Sziasztok!
Én nem bírtam tovább várni mint minimanó és csináltam tesztet.
Hát egy kicsit kérdéses a dolog, ugyanis olyan tesztet vettem ami 3-5 perc alatt mutatja ki az eredményt. Az első három percben csak egy csík volt aztán ki is vágtam a kukába....
csalódottságomba. Aztán kicsit később , pár perc múlva kibányásztam és akkor nagyon halványan már ott volt a másik csík is...!
Szóval még pár nap múlva csinálok majd egy megerősítő tesztet is, de van remény!
Tiffany! Fel a fejjel, lehet hogy baba lesz nálad ebből a mensi késésből és nem más! Én azért a tesztekre nem tenném fel a családi kasszát, hiszen tévedhet is!
Preta! Ne aggód, én is azt állítom tapasztalatból hogy nincs összefüggés a mellméret és a szoptatás között. Nekem nagy melleim voltak mikor Nándit szültem mégsem volt tejem! Nagyon keveset tudtam neki adni amin kicsit sokáig tudtam túljutni lelkileg, de aztán belenyugodtam.
Az a fontos, hogy segítsenek a csecsemősnővérek mikor megszületik a gyerek! Segítsenek mellre rakni, megmutatni!! Nálunk ez hiányzott ugyanis a csecsemősök mást tekintettek fontosnak. Pl. hogy betolják a kiskocsit amin kiadják a kórházi csomagot (Felicitas ajándékcsomag) és egyéb ruhákat áruljanak minden reggel....
A védőnőnk meg nem volt tápszerellenes, szóval egyenes út volt a tápszerhez.
Nem akarom másra fogni, de én nagyon hiányoltam a szakszerű segítséget az első szoptatáshoz.
Olyan kórházat kell választani, ahol ez a segítség magától értetődő.
Kata! Nagyon édes a kislányod!
Minimanó! Várjuk az eredményt!
mazsuzs