Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, Lilla!
Elfelejtettem írni.
Az én babóm is tápszert kapott, kokrétan ezt a hipoallergént, de ettől sajnos ugyanúgy fájt a hasa, mivel a tej bizonyos részeit lebontó enzim nincs még elvileg a belekben jelen nekik. És tej a tápszerben is van. Ha pedig ráéreznek, hogy cumisüvegből is lehet kapni tejcsit, nem fognak dolgozni érte a mellen, ami sokkal macerásabb, nehezebb, minden cseppért kemény munkát kell végezni, míg az üvegből szinte csöpög. :-(

Kitartás, és remélem, nektek beválik a tápszer a hasfájásra.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Eszty!

Köszi a válaszod, nekünk a Milupa Milumil HA1-et írta fel a doktornéni, de nem nagyon akarnám tápszerezni, mivel van tejcsim. Most csak azt mondta a doktornéni, hogy nézzük meg, ezzel is fáj-e a hasa. Cumisüvegből se etettem eddig, csak azt hittem, hogy nincs tejem (már nem tudok mire gondolni, miért nem eszik), úgyhogy elkezdtem lefejni. 100-nál abbahagytam, de ezt már ha lefejtem, gondoltam odaadom. Onnan meg egyből megitta, pedig 1 órája szórakoztunk, hogy cicire teszem sír, nem eszik, aztán megint. Innen meg egyből bevágta.

Most viszont érdekes dolog történt. Kirus átszokott az éjszakai evésre. Az előbb főztem és kint volt velem a konyhában a babakocsijában játszott, a végén meg jól beszundított. Most, hogy behoztam a konyhából, nem a kiságyába tettem, hanem hozzánk, kiváncsi voltam, hogy eszik-e. És félálomban szép lassan (ahogy éjszaka) szopizott egyből 20 percet.

Na nem untatok senkit tovább az evési problémáimmal, de lehet, hogy nem kellene erőltetnem a nappali evést, éjszaka megeszi úgyis a magáét, mert szépen fejlődik. Kedden a 4. hónapos mérlegelésen 6 kg volt. Aztán majdcsak visszaszokik a nappali evésre, csak nem tudom, hogy miért nem eszik, mikor a szájával meg szopikázik.

Nitácska és Eszty!
Ha Dóri megszületik, elfogynak a kismamák, úgyhogy szorítok, hogy mielőbb újabb kismamáink legyenek!!! :P :P :P
Sziasztok,
Lilla
Vendég

lilla én már nagyon szeretnék ujra kismami lenni!!!minden vágyam már..ugyérzem hogy ha sikerűl a tanfolyamom és a kistesó is nagyon boldog ember leszek!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Milyen tanfolyamra jársz? És a baba is sikerülni fog, szurkolunk ezerrel.

Lilla
Vendég

Anhel: Elolvastam a mailokat!!! Én pont így jártam az Ákossal, a végén már nagyon türelmetlen, mondhatni "hisztis" voltam :oops: Ne legyél elszontyolodva, ha beindulnak a dolgok, (már pedig nem sokára beindulnak), hamar ANYUKA leszel és elfelejted ezeket a nyűglődős napokat. Addig is majd mi tartjuk benned a lelket a csajokkal :wink: :wink: Tényleg macerás lehet minden nap ctg-re járni, úgyhogy próbálj meg Dóri lelkére hatni még. Hátha....

Ha holnap nem szülsz meg, írok mailt :P :P :P Én azért bízom benne, hogy jön az sms
:P :P :P :P :P

Pussz

Móni

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Lilla! Szerintem ne aggódk! Az a lényeg, hogy megeszi a magáét, este vagy nap közben az nem számít egyelőre. Ha majd nagyobb lesz, úgyis átáll. :)
Biztosan nagyon egészséges, szépen fejlődő baba, ahogy írod az adatokat, úgyhogy nincs miért aggódni! Jó anyuka vagy!

Dóri baba nemsokára megszületik! Drukk-drukk!!

Én igyelszem majd, hogy hamarosan nekem is legyen egy második pocaklakóm! :P

Nitacsak, neked is drukk a babaprojekthez!!! :D

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

lilla.. kéz lábápolo és műkörömépítő tanfolyamra megyek.....
:lol:
köszönöm mindenkinek a drukkot a kistesóhoz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Néhány mai kép Borókáról.

Kép

Kép

Kép

Kép

marek

Marek!

NAGGGGGYON SZÉP EZ A NYUSZIKA!!!!
Olyan drága!!!
És mekkora szemekkel néz bele a világba!!!

Nagyon jó egészséget nektek!!!
Pihenjetek, amennyit tudtok, és kitartás!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

marek gyönyörű a kis boróka!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt :P

ANHEL MERRE VAGY?????????????????????
bluebox

tényleg anhel lehet már babázik???????? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem még nem, különben Ildi szerintem szólt volna már nem????? Bár tudod mit Nitacska, legyen igazad:)
bluebox

lehet neked van igazad valaki csak szólt volna már ha esemény van!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Marek!
Gyönyörű baba Boróka, sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Lilla
Vendég

Lányok!

Úgy tudom, hogy Anhelnek is van hírhozója, csak szólt volna, ha van valami.

Lilla
Vendég

lilla reméljük!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én vagyok Anhel hírhozója!

Annyit tudok, hogy már alakulnak a dolgok!

Kép

Kép
morca

már bennt van a szülőszobán????????? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már túl vannak az etetőszékes időszakon, hogy meddig használják azt a babák. Milyet érdemes venni: nagytálcást vagy elég a tálca nélküli stb?

Morca!
Köszi az infót, majd ha bővebben is tudsz légyszi írd meg.

Lilla
Vendég

Annyit írt nekem reggel, hogy valószínűleg elkezdett szivárogni a magzatvíz. Délre megy az Ildihez,de szerintem már csak Dórival a kezében engedik el onnan :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

lilla nekünk ilyen átalakíthatós fa..van asztal és rajta van a szék..ezt kb 2 éve koráig de tovább is tudja használni a gyerek..mi még mindíg használjuk...
Kép
ilyen van nekünk..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitácska, ilyet láttam is a Nagykőrösi úti babadiszkontban. Ti hol vettétek?

Lilla
Vendég

bocsi a szűkszavúságomért, de bedurrant egy fogam és rohanunk a fogorvoshoz, mert időre megyek! Déltán írok, hogy mi újság

pussz

móni

Kép

Kép
morca

De jóóóóóóóóóóóóó :P Dóri baba kihúzta a medence dugóját :P :P Megúnta a lubickolást :P Mostmár kijönne kicsit megszáradni és anyáját megölelni :P Na és nem utolsó sorban nekünk jó kedvet csinálni :P

DRUKKOLOK ÉRTED, NEKED, NEKTEK ANHEL
bluebox

anyukámék vették..nemtudom hol..de ezt amit lász a brendonba van 11000..de van drágább is ez a legolcsóbb..
az szuper ha dori már megunta a medencét..és száradna il napozna kicsit.... :) :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

DRUKKOLUNK ANHEL!!

Kitartás! És sok erőt kívánunk nektek!!!!
Veled vagyunk lélekben!
Biztosan minden rendben lesz!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

MEGY A DRUKK EZERREL ANHEL ÉS DÓRI BABA!!!

Lilla
Vendég

jaj de izgi..vajon mikor jön morca a jó hírrel????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Fa etetőszék a soroksári úton az Astiban akciósan volt 7999 ft-ért, nem tudom meddig tart az akció és az elefáni babadiszkontban is ha jól emléxem 8999 ft-ért.
Morca: én is készülök fogdokihoz :( Tudsz vmit arról, hogy ha szoptatok kaphatok-e érzéstelenítőt? Az asszisztens nő szerint keveset igen és ha három órán belül elmúlik a hatása akkor szopiztathatok. ??? :roll: Várjuk a híreket Anhelről :lol:

Üdv: J
kisvitéz

jó hogy leírtad az astit ..nekem kiment a fejemből..ott vették nekünk anyuék is a faszéket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a válaszotokat.

Már lehet, hogy meg is érkezett Dóri baba, ha már reggel jelét adta, hogy ki akar jönni.

Lilla
Vendég

lehet már tényleg anyukája karjába van...
morca fogorvosnál van..aztmondta ha hazajön ír.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

még mindíg semmi hír anhelékről???? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lehet, hogy szegény Móni még mindig a fogorvosnál ül. Én is mentem már úgy időre, hogy csak 3 óra hosszát kellett várnom.

Lilla
Vendég

Sziasztok!

Még nem kaptam semmi hírt azóta Anhelről. :( :(

De azt mondta, amint tud jelentkezik!! :P

Amint megtudok valamit, rögtön jelentkezem :P :P :P :P

Kisvitéz: Majd este írok neked a fogorvosról, meg az érzéstelenítésről!!!

Kép

Kép
morca

nagyon vájuk már hogy mivan velük.........
juj de izgi már!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhelről még mindig semmi? :roll: Az októberiekhez se írt ma, csak reggel, hogy délben megy a kórházba Ildihez, meg hogy szivárog a magzatvíz. Lehet, hogy már rég babázik, csak elfeljtett szólni...? :?

marek

Kisvitéz: Megnéztük a fogdokimmal az érzéstelenítő papírján, hogy mit ír a szoptatással kapcsolatban. Annyira minimális jut a babához, hogy lehet használni. Én megszoptattam amikor még nem múlt el az érzéstelenítő hatása (muszáj volt) Igazából csak az antibiotikumos kezelésekkel kell vigyázni, de megkérdeztem a gyerekorvost, hogy ilyen esetben mi a teendő és azt mondta, hogy van olyan antibiotikum, amit szedhet a szoptatós anyuka is. Mindig mondani kell a fogdokinak, hogy szoptatsz és ennek tükrében fogja kiválasztani a hozzávalókat! :P

Anhelről még mindíg nem tudok semmit :cry: Remélem minden rendben van velük! :P

Üdv: Móni

Kép

Kép
morca

írtam ildinek hogy anhel nála van és hogy hogy vannak..de nem érkezett válasz..tehát tuti dolog van.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!

Öröm hírrel jövök:

Okt. 21.-én 2:42-kor megszületett Anhel babája Dóra, 3350g és 52cm.
Anyukája és lánya jól vannak, bár nem volt könnyű szülés.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Anhel: Ezúton is kívánok Nektek nagyon sok boldogságot, egészséget
és persze rengeteg tejcsit :!: :!: :!: :P :P :P :P

Puszi Mindenkinek!!!

Móni

Kép

Kép
morca

Nagyon-nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánunk Anhelnek és Dórinak! :lol: :lol:
kisvitéz

SZIASZTOK!!!

ANHEL!!!
GRATULÁLUNK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép

Kép
Kép
snápi

Anhel
Itt is kívánok nektek sok boldogságot!!!

marek

Anhel! Gratulálok Dóri babához, sok boldogságot és tejcsit!
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

ANHEL:

NAgyon nagy gratula Nektek és szívből kívánok Sok Boldogságot,jó egészséget és Nagyon Boldog Életet Dórinak és az egész családnak!

Edina

Kép

Kép
mannogab

ANHEL: NAGYON NAGY GRATULA NEKED!!!
Nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak, és a kis jövevénynek nagyon szép, boldog életet veletek!

Kitartás!
És majd várjuk nagyon a beszámolót, ha lesz időd rá.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

ANHEL HATALMAS GRATULA DÓRI BABÁHOZ!

Látod, mondtuk,hogy nem fog bentmaradni :P

Fogadjátok nagyon sok szeretettel Tőlem és Kristóftól ezt a virágot :P (bár kicsit régi a kép, de annál nagyobb szeretettel küldjük)

Kép
bluebox

Bluebox: De édes Vagy!! :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

Kristóf meg már most egy igazi kis lovag!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: