó ösztön :oops: ), estére meglett az eredménye:le volt szakadva a derekam. És akkor csodálkozika párom, hogy miért orditok rá, mikor hazajön melóból és ledobja a zokniját a szoba közepére :evil:

Zöldi: visszalapoztam a kabátod miatt, nekem bejön, de csak máson...nem az én stilusom. De a fő, hogy neked tetsszen, mással ne foglalkozz

Bébic: látva a sütieidet, nekem is kedvem támadt alkotni valami fincsit
Megy a drukk Ákos babának, meglátod minden okés lesz :wink:

Sarmon: Az előzmények olvasása nélkül ugrott a szemem elé ez a mondatod :"Azt a bimbóizét pedig szopó hólyagnak hivják... " Hosszú másodpercekig csak pillogtattam :lol: :lol: Aztán visszaolvastam a többit is :wink:

Andy: Lehet, ha azért, mert velem minden okés, nem tartom olyan fontosnak, h hány hetes, háyn napos vagyok. Csak a dátum lebeg a szemem előtt: dec. 12. Mikor valaki(nem doki) rákérdez, h mennyi idős terhes vagyok, mindig azt mondom, h van még x időm a szülésig...

Csakegy: hsonló buszos élményeim nekem is vannak, bár lehet, ha nincs ennyire durva. És amit észrevettem: Sosem pasik, vagy fiatalok (akár fiuk, akár lányok) adják át a helyüket, hanem olyan nők, akik már voltak várandósak, tudják, h mivel jár. Engem is képes volt fellálitani egy megkeseredett, véleményem szerint gyerektelen nő( jelzem nem volt olyan túl öreg), h adjam át a helyem az idősebbeknek - vagyis neki. Átadtam...Erre a mellette levő kb harmincas nő tüntetőleg felállt, gyilkos pillantásokkal a "vénasszonyra", és átadta a helyét nekem...Fura helyzet volt, és tudom h nem kéne, de én éreztem magam hülyén az egész miatt...
Ja és én nem is Bp- n közlekedek, egy poros kis erdélyi városkában is igy megy :roll:

Kép
galzsuzsa

Jó reggelt!

Először is nagyon boldog névnapot az Orsiknak!

Éjszaka letudva, a fájdalom a gyomorból, meg a végtagokból eltűnt, láznak nyoma sincs. Talán nem volt nagy a baj. Hála istennek. Éjjl úgy izzadtam, mint egy ló. A párom este begyújtott, de nem kellett volna, majd megsültem. De nem baj!

Anita kitartást a kőművesekhez! Tudom milyen amikor a ház romokban áll...

Csaki én azt szeretem amikor az zebránál 20 percet kell állnom hatalmas hassal, mert a kutya nem hajlandó megállni, hogy átengedjen. Van olyan amikor az eső is esett... erről ennyit. Nagyon kedvesek az emberek mindenhol.
Viszont tegnap az orvosi rendelőben egy 80 éves néni előreengedett, mert látta rajtam, hogy kicsit szarul nézek ki. Persze ott is voltak olyanok, akiknek nem tetszett a dolog. Én ilyenkor mindig azt kívánom, hogy ő is kerüljön ilyen helyzetbe és vele is legyenek ilyenek az emberek (ne adják át a helyet, vagy álljon is ekkora súllyal a zebránál...)

Kép

Kép
dcili81

meg legyen ő is nagyon szarul és várja ki a sorát a dokinál...

Kép

Kép
dcili81

Cili: én a családorvosnál sosem várom kia sorom. Kivan irva, h "egészségügyi dolgozókat és terheseket soron kivűl fogadunk". Megérkezem, várok addig, amig kijön az éppen bentlévő beteg, és utána vágódom be. Edig még senki nem szólt semmit...

Kép
galzsuzsa

Jó most írt csaj, akitől vettem a ruhákat, hogy jövő hétre el tudja küldeni a csomagot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

[quote="lbernuska"] írta:lbernuskaJellemző, már mindenki otthon uncsizik, a házimunka meg nem halad... :-D

en ezt kikerem magamnak! en dolgozo no vagyok meg kozel 3 hetig! :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Zsuzsa de jó neked.... itt, bizony végig kell hallgatni az összes bütykös-retkes-ízületes-fájós derekas sztorit, ja és tavasszal vetünk, meg ásunk, meg kapálunk, ősszel meg szántunk, meg aratunk, meg égetünk, szóval nagy buli....

Azért el tudom képzelni az arcokat, hogy megérkezel és bevágódsz... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: persze, hogy nem szólnak... mit mondanának, hé várd ki a sorod? Te meg hé esetleg szüljek meg itt?

Kép

Kép
dcili81

Mush: nekem is mindenki azt mondta, mielőtt eljöttem dolgozóból, h nagyon hamar meg fogom unni az itthonlétet. Hát tévedtek...nem unom :wink:
Kitartás neked a hátralévő 17 napra

Kép
galzsuzsa

Ja, még az ilyen "bütykös-retkes-ízületes-fájós derekas sztori" elmenne, de mikor körbeköhögnek és tüsszögnek, az már nem hiányzik nekem...

Kép
galzsuzsa

Ja és utálom, ha valaki mellettem szipog, meg szívja az orrát. A hányinger kerülget... de olyan is volt, hogy adtam zsepit az illetőnek, hogy talál használja, ha egyszer a világ úgy döntött, hogy feltalálja...

Kép

Kép
dcili81

Noel már reggel 6 óra óta csak jön-megy-kattog-zörög odabent. Vajon mi ez a nagy partitime? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Talán érzi, hogy jöhet valami front, vagy változás....

Kép

Kép
dcili81

cili. szuper. gratula.

en vegre jot aludtam 6-ig, mikor is szakado eso ebresztett. ez Picurt is felebresztette, mer elkezdett mozgolodni. arra kovetkeztetsre jotutottam, hogy ma reggel keresztben volt, mert felul a jobb oldalon csuklott, es bal oldalon lent valamivel nagyon matatott. gondolom az a laba volt. :lol: :lol:

berni. ilyen pelenkas almom mar nekem is volt. en is azt almodtam, hogy benaztam, de a Picur nagyon turlemes volt. :lol:

tegnap paradicsomos babot vacsoraztam. ajanlom barnamacival kuzdoknek. :)

KépKép
KépKép
mush589

Ma kaptam:))))

"Egy csesze tea_/

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt es nem volt otthon apu egyedul vigyazott ram. Kb. 2 es fel eves lehettem es eppen egy kisebb balesetbol labadoztam. Egy ismerostol kaptam egy kis teas keszletet affele "gyugyulj meg" ajandekkent es ez lett az egyik kedvenc jatekom.

Apu a nappaliban ult az esti hirekben elmerulve amikor behoztam neki egy kis cseszike "teat" ami persze csak viz volt. Jonehany kis cseszike tea es rengeteg dicseret utan aputol, hogy micsoda finom teat keszitek, megjott anyu.

Apu leultette a nappaliban es megvaratta vele, amig viszek neki egy kicsi csesze teat, mert "ez volt a vilagon a legaranyosabb dolog!" Anyu vart szepen turelmesen, es tenyleg megjelentem, kezemben az ici-pici cseszike "teaval" apunak, amit o szepen le is hajtott.

Mire anyu megkerdezte (ahogy csak anyukak tudjak megkerdezni... :)

"Felmerult benned, hogy az egyetlen hely, ahol eleri a vizet az a wc?"
Vendég

csaki :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Csaki!
Ez nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aida nálunk is buli van. Akkorákat mocorog, hogy egész a lábaig kisugárzik valamiféle fájdalom. Találhatott egy ideget....

Kép

Kép
dcili81

zsuzsa. annyira nem gaz a melozas, csak van neha 1-2 nap, amikor nem erzem magam fenyesen. meg most mar inkabb azon jar az agyam, hogy mennyi mindent tudnek otthon csinalni. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

hajra bulizos babak!

KépKép
KépKép
mush589

Mush csak ne bátorítsd a kicsiket, a szülőknek ki kell pihenniük magukat.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Én speciel imádom, ha bulizik a babám :wink: Most küldtem le egy nagy adag tejbegrizt cukrosan, fahajasan, beindult rá rendesen

Kép
galzsuzsa

Csaki példájához csatlakozva múlt héten a két gyerekemet vittem a háziorvoshoz,rendelő váróterme teli,minden szék foglalt,különböző nemű és korú emberekkel.A kislányom ugye a tömegtől kicsit megijedt,fel kellett vennem a karomba(14 kiló) a kisfiam meg szoritotta két kézzel a combomat,alatta a nagy bálna pocakom,és senki nem adta át a helyet!!!Rohadt népség ! :shock: És ez egy falu,ahol mindenki ismer mindenkit és mindenki tudja h babát várok,na meg persze látszik is.Elég soká így álldogáltunk,mire épp lett egy üres szék.

Szerintetek hársfateát ihatok?Mert az van ráírva hogy a náthámra marha jó valamint enyhe vízhajtó hatású...az én kevés magzatvizemre???S.O.S.

Megpróbálnék nagyon elmenni a talira...úúgy szeretnék. :cry:

Egyik bnőmnek két hete van a szülésig,eddig kislányt vártak,most az uh-on tisztán kivehetően látták a golyeszokat,tehát kisfiúúúú!!! :shock: :shock: :lol:

Iberni:"Jellemző, már mindenki otthon uncsizik, a házimunka meg nem halad... "-kikérem magamnak én tegnap kitakaritottam az egész házat,kimostam kivasaltam,főznöm nem kell,mert Apa hozott gastroyalt!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap megint uh,nst! :roll:
:lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Hu, ha tegnap egész délelőtt iparkodtam, hogy lépést tudjak tartani veletek...erre most mikor jövök..hát vagy 5 oldal vár :D

Csaki:
Kép ez jóóóó!

Zsuzsa:
nálatok adnak a 8.-ik hónapban antitetánusz oltást????A héten hivott a házidokim és én filózok rajta, hogy beadassam vagy ne????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmon:
hu, gondolom meglepődött barátnőd....Én is hallottam egy ismerőstől, végig kislánytmondtak, amikor megszületett fiu lett...hát szépen nézhetett ki a kis rózsaszin cuccokban, mert azt vitt neki az anyukája....Én biztonság kedviért tettem be unisex rugikat is....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy na ez a vonalzód jobban értelmezhető!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Picur csuklik, pont a bejaraton:) vagy kijaraton :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Ja és én is ugyanezt elmondhatom, hogy hiába nagy pocak, 2 kisgyerek, az emberek inkább beletemetkeznek az újságjukba, vagy kinéznek az ablakon... Hát ilyen világot élünk sajnos.... :? Én a multikori busszos storym után annyira félek busszra ülni....Főleg most, hogy már akkora vagyok mint egy bálna...Ha elvágódnék egy fékezésnél, hát daraqbokban kellene összeszedjenek....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush: ő már kijáratnak fogja használni :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csakegy: :lol: :lol: Ez nagyon kellett most nekem

Kicsit rosszul indult a reggel, bőgtem egy sort apának, hogy biztos már nagyon a terhére vagyok a hülyeségeimmel meg a nyavajgásommal (nyugodtan le lehet hülyézni :oops: ) meg hogy nem lesz kész a gyerekszoba, meg biztos hogy annyival később fogok szülni, hogy a dokim már szabin lesz, meg nem tudok majd mit kezdeni a babával, satöbbi, satöbbi...
Szóval fekete kedd van, ráadásul ma a munkahelyen is mindenki megbolondult, rájöttek, hogy már csak a jövő héten vagyok, mindenkinek most kéne megmutatni mindent, amit átvesznek... :cry: :cry:

Berni: nálunk ez valószínűleg genetika, apukám családjában mindenki 4 kg felett született :shock: csak nagyanyám volt egy kicsit nagyobb, mint én...

Az IKEA-s tali tőlem bármikor lehet, előtte még el kell ugranom a Bolgárkerék utcába egy kicsit, azt majd úgy időzítem, így elképzelhető, hogy kicsit késni fogok, bármelyik időpont is marad (de majd akkor csörizek).

Kép

Kép
gabilany79

Marti: Nekem eddig még senki nem mondott semmi ilyesmit...Mert ez kellene???? :?
Én az influenza elleni oltásra kérdeztem rá, azt mondta a dokim, h mivel az lázzal jár, nem nagyon ajánlja...
Most hogy mondod, rákérdek erre is...Addig passz

Kép
galzsuzsa

nem bírtam magammal,meglestem mi van a kajás dobozba...és ebédelek fél 11 kor! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

az biztos, hogy en is meglepodnek, ha fiam szuletne! :lol: 4 kulonbozo ember mondta, hogy lany. de en is unisex cuccokat viszek a korhazba.kiveve a hazahozos kezeslabas, de abbol mar nem veszek masikat! feher, rozsaszin cicaval. annyi belefer! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Zsuzsa:
sokmindent hallottam, hogy egyesek javasolják, mások nem....Azért adják, hogy a szüléskór fennálló esetleges fertőzésveszélyt elkerüljék...a babára nem ártalmas, viszont megvédi...Én kaptam mindkét szülésemnél, de kicsit utánanéztem, hogy állitólag 10 évig hatásos...Pedig nem volt a 2 szülésem közt még 2 év sem letelve, mégis kaptam 2X...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmi:
mi volt a kajásdobozban???? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sari. es mit eszel?

KépKép