Szia Eszty!
Köszi a válaszod, nekünk a Milupa Milumil HA1-et írta fel a doktornéni, de nem nagyon akarnám tápszerezni, mivel van tejcsim. Most csak azt mondta a doktornéni, hogy nézzük meg, ezzel is fáj-e a hasa. Cumisüvegből se etettem eddig, csak azt hittem, hogy nincs tejem (már nem tudok mire gondolni, miért nem eszik), úgyhogy elkezdtem lefejni. 100-nál abbahagytam, de ezt már ha lefejtem, gondoltam odaadom. Onnan meg egyből megitta, pedig 1 órája szórakoztunk, hogy cicire teszem sír, nem eszik, aztán megint. Innen meg egyből bevágta.
Most viszont érdekes dolog történt. Kirus átszokott az éjszakai evésre. Az előbb főztem és kint volt velem a konyhában a babakocsijában játszott, a végén meg jól beszundított. Most, hogy behoztam a konyhából, nem a kiságyába tettem, hanem hozzánk, kiváncsi voltam, hogy eszik-e. És félálomban szép lassan (ahogy éjszaka) szopizott egyből 20 percet.
Na nem untatok senkit tovább az evési problémáimmal, de lehet, hogy nem kellene erőltetnem a nappali evést, éjszaka megeszi úgyis a magáét, mert szépen fejlődik. Kedden a 4. hónapos mérlegelésen 6 kg volt. Aztán majdcsak visszaszokik a nappali evésre, csak nem tudom, hogy miért nem eszik, mikor a szájával meg szopikázik.
Nitácska és Eszty!
Ha Dóri megszületik, elfogynak a kismamák, úgyhogy szorítok, hogy mielőbb újabb kismamáink legyenek!!!
Sziasztok,
Lilla